yarın 23 Nisan, yavrular nasıl heyecanlı gelirler okula
artık yatma vakti, birazda yatakta oyalanırım uyuyana kadar, yarın törenden sonra gezicez üçümüz biz de
iyi geceler annişler, tatlı hamiş hatunlar ve ciciş bebişleri
iyi aksamlar kizlar nasilsinizz biz bugun cok yorulduk misafirimiz vardi biraz önce gittiler.
yarinda insallah babamiz gelcek
biz birde bugun cok büyük tehlike altattik kizlar banyoda küveti temizliyordum ayagim kaydi karnimin üsütüne küvetin kenarina düstüm allahtan göbek üstüm yani migdeme yakin yer denk geldi cok kortum yalnizdim birde evde aglamaya basladim hemenkizima birsey oldu diye cok korktum karnim ve belim agridi yata uzandim hemen kizimi dinlemek icin ama yatamadim korkudan duramadim kalktim dolastim geri neyseki kizim yava yavs hareket etmeye basladi
biraz olsun rahatladim agrilarim devam etmedi cok sükürki cabuk gecti kizimda hareket edince endiselerim azaldi geri devam ettim mecburen temizlige.(( sizce endiselenmem gerekirmiydi suan hic bir sorun yok ne agrim var nde baska sikayetim kizimda masallah tekmeleri hareketleri ayni devam ediyor.insallah birsey olmamistir dimi kizima
iyi aksamlar kizlar nasilsinizz biz bugun cok yorulduk misafirimiz vardi biraz önce gittiler.
biz birde bugun cok büyük tehlike altattik kizlar banyoda küveti temizliyordum ayagim kaydi karnimin üsütüne küvetin kenarina düstüm allahtan göbek üstüm yani migdeme yakin yer denk geldi cok kortum yalnizdim birde evde aglamaya basladim hemenkizima birsey oldu diye cok korktum karnim ve belim agridi yata uzandim hemen kizimi dinlemek icin ama yatamadim korkudan duramadim kalktim dolastim geri neyseki kizim yava yavs hareket etmeye basladi
biraz olsun rahatladim agrilarim devam etmedi cok sükürki cabuk gecti kizimda hareket edince endiselerim azaldi geri devam ettim mecburen temizlige.(( sizce endiselenmem gerekirmiydi suan hic bir sorun yok ne agrim var nde baska sikayetim kizimda masallah tekmeleri hareketleri ayni devam ediyor.insallah birsey olmamistir dimi kizima
Sana da iyi geceler cnm hoş geldin iyiyim kendi adıma sende iyisindir insallah ohhh ne guzel gözün Aydın olsun sonunda esine kavuşuyorsun darısı tüm ayrı olanların basına birde pdnk in tabi
Oyy kiyamam dikkat et cnm ya ne isin var kıvrıma falan bırak yapma öyle tehlikeli isler insallah birsey olmamıştır annesi sıkma canını bak iyi olduğunu belirtiyor kızın hareketleriyle
Çok geçmş olsun canım..artık şu temizlik işlerini bi kenara bırakmak lazım..Gerçi yapmadan da olmuyor işte..ben de yarın banyoyu temizlicektim.ay küveti ellemiycem işten gelince kocam halletsin..Bide çamaşır suyu kullanıyoruz zararı oluyomu acaba bebişlere..:26::26:
eşinde geliyormus gozün aydın
canım çok geçmiş olsun büyük bir badire atlatmışsın çok şükür kızın hareket etmiş muhtemelen bir sorun yoktur eşinde geliyormuş gözün aydın sen yinede yarın git doktora eşinle için rahat etsin...
allah iyilik versin canim cümlemize insallah. cok saol tsk ederim amin insallah darisi pdkn nin basina ve diger ayri olanlarin.
canim mecbur kaldim temizlemeye yoksa elimi degmyiecektim idare ediyorduk biz ama misafir gelcegi icin icime sinmedi pis gibi duruyordu ee haliyle cocuklar olunca cabuk kirleniyor valla yinede bana kalsa esim gelene kadar elimi degmezdim(
zaten oda oyle demisti tlf da konusmutuk demistim banyo temizliyecem diye yapma sakin birak dursun dedi ama munkunku dinlemek misafir gelcegi zaman birde ilk defa gelcek birisiydi anneim arkadasi zaten anlamista degilimki annemin arkadasinin benim evimde ne isi var:44:
ben sorun yaşayacağını sanmam canım
ben biraz rahatım bu konularda belki o yüzden böyle konuşuyorum
yatak odası için sallanan portatif bir beşik aldım ben de internetten
bugün yarın gelir
ben de hiç görmemiştim o beşiği
dokunmadım vs ama bir sorun olmaz dedim aldım
nihayetinde bir beşik
beklentimi çok yükseltmedikçe no problem bence :)
hatta bir çok şeyi görmeden aldım netten
şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür
sinirimden yarım saattir ağlıyorum canlar
bir şeyler kırıp döksem belki hırsımı alırdım biraz ama sakin olmaya çalışıyorum
oturdum dört tane dondurma yedim şimdi beşinciyi açıcam
kocam beyefendi geçen çarşamba dönecekti ertelendi
bu çarşamba dönecekti ama hala bileti alınmamış
yani çarşamba filan hikaye daha ortada bileti yok
açığa almışlar bileti
geleceği tarih allah kerim yani
ve zahmet edip hangi gün döneceğini bile sormuyor adamlara
böyle bir şey var mı yaa
sor diyorum bari sor ne zaman dönücem ben de
adamı göremiyormuş toplantıdan toplantıya koşuşturmaktan
allah ım resmen sinirden elim ayağım titredi
ben üç haftadır ha geldi ha gelecek diye onu bekliyorum
kontrole bile gitmedim onsuz gitmemi istemiyor çünkü
kızımızın odası kurulacak neymiş o kuracakmış
oda da onu bekliyor ev savaş alanı gibi
la havle çekiyorum artık ya sabır
Bilmem onu annene sormak lazım cnm neyse atlatmissin bı daha elleme esın yapsın valla bu ara misafir falan aldığım yok gittiğimde yok zaten benim kociste ise gitti bız gececiyiz yani:)))
Taliaacim cok gecmis olsun canim allah korumus dikkat et artik lütfen yüzüp yüzüp kuyruguna geldik tamda gelen misafir senin halinden anlamaz tamam ama yinede bukadar agir islere verme kendini.. Kizinda iyiymis cok sükür bende 4. Ay isyerinde düsmüstüm göbegin üstüne 2 gün hastane de gözetime almislardi simdi gitsen büyük bir ihtimal sorumluluk almamak icin senide hastaneye yatirirlar ama sabah bir gidip görûn cok endiseleniyorsan.. Bununla gecmis olsun canim
cok tsk ederim canim cok saolll hepimiz dikkat edelim bence bundan sonra temizlik yok misaifr yok aslaa :)))dogurana kadar ya evi pis birakiyoruz yada bsska yapcak birilerini buluyoruz:))geccmiş olsun canım dikkat et
Kizlar ya bu bacak ağrısı deli ediyor artık beni gece oldu mü başlıyor uyusmalar ne yapsam duramıyorum cok fena oldu yine
magnezyum kullan canim doktorunu ara sor yarin eczaneden kendinde alabilirsin ama doktorunun soylediigni alman daha iyi hemen faydasini göreceksin. ilac almayim diyorsan agrilair cekeceksin malesef :))
erkek dr. konusu da şöyle. kadın varken neden erkek seçiosun vs. vs. boşverdim sölediklerini. ilk bi taktımda sonra boşverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?