2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet il dışından eşimin akrabaları

kocam efendi sormuş ne zaman döneceğini
bir hafta sonra demişler
ben ne yapayım şimdi
kendi saçımı mı yolayım yoksa o kocamı göndermeyen genel müdürün mü
ya sabır ya sabır ya sabır

sağol tatlım ya valla vazgeçemiorum kocişten yine 2 gün önce ben ona baktm bgn işten çıkmış gelmiş bi ıhlamur hazırladı bide böyle portakal elma kivi kaynattı balla içirdi gözlerim açıldı vvalla kıyamam ona yinede düşünmüş çıktı geldi yavrumda hareketlendi c vitamini patlaması yaşıo şuan

sağol canımcım valla sıkıntı yok gibi bu çıktı bide dediğin gibi tez zamanda iyileşirim de inş zor tek başına olunca
aynı işler benide bekliyor valla ahsencim evde o kdr iş var ki bebeğin hazırlıkları bitince evi yoluna koyucaz artık evimizde süslensin temizlensin yani brzda evime ciciler alıcam artık bebiş gelio gözüm farklı görsün herşeyi istiyorum

kızlar biberon alırken ne tercih ettiniz ben dr browns ile avent arasında kaldım ama dr browns yatıo aklıma kolik önleyici imiş hem bu hafta o tür eksikleride alıcam ama bilemedim ya kaç tane biberon almak lazım

o kadar suyla deterjanla uğraşmaktan ellerin ninemin elleri gibi olmuş
bebeğin kıyafetlerini yıkamak için aldığım dalan roxy çamaşırların üstünde aynen duruyordu .bi de bunu çamaşırları astıktan sonra farkettim tekrar topladım. tekrar durulayıp sıktırmak zorunda kaldım ve şimdi astım çamaşırlığa.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım eğer doktorun ilaç verdiyse onu kesinlikle kullan eğer vermediysede sıcak suyun içine zencefil ve bal karıştırıp içebilirsin iyi geliyor

çok güzel bi isim canım ismiyle yaşasın bebeğini bende kızlarda berra ve serra isimlerini çok severim

çok geçmiş olsun canım eğer doktorun ilaç verdiyse onu kesinlikle kullan eğer vermediysede sıcak suyun içine zencefil ve bal karıştırıp içebilirsin iyi geliyor

canım doktora gitmedim bulunduğum mevkide değil doktorum uzak biraz daha bu halde yola çıkamam bitkisel şeyleri kullanıyorum c vitamini falan işte söylediğinide deniycem mutlaka tşkrler

kızlar biberon alırken ne tercih ettiniz ben dr browns ile avent arasında kaldım ama dr browns yatıo aklıma kolik önleyici imiş hem bu hafta o tür eksikleride alıcam ama bilemedim ya kaç tane biberon almak lazım
ben dr. brown 120 ml lik cam biberonunu aldım. biraz kaba geldi bana sadece. aldığım günden beri kutusunda hiç açıp tekrar bakmadım şu güne kadar. aventin cam olanı yok diye biliyorum. eğer cam alacaksan bilgin olsun
resmi de bu

Eklentiler

• $biberon.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 47

bana doktorum ilaç vermedi. zencefil normalde iyi gelir. içeyim mi dedim. ne etki yapar bilemeyiz dedi. ama içeceğim bugün. içim hırıl hırıl. ilerlemesinden korkuyorum

cam almak istiyorum daha hijyenik gelio bana browns ı tercih edeyim ben en iyisi

aaaa nasıl hastaneymiş o öyleeee,bebeğin eşyalarını falan veriyomuş şaşırdım valla

bende ilk defa duydum ama aldıkları paraya baksan canım versinler bi zahmet kıyafetleri de

bir hafta sonra demişler
ben ne yapayım şimdi

canım senin de imtihanın bu oldu valla şöyle bi dönemde Sağlığının iyi olduğuna bebişinin bi sıkıntısı olmadığına şükret artık rahatlatmaya çalış kendini yoksa daha çok bunalırsın çıkamazsın işin içinden

canım gece burnuna sık sık tuzlu su çek.. bir de elma limon ıhlamur kaynat iç.. tabi en önemlisi dinlenmek bence inşallah çarçabuk iyileşirsin..

serra çok güzel bir isim bence ismiyle yaşasın inşallah...

valla ben normal hayatıma dönüp temizlik yapmayı bile özledim inan ki arkadaşım.. oğlum sağlıkla bir gelsinde biran önce normal düzenime dönmek istiyorum..

bir hafta sonra demişler
ben ne yapayım şimdi

bir de iyi tarafından bak doğum zamanı yanında olacak inşallah sonuçta bu kadar dayandın çok zor biliyorum ama 1 hafta daha sabret kendini de bebişini de sıkma elinizde olmayan şeyler için hayatım.. allah kavuştursun inşallah..

ben aventin cam 125 ml. biberonunu aldım daha doğrusu süt sağma makinesinin içinden çıkıyor.. onunla beraber aldım netten baktım genelde insanlar memnun canım.

bana doktorum ilaç vermedi. zencefil normalde iyi gelir. içeyim mi dedim. ne etki yapar bilemeyiz dedi. ama içeceğim bugün. içim hırıl hırıl. ilerlemesinden korkuyorum

zencefil fazla içme bence hayatım sen bilirsin tabi ama ben pek hamilelikte iyi değil diye duymuştum.. bol bol limon tüketmeye çalış. ıhlamur falan kaynat allah şifa versin..

ayy evet bende yapmadım yapmadım bunaldım artık başlamak lazım dedim bi köşeden artık Allahtan yeni taşındım da çok yoracak işim yok ama koltuklar camlar silinecek artık kocişimin ellerinden öper onlarda

canım kızlar geçen gün konuşuyolardı aventin 125 lik olanı varmış heralde ilk etapta bu işinizi görür bundan alın diyolardı bi bak istersen

bende bi dönem yapamadım canım kesinlikle haklısın insan şöyle gecelere kadar içine sine sine temizlik yapmayı özlüyo bi mutfak temizledim ama sorma gitsin yarım saatte bi saat mola vere vere :26: ahh diyorum şimdi eskisi gibi çevik olmak vardı ama buna da şükür hiç yapamasam öyle kalcak doğum olcak ta annemler gelcek te yapcak

bende kendi hatanemle konuşamadım hala. pazarlık yapmak istiorum olursa. ve geceliktir vs. dir onlara sorarak alayım diyorum

bence de öyle yap canım boşuna taşıma.

ben agavniye gidiyorum canım. hamile kalmadan önce de onda tedavi oldum aynen kaldım ama biraz pahalı bir h.hane maalesef. tahlilinden diğer ücretlerine kadar pahalı ama çok kaliteli bir h.hane. bütçe zorlanıyor ama napalım... sezaryen 1850 olan mecburi ama biliyorsun dimi, eğer isteğe bağlı ise 2500 e çıkıyor fiyat bilgin olsun. hayırlısı ile yapalım doğumlarımızı da hikayelerimizi yazarız inşallah :)

benden sana tavsiye baktın geçmiyor çok uzatmadan tedavini ol, ben geçen hafta gitmediğime bin pişmanım, feleğim şaştı öksürükten neler yemedim neler içmedim ama fayda etmedi. inşallah sen kolaycacık iyileşirsin.

aaaa nasıl hastaneymiş o öyleeee,bebeğin eşyalarını falan veriyomuş şaşırdım valla

evet canım ben de şaşırdım :) orada doğum yapan arkadaşım söylemişti zaten önceden de biliyordum dün ben sorunca onlarda doğruladı :)

misafir konularınıza şaşırdım kaldım ya ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne temizlik yaptım ne misafir aldım :) valla zaten zor hamile kalmışım ister evim kirlensin ister yemeğe misafir almıyorum diye millet yanlış anlasın hiç takmam bunu da saklamam. bi kaç kere çaya gelenler oldu onlar gelince de beni hiç yormadılar sağolsunlar hep beraber yaptık. ne anlayışsız insanlar var ya...
ayrıca hamilelerin hakkı normal zamandakine benzemez. bir hamileden su isterken bile 2 kere düşünmek lazım. vebaldir...

kesinlikle haklısın canım.hamilelik olağanüstü bi durum zaten artı ağrısı sancısı cabası yani bunu en düşüncesiz insan bile kavrayabilir.o kadar çok gelmek istiyolarsa hazırlıklarını yapsın gelsinler çaylarını yapıp içsinler

aynen öyle canım. ama şu da var gelen insan bekar veya bu dönemi bilmeyense anlamayabilir, kendimizi de ifade etmekten çekinmemek lazım, yoruldun mu oturcaksın, k.bakma biraz ağrım var diceksin, hazırlık yaparken de hazır alcaksın. hala odunlarsa daha da kabul etmeyeceksin :)) bunu şunun için söylüyorum ben ilk hamile kaldığımda eşimin tarafı nolcak canım bu kadar koruma kendini modundaydı, çok sinir oluyordum, kendimi korumama rağmen 12. haftamda kanama yaşadım 1 hafta sürdü, o zaman millet anladı :) hiç bir zaman birinin bana otur demesini beklemedim, yoracak işe de kalkışmadım. şu dönem o kadar önemli ki, karnımızda bir can taşıyoruz daha şimdiden ondan sorumluyuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…