2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sizede iyi geceler Allah rahatlıklar versin cnm

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz biz bugun cok yorulduk misafirimiz vardi biraz önce gittiler.
yarinda insallah babamiz gelcek

biz birde bugun cok büyük tehlike altattik kizlar banyoda küveti temizliyordum ayagim kaydi karnimin üsütüne küvetin kenarina düstüm allahtan göbek üstüm yani migdeme yakin yer denk geldi cok kortum yalnizdim birde evde aglamaya basladim hemenkizima birsey oldu diye cok korktum karnim ve belim agridi yata uzandim hemen kizimi dinlemek icin ama yatamadim korkudan duramadim kalktim dolastim geri neyseki kizim yava yavs hareket etmeye basladi
biraz olsun rahatladim agrilarim devam etmedi cok sükürki cabuk gecti kizimda hareket edince endiselerim azaldi geri devam ettim mecburen temizlige.(( sizce endiselenmem gerekirmiydi suan hic bir sorun yok ne agrim var nde baska sikayetim kizimda masallah tekmeleri hareketleri ayni devam ediyor.insallah birsey olmamistir dimi kizima

Sana da iyi geceler cnm hoş geldin iyiyim kendi adıma sende iyisindir insallah ohhh ne guzel gözün Aydın olsun sonunda esine kavuşuyorsun darısı tüm ayrı olanların basına birde pdnk in tabi

Oyy kiyamam dikkat et cnm ya ne isin var kıvrıma falan bırak yapma öyle tehlikeli isler insallah birsey olmamıştır annesi sıkma canını bak iyi olduğunu belirtiyor kızın hareketleriyle

Çok geçmş olsun canım..artık şu temizlik işlerini bi kenara bırakmak lazım..Gerçi yapmadan da olmuyor işte..ben de yarın banyoyu temizlicektim.ay küveti ellemiycem işten gelince kocam halletsin..Bide çamaşır suyu kullanıyoruz zararı oluyomu acaba bebişlere..:26::26:

eşinde geliyormus gozün aydın

allah iyilik versin canim cümlemize insallah. cok saol tsk ederim amin insallah darisi pdkn nin basina ve diger ayri olanlarin.

canim mecbur kaldim temizlemeye yoksa elimi degmyiecektim idare ediyorduk biz ama misafir gelcegi icin icime sinmedi pis gibi duruyordu ee haliyle cocuklar olunca cabuk kirleniyor valla yinede bana kalsa esim gelene kadar elimi degmezdim (
zaten oda oyle demisti tlf da konusmutuk demistim banyo temizliyecem diye yapma sakin birak dursun dedi ama munkunku dinlemek misafir gelcegi zaman birde ilk defa gelcek birisiydi anneim arkadasi zaten anlamista degilimki annemin arkadasinin benim evimde ne isi var:44:

canım çok geçmiş olsun büyük bir badire atlatmışsın çok şükür kızın hareket etmiş muhtemelen bir sorun yoktur eşinde geliyormuş gözün aydın sen yinede yarın git doktora eşinle için rahat etsin...

tsk ederim canim cok saol ya birakacamda esimin evde olmadigi bilen firsat bilyior sanki misafirlige geliyor eee halyile evde pis pis olmuyor ( yoksa bende esime yaptiriyordum ben hic yapmiyordum banyoyu zaten hep kaymaktan dusmekten korkuyordum basimada geldi . aman canim sakin oldugu gibi birak esin yapsin yapbildigi kadar yapsin yeter camasir suyuda zararli malesef o havayi tenefus ediyoruz, benim kullandigimin fazla kokusu olmuyor o yuzdenden cok rahatsiz etmedi :))

COK SAOL CANIM DARIIS DIGERLERININ BASINA:)))

öyle oldu canim cok korktum kizima birsey oldu diye neyseki hareket etmesi cok gecikmedi .:)) insallah bir sorun yoktur sabahki durumuma bakarim arrtik agri sanci cekersem giderim :)) cok saol cnm tsk ederimmm :)))

Bilmem onu annene sormak lazım cnm neyse atlatmissin bı daha elleme esın yapsın valla bu ara misafir falan aldığım yok gittiğimde yok zaten benim kociste ise gitti bız gececiyiz yani:)))

Taliaacim cok gecmis olsun canim allah korumus dikkat et artik lütfen yüzüp yüzüp kuyruguna geldik tamda gelen misafir senin halinden anlamaz tamam ama yinede bukadar agir islere verme kendini.. Kizinda iyiymis cok sükür bende 4. Ay isyerinde düsmüstüm göbegin üstüne 2 gün hastane de gözetime almislardi simdi gitsen büyük bir ihtimal sorumluluk almamak icin senide hastaneye yatirirlar ama sabah bir gidip görûn cok endiseleniyorsan.. Bununla gecmis olsun canim

seçenek çok fazla olunca insanın kafası karşıyor.:44: ben de çok fazla alışveriş yaptım internetten.

cok üzüldüm canimya insallah gelir yakin zamanda sakin ol sinirlenme benim esimde öyle is konusunda onlar ne derse tmm der asla benim isim var erken gitmeliyim yada boye bir durum var yapmam diyememz ( o da seni cok merak ediyordur biran önce yaninda olmak icin sabirszlaniyordur ama elinden birsey gelmiyordur sesini cikaramiyordur. sabret biraz daha yatagini fln kurum deme biraz daha bekle baktin yine belli degil o zaman kurarsin.(( doktoruna git bence bekleme ne olur ne olmaz :)) ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM

Bilmem onu annene sormak lazım cnm neyse atlatmissin bı daha elleme esın yapsın valla bu ara misafir falan aldığım yok gittiğimde yok zaten benim kociste ise gitti bız gececiyiz yani:)))

heheh cnm anneme sormamda mumkun degil zaten hemen kizar atlattim canim cok sükür ya bende istemiyorum ne misafir gelsin nede ben gidim zaten rahat oturamiyorum yaga kalkamiyorum rahat rahat bana kalsa zaten ben hic kabul etmiyecektim ama annem kendi adina karari vermis gun de vermis banada hizmet etmek dustu ;((

gecmise göz atiyorum bi yandan da ara ara hemen herks bugun misafirden sikayeti olmus
aman kizlar bosverin misafiri flnn valla ben mecbur kaldim bugun yoksa asla kabul etmem bu durumda ben kendi isimi yapmakta zorlaniyorum artik birde misafire hizmet etmek hic cekilmiyor. gelmek isteyenlere atlatin gelmesinler dogurana kadar

Kizlar ya bu bacak ağrısı deli ediyor artık beni gece oldu mü başlıyor uyusmalar ne yapsam duramıyorum cok fena oldu yine

cok saol canimmm evet allah korudu cok sükür ki birsey olmadi suanda iyim biraz belim agriyor ama o da sanirim yorgunluktan sabah kötü olursam artik kendi doktoruma giderim. biliyorum hastaneye gitseydim birakmazlardi bu durumdada gitmem imkansizdi zaten . cocuklar okuldan geelceklerdi. eve özel ögretmen gelcekti birde misaifr kendimi unutmak zorunda kaldim cocuklari nasil birakirdim evde yalniz annem kalirdi gerci ama öyle bir durum olsa mecbur kalsam cocuklari korkutmak uzmek istemezdim :)) sanada cok gecmis olsun canim sende buyuk badire atlatmisin neyseki senin oglusunada birsey olmamis cok sükür ALLAH KIMSEYE YASATMASIN BÖYLE BIR OLAYI INSALLAH :))
geccmiş olsun canım dikkat et
cok tsk ederim canim cok saolll hepimiz dikkat edelim bence bundan sonra temizlik yok misaifr yok aslaa :)))dogurana kadar ya evi pis birakiyoruz yada bsska yapcak birilerini buluyoruz:))

Kizlar ya bu bacak ağrısı deli ediyor artık beni gece oldu mü başlıyor uyusmalar ne yapsam duramıyorum cok fena oldu yine

magnezyum kullan canim doktorunu ara sor yarin eczaneden kendinde alabilirsin ama doktorunun soylediigni alman daha iyi hemen faydasini göreceksin. ilac almayim diyorsan agrilair cekeceksin malesef :))

magnezyum kullan canim doktorunu ara sor yarin eczaneden kendinde alabilirsin ama doktorunun soylediigni alman daha iyi hemen faydasini göreceksin. ilac almayim diyorsan agrilair cekeceksin malesef :))

Cnm Pazartesi rendevumuz var artık o zaman yazdırırım ama bu gece biter mı bu kadilmalarla ya ufff cok kötu bı duş alsam gecer mı acaba

erkek dr. konusu da şöyle. kadın varken neden erkek seçiosun vs. vs. boşverdim sölediklerini. ilk bi taktımda sonra boşverdim

Ustunden gecmis mevzunun ay ama o arkadasin kimse uyuz oldum, bu ne cahillik bu zamanda.Utanir cekinir istemeyeni anlarim ama erkege gidiyorsun diye elestireninide anlayamiyorum zihni kirli pis onun.Adam yuzlerce sey goruyor benimkine merakliydi, bende ozellikle erkek doktor sectim oyle bir onyargim var dogru degil belki ama bende oyle bir izlenimleri var.Kadinlarin kiskancliklarini heryerde hissediyorum disciye gittim oyle, psikologa gittim oyle bir kocami ayartmadigi kaldi salak kadinin ne yazikki bana hep oylesi denk geldi belki ondan ama erkekler daha nazik davraniyorlar, doktorum cok babacan bir insan ve ben cok memnunum ve ozellikle erkek doktor istedim bu yuzden + 100 lira daha fazla oduyorum helal hos olsun adam prof ama uzman fiyati aliyor ac gozlu bir insan degil.Agzi olan konusuyor bi dogursakda su cok bilen tayfadan kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…