Misafir konusu beni de vurdu bu haftasonu arkadaşlar
2bayan 1 erkek arkadaşımız vardı haftasonu ve uzun zamandır görüşmemiştik ben heyecanla bekliyordum onları ama resmen kabus oldu benim için.
3 gün kaldılar ve bizim ev 1+1 burada öğrenci hayatı malum
biz de mecburen bu grup geldiği zaman eşimle ayrı kalıyoruz o erkek arkadaşla salonda uyuyor biz de kızlarla 3 kişi eskiden eğlenceli oluyordu onlarla laflamak falan yatmadan ama şu halimle çok zor geldi bana
tüm bunlar bir kenara kızlar hiç yardım etmediler ya eşimin bu haftasonu sınavı var ve çok çok önemli bir sınav bunu bilmelerine rağmen eşimin herşeyi önlerine hazır getirmesini beklediler bende kansızlık olduğu için ayakta çok uzun süre duramıyorum başım dönüyor elimden geldiği kadar yardımcı oldum ama eşim genelde sen git dinlen modundadır. Çok üzüldüm haline odaya gelip kaç kez ağladım içim yandı kızlar oturuyor ki biz çok samimiyizdir ben bi kere birine sen salatayı yapıver bakim dedim bi o onu yaptılar gerisi yok. Erkek olan arkadaş bile acıdı halimize bulaşık yıkadı kahvaltı hazırlamama yardım etti falan anlamadım kızları.
Dün de eşim oruçtu sabah kalktık kahvaltı için kızlar tabi yerlerini almış bekliyorlar kahvaltı gelsin önlerine ben hazırladım bir posta koydum sofraya ve sadece ekmek çay gelmemiş düşünün onu bile bekliyorlar eşim o haliyle bile yaptı. Arkadaşları çok seviyorum ama bu kez neden böyle yaptılar anlamadım eşime de dert yandım sonra diyor boşver yedik içtik güzel güzel misafirimizdiler yorum yapmayalım ama benim içim şişti resmen 3 gün yaa..
ben dün gece yarım muz yedim. o yüzden tek bacağıma kramp girdi o zaman.
Talia geçmiş olsun canım. boşver yapma diyeceğim ama ben de olsam duramazdım ki hala durmuyorum. perdeleri çıkarıp makineye attım. bi de kornişleri sildim herhalde camı da içten silip perdeyi takacağıma göre. ben de en az senin kadar kendimi düşünmemiş oluyorum.
Geridönüşümkutusu bilmiyorum arkadaşın geldi mi ama gelince iyi bir azarı haketti.
Misafir
bir kaç gün önce ben bu konuyu açacaktım ki geridönüşüm açtı. benim yaram misafirler gelene kadar kapanmayacak. maaile 5 kiş(3 yaşında bir de çocuk var içlerinde)i 5 gece yatılı olarak 34. haftamda bize gelecekler ve bunun kaçışı göçüşü yok şu an.
)))
dünden beri su misafir olayina sinir olmaya basladim canim ben bugunden itibaren kimseyi kabul etmiyecem dogurunca gelsinler isterse en yakin samimi arkadas olsun geldimi yerinden kalmiyor ben hizmet etmek zorunda kaliyorum( ya hadi buda sorun degil birde bunun temizligi var canim bosver sende bundan sonra kimseyii kabul etme bu saate kadar gelmemis arkadasin kendini bostan bosa ac birakmisin yardimci olcak kisi erkenden gelirdii (( kendinide bebiside uzme
)
kızlar oğluşum için molfix yenidoğan kullanmayı düşünüyorum göbek oyuntulu olduğu için siz ne tercih edeceksiniz
tüm yazdıklarınızı okuyunca düşündüm de ben sanırım doğru düzgün bi kadın değilim( zira son 6 aydır evime hiç yemekli misafir almadım, kimse de teklif etmedi, hep biz gidiyoruz. kayınvalidem geldi kaldı 1 gece yerimden kaldırmadı beni. eşimin iş yerinden arkadaşı var eşiyle o geliyor bazen, bir de benim arkadaşım var eşiyle o geliyor ama ben hiç yerimden kalkmıyorum. bi çay bardaklarını çıkarıyorum yerini bilmezler diye suyu mu bile kızlar getiriyor. yerimden kalkmaya yeltendiğimde nereye otur diyorlar. ama hiç ne kendi tarafımdan ne eşimin tarafından aile büyüğü ağırlamadım. şimdi sizlere bakıyorum da yoruluyorsunuz ama bir sürü şey yapıyorsunuz. ay ben ne biçim kadınım yahu. hamileyim diyip köşe koltuğumla bütün yaşıyorum.
valla bana misafir demeyin böö oluyorum artık benm haftalık misafirim eksik olmaz haftanın 2 günü ya yemekli ya kahvaltılıneyse canım olsun sevap kazanıyoruz bol bol hamile hamile... bu akşamda kv ankaradan geliyolar onlar yemeğe gelicek büyük ihtimal hayırlısı bakalımmm....
ya kızlar biraz önce aldığım pijamaları denedim biraz dar geldi gibi ama doğumdan sonra normal olur herhaldee...ama geceliğim olmadıı istediğim gibi onu değiştiricemmm...zaten bu ara hiç bişi tahmin etttiğim gibi olmuyo yada olaylar istediğim gibi gelişimiyoya hayırlısı bakalım ne olucakk
kızlar oğluşum için molfix yenidoğan kullanmayı düşünüyorum göbek oyuntulu olduğu için siz ne tercih edeceksiniz
Misafir
bir kaç gün önce ben bu konuyu açacaktım ki geridönüşüm açtı. benim yaram misafirler gelene kadar kapanmayacak. maaile 5 kiş(3 yaşında bir de çocuk var içlerinde)i 5 gece yatılı olarak 34. haftamda bize gelecekler ve bunun kaçışı göçüşü yok şu an.
yukarıda yazdığım şeye sinirlendim.aman canım ne camı yaa boişver bende artık silmiyorum valla göbeğimden silemiyorumda zaten yaaa...niye sinirlendin canımm yaaa bukadar temizlik yapıcakkk
hiç de dikkat etmedim. çok sinirliydim. uzandım eğildim kalktım ağır kaldırdım.cok tsk ederim canimm . sende dikkat et lütfen is yapcak diye allah korusun sende bir kaza gecirme( birak kalsin yada baskasina yaptir valla ben cok korktum dun insanin basina gelmeyince bilmiyormus acisini neler gecti aklimdan bir kac saniye icinde bir bilsen. canim kabul etmemeye calis misafir fln sende aman bosverin ya gercekten bebislerden daha kiymetli degil hic kimse
çalışmasam neyse de 5 gün ben çalışırken yatılı misafiri nasıl ağırlayacağım.eşim sırf bu yüzden beni erkenden izne çıkarıp memlekete gönderecek neredeyse. bu hale gelinceye kadar önce bana sorsana sen ne düşünüyorsun diyeneye sinirlendin? ben bişey mi kaçırdım? pardon yaaaa... okudum gerçi tüm geçmişi ama misafir durumu mu sendeki de? yorma kendini ama bi taraftan da söyliyim sinirden iş yapabiliyorsan ne güzel çünkü ben sinirlenince anca kucağıma tepsi alıp yemek yiyebiliyorum. belim çok kötü çünkü...
aldım gitti sağol canımREzene CANIM sen gelmişsin ben çıkmışim kusura bakma
Mavi rengide çok güzelmiş eğer aldıysan güle gile saglicaklA kullansjnbebegin
kınamamak gerek ama elde değil insan içinden de olsa böyle şeyler düşünebiliyor.al benden de o kadar canım yaa..o kadar temizlik yaptım eşim dışında bi Allahın kulu yardım etmedi..ben misafir kabul etmiyorum zaten ne zamandır zaten..sadece görmcem geliyor çatı kapı o da..bir kızı var kızımla yaşıt Allahım fırtına gibi ..evi kasıp kavurup öyle gidiyor..kınamayayım şimdi hamileyiz ne olur ne olmaz dimi ama
çok yorulmuşsun anlaşılan bari bi işin ucundan tutsaydı.geldi. bişi diyemedim . mahçuptu o geç geldiği için. unutmuşum uzak olduğunu dedi. yeni gitti sayılır. benimde gün bitti. hala hastayım. yarın iş var. iş için yapmam gereken hazırlıklar var
bu arada dün h.hane ile ücret konusunu da konuştuk.
normal doğum 1500, sezaryan 1750, isteğe bağlı sezaryan 2500 tl... pazarlık konusuna kapalılar...
surp pırgıç ermeni hastanesi.
kendi dr.um doğuma gelecek hangi gün hangi saat olursa olsun fark alınmayacak.
normal doğum 1 gece, sezaryan 2 gece hesaplanıyor.
yanımda sadece kendime pijama almamı başka şeye gerek olmadığını belirttiler.
bebek kıyafet, havlu, battaniye, bez vs hepsi onlara ait.
anne için de kendi kıyafeti hariç herşey oradan.
paylaşıyım dedim fikir olması açısından :)
iyi aksamlar kizlar nasilsinizz biz bugun cok yorulduk misafirimiz vardi biraz önce gittiler.
yarinda insallah babamiz gelcek
biz birde bugun cok büyük tehlike altattik kizlar banyoda küveti temizliyordum ayagim kaydi karnimin üsütüne küvetin kenarina düstüm allahtan göbek üstüm yani migdeme yakin yer denk geldi cok kortum yalnizdim birde evde aglamaya basladim hemenkizima birsey oldu diye cok korktum karnim ve belim agridi yata uzandim hemen kizimi dinlemek icin ama yatamadim korkudan duramadim kalktim dolastim geri neyseki kizim yava yavs hareket etmeye basladi
biraz olsun rahatladim agrilarim devam etmedi cok sükürki cabuk gecti kizimda hareket edince endiselerim azaldi geri devam ettim mecburen temizlige.(( sizce endiselenmem gerekirmiydi suan hic bir sorun yok ne agrim var nde baska sikayetim kizimda masallah tekmeleri hareketleri ayni devam ediyor.insallah birsey olmamistir dimi kizima
bu arabayı ben de beğenmiştim canım
hatta seçeneklerim arasında belki de bunu alırım bilmiyorum
aaaa inanmıyorum yaa bu nasıl düşüncesizliktir nerdeyse doğuracaksın 5 kişi yatılı misafimi gelirmiş birde hizmet beklerlerse yandın yok artık yaaa,gerçekten düşüncesizlik ötesi bir davranışşben dün gece yarım muz yedim. o yüzden tek bacağıma kramp girdi o zaman.
Talia geçmiş olsun canım. boşver yapma diyeceğim ama ben de olsam duramazdım ki hala durmuyorum. perdeleri çıkarıp makineye attım. bi de kornişleri sildim herhalde camı da içten silip perdeyi takacağıma göre. ben de en az senin kadar kendimi düşünmemiş oluyorum.
Geridönüşümkutusu bilmiyorum arkadaşın geldi mi ama gelince iyi bir azarı haketti.
Misafir
Aslında biz şanslı hamileleriz. Bende senin gibiyim. Kayınvalidem bütün işleri yapar. Akşam yemeğini kahvaltıyı herşeye koşturur. Evimize gelen misafirlerimiz beni asla yerimden kaldırmazlar. Bulaşıkları bile yıkayıp öyle giderler. Şükürler olsun ki etrafımda hep anlayışlı ve iyi niyetli insanlar var
eşim yardım edecekmiş, gelenler de zaten yardım edermiş. külahıma anlatsın bunlarıaaaa inanmıyorum yaa bu nasıl düşüncesizliktir nerdeyse doğuracaksın 5 kişi yatılı misafimi gelirmiş birde hizmet beklerlerse yandın yok artık yaaa,gerçekten düşüncesizlik ötesi bir davranışş
Dünden beti hiç iyi değilim galiba benim bebek aşağı Indi sonunda
Ama tuhaf ağrılarım var.resmen adım atamıyorum yerimden kalkmıyorum
Şeyimin kemikleri ağrıyor vajinam uyuşuyor resmen
Boyle bir durum yaşayan var mı moral sıfır valla
bu benim 4. yatılı misafirim olacak. ama ben eşime anlatamıyorum. tamam öncekiler biri annemle babamdı, onlar misafir olarak gelmediler. biri kayınpederim 1 hafta kaldı. bir tanesi yakın zamanda geldi ve yine gelebilir. o bana yardım etti ama yine de yoruldum sonuçta. bu gelecek olanların fikri ne hiç bilmiyorum.rezene ben senin misafir olayını kaçırmışım ya. senn durum çok zor olmuş gerçekten. ben arkadaşım yarım günlüğüne gelmesine rağmen zor geldi, yatılı misafir daha da zor. hamileliğimin başında 2 gece yatılı misafir gelmişti. o zaman bile çok zordu. ki onlarla kayınvalidem ilgilenmişti onun misafiriydi. zor gerçekten
bu benim 4. yatılı misafirim olacak. ama ben eşime anlatamıyorum. tamam öncekiler biri annemle babamdı, onlar misafir olarak gelmediler. biri kayınpederim 1 hafta kaldı. bir tanesi yakın zamanda geldi ve yine gelebilir. o bana yardım etti ama yine de yoruldum sonuçta. bu gelecek olanların fikri ne hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?