2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben ne edeyim nerelere gideyim. az sonra belki cam sileceğim. aşağıya atmayım kendimi. zaten sinirimden yapıyorum bunca işi

ben ne edeyim nerelere gideyim. az sonra belki cam sileceğim. aşağıya atmayım kendimi. zaten sinirimden yapıyorum bunca işi
aman canım ne camı yaa boişver bende artık silmiyorum valla göbeğimden silemiyorumda zaten yaaa...niye sinirlendin canımm yaaa bukadar temizlik yapıcakkk

cok tsk ederim canim evet malesef mcbur kaldim yoksa yapmiyacaktim asla ( gercekten migdeme gelmesi cok büüyk sansim oldu hastaneye fln gitsem kesin yatis verirlerdi gidemedim o yuzden:)) heheh ben daha yiyemedim o yesil meyveden ama bugun yiyecem insallahhh
talıa cook gecmiş olsun canm dikkat edelim nolur
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:18:
cok saol cnmm evet yaa yüzdük yüzdük kuyruguna geldik bunu yasamis olmak cok korkuttu beni

cokkk tsk ederim canim malesef o an icin zeminin islak oldugunu ayagimin kayacagini hic dusunmemistim isleri bitmyiecek gec kaldim diye acele ediyordum birde neyseki ucuz atlattik :))

cok saol cnmm simdi gayeyt iyim hic bir sikayetim yok kizimda iyi hareket ediyor eskisi gibi , zaten bir sorun olsa mutlaka kendisini belli ederdi dimi canim ? :)))
oturup ağlıcam şimdi ya. ben yatmak istiodum. yarında iş var. iyileşemedim bi türlü. başkasını kırmamak için kendim kırılıyorum. hem oğlum da etkileniyor. kendime kızıyorum
dünden beri su misafir olayina sinir olmaya basladim canim ben bugunden itibaren kimseyi kabul etmiyecem dogurunca gelsinler isterse en yakin samimi arkadas olsun geldimi yerinden kalmiyor ben hizmet etmek zorunda kaliyorum ( ya hadi buda sorun degil birde bunun temizligi var canim bosver sende bundan sonra kimseyii kabul etme bu saate kadar gelmemis arkadasin kendini bostan bosa ac birakmisin yardimci olcak kisi erkenden gelirdii (( kendinide bebiside uzme

canim cok saoll cok tsk ederimmesim evde olsaydi zaten o yapardi mutlaka hamile kaldigimdan bu yana hep esime temizletiyordum banyoyu bu defa ben yapim dedimya ayagim kaydi isteneyseki birsey olmadi esimde kizmisti zaten konustugumuzda birak yapma kalsin oyle diye ama malesef misafir gelcegi icin yapmak zorunda kaldim ( cok sükür birsey olmadi zaten öyle canim bu ilk ve son oldu :)) dogurana kadar yok temizlik .))

sendemi misafir maduru oldun caim ya seninkilerde tamm dusuncesizlik yapmis (( hem de yatili misafir iyi katlanmisin yinede bu halinde valla helal olsun canim sana :) aam dogurana kadar sende kimseiy kabul etme artik bence.:)))

tsk ederim canim benim seninkiler iyimis valla cok dusuncelilermis bencede en iyisi dogumdna sonra gelmeleri :))
bende bundan sonra hic bir hamilelin evine gitmiyecem zaten gitmezdim ama bundan sonra daha dikkatli olcam :)))

cok tsk ederim canimm . sende dikkat et lütfen is yapcak diye allah korusun sende bir kaza gecirme ( birak kalsin yada baskasina yaptir valla ben cok korktum dun insanin basina gelmeyince bilmiyormus acisini neler gecti aklimdan bir kac saniye icinde bir bilsen. canim kabul etmemeye calis misafir fln sende aman bosverin ya gercekten bebislerden daha kiymetli degil hic kimse

taliaa geçmiş olsun canım aman diyim yaa temizlik yapayım derken bebişlere zarar vermeyin... iyi olmana sevindim ama bu ara dinlen bence biraz artık..
cok saol cnmm aman aman zaten bundan sonra yok temizlik fln isterse evi b. götursun umrumda degil benim dunku yasadigim korku bana yeterde artar bile neyseki kizimda bende cok iyiz allaha sükürler olsun. zaten oyle canim esimde geliyor birazdan artik o yapar ben yerim dinlenirim bundan sonra :))

neye sinirlendin? ben bişey mi kaçırdım? pardon yaaaa... okudum gerçi tüm geçmişi ama misafir durumu mu sendeki de? yorma kendini ama bi taraftan da söyliyim sinirden iş yapabiliyorsan ne güzel çünkü ben sinirlenince anca kucağıma tepsi alıp yemek yiyebiliyorum. belim çok kötü çünkü...

Gecmisi fazla okuyamadım

Taliaa gecmis olsun canim lütfen dikkat et bırak artık su temizliği

REzene CANIM sen gelmişsin ben çıkmışim kusura bakma
Mavi rengide çok güzelmiş eğer aldıysan güle gile saglicaklA kullansjnbebegin

Dünden beti hiç iyi değilim galiba benim bebek aşağı Indi sonunda
Ama tuhaf ağrılarım var.resmen adım atamıyorum yerimden kalkmıyorum
Şeyimin kemikleri ağrıyor vajinam uyuşuyor resmen
Boyle bir durum yaşayan var mı moral sıfır valla

canım daha yeni döndüyse birde alışkın değilsin.normal merak etme.ben bazen kızımın elini falan şeyimden çıkarıverecek gibi hissediyorum.eşim yürüyüşümle dalga geçiyor.valla bacak birleşim yerlerimde elleri göğsümün altında ayakları.hanımefendi bence cenin pozisyonunda falan değil.öyle uzunca uzanıyor:)seninde şimdi o kısımlara yük binmiştir.

al benden de o kadar canım yaa..o kadar temizlik yaptım eşim dışında bi Allahın kulu yardım etmedi..ben misafir kabul etmiyorum zaten ne zamandır zaten..sadece görmcem geliyor çatı kapı o da..bir kızı var kızımla yaşıt Allahım fırtına gibi ..evi kasıp kavurup öyle gidiyor..kınamayayım şimdi hamileyiz ne olur ne olmaz dimi ama

mervem aynı şeyleri 2 hafta önce bende yaşadım..ve şu an mide tarafım boş..tekmelerini midemde hissediyorum..sanırım bebek dönerken öyle oluyor dediğin gibi..yat dinlen canım bol bol:)

Taliaa
canım çok geçmiş olsun..Allahım korumuş minik meleğini ve seni..dikkat et canım...bende sabah mutfak dolaplarını yerleştiriyordum..eşim sen yapma ben öğleden sonra uğrar yaparım dedi..baktım gelmedi..bende çıktım az önce onu yaptım bi hırsla..şimdi gelirse canıma okur:18:

Kızlar nasılsınız çok geçmişe gidemedim maşallah sayfalar uçmuş yine..inşallah herkes iyidir...temizlik yapıyorm anacım vakit yok okumaya..inşallah bi bitsin bende aktif olucam burada..şimdi hastane çantamız kaldı bakalım..bebeğin kıyafetleriydi filan derken bi kaç günümü daha alır..hepinizi öpüyorummmmmmmm

slm herkese canlarım 2 gün aradan sonra burdayım çok hastayım bu grip oldum eşimden geçti hamileliğin son dönemlerinde daha da zormuş gribi atlatmak nane limon ıhlamur dışında bişeyde içemiyorum.Bu sabah 8 de uyudum resmen dön dur nefeste alamıorum
herkes iyidir inş geçmişi okuycak takaatim yok.32. haftayada girmiş bulunuyorum allahın izniyle.Benim acil iyileşmem gerek iyileştiğim taktirde pazartesi havuzluhandayım oğlumun son eksiklerini tamamlamaya gidicem ailemle.Cuma kontrolümüz var o yzden ayrı bi heyecanlıyım paşam büyümüştür inş ama ben hastayken o da hasta sanki çok sakinleşti yavrum bişeyde yiyemiyorum bol su sadece o kadar var mı şifalı önerileriniz bana bnm 2 güne ayağa kalkmam gerek

bu arada 33. haftama gireyim bebişin herşeyini yıkıycaz artık küçük birde sürgülü valiz alıcam o yeter bize hazırlamayı düşünüyorum gözümü korkuttular erken doğuran doğurana kenarda dursun valizimiz bu sıpa erken fln gelir neme lazım

eveeet bugün 23 nisan kızıcığımda içerde kendi kendine kutlamalarda bi hoplamalar bi tekmeler teyzeleri sanırım bugün bayram diyo halay çekiyo :) annesi de hala istifra ediyo ne yazıkki gece ne yediysem hoooop sabaha uyanır uyanmaz aynen çıkyo ah ne zormuş bu öğürmek anlatamam yine yüzüm şişti, yine yüzümde kırmızı çiller çıktı -doktorumun tabiriyle kan oturuyo-((

bu arada kızımın ismi sanırım SERRA olacak, sizce nasıl hamişler? bolluk bereket kolaylık anlamları var anlamlı bi isim istiyoruz

canım bende dün aynı tarfi ettiğin şekildeydim kalça kemiklerim kopuyodu sanki adım atamıyodum nete bile giremedim hatta keyifsizlikten bi ara korktum baya ama sonra acaba bebek mi döndü diye düşündüm doktora gittiğimizde soralım bakalım öğrenelim neden olmuş dönmüş mü bebek :44:muhtemelen aynı sebepler canım öğrenirsen kayda değer bişey bana da söyle olur mu

canım benim geçmiş olsun dikkat edin kendinize yaa zaten sıkıntılar bol bide artı hastalıklar iyice alır enerjinizi portakal ye canım bol bol nane limon ıhlamur yani şu halimizle çok ta fazla seçeneğimiz yok malesef inş iyileşirsin kısa zamanda

Talia canim cok gecmis olsun yaa Allah korumus seni ve kizini
canm lutfen bidaha oyle seyler yapma heleki camasir suyu sakin haaa
artik cok dikkat etmeliyiz canim az kaldi bebislerimiz icin yapmicaz dinlencez

ayy canım geçmedi mi kusmaların ben hamileleiğimin başından beri hiç kusmadım o yüzden fena korkum var buna karşı.inş sonu gelir bigün :26:
bu arada Serra ismini beğendim canım çok sevdiğim bi tanıdığımın adı Ayşe Serra.bu şekilde de düşünebilirsin

herkese öpücükler gönderiyoruuum

geçmişi fazla okuyamadım kızlar çok hızlı ilerliyorsunuz :26: tallyaa canım geçmiş olsun. Allah korumuş yavaş hareket et canım

bizde cuma günü bebişimizi görmeye gittik bebiş dediyseeeem ağız alışkanlığı yoksaaa kocaman delikanlı olmuş kendisiii. gözlerini açtı kapadı güüldüüü sıkıldı elini yanağına koydu bi of çektiiii aman Allahııııım eridim resmeeen dr amcamız cd verdi bu sefer evde izleyip izleyip ağlıyoruum :26:
gelişimimiz herbişeyimiz iyiiii bi sıkıntımız yok çok şükür. nst ye de bağlandık normal.
veeee ev hanımlığı günlerim başladıııı. 8 haftalık iznimi yazdırdım. oğlum gelene kadar hazırlıklarımı bitirmeye çalışıcam alışveriş bitti sayılılır. ufak tefek işler kaldı bi ara aldıklarımı çeker paylaşırım
iki gündür lavanta kesesi yapıyorum malzeme aldım evde kendim yaptım. bebek şekerini de yapıcam bu hafta el emeği olsun dedim oğluşuma

bu şeker kabımız daha şekerlerini koymadık. hemen açıp yemelik olsun dedim.
Eki Görüntüle 693370

bu da lavanta kesemiz. bööyle ağaçta olacak sunumu nasııııııııııl?
Eki Görüntüle 693371 Eki Görüntüle 693372 Eki Görüntüle 693373

isimler kaldı sadece onu da babamız bilgisayarda hazırlayıp çıkartıcak takıcaz bitttiii

Bizde bugün kocamaaan muftağımızı temizledik dolaplar,fırın buzdolabı ne var ne yok çamaşır suyu yağ çöz derken yorgunluktan ölmüş bitmişim işim bitene kadar şimdi de duşumuzu aldık yattık ohh fena olmuşum yaa kendime çok kızdım bi daha bu kadar ayakta kalmicam sizde kalmayın az kaldı bebeler doğsun işleri toptan hallederiz o zaman

canm çok geçmiş olsun.. bol bol c vitamini al ve tavuksuyu çorbası iç bol limonla benm gripken favoriimdir üstelik besleyici...dilerim düzelirsin canım artık o kocalardan uzak durmak lazımmm bizi hasta ediyolar hep ammaa:113:

bu arada talıaacım sana derken biraz önce benm oğlan kardeşini tekmeledii.. karnıma acayip sert bir tekme attı takla atarken karnım baya bi ağrıdı ama benm kızda hareketliii bişiciği yokkk...seninkininde yoktur merak etme onlara bişi olsa öle bi sinyal gönderirlerkiii ayyy allah korusunn...

Canim bende hala kusuyorum her sabah
ayy bizde kizimiza Serra koymayi dusunuyoruz anlamida cok guzel esimde cok begeniyor degisik bir isim

canımm çok beğendim keselerinizi, bende bezerinin pembelerinden yaptım bu ağaç çok hoşuma gitti, nerden buldun ağacını? bende lavanta keseslerim dışında şeker dağıtsam mı kararsızım

canım keselerine bayıldım güle güle dağıt bebeişin gelinceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…