Çantalar - Anne ve Hamile | annelutfen.com
ben bu markadan aldım.memnun kaldım.ama bu sitede fiyatlar pahalı baya.dilcada bundan alacaktı.onun baktığı sitede 15-20 lira altıydı bu çantalar.ona sor birde istersen.
çok geçmiş olsun.ama sana kızmak lazım.ne işin var çamaşır sularıyla küvetlerin içinde senin.artık eşin yapmalı böyle şeyleri.ayrıca çamaşır suyu bebek için hiç iyi değil.allaha şükür bişey olmamış.bu son olur inşallah.
canım benimde kalçamda vardı o şiddetli ağrılar.3-4 gündür yeni içmeye başladım magnezyumu ve ciddi ciddi iyi geldi ağrılarıma.
maalesef kramp girdikten sonra heleki şiddetli ise 2-3 gün yeri acımaya devam ediyor.lif falan atmamıştır:)
bence bu saate kadar aç kalman hata.sabahtan bişeyler yeseydin keşke.benimde arkadaşlarımın bir çoğu böyle düşüncesizdir.gelicem diyip gelmeyecek tipler bile var aralarında.
bu arada dün h.hane ile ücret konusunu da konuştuk.
normal doğum 1500, sezaryan 1750, isteğe bağlı sezaryan 2500 tl... pazarlık konusuna kapalılar...
surp pırgıç ermeni hastanesi.
kendi dr.um doğuma gelecek hangi gün hangi saat olursa olsun fark alınmayacak.
normal doğum 1 gece, sezaryan 2 gece hesaplanıyor.
yanımda sadece kendime pijama almamı başka şeye gerek olmadığını belirttiler.
bebek kıyafet, havlu, battaniye, bez vs hepsi onlara ait.
anne için de kendi kıyafeti hariç herşey oradan.
paylaşıyım dedim fikir olması açısından :)
kızlar yazmak istemiodum bu konuda ama şu an hem sinirliyim hem canım sıkkın. hastayım malum. dün gece baya öksürdüm. henüz hastalığı atlatamadım. çabuk da geçmicek gibi.
dün arkadaşım bugün için geleceğini sölemişti. hastayım demiştim, ama ısrar etmişti ben sana yardım ederim diye.
ev berbat tabi. sabah onun stresiyle uyuyamadım tabi. bişi de yapamadım çünkü derin temizlik yapsam yetişmez diye. üstünkörü yaptım. yani bana bi daha iş çıktı. tekrar yapmam gerekecek sonra.
kahvaltıya gelecekti. hala gelmedi. aç aç onu bekliorum. daha gelmesine en az 20 dk varçok sinir oldum. ya hamileyken kaplumbağa gibiyim zaten. birde üstüne hastayım
teselli edin beni
Anladım canım..Ama ben kucağımdan indirmem gibime geliyor ya valla uyurken bile bırakmam herhalde yavrum benim bağrıma basarım onu hep
Ya bu sirkeli su olayı nasıl canım banada anlatabilir misin?:26:
Ah ya bizim daha pusetle bebek arabamız yok
Travel sistemden vazgeçtim.Şöyle Kraftın yada Chicconun normal bebek arabası olsun istiyorum
İllada travel olması şart değil.Ne yapsam ne alsam diye şimdide buna taktım kafayı:26::26:
Va mı böyle alan?
erken gelcem demişti. ha gelir ha gelir derken. zaten bi taraftan hazılık yaptım. vakit olmadı yemeğe. hala yemedimdemin ağladım az rahatladım
bende daha almadım yaaa off SUNNY BABY SB700 ULTİMA TRAVEL BEBEK ARABASI GittiGidiyor'da 82173169 bu linktekini beğendim ama nasıl bilmiyorumkii :26:
cok üzüldüm canimya insallah gelir yakin zamanda sakin ol sinirlenme benim esimde öyle is konusunda onlar ne derse tmm der asla benim isim var erken gitmeliyim yada boye bir durum var yapmam diyememz( o da seni cok merak ediyordur biran önce yaninda olmak icin sabirszlaniyordur ama elinden birsey gelmiyordur sesini cikaramiyordur. sabret biraz daha yatagini fln kurum deme biraz daha bekle baktin yine belli degil o zaman kurarsin.(( doktoruna git bence bekleme ne olur ne olmaz :)) ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM
iyi aksamlar kizlar nasilsinizz biz bugun cok yorulduk misafirimiz vardi biraz önce gittiler.
yarinda insallah babamiz gelcek
biz birde bugun cok büyük tehlike altattik kizlar banyoda küveti temizliyordum ayagim kaydi karnimin üsütüne küvetin kenarina düstüm allahtan göbek üstüm yani migdeme yakin yer denk geldi cok kortum yalnizdim birde evde aglamaya basladim hemenkizima birsey oldu diye cok korktum karnim ve belim agridi yata uzandim hemen kizimi dinlemek icin ama yatamadim korkudan duramadim kalktim dolastim geri neyseki kizim yava yavs hareket etmeye basladi
biraz olsun rahatladim agrilarim devam etmedi cok sükürki cabuk gecti kizimda hareket edince endiselerim azaldi geri devam ettim mecburen temizlige.(( sizce endiselenmem gerekirmiydi suan hic bir sorun yok ne agrim var nde baska sikayetim kizimda masallah tekmeleri hareketleri ayni devam ediyor.insallah birsey olmamistir dimi kizima
Günaydın kızlar..
Bugünde çalışıyorum ben malesef
Bacak ağrısından şikayet eden arkadaşlar.Doktorum bana muz yememi önerdi..Hergün muhakkak yiyorum faydasını gördüm..
bu arada dün h.hane ile ücret konusunu da konuştuk.
normal doğum 1500, sezaryan 1750, isteğe bağlı sezaryan 2500 tl... pazarlık konusuna kapalılar...
surp pırgıç ermeni hastanesi.
kendi dr.um doğuma gelecek hangi gün hangi saat olursa olsun fark alınmayacak.
normal doğum 1 gece, sezaryan 2 gece hesaplanıyor.
yanımda sadece kendime pijama almamı başka şeye gerek olmadığını belirttiler.
bebek kıyafet, havlu, battaniye, bez vs hepsi onlara ait.
anne için de kendi kıyafeti hariç herşey oradan.
paylaşıyım dedim fikir olması açısından :)
tüm yazdıklarınızı okuyunca düşündüm de ben sanırım doğru düzgün bi kadın değilim( zira son 6 aydır evime hiç yemekli misafir almadım, kimse de teklif etmedi, hep biz gidiyoruz. kayınvalidem geldi kaldı 1 gece yerimden kaldırmadı beni. eşimin iş yerinden arkadaşı var eşiyle o geliyor bazen, bir de benim arkadaşım var eşiyle o geliyor ama ben hiç yerimden kalkmıyorum. bi çay bardaklarını çıkarıyorum yerini bilmezler diye suyu mu bile kızlar getiriyor. yerimden kalkmaya yeltendiğimde nereye otur diyorlar. ama hiç ne kendi tarafımdan ne eşimin tarafından aile büyüğü ağırlamadım. şimdi sizlere bakıyorum da yoruluyorsunuz ama bir sürü şey yapıyorsunuz. ay ben ne biçim kadınım yahu. hamileyim diyip köşe koltuğumla bütün yaşıyorum.
tüm yazdıklarınızı okuyunca düşündüm de ben sanırım doğru düzgün bi kadın değilim( zira son 6 aydır evime hiç yemekli misafir almadım, kimse de teklif etmedi, hep biz gidiyoruz. kayınvalidem geldi kaldı 1 gece yerimden kaldırmadı beni. eşimin iş yerinden arkadaşı var eşiyle o geliyor bazen, bir de benim arkadaşım var eşiyle o geliyor ama ben hiç yerimden kalkmıyorum. bi çay bardaklarını çıkarıyorum yerini bilmezler diye suyu mu bile kızlar getiriyor. yerimden kalkmaya yeltendiğimde nereye otur diyorlar. ama hiç ne kendi tarafımdan ne eşimin tarafından aile büyüğü ağırlamadım. şimdi sizlere bakıyorum da yoruluyorsunuz ama bir sürü şey yapıyorsunuz. ay ben ne biçim kadınım yahu. hamileyim diyip köşe koltuğumla bütün yaşıyorum.
ne güzel işte canım yaa daha ne istiyosunn boşverr misafiri benm gelenlerimde bana yardım ederler sağolsun tabide yinede ben hep ayaktayım tabii...bence sen keyfine bak şekerim doğurr yaparsın bol boll
Aslında biz şanslı hamileleriz. Bende senin gibiyim. Kayınvalidem bütün işleri yapar. Akşam yemeğini kahvaltıyı herşeye koşturur. Evimize gelen misafirlerimiz beni asla yerimden kaldırmazlar. Bulaşıkları bile yıkayıp öyle giderler. Şükürler olsun ki etrafımda hep anlayışlı ve iyi niyetli insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?