2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende aynı şekildeyim ne temizlik yaptım ne misafir aldım doğru düzgün dolaşmadım bile iyi ki de yapmamışım buna rağmen şu an yatıyorum az da olsa riskli bir durumdayım.. allahıma şükrediyorum yatmak önemli değil sağlıkla kucağımıza alalım.. hiçbişey ve hiçkimse benim ve oğlumun sağlığından önemli değil bence..

riskin nedir canım? ben konuları iyice kaçırdım da...
dr.a sordum dün şu anda doğarsa bebeğim kuvözde kalırmış ama hayati risk azmış...

merhaba arkadaşlar, ben de inşallah haziranda bebeğime kavuşacağım arkadaşlar hepimize sağlık diliyorum. Benim inşallah ikinci çocuğum olacak, kızım aralık 2008 doğumlu.

normal olan budur zaten hamilenin evine öyle her dk gelinmez gelinirse de kendi işini kendin yaparsın...daha 3 aylık hamileydim görümcelerim eltim kayınvalidem toplanıp geliceklerdi aradılar sakın bi hazırlık yapma herşeyi yapıp getircez diye ... çok şükretmiştim o zaman etrafımda ki insanların bu derece düşünceli olmasına ... ve 4 buçuk aylıkken de ist dan ağrı ya taşındım ve bir eşyamı dahi ben toplamadım annem ve görümcem sağolsn iki elden hallettiler ki öyle olduğu halde gelmeden önceki gün serum yedim de geldim normal olan da budur Allah herkesi bu derece anlayışlı insanlarla muhatap etsin aksi çok sinir bozucu

riskin nedir canım? ben konuları iyice kaçırdım da...
dr.a sordum dün şu anda doğarsa bebeğim kuvözde kalırmış ama hayati risk azmış...

3 hafta önce çok az kanamam olmuştu plasenta hafif ayrılmıştı.. ciğer geliştirici falan olduk.. hamdolsun düzeldik şimdi ama hala az risk var doğuma kadar yatacağız.. senin haftan çok güzel canım bende 34 bitince çok rahatlayacağım.. bugün 31.haftamız bitiyor bu günleri gördük hayırlısıyla 36 ları da göreceğiz inşallah... sağlıkla kucağımıza alalım da hayırlısıyla..

amin canım şanslıyız şükürr.. sana kıyammam yaa ne zor olmuştur hamile haklinle yeni bir şehir.. allah kolaylık versin..

ben de ciğer geliştirici iğne oldum perşembe günü.
inşallah canım sağ salim alalım da kucağımıza...
Rabbim yardımcımız olsun...

ben de ciğer geliştirici iğne oldum perşembe günü.
inşallah canım sağ salim alalım da kucağımıza...
Rabbim yardımcımız olsun...

sana da geçmiş olsun canım bizim sıpalar çabucak kavuşmak istiyolar bize ama gününde sağlıkla gelsinler inşallah...

doğum parası topiğine bakıyorum da bazı hastaneler çok uygun ya. doğum paramı anlımdan ter akıta akıta biriktirdim resmen. benim hastane de pahalı. dr. a da güveniorum ve alıştım. değiştirmek de istemiorum. ama bütün biriktirdiğim parayı da ellerine vermek zor gelior ya

ama ilk doğumum olcak. diğer yerlere güvenemiorum.

benim hastanede normal 750 sezeryan 1100

slm kızlar.. kac gundur yokum gecmısı okudumda bıraz has.. cantalarımızı hazırlamadan bahsedılmıs.. ben ıkı gun once o ısı yaptım oglumun.. benım hazırlıgım derken iki gün gecti yıka ütüle zor oldu ama degdı kurtuldum bence herkes sımdıden hazırlasın bebislerin ne zaman gelecegı belli olmaz benim baya kasıklara indi korkuyorum erken dogcak diye

ben hazırlamadım hala

eksiklerim var hala. onları alıp öle yapmak istiyorum. inş hazırlıksız yakalanmam. benim ev çok toz oluyor. yıkayıp ütüleyip tekrar toz olursa die korkuyorum

minikuss okuyup okuyup, beğenip beğenip kaçıosun

hayrola ?

iyi misin. neden yazmıosun. şu topiğin en çok yazanlarındandın. iyisindir inş.

eksiklerim var hala. onları alıp öle yapmak istiyorum. inş hazırlıksız yakalanmam. benim ev çok toz oluyor. yıkayıp ütüleyip tekrar toz olursa die korkuyorum
koy bebegin dolabının icine hic birsey olmaz sadece cantaya koyma kalsın eksiklerinide yavas yavas yap.. cok ugrastırıyorlar minik minik ütüle ütüle bitmiyor ya

koy bebegin dolabının icine hic birsey olmaz sadece cantaya koyma kalsın eksiklerinide yavas yavas yap.. cok ugrastırıyorlar minik minik ütüle ütüle bitmiyor ya

benim oturduğum yerde inşaat çok. aşırı toz oluyor. çekmecelere bile gelio. hurç alcam ufak. ona koycam. ayrı ayrı iki tane yapcam. sonra doğum çantasına da hurçla koycam. kendime pembe oğluma mavi alcam. hem hastanede karıştırmasınlar die

wuu o kız lar cıdeen bayan mıydı cnm senın o halın gore gore oturmalarıı sinir oldum okurken heeeeo le kısılerı hıc anlamıyorum yarın bırgun ken dı baslarınada gelcek dımı ama ve snn durumun ortada ve esın kosturmuss ALLAH razı olsunnn kııısnı rseylerrr
benım de cok gelır--dii takı k.valıdeler memlekete gıdene kadar(beraber oturuyoruzda:)ve sukurkı zor zamanda gıtıler ve kısa dogru gelıcekler o zaan kdr ınsl pşam toparlamıs olur:)) ramazana denk gelıyor ee o zamanda ben cagırmaz sam kımseler gelmes aılem dısında o kaaayoksa herg un bır mısafırrrrrrdiii yanii

hayır sen sanslsın etrafındakıler gayette anlayıslılar canım benım
sevvabı ayrı evet zorlanıyoruz ama boll sevap ınsll

ben ne edeyim nerelere gideyim. az sonra belki cam sileceğim. aşağıya atmayım kendimi. zaten sinirimden yapıyorum bunca işi
dur kız ne oluyor snaa sen ıkı canlısın dıkkatlı sılseydın barı bende yagmur dınsınn de yavasdan baslıcamm ınslll:44:

gecmıs olsun cnm portakal dıcemm ama zamanı gectı artıkk yaa:44:
cok tatalıalr hele agaca bayıldımmmmmmmmmmmmmmm

benımde nıyetım varda ıstahım yokkk:26:
kızlar oğluşum için molfix yenidoğan kullanmayı düşünüyorum göbek oyuntulu olduğu için siz ne tercih edeceksiniz
bende devam olarak alıcam bır paket sonrada kg sıne gore yenı bır pakett hehe

canım makınenı bozar dırek mı koydun sen nurgul ark..tavsıyesı userınee o makınenın gıderınıde tıkyomus bende her atımdaa su barkadıgın yarından faslasına koyu sonra su ıle erıtıp deterjan gozune koyuyorum ve hıc leke ız tanecık fılan yok aklında olsun sonrada makınesız kalma aman dıyımmmmmmmmmmmmmmmmm:26:

slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı...doktor kanamamın alttan muane oldugumdan kanama yaptıgını söyledi doguma kadarda sakın alttan muane olma dedi.aklınızda olsun alttan muane olmayın kanama yapıyormuş
bu arada bebegim hala 2 kiloymuş ben heralde 2 bucuk olmuştur demiştim ama degilmiş
doktor bebegimin böbreginin bir tanesinin büüyük olduggunu söyledi korktum
ne olcak peki dedim.erkek bebekleri çişlerini tam yapamıyorlar buda idrarları böbreklerini şişiriyo dedi.dogumdan sonra normale döner çişini yaptıkça inşallah dedi.aynı sorunla karşılaşan varmı acaba arkadaşlar
:18:

kızlar dogum ne ka pahalı yaa bende basından berı ozele gıdıyorum her muayeneye-30 tl verıyorum dogumada tek kısılık ozel oda ınsll 300 tl verecegım dogum seklı fark yapmıyor 1 gecelık ve yogun bakım unıtesı fılanda var bebekler ıcın (ınsl gerek kalmaz)ve oda ucretsızz

evet arkadaşım ben ben de telaş yaptım ama doktorumuz erkek bebeklerde oluyo dedi doğumdan sonra çocuk doktoruna yönlendiricem ultrasonla bakıcak çok önemli bişe diil dedi...umarım öyledir...benim bebeğim de 2200 olmuş aynı gidiyo oğluşlarımız.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…