2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Çok geçmiş olsun Taliaa valla mecbur kalmışsın evet ama Allah da korumuş, midenin oraya denk gelmesi büyük şans.
Bu arada ben gece 1 de yattım kızkardeşlerim bana geldi, topicte de yeşil yeşil yeşil meyve diye diye akşam canımı çektirdiniz sonunda aldırdım ben de sabah da 6da cin gibi dikildim oraya dön yok, buraya dön yok çok sıcak basıyor uyuyamıyorum :44:

günaydın kızlar dün hastaneye gittim 32.haftamı doldurdum fakat izne ayrılmadım çalışabilir paroru aldım dr.um tavsiye etmemesine rağmen.Bebeğim de biraz daha büyümüş maşallah :) kilosu 2100gr boyu da 42 cm olmuş sizinkiler ne kadar oldu?bebeğim aşağıya doğru dönmüş yani doğum pozisyonunu almış dikkat et dedi normal doğum olcak şuanki şartlara göre bende normal istiyodum zaten sevindim inşallah sonradan bir sıkıntı olmaz.bu arada herkesin bayramı kutlu olsun.

Cnm Pazartesi rendevumuz var artık o zaman yazdırırım ama bu gece biter mı bu kadilmalarla ya ufff cok kötu bı duş alsam gecer mı acaba

canm o bacak agrısı benıde mahvedıyo
ama ben kendımce cozum buldum cıft yastıkla yatıyorum birini göbegimden asagı dogru koyup ayagım rahatsız oldugu zaman ustune atıyorum cok rahat ettim bi dene istersen
ne tarafa dönsem yastıgı o tarafıma alıyorum uyku sersemi biraz zor oluyo ama hemen farkedıyo
yastık dusunce uyanıyorum hemen bacagım rahatsız oluyo:44:

talıa cook gecmiş olsun canm dikkat edelim nolur
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar..

Bugünde çalışıyorum ben malesef

Bacak ağrısından şikayet eden arkadaşlar.Doktorum bana muz yememi önerdi..Hergün muhakkak yiyorum faydasını gördüm..

günaydın..
bayramınız kutlu olsun
taliaa geçmiş olsun canım. aman dikkat et, ıslak zeminler bizim için çok tehlikeli. banyoda felan ekstra dikkat etmek gerekio dengemizi kaybetmemek için
gibbi maşallah bebeğine kocaman olmuş. benim kontrolumde haftaya. günler geçmek bilmiooooorrr

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsunn
bugün oğluş evde geç kalktık biraz şimdi kahvaltı olayına giricem inşallahh hemen şuraya bi yazıyım dedimmm..bu arada geçmişi okuyamadım kusura bakmayınn kötü bişiler yaşayan arkadaşlarım varsa hepinize geçmişler olsun kızlarrr...ara ara uğrarım öptümmm
bide hala çalışan arkadaşlarım morelinizi bozmayınnn az kaldııı....

canm benm geçmiş olsun yaaa bak iyiki okumuşum geçmişii...şimdi nasılsın dilerim problem yoktur aman dikkat ettt kendine...neyseki bebeğin iyi olduğunun sinyallerini vermişşşş onlarrr o havuzun içinde kendilerini iyi koruyolarr..bununla geçmiş olsunnn...

herkesin bayramını kutluyorum.. özelliklede bebişlerin.. geçmiş çok birikmiş okuyamadım.. pazar sabahı bacağıma giren krampla uyandım..çığlık çığlığa ağlaya ağlaya ..ilk defa bu kadar şiddetli oldu .. magnezyumu unutuyodum düzenli içemiyodum ondan oldu sanırım..eşim masaj yaptı açıldı sonra.. ama hala daha yeri çok ağrıyo.. yağla falan masaj yapıyoruz ama geçmedi.. randevum perşembe günü.. lif falan mı attı bilemiyorum.. geçmesi için ne yapmam lazım .. bi akıl verin çok canım yanıyo basarken falan..

merhablar hayırlı gunler ınsl..
nasılsını z bız cok sukur ıyıyız ama dun den berı cokk duyguusalım var a yoga hungur hungur aglıyormm kı az once yan komsumun oglunun 23 nısan gosterısınden geldık ordada hıckırıga boguldumm benım oglusumda böle oynucakmı?? dıyeene bilim içimde emanet tasıyorum onu bır var bır yok dusunuyrm ama 4,5 senden sonra bunları bıle yasamak sukure boguyor ınsanıı kıı ıcımdekı bana bıze verılen bır emanett rabım kaldıramıyacagıımzı yuk yuklmez ınsll:26:işte böylee

kızlar nasılsınız bakalım dun gece garıp bır ruya ıle uyandımkı sormayın st baktım 4:28 di sanırımm
hemen ruya yı dusundum ruyamda;

gorumcemın kızısı ıledısardayız benım garıp agrılarım oluryorr,,ve kendımı devlet hast.buluyoru bırden amaekınıyorum ben buraya gelmıyorum bana bakarlarmı azarlarlamı?fılan dıyee ve kendımı dogum acılma bakımı,vs kısılerın yattıgı odada buluyorumm uzanıyorum ebe gelıyor senn neyın var dıyo bende halsızımm az da agrım var dıyorum haydı gel bakalım dıyr genc den bır ebe lajıvert onluklu hemde sonra ben korka korka gıdıyorumm catala cıkarıyor(en kortugum sey)ellerım ayaklarım tıtrıyor ebe korkma dıyor ama bız daha cokkk kucuguzz daha acılma olmasın lutfen 4,5 seneden sonra bulduk bız onu dıyorumm ebe aglama ya baslıyor yanındakı yardımcısına bak seneler sonra bulmuslar dıyorr sonra benı muayene etmek ıcın egıldıgınde telefonu calıyor oda onun ustuymus ona bılgı verıyor 31 haftalk gebe senenler sonra bulmuslar dıyor 2 sn.de bakıyorkı acılması yok tmm dıye ve haydı acılman yok daha erken mıs dıyor benı masandan ındırıyor ama o msaya cıkarken makas flan goruyorum akımdan korkucn seyler gecıyordu hayır olsun ınslll uyandımm ula dedım ne oluyorrrrrr:18::18::18:
cok sukurhemen abdest aldım sabah namazımı kıldımm sukurler olsunkı yavrum kıpır kıpır dı

kızlar bu arada namaz kılarken artık zorlanıyorumkı söle oluyor bebegım agırlastıgı ıcın ben secdeye varırkenn agrı yapıyorkı cok farklı bır agrı yaaa oturarak kılabılırsın dedıler ama ben razı degılım onadaa:26::26:

günaydın kızlar.hepinizin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum.allahım milletimizi bu topraklarda bir ömür egemen kılsın inşallah.biz kızımla okuldaki törenimizi yaptık geldik.halkoyunları seslerini duydukça kızımda içerde halay çekti.oyyyy acaba yavrumunda o güzelim kıyafetler içinde oyun oynadığı günleride görebilecekmiyim

kızlar yazmak istemiodum bu konuda ama şu an hem sinirliyim hem canım sıkkın. hastayım malum. dün gece baya öksürdüm. henüz hastalığı atlatamadım. çabuk da geçmicek gibi.

dün arkadaşım bugün için geleceğini sölemişti. hastayım demiştim, ama ısrar etmişti ben sana yardım ederim diye.

ev berbat tabi. sabah onun stresiyle uyuyamadım tabi. bişi de yapamadım çünkü derin temizlik yapsam yetişmez diye. üstünkörü yaptım. yani bana bi daha iş çıktı. tekrar yapmam gerekecek sonra.

kahvaltıya gelecekti. hala gelmedi. aç aç onu bekliorum. daha gelmesine en az 20 dk var çok sinir oldum. ya hamileyken kaplumbağa gibiyim zaten. birde üstüne hastayım

teselli edin beni

oturup ağlıcam şimdi ya. ben yatmak istiodum. yarında iş var. iyileşemedim bi türlü. başkasını kırmamak için kendim kırılıyorum. hem oğlum da etkileniyor. kendime kızıyorum

Selam kizlar hayirli gunler nasilsiniz biraz once baktim topik bomboştu ne ara geldiniz
Geridönüşümkutusu cnm gecmis olsun hsla devam ediyor mu hastaligin senin yat dinlen iyi bak kendine

düşüncesiz insanlar

Çantalar - Anne ve Hamile | annelutfen.com
ben bu markadan aldım.memnun kaldım.ama bu sitede fiyatlar pahalı baya.dilcada bundan alacaktı.onun baktığı sitede 15-20 lira altıydı bu çantalar.ona sor birde istersen.
çok geçmiş olsun.ama sana kızmak lazım.ne işin var çamaşır sularıyla küvetlerin içinde senin.artık eşin yapmalı böyle şeyleri.ayrıca çamaşır suyu bebek için hiç iyi değil.allaha şükür bişey olmamış.bu son olur inşallah.
Cnm Pazartesi rendevumuz var artık o zaman yazdırırım ama bu gece biter mı bu kadilmalarla ya ufff cok kötu bı duş alsam gecer mı acaba
canım benimde kalçamda vardı o şiddetli ağrılar.3-4 gündür yeni içmeye başladım magnezyumu ve ciddi ciddi iyi geldi ağrılarıma.
maalesef kramp girdikten sonra heleki şiddetli ise 2-3 gün yeri acımaya devam ediyor.lif falan atmamıştır:)

bence bu saate kadar aç kalman hata.sabahtan bişeyler yeseydin keşke.benimde arkadaşlarımın bir çoğu böyle düşüncesizdir.gelicem diyip gelmeyecek tipler bile var aralarında.

merhaba kızlar,
öksürük ile mücadelem sürüyor... uyku falan kalmadı. iyice sersem oldum. dün kendi dr.um kbb ye yönlendirdi antibiyotik kullanıyorum mecburen inşallah bir zararı olmaz bebeğime... nidilat denen sancı durdurucu hap da zaten bir garip yaptı beni, kıpkırmızı dolanıyorum ortalıkta acayip kızarıklık yapıyo yüzümde, vücudum da şişti hem bu haptan hem öksürükten... çok şikayet ettim sanırım :))
inşallah toparlanırım artık iyi olmak istiyorum...
geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir. artık daha sıkıntılı bir döneme mi girdik ne... sancılar, öksürükler vs... Allah beterinden saklasın...

Anladim cnm tesekkur ederim bir de o yontemi deneyeyim inşallah faydasi olur

Boşwer cnm muz yiyorum bazi geceler oluyir hic dikkat etmedim ama aklimda bulunsun sagol cnm

Suzan cnm secdeye varmakta zorlaniyorsan eğer önüne yuksek birsey koy ve onun uzerinde sdcdeye var hakkaten zor oluyor artik gobislerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…