2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

senn de durum kötü olmuş. samimi arkadaş olunca da bişi denmiyor tabi

geldi. bişi diyemedim . mahçuptu o geç geldiği için. unutmuşum uzak olduğunu dedi. yeni gitti sayılır. benimde gün bitti. hala hastayım. yarın iş var. iş için yapmam gereken hazırlıklar var

Seyzen canim bayildim keselere ve sekere agactaki sunumla dahada hos olmus ellerine saglik annesi
gule gule dagitmak nasip olsun insallah canim

kızlar oğluşum için molfix yenidoğan kullanmayı düşünüyorum göbek oyuntulu olduğu için siz ne tercih edeceksiniz

ya ben en çok temizlik olayından sıkılıyorum. benim ev çok toz oluyor. dağınık olmasa bile kıy köşe toz. ne kadar samimi olsamda evimi öle görmelerini istemiyorum. hasta olduğum için bu kadar sıkıntı ettim aslında. onunda kötü niyeti yoktu. şehir dışından geldi. bu halimle görmek istedi ama hastayım yanında zor oturdum. ha bire esnedim. karnım ağrıdı. şimdi yatıyorum. off ne bilim. haftasonuna doğru dışarda görüşsek daha iyiydi.

kızlar oğluşum için molfix yenidoğan kullanmayı düşünüyorum göbek oyuntulu olduğu için siz ne tercih edeceksiniz

bende bi bu dediğinden var. hediye geldi, 0 ama. 0 olur mu bilmiorum.

birde prima almıştım. daha almıcam. bebeğim hangisini severse onu kullancam. her marka her çocuğa olmuyormuş

yazdıklarını okuyunca çok güldüm canım ama yalnız değilsin benim annem yakın oturuyo hergün gelir yada ben gderim misafir sayılmaz kayınvalidemlerde çok anlayışlı sağolsunlar ben çağırıyorum onlar gelmiyorlar yorulmayım diye allah razı olsun banada gelen yemekli misafir olmuyo hoş zaten kocama bile yemek hazırlamaya üşenirken iyikide kimse gelmiyor diyorum :)))) ama diğer kızlara allah yardım etsin bu halde herşey zor geliyor insana

bende aynı durumdayım şuana kadar 7 kilo aldım... baktığımda kocaman duran şeyler üstümde tam oluyo yada küçük olabiliyo ömrümde ilk defa L ve XL lar alıyorum [/QUOTE]

bende huggies in göbek bagı oyuntulu bezini duymustum hatta onla başlamayı dusunuyodum göbeği açıkta bıraktığı için çabuk düşmesini saglıyomuş birde molfixi araştıraym bakalım:44:

aman canım ne camı yaa boişver bende artık silmiyorum valla göbeğimden silemiyorumda zaten yaaa...niye sinirlendin canımm yaaa bukadar temizlik yapıcakkk
yukarıda yazdığım şeye sinirlendim.
bir ayda yapmadığım işi bugün yarım günde yaptım. yoksa ben şimdiye kadar kaç kere ağlamıştım eşimin düşüncesizliğine

hiç de dikkat etmedim. çok sinirliydim. uzandım eğildim kalktım ağır kaldırdım. çamaşır astım,cam sildim, perde astım, balkon yıkadım, iki oda süpürdüm, toz aldım.yapacak kimse yok birini tutmam gerek. ben misafir gelecek diye temizlik yapmıyorum şimdi. sadece kendimi oyalamak için.
kabul etme demişsin ya işte hiç mümkün değil. bir kere eşim ısrarla davet etti bile bana sormadan.

çalışmasam neyse de 5 gün ben çalışırken yatılı misafiri nasıl ağırlayacağım.eşim sırf bu yüzden beni erkenden izne çıkarıp memlekete gönderecek neredeyse. bu hale gelinceye kadar önce bana sorsana sen ne düşünüyorsun diye
yemeği de aynı sinirle yedim az önce

REzene CANIM sen gelmişsin ben çıkmışim kusura bakma
Mavi rengide çok güzelmiş eğer aldıysan güle gile saglicaklA kullansjnbebegin
aldım gitti sağol canım
kınamamak gerek ama elde değil insan içinden de olsa böyle şeyler düşünebiliyor.

geldi. bişi diyemedim . mahçuptu o geç geldiği için. unutmuşum uzak olduğunu dedi. yeni gitti sayılır. benimde gün bitti. hala hastayım. yarın iş var. iş için yapmam gereken hazırlıklar var
çok yorulmuşsun anlaşılan bari bi işin ucundan tutsaydı.

aaaa nasıl hastaneymiş o öyleeee,bebeğin eşyalarını falan veriyomuş şaşırdım valla

nefesim kesik okudum yazını canım yaa çok geçmiş olsun çok şükür iyiymişsin, yapmamamız gerekiyor ama ahh şu misafirler bende aynıyım ne kadar kötü olsamda aman ev temiz olsun misafire ayıp olmasın diye yapıyorum harıl harıl

bu arabayı ben de beğenmiştim canım
hatta seçeneklerim arasında belki de bunu alırım bilmiyorum

evet canım güzel görünüyor ben küçük bir şehirdeyim eğer kafama yatan bişey bulamazsam dışarda bunu netten almaya karar verdim ama bir kaç hafta sonra falan alırım heralde

aaaa inanmıyorum yaa bu nasıl düşüncesizliktir nerdeyse doğuracaksın 5 kişi yatılı misafimi gelirmiş birde hizmet beklerlerse yandın yok artık yaaa,gerçekten düşüncesizlik ötesi bir davranışş

nerdeee bizimkiler bu karnımızla çayı bile ayaklarına getirtiyorlar ama Allah görüyor elbet çıkacak bunların acısııı

eşim yardım edecekmiş, gelenler de zaten yardım edermiş. külahıma anlatsın bunları

rezene ben senin misafir olayını kaçırmışım ya. senn durum çok zor olmuş gerçekten. ben arkadaşım yarım günlüğüne gelmesine rağmen zor geldi, yatılı misafir daha da zor. hamileliğimin başında 2 gece yatılı misafir gelmişti. o zaman bile çok zordu. ki onlarla kayınvalidem ilgilenmişti onun misafiriydi. zor gerçekten

canım benimde oluyor özellikle akşamları, bebek sanki çıkacakmış gibi geliyor sanki o kadar kolaymış gibi çıkması, düşecekmiş gibi hissediyorumkarnımı tutuyorum sanırım normal artık böyle şeyler ve sen 34. haftadasın normalir, doktorum bana normal demişti

bu benim 4. yatılı misafirim olacak. ama ben eşime anlatamıyorum. tamam öncekiler biri annemle babamdı, onlar misafir olarak gelmediler. biri kayınpederim 1 hafta kaldı. bir tanesi yakın zamanda geldi ve yine gelebilir. o bana yardım etti ama yine de yoruldum sonuçta. bu gelecek olanların fikri ne hiç bilmiyorum.

işte hayır da denmiyor ki. ben arkadaşıma hastayım dedim gene de anlamadı. iyi oldu görüştük falan ama gerçekten bedenim bunu götürecek durumda değil. uykusuz bitkinim şu an. Allah kolaylık versin. ben birde kendi işimi kendim yapmayı seviorum. misafir yaparsa benim evimde rahatsız oluyorum. buda yorgunluk olarak geri dönüyor tabi.

misafirlerin kim. il dışından mı geliolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…