allah iyilik versin canim cümlemize insallah. cok saol tsk ederim amin insallah darisi pdkn nin basina ve diger ayri olanlarin.
canim mecbur kaldim temizlemeye yoksa elimi degmyiecektim idare ediyorduk biz ama misafir gelcegi icin icime sinmedi pis gibi duruyordu ee haliyle cocuklar olunca cabuk kirleniyor valla yinede bana kalsa esim gelene kadar elimi degmezdim(
zaten oda oyle demisti tlf da konusmutuk demistim banyo temizliyecem diye yapma sakin birak dursun dedi ama munkunku dinlemek misafir gelcegi zaman birde ilk defa gelcek birisiydi anneim arkadasi zaten anlamista degilimki annemin arkadasinin benim evimde ne isi var:44:
Cnm Pazartesi rendevumuz var artık o zaman yazdırırım ama bu gece biter mı bu kadilmalarla ya ufff cok kötu bı duş alsam gecer mı acaba
iyi aksamlar kizlar nasilsinizz biz bugun cok yorulduk misafirimiz vardi biraz önce gittiler.
yarinda insallah babamiz gelcek
biz birde bugun cok büyük tehlike altattik kizlar banyoda küveti temizliyordum ayagim kaydi karnimin üsütüne küvetin kenarina düstüm allahtan göbek üstüm yani migdeme yakin yer denk geldi cok kortum yalnizdim birde evde aglamaya basladim hemenkizima birsey oldu diye cok korktum karnim ve belim agridi yata uzandim hemen kizimi dinlemek icin ama yatamadim korkudan duramadim kalktim dolastim geri neyseki kizim yava yavs hareket etmeye basladi
biraz olsun rahatladim agrilarim devam etmedi cok sükürki cabuk gecti kizimda hareket edince endiselerim azaldi geri devam ettim mecburen temizlige.(( sizce endiselenmem gerekirmiydi suan hic bir sorun yok ne agrim var nde baska sikayetim kizimda masallah tekmeleri hareketleri ayni devam ediyor.insallah birsey olmamistir dimi kizima
yoook, düşünürler mi hiç, hatta ben dün halamdan trip yedim. birbirimizi çok sık arayıp soran bir hala-yeğen değiliz zaten ama dün arayası tuttu. haftalardır eşim evde olmadığı için pazarları birşey almaya çıkamamıştık. dün evdeydi alışverişe çıktık. halam o esnada arayıp akşam geleceklerini söyledi. ben de kibarca alışverişte olduğumuzu, haftaiçi haberleşsek daha iyi olacağını söyledim(alışverişten gelip evi hemencecik toplayıp misafir ağırlamak pek tatlı gelmedi bana). o da -peki canım ben bilemem haftaiçi ne olur o zaman gelsin bakarız dedi. tribimi yedim oturdum aşağı. çok düşüncesizler vesselam. ya geçen haftaya kadar çalışmışım, kimseye bi dert yanmamışım -kocam dışında-, kimseden birşey beklememişim, milletin bana yaptığına bak. bigün katil olacam ama ne zaman :)
Çantalar - Anne ve Hamile | annelutfen.comCanım türkiye de değilim ben maaleseffİnternetten alıcam annem doğum icin gelirken getirecek..Ailemde kücük bi kasaba da yasıyo anneme desem nerde bakacak..Senin aldığın marka model ne tavsiye ediosan ona bir bakayım
çok geçmiş olsun.ama sana kızmak lazım.ne işin var çamaşır sularıyla küvetlerin içinde senin.artık eşin yapmalı böyle şeyleri.ayrıca çamaşır suyu bebek için hiç iyi değil.allaha şükür bişey olmamış.bu son olur inşallah.iyi aksamlar kizlar nasilsinizz biz bugun cok yorulduk misafirimiz vardi biraz önce gittiler.
yarinda insallah babamiz gelcek
biz birde bugun cok büyük tehlike altattik kizlar banyoda küveti temizliyordum ayagim kaydi karnimin üsütüne küvetin kenarina düstüm allahtan göbek üstüm yani migdeme yakin yer denk geldi cok kortum yalnizdim birde evde aglamaya basladim hemenkizima birsey oldu diye cok korktum karnim ve belim agridi yata uzandim hemen kizimi dinlemek icin ama yatamadim korkudan duramadim kalktim dolastim geri neyseki kizim yava yavs hareket etmeye basladi
biraz olsun rahatladim agrilarim devam etmedi cok sükürki cabuk gecti kizimda hareket edince endiselerim azaldi geri devam ettim mecburen temizlige.(( sizce endiselenmem gerekirmiydi suan hic bir sorun yok ne agrim var nde baska sikayetim kizimda masallah tekmeleri hareketleri ayni devam ediyor.insallah birsey olmamistir dimi kizima
canım benimde kalçamda vardı o şiddetli ağrılar.3-4 gündür yeni içmeye başladım magnezyumu ve ciddi ciddi iyi geldi ağrılarıma.Cnm Pazartesi rendevumuz var artık o zaman yazdırırım ama bu gece biter mı bu kadilmalarla ya ufff cok kötu bı duş alsam gecer mı acaba
maalesef kramp girdikten sonra heleki şiddetli ise 2-3 gün yeri acımaya devam ediyor.lif falan atmamıştır:)herkesin bayramını kutluyorum.. özelliklede bebişlerin.. geçmiş çok birikmiş okuyamadım.. pazar sabahı bacağıma giren krampla uyandım..çığlık çığlığa ağlaya ağlaya ..ilk defa bu kadar şiddetli oldu .. magnezyumu unutuyodum düzenli içemiyodum ondan oldu sanırım..eşim masaj yaptı açıldı sonra.. ama hala daha yeri çok ağrıyo.. yağla falan masaj yapıyoruz ama geçmedi.. randevum perşembe günü.. lif falan mı attı bilemiyorum.. geçmesi için ne yapmam lazım .. bi akıl verin çok canım yanıyo basarken falan..
kızlar yazmak istemiodum bu konuda ama şu an hem sinirliyim hem canım sıkkın. hastayım malum. dün gece baya öksürdüm. henüz hastalığı atlatamadım. çabuk da geçmicek gibi.
dün arkadaşım bugün için geleceğini sölemişti. hastayım demiştim, ama ısrar etmişti ben sana yardım ederim diye.
ev berbat tabi. sabah onun stresiyle uyuyamadım tabi. bişi de yapamadım çünkü derin temizlik yapsam yetişmez diye. üstünkörü yaptım. yani bana bi daha iş çıktı. tekrar yapmam gerekecek sonra.
kahvaltıya gelecekti. hala gelmedi. aç aç onu bekliorum. daha gelmesine en az 20 dk varçok sinir oldum. ya hamileyken kaplumbağa gibiyim zaten. birde üstüne hastayım
teselli edin beni
canm o bacak agrısı benıde mahvedıyo
ama ben kendımce cozum buldum cıft yastıkla yatıyorum birini göbegimden asagı dogru koyup ayagım rahatsız oldugu zaman ustune atıyorum cok rahat ettim bi dene istersen
ne tarafa dönsem yastıgı o tarafıma alıyorum uyku sersemi biraz zor oluyo ama hemen farkedıyo
yastık dusunce uyanıyorum hemen bacagım rahatsız oluyo:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?