2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu arada dün h.hane ile ücret konusunu da konuştuk.
normal doğum 1500, sezaryan 1750, isteğe bağlı sezaryan 2500 tl... pazarlık konusuna kapalılar...
surp pırgıç ermeni hastanesi.
kendi dr.um doğuma gelecek hangi gün hangi saat olursa olsun fark alınmayacak.
normal doğum 1 gece, sezaryan 2 gece hesaplanıyor.
yanımda sadece kendime pijama almamı başka şeye gerek olmadığını belirttiler.
bebek kıyafet, havlu, battaniye, bez vs hepsi onlara ait.
anne için de kendi kıyafeti hariç herşey oradan.
paylaşıyım dedim fikir olması açısından :)

erken gelcem demişti. ha gelir ha gelir derken. zaten bi taraftan hazılık yaptım. vakit olmadı yemeğe. hala yemedim demin ağladım az rahatladım

bende kendi hatanemle konuşamadım hala. pazarlık yapmak istiorum olursa. ve geceliktir vs. dir onlara sorarak alayım diyorum

ye bacım ne bekliyon onu hamilesin sen .. özel hizmet hürmet beklemesinler senden .. ay bu millet öldürcek beni ne düşüncesiz insanlar var yaaa...

Anladım canım..Ama ben kucağımdan indirmem gibime geliyor ya valla uyurken bile bırakmam herhalde yavrum benim bağrıma basarım onu hep

Ya bu sirkeli su olayı nasıl canım banada anlatabilir misin?:26:

canım ped bardağa 5-6 damla sirke koydum elma sirkesi, üzerine çok az bi su koydum karıştırdım sürdüm parmağımla kaşınan yere, birazcık kavuruyor ama kavurması iyi geliyor kaşıntıyı kesti hemen

erken gelcem demişti. ha gelir ha gelir derken. zaten bi taraftan hazılık yaptım. vakit olmadı yemeğe. hala yemedim demin ağladım az rahatladım

allah seni iyi etsin
kahvaltıyı hazırlarken niye atıştırmıyorsun bir taraftan güzelim
arkadaşına da deseydin ya madem sana hizmet edecekti erken gelip o hazırlasaydı kahvaltıyı

Misafir konusu beni de vurdu bu haftasonu arkadaşlar
2bayan 1 erkek arkadaşımız vardı haftasonu ve uzun zamandır görüşmemiştik ben heyecanla bekliyordum onları ama resmen kabus oldu benim için.
3 gün kaldılar ve bizim ev 1+1 burada öğrenci hayatı malum
biz de mecburen bu grup geldiği zaman eşimle ayrı kalıyoruz o erkek arkadaşla salonda uyuyor biz de kızlarla 3 kişi eskiden eğlenceli oluyordu onlarla laflamak falan yatmadan ama şu halimle çok zor geldi bana
tüm bunlar bir kenara kızlar hiç yardım etmediler ya eşimin bu haftasonu sınavı var ve çok çok önemli bir sınav bunu bilmelerine rağmen eşimin herşeyi önlerine hazır getirmesini beklediler bende kansızlık olduğu için ayakta çok uzun süre duramıyorum başım dönüyor elimden geldiği kadar yardımcı oldum ama eşim genelde sen git dinlen modundadır. Çok üzüldüm haline odaya gelip kaç kez ağladım içim yandı kızlar oturuyor ki biz çok samimiyizdir ben bi kere birine sen salatayı yapıver bakim dedim bi o onu yaptılar gerisi yok. Erkek olan arkadaş bile acıdı halimize bulaşık yıkadı kahvaltı hazırlamama yardım etti falan anlamadım kızları.
Dün de eşim oruçtu sabah kalktık kahvaltı için kızlar tabi yerlerini almış bekliyorlar kahvaltı gelsin önlerine ben hazırladım bir posta koydum sofraya ve sadece ekmek çay gelmemiş düşünün onu bile bekliyorlar eşim o haliyle bile yaptı. Arkadaşları çok seviyorum ama bu kez neden böyle yaptılar anlamadım eşime de dert yandım sonra diyor boşver yedik içtik güzel güzel misafirimizdiler yorum yapmayalım ama benim içim şişti resmen 3 gün yaa..

sağol tatlım
ne bileyim inşallah en kısa zamanda gelebilir ya
bugün güya soracakmış ne zaman dönüyorum diye bakalım
kontrole gidicem artık mecbur bir ayı geçti en son gidişimin üzerinden
kızım da iyidir inşallah çok merak ediyorum canım acaba kaç kilo oldu boyu nasıl filan
en son 1300 gr dı benim miniğim

aman canım dikkat et ya göbişine gelseydi allah korumuş
bırak banyoyu manyoyu kocan tıkasın ya da pis kalsın
ben de olsam çok korkardım valla ay allah korusun :18:
bizim tanıdıklar düşünceli çok şükür
geleyim oturayım diyen yok onlar çağırıyorlar bu ara
gelin dediğimde de bebek olunca inşallah diyorlar bizimle mi uğraşacaksın diyorlar
aferin diyorum ben de içimden hep böyle olun

Günaydın kızlar..

Bugünde çalışıyorum ben malesef

Bacak ağrısından şikayet eden arkadaşlar.Doktorum bana muz yememi önerdi..Hergün muhakkak yiyorum faydasını gördüm..

ben dün gece yarım muz yedim. o yüzden tek bacağıma kramp girdi o zaman.

Talia geçmiş olsun canım. boşver yapma diyeceğim ama ben de olsam duramazdım ki hala durmuyorum. perdeleri çıkarıp makineye attım. bi de kornişleri sildim herhalde camı da içten silip perdeyi takacağıma göre. ben de en az senin kadar kendimi düşünmemiş oluyorum.

Geridönüşümkutusu bilmiyorum arkadaşın geldi mi ama gelince iyi bir azarı haketti.

Misafir
bir kaç gün önce ben bu konuyu açacaktım ki geridönüşüm açtı. benim yaram misafirler gelene kadar kapanmayacak. maaile 5 kiş(3 yaşında bir de çocuk var içlerinde)i 5 gece yatılı olarak 34. haftamda bize gelecekler ve bunun kaçışı göçüşü yok şu an.

taliaa geçmiş olsun canım aman diyim yaa temizlik yapayım derken bebişlere zarar vermeyin... iyi olmana sevindim ama bu ara dinlen bence biraz artık..

tüm yazdıklarınızı okuyunca düşündüm de ben sanırım doğru düzgün bi kadın değilim ( zira son 6 aydır evime hiç yemekli misafir almadım, kimse de teklif etmedi, hep biz gidiyoruz. kayınvalidem geldi kaldı 1 gece yerimden kaldırmadı beni. eşimin iş yerinden arkadaşı var eşiyle o geliyor bazen, bir de benim arkadaşım var eşiyle o geliyor ama ben hiç yerimden kalkmıyorum. bi çay bardaklarını çıkarıyorum yerini bilmezler diye suyu mu bile kızlar getiriyor. yerimden kalkmaya yeltendiğimde nereye otur diyorlar. ama hiç ne kendi tarafımdan ne eşimin tarafından aile büyüğü ağırlamadım. şimdi sizlere bakıyorum da yoruluyorsunuz ama bir sürü şey yapıyorsunuz. ay ben ne biçim kadınım yahu. hamileyim diyip köşe koltuğumla bütün yaşıyorum.

valla bana misafir demeyin böö oluyorum artık benm haftalık misafirim eksik olmaz haftanın 2 günü ya yemekli ya kahvaltılıneyse canım olsun sevap kazanıyoruz bol bol hamile hamile...bu akşamda kv ankaradan geliyolar onlar yemeğe gelicek büyük ihtimal hayırlısı bakalımmm....
ya kızlar biraz önce aldığım pijamaları denedim biraz dar geldi gibi ama doğumdan sonra normal olur herhaldee...ama geceliğim olmadıı istediğim gibi onu değiştiricemmm...zaten bu ara hiç bişi tahmin etttiğim gibi olmuyo yada olaylar istediğim gibi gelişimiyoya hayırlısı bakalım ne olucakk

bende ermenide yapıcam inşş doğumumu ben luset hn'ma gidiyorum snin doktorum hangisi evet orda doğumda tüm ihtiyaçları genelde hastane karşılıyor ama ben genede boş boş gitmeye cesaret edemiyorum ya lazım olursa diyorum kendi kendime bende fiyat almıştım 1850 sezeryan için demişlerdi pazarlık yok sen benden önce doğum yapıcan doğumdan sonra tecrübelerinide paylaşırsan sevinirim

ne güzel işte canım yaa daha ne istiyosunn boşverr misafiri benm gelenlerimde bana yardım ederler sağolsun tabide yinede ben hep ayaktayım tabii...bence sen keyfine bak şekerim doğurr yaparsın bol boll

Aslında biz şanslı hamileleriz. Bende senin gibiyim. Kayınvalidem bütün işleri yapar. Akşam yemeğini kahvaltıyı herşeye koşturur. Evimize gelen misafirlerimiz beni asla yerimden kaldırmazlar. Bulaşıkları bile yıkayıp öyle giderler. Şükürler olsun ki etrafımda hep anlayışlı ve iyi niyetli insanlar var

ne güzel işte canım yaa daha ne istiyosunn boşverr misafiri benm gelenlerimde bana yardım ederler sağolsun tabide yinede ben hep ayaktayım tabii...bence sen keyfine bak şekerim doğurr yaparsın bol boll

ben sanırım sizin gibi iş yapacak gücüm olmadığı için öyle düşündüm ama haklısın canım bi doğurayım ben de kalkarım köşe koltuğumdan :)

evet şanslıyız sanırım, kimse bizi yormak istemiyor. benim de yorulmaya niyetim yok gerçi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…