ben ne edeyim nerelere gideyim. az sonra belki cam sileceğim. aşağıya atmayım kendimi. zaten sinirimden yapıyorum bunca işitüm yazdıklarınızı okuyunca düşündüm de ben sanırım doğru düzgün bi kadın değilim( zira son 6 aydır evime hiç yemekli misafir almadım, kimse de teklif etmedi, hep biz gidiyoruz. kayınvalidem geldi kaldı 1 gece yerimden kaldırmadı beni. eşimin iş yerinden arkadaşı var eşiyle o geliyor bazen, bir de benim arkadaşım var eşiyle o geliyor ama ben hiç yerimden kalkmıyorum. bi çay bardaklarını çıkarıyorum yerini bilmezler diye suyu mu bile kızlar getiriyor. yerimden kalkmaya yeltendiğimde nereye otur diyorlar. ama hiç ne kendi tarafımdan ne eşimin tarafından aile büyüğü ağırlamadım. şimdi sizlere bakıyorum da yoruluyorsunuz ama bir sürü şey yapıyorsunuz. ay ben ne biçim kadınım yahu. hamileyim diyip köşe koltuğumla bütün yaşıyorum.
aman canım ne camı yaa boişver bende artık silmiyorum valla göbeğimden silemiyorumda zaten yaaa...niye sinirlendin canımm yaaa bukadar temizlik yapıcakkkben ne edeyim nerelere gideyim. az sonra belki cam sileceğim. aşağıya atmayım kendimi. zaten sinirimden yapıyorum bunca işi
Çok geçmiş olsun Taliaa valla mecbur kalmışsın evet ama Allah da korumuş, midenin oraya denk gelmesi büyük şans.
Bu arada ben gece 1 de yattım kızkardeşlerim bana geldi, topicte de yeşil yeşil yeşil meyve diye diye akşam canımı çektirdiniz sonunda aldırdım ben desabah da 6da cin gibi dikildim oraya dön yok, buraya dön yok çok sıcak basıyor uyuyamıyorum :44:
cok saol cnmm evet yaa yüzdük yüzdük kuyruguna geldik bunu yasamis olmak cok korkuttu benitalıa cook gecmiş olsun canm dikkat edelim nolur
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:18:
cokkk tsk ederim canim malesef o an icin zeminin islak oldugunu ayagimin kayacagini hic dusunmemistim isleri bitmyiecek gec kaldim diye acele ediyordum birde neyseki ucuz atlattik :))günaydın..
bayramınız kutlu olsun
taliaa geçmiş olsun canım. aman dikkat et, ıslak zeminler bizim için çok tehlikeli. banyoda felan ekstra dikkat etmek gerekio dengemizi kaybetmemek için
gibbi maşallah bebeğinekocaman olmuş. benim kontrolumde haftaya. günler geçmek bilmiooooorrr
cok saol cnmm simdi gayeyt iyim hic bir sikayetim yok kizimda iyi hareket ediyor eskisi gibi , zaten bir sorun olsa mutlaka kendisini belli ederdi dimi canim ? :)))canm benm geçmiş olsun yaaa bak iyiki okumuşum geçmişii...şimdi nasılsın dilerim problem yoktur aman dikkat ettt kendine...neyseki bebeğin iyi olduğunun sinyallerini vermişşşş onlarrr o havuzun içinde kendilerini iyi koruyolarr..bununla geçmiş olsunnn...
dünden beri su misafir olayina sinir olmaya basladim canim ben bugunden itibaren kimseyi kabul etmiyecem dogurunca gelsinler isterse en yakin samimi arkadas olsun geldimi yerinden kalmiyor ben hizmet etmek zorunda kaliyorumoturup ağlıcam şimdi ya. ben yatmak istiodum. yarında iş var. iyileşemedim bi türlü. başkasını kırmamak için kendim kırılıyorum. hem oğlum da etkileniyor. kendime kızıyorum
canim cok saoll cok tsk ederimmesim evde olsaydi zaten o yapardi mutlakaçok geçmiş olsun.ama sana kızmak lazım.ne işin var çamaşır sularıyla küvetlerin içinde senin.artık eşin yapmalı böyle şeyleri.ayrıca çamaşır suyu bebek için hiç iyi değil.allaha şükür bişey olmamış.bu son olur inşallah.
sendemi misafir maduru oldun caim ya seninkilerde tamm dusuncesizlik yapmisMisafir konusu beni de vurdu bu haftasonu arkadaşlar
2bayan 1 erkek arkadaşımız vardı haftasonu ve uzun zamandır görüşmemiştik ben heyecanla bekliyordum onları ama resmen kabus oldu benim için.
3 gün kaldılar ve bizim ev 1+1 burada öğrenci hayatı malum
biz de mecburen bu grup geldiği zaman eşimle ayrı kalıyoruz o erkek arkadaşla salonda uyuyor biz de kızlarla 3 kişi eskiden eğlenceli oluyordu onlarla laflamak falan yatmadan ama şu halimle çok zor geldi bana
tüm bunlar bir kenara kızlar hiç yardım etmediler ya eşimin bu haftasonu sınavı var ve çok çok önemli bir sınav bunu bilmelerine rağmen eşimin herşeyi önlerine hazır getirmesini beklediler bende kansızlık olduğu için ayakta çok uzun süre duramıyorum başım dönüyor elimden geldiği kadar yardımcı oldum ama eşim genelde sen git dinlen modundadır. Çok üzüldüm haline odaya gelip kaç kez ağladım içim yandı kızlar oturuyor ki biz çok samimiyizdir ben bi kere birine sen salatayı yapıver bakim dedim bi o onu yaptılar gerisi yok. Erkek olan arkadaş bile acıdı halimize bulaşık yıkadı kahvaltı hazırlamama yardım etti falan anlamadım kızları.
Dün de eşim oruçtu sabah kalktık kahvaltı için kızlar tabi yerlerini almış bekliyorlar kahvaltı gelsin önlerine ben hazırladım bir posta koydum sofraya ve sadece ekmek çay gelmemiş düşünün onu bile bekliyorlar eşim o haliyle bile yaptı. Arkadaşları çok seviyorum ama bu kez neden böyle yaptılar anlamadım eşime de dert yandım sonra diyor boşver yedik içtik güzel güzel misafirimizdiler yorum yapmayalım ama benim içim şişti resmen 3 gün yaa..
tsk ederim canim benim seninkiler iyimis valla cok dusuncelilermis bencede en iyisi dogumdna sonra gelmeleri :))aman canım dikkat et ya göbişine gelseydi allah korumuş
bırak banyoyu manyoyu kocan tıkasın ya da pis kalsın
ben de olsam çok korkardım valla ay allah korusun :18:
bizim tanıdıklar düşünceli çok şükür
geleyim oturayım diyen yok onlar çağırıyorlar bu ara
gelin dediğimde de bebek olunca inşallah diyorlar bizimle mi uğraşacaksın diyorlar
aferin diyorum ben de içimden hep böyle olun
cok tsk ederim canimm . sende dikkat et lütfen is yapcak diye allah korusun sende bir kaza gecirmeben dün gece yarım muz yedim. o yüzden tek bacağıma kramp girdi o zaman.
Talia geçmiş olsun canım. boşver yapma diyeceğim ama ben de olsam duramazdım ki hala durmuyorum. perdeleri çıkarıp makineye attım. bi de kornişleri sildim herhalde camı da içten silip perdeyi takacağıma göre. ben de en az senin kadar kendimi düşünmemiş oluyorum.
Geridönüşümkutusu bilmiyorum arkadaşın geldi mi ama gelince iyi bir azarı haketti.
Misafir
bir kaç gün önce ben bu konuyu açacaktım ki geridönüşüm açtı. benim yaram misafirler gelene kadar kapanmayacak. maaile 5 kiş(3 yaşında bir de çocuk var içlerinde)i 5 gece yatılı olarak 34. haftamda bize gelecekler ve bunun kaçışı göçüşü yok şu an.
cok saol cnmm aman aman zaten bundan sonra yok temizlik fln isterse evi b. götursun umrumda degil benim dunku yasadigim korku bana yeterde artar biletaliaa geçmiş olsun canım aman diyim yaa temizlik yapayım derken bebişlere zarar vermeyin... iyi olmana sevindim ama bu ara dinlen bence biraz artık..
ben ne edeyim nerelere gideyim. az sonra belki cam sileceğim. aşağıya atmayım kendimi. zaten sinirimden yapıyorum bunca işi
Dünden beti hiç iyi değilim galiba benim bebek aşağı Indi sonunda
Ama tuhaf ağrılarım var.resmen adım atamıyorum yerimden kalkmıyorum
Şeyimin kemikleri ağrıyor vajinam uyuşuyor resmen
Boyle bir durum yaşayan var mı moral sıfır valla
al benden de o kadar canım yaa..o kadar temizlik yaptım eşim dışında bi Allahın kulu yardım etmedi..ben misafir kabul etmiyorum zaten ne zamandır zaten..sadece görmcem geliyor çatı kapı o da..bir kızı var kızımla yaşıt Allahım fırtına gibi ..evi kasıp kavurup öyle gidiyor..kınamayayım şimdi hamileyiz ne olur ne olmaz dimi amaben ne edeyim nerelere gideyim. az sonra belki cam sileceğim. aşağıya atmayım kendimi. zaten sinirimden yapıyorum bunca işi
mervem aynı şeyleri 2 hafta önce bende yaşadım..ve şu an mide tarafım boş..tekmelerini midemde hissediyorum..sanırım bebek dönerken öyle oluyor dediğin gibi..yat dinlen canım bol bol:)Dünden beti hiç iyi değilim galiba benim bebek aşağı Indi sonunda
Dünden beti hiç iyi değilim galiba benim bebek aşağı Indi sonunda
slm herkese canlarım 2 gün aradan sonra burdayım çok hastayım bu grip oldum eşimden geçtihamileliğin son dönemlerinde daha da zormuş gribi atlatmak nane limon ıhlamur dışında bişeyde içemiyorum.Bu sabah 8 de uyudum resmen dön dur nefeste alamıorum
herkes iyidir inş geçmişi okuycak takaatim yok.32. haftayada girmiş bulunuyorum allahın izniyle.Benim acil iyileşmem gerek iyileştiğim taktirde pazartesi havuzluhandayım oğlumun son eksiklerini tamamlamaya gidicem ailemle.Cuma kontrolümüz var o yzden ayrı bi heyecanlıyım paşam büyümüştür inş ama ben hastayken o da hasta sanki çok sakinleşti yavrum bişeyde yiyemiyorum bol su sadece o kadarvar mı şifalı önerileriniz bana bnm 2 güne ayağa kalkmam gerek
eveeet bugün 23 nisan kızıcığımda içerde kendi kendine kutlamalarda bi hoplamalar bi tekmeler teyzeleri sanırım bugün bayram diyo halay çekiyo :) annesi de hala istifra ediyo ne yazıkki gece ne yediysem hoooop sabaha uyanır uyanmaz aynen çıkyo ah ne zormuş bu öğürmek anlatamam yine yüzüm şişti, yine yüzümde kırmızı çiller çıktı -doktorumun tabiriyle kan oturuyo-((
bu arada kızımın ismi sanırım SERRA olacak, sizce nasıl hamişler? bolluk bereket kolaylık anlamları var anlamlı bi isim istiyoruz
slm herkese canlarım 2 gün aradan sonra burdayım çok hastayım bu grip oldum eşimden geçtihamileliğin son dönemlerinde daha da zormuş gribi atlatmak nane limon ıhlamur dışında bişeyde içemiyorum.Bu sabah 8 de uyudum resmen dön dur nefeste alamıorum
herkes iyidir inş geçmişi okuycak takaatim yok.32. haftayada girmiş bulunuyorum allahın izniyle.Benim acil iyileşmem gerek iyileştiğim taktirde pazartesi havuzluhandayım oğlumun son eksiklerini tamamlamaya gidicem ailemle.Cuma kontrolümüz var o yzden ayrı bi heyecanlıyım paşam büyümüştür inş ama ben hastayken o da hasta sanki çok sakinleşti yavrum bişeyde yiyemiyorum bol su sadece o kadarvar mı şifalı önerileriniz bana bnm 2 güne ayağa kalkmam gerek
eveeet bugün 23 nisan kızıcığımda içerde kendi kendine kutlamalarda bi hoplamalar bi tekmeler teyzeleri sanırım bugün bayram diyo halay çekiyo :) annesi de hala istifra ediyo ne yazıkki gece ne yediysem hoooop sabaha uyanır uyanmaz aynen çıkyo ah ne zormuş bu öğürmek anlatamam yine yüzüm şişti, yine yüzümde kırmızı çiller çıktı -doktorumun tabiriyle kan oturuyo-((
bu arada kızımın ismi sanırım SERRA olacak, sizce nasıl hamişler? bolluk bereket kolaylık anlamları var anlamlı bi isim istiyoruz
herkese öpücükler gönderiyoruuum
geçmişi fazla okuyamadım kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz :26: tallyaa canım geçmiş olsun. Allah korumuşyavaş hareket et canım
bizde cuma günü bebişimizi görmeye gittik bebiş dediyseeeem ağız alışkanlığıyoksaaa kocaman delikanlı olmuş kendisiii. gözlerini açtı kapadı güüldüüü sıkıldı elini yanağına koydu bi of çektiiii aman Allahııııım eridim resmeeen dr amcamız cd verdi bu sefer evde izleyip izleyip ağlıyoruum :26:
gelişimimiz herbişeyimiz iyiiii bi sıkıntımız yok çok şükür. nst ye de bağlandık normal.
veeee ev hanımlığı günlerim başladıııı. 8 haftalık iznimi yazdırdım. oğlum gelene kadar hazırlıklarımı bitirmeye çalışıcam alışveriş bitti sayılılır. ufak tefek işler kaldı bi ara aldıklarımı çeker paylaşırım
iki gündür lavanta kesesi yapıyorum malzeme aldım evde kendim yaptım. bebek şekerini de yapıcam bu hafta el emeği olsun dedim oğluşuma
bu şeker kabımız daha şekerlerini koymadık. hemen açıp yemelik olsun dedim.
Eki Görüntüle 693370
bu da lavanta kesemiz. bööyle ağaçta olacak sunumu nasııııııııııl?
Eki Görüntüle 693371 Eki Görüntüle 693372 Eki Görüntüle 693373
isimler kaldı sadece onu da babamız bilgisayarda hazırlayıp çıkartıcak takıcaz bitttiii
canım keselerine bayıldım güle güle dağıt bebeişin gelinceeeeherkese öpücükler gönderiyoruuum
geçmişi fazla okuyamadım kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz :26: tallyaa canım geçmiş olsun. Allah korumuşyavaş hareket et canım
bizde cuma günü bebişimizi görmeye gittik bebiş dediyseeeem ağız alışkanlığıyoksaaa kocaman delikanlı olmuş kendisiii. gözlerini açtı kapadı güüldüüü sıkıldı elini yanağına koydu bi of çektiiii aman Allahııııım eridim resmeeen dr amcamız cd verdi bu sefer evde izleyip izleyip ağlıyoruum :26:
gelişimimiz herbişeyimiz iyiiii bi sıkıntımız yok çok şükür. nst ye de bağlandık normal.
veeee ev hanımlığı günlerim başladıııı. 8 haftalık iznimi yazdırdım. oğlum gelene kadar hazırlıklarımı bitirmeye çalışıcam alışveriş bitti sayılılır. ufak tefek işler kaldı bi ara aldıklarımı çeker paylaşırım
iki gündür lavanta kesesi yapıyorum malzeme aldım evde kendim yaptım. bebek şekerini de yapıcam bu hafta el emeği olsun dedim oğluşuma
bu şeker kabımız daha şekerlerini koymadık. hemen açıp yemelik olsun dedim.
Eki Görüntüle 693370
bu da lavanta kesemiz. bööyle ağaçta olacak sunumu nasııııııııııl?
Eki Görüntüle 693371 Eki Görüntüle 693372 Eki Görüntüle 693373
isimler kaldı sadece onu da babamız bilgisayarda hazırlayıp çıkartıcak takıcaz bitttiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?