merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli baya sohbetler birikmiş okumaya yetişemedim :) hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum yeni ciciler alanlara hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla bir doğum haberide yok oh oh :)
biz bugün çok yorulduk havuzlu hana gidip son eksiklerimizi tamamladık bebek şekerlerimizi sepetimizi aldık odamızın kapısını süsledik hastane cantamıda hazırladım ohh artık içim rahat :)Eki Görüntüle 693646 Eki Görüntüle 693647
Misafir konusuna gelince ben oyle cok misafir agirlamadim ama bana kocam yetiyor sagolsun. Hergun en az iki cesit yemek pisirdim, bazen uc cesit oldu bazen 4. Tatlisi salatasi. Isten geldim hemen yemek yaptim. Esim yemek konusunda pek tavizkar degil. Temizlige. utuye yardim etti ama yemek bana kaldi. Evin toplanmasi, kendi islerim vs. surekli ben yaptim bugune kadar. Otobusle, dolmusla surekli bir yerlere gittim. Merdiven indim ciktim. Pek hamileyim oturayim olmadi bende. Bir yandan iyi de oldu hareketli oldum ve hantallasmadim, fazla kilo almadim.
çok güzel annesi hayırlı olsun cicileriniz...
teşekkür ederiss canm :)
Canım haklısın minicik bebeğe bukadar yol eziyeti çektirilir mi ? offf zavallım perişan olur yavrum benim kıyamam ki ozaman paşa paşa bekliycem ağustosun 5-6sı gibi görümceyi de ağırladıktan sonra yola çıkarım bir- bir buçuk ay kalırım dönerim evimeHem kociş bebeğimizin ilk 2 ayını görmüş olur ben de ağustos ayını geçririm memlekette eylül gibi yaz bitince dönerim
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli baya sohbetler birikmiş okumaya yetişemedim :) hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum yeni ciciler alanlara hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla bir doğum haberide yok oh oh :)
biz bugün çok yorulduk havuzlu hana gidip son eksiklerimizi tamamladık bebek şekerlerimizi sepetimizi aldık odamızın kapısını süsledik hastane cantamıda hazırladım ohh artık içim rahat :)Eki Görüntüle 693646 Eki Görüntüle 693647
amin canım şanslıyız şükürr.. sana kıyammam yaa ne zor olmuştur hamile haklinle yeni bir şehir.. allah kolaylık versin..
wuu o kız lar cıdeen bayan mıydı cnm senın o halın gore gore oturmalarıısinir oldum okurken heeee o le kısılerı hıc anlamıyorum yarın bırgun ken dı baslarınada gelcek dımı ama ve snn durumun ortada ve esın kosturmuss ALLAH razı olsunnn kııı snı rseylerrr
benım de cok gelır--dii takı k.valıdeler memlekete gıdene kadar(beraber oturuyoruzda:)ve sukurkı zor zamanda gıtıler ve kısa dogru gelıcekler o zaan kdr ınsl pşam toparlamıs olur:)) ramazana denk gelıyor ee o zamanda ben cagırmaz sam kımseler gelmes aılem dısında o kaaayoksa herg un bır mısafırrrrrr diii yanii
hayır sen sanslsın etrafındakıler gayette anlayıslılar canım benım
sevvabı ayrı evet zorlanıyoruz ama boll sevap ınsll
dur kız ne oluyor snaa sen ıkı canlısın dıkkatlı sılseydın barı bende yagmur dınsınn de yavasdan baslıcamm ınslll:44:
gecmıs olsun cnm portakal dıcemm ama zamanı gectı artıkk yaa:44:
cok tatalıalr hele agaca bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
benımde nıyetım varda ıstahım yokkk:26:
bende devam olarak alıcam bır paket sonrada kg sıne gore yenı bır pakett hehe
canım makınenı bozar dırek mı koydun sen nurgul ark..tavsıyesı userınee o makınenın gıderınıde tıkyomus bende her atımdaa su barkadıgın yarından faslasına koyu sonra su ıle erıtıp deterjan gozune koyuyorum ve hıc leke ız tanecık fılan yok aklında olsun sonrada makınesız kalma aman dıyımmmmmmmmmmmmmmmmm:26:
slm kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı...doktor kanamamın alttan muane oldugumdan kanama yaptıgını söyledi doguma kadarda sakın alttan muane olma dedi.aklınızda olsun alttan muane olmayın kanama yapıyormuş
bu arada bebegim hala 2 kiloymuş ben heralde 2 bucuk olmuştur demiştim ama degilmiş
doktor bebegimin böbreginin bir tanesinin büüyük olduggunu söyledi korktum
ne olcak peki dedim.erkek bebekleri çişlerini tam yapamıyorlar buda idrarları böbreklerini şişiriyo dedi.dogumdan sonra normale döner çişini yaptıkça inşallah dedi.aynı sorunla karşılaşan varmı acaba arkadaşlar :18:
kızlar hastane parasından konu açılmış. ben izmirde özelde doğuracağım 1400-tl hastane+2500-tl benim doktor alıyor.. allah nasip ederse 4000-tl civarına çıkacağız iyi bir hastane tabi ama sizin rakamlara göre çok tabi..
oyyy oyyy biletinide mi almış.yok anacım sen çok iyi niyetlisin valla.bence sen en iyisi şimdi bekle.doğumunu yap.duruma göre karar verirsin.bakalım bebeğin nasıl olacak.uslumu yaramaz mı.uzun yol zor iki kere gidip gelmek zor.dediğin gibi işin maddi yanıda var.bekle en iyisi o gün gelince karar ver.Ya gerçekten ben de bu konuya çok takılıyorum, insan uçak biletini alırken bi planınız varmı diyie bi arar sorar yaa böyle emrivaki mi olur, annemde gıcık oldu , hergün aklıma geliyo si,nirlerim bozuluyo , şimdi uçak biletinide değiştiremez zaten öyle bi düşüncesi de yok sinoba gideceğimi söylediğim halde söylememişim gibi telefonda konuşuyo benle planlar yapıyo bişey diyemıyorum, ama şuan kararımı verdim bebiş 20 gününü atlatsın Allahın izniyle eşime diycem bırak beni memlekete sonra dediğin gibi kardeşin gelince tekrar alırsın diycem... Ya karar verdim diyorum ama kocişe bir sürü masraf olacak sinoba kadar 750km birsürü yakıt parası yol masrafı olacak çünkü minicik bebekle otobüs çok zor olur rahat edemem öfff çok kararsızım bütün planlarımı altüst ettiler ya offffffffffffffffffffffffffff
Çok mutsuzum, çok yalnızım kızlar. Hamileliğin etkisi var illa ki ama artık dayanacak güç kalmadı bende. Anne yok baba yok, 2 yıl önce 2. evlilikKanana derdi çek koca derdi çek. Allahım yardım et ne olur. Çıldıracağım. Çekip gitmek istiyorum uzaklaşmak kaçmak yüzlerini görmek istemiyorum. Ne haliniz varsa görün demek istiyorum. Şuraya yazacak detay anlatacak gücü bile kendimde bulamıyorum. Bbebeğim içimde kıpır kıpır. ama onu sevecek şımartacak tek ben varım. Ne onu seven bir babası var ne anneannesi ne dededi ne babaannesi. Üzülüyorum kuzuma. Çevremdeki hamilelere bakıyorum imreniyorum maşallah diyorum ne kadar da mutlular. Eşleri aileleri etraflarında pervane. Bnese tek başıma hamilelik yaşıyorum. Hazırlıkları ile tek başıma ilgileniyorum. Doktora tek başıma gidip geliyorum. Boğuluyorum canlarım bir kuyunun içinde gittikçe derine batıyorum
Çok mutsuzum, çok yalnızım kızlar. Hamileliğin etkisi var illa ki ama artık dayanacak güç kalmadı bende. Anne yok baba yok, 2 yıl önce 2. evlilikKanana derdi çek koca derdi çek. Allahım yardım et ne olur. Çıldıracağım. Çekip gitmek istiyorum uzaklaşmak kaçmak yüzlerini görmek istemiyorum. Ne haliniz varsa görün demek istiyorum. Şuraya yazacak detay anlatacak gücü bile kendimde bulamıyorum. Bbebeğim içimde kıpır kıpır. ama onu sevecek şımartacak tek ben varım. Ne onu seven bir babası var ne anneannesi ne dededi ne babaannesi. Üzülüyorum kuzuma. Çevremdeki hamilelere bakıyorum imreniyorum maşallah diyorum ne kadar da mutlular. Eşleri aileleri etraflarında pervane. Bnese tek başıma hamilelik yaşıyorum. Hazırlıkları ile tek başıma ilgileniyorum. Doktora tek başıma gidip geliyorum. Boğuluyorum canlarım bir kuyunun içinde gittikçe derine batıyorum
eVET cnm haklısın yine sana göre baya kalabilicem ailemin yanında en azından buna sevinebilirim saol cnm yaa biraz da olsa karar vermemde yardımcı oldun bebişim açısından düşünmemi sağladınahh canım kıyamam sana ya bende bayramdan sonra kaçıcam inşallh istanbulaa ...takma kafana bak en azından 1 ay kalabilcksin ben istanbulda anca 10 gün kalırım buna dua et boşver bebişnle olda sen ne farkeder dünya sana güzell ohhh
Cnm ben de evde yemek yapıyorum ama sen bayaa baya 3-4 çeşit yemek yapıyomuşsun maşallah, ben nerdeee 2 çeşit yapıyorum bazen onu da yapamıyorum kahvaltılık falan yada dışardan söyledik . Ama maaşallah sana dinç bir hamilelik geçiriyosun.Misafir konusuna gelince ben oyle cok misafir agirlamadim ama bana kocam yetiyor sagolsun. Hergun en az iki cesit yemek pisirdim, bazen uc cesit oldu bazen 4. Tatlisi salatasi. Isten geldim hemen yemek yaptim. Esim yemek konusunda pek tavizkar degil. Temizlige. utuye yardim etti ama yemek bana kaldi. Evin toplanmasi, kendi islerim vs. surekli ben yaptim bugune kadar. Otobusle, dolmusla surekli bir yerlere gittim. Merdiven indim ciktim. Pek hamileyim oturayim olmadi bende. Bir yandan iyi de oldu hareketli oldum ve hantallasmadim, fazla kilo almadim.
Oh Oh rahatlamışsındır, bende şuan senin gibi rahatım artık bebişimi bekliyorum sadece, cnm bebek şekerin de kapı süsünde güzelmiş bende seninkine benzer bi biblolu süs aldım havuzluhandan, çok da şirin güle güle dağıtırsın artıkımmerhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli baya sohbetler birikmiş okumaya yetişemedim :) hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum yeni ciciler alanlara hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla bir doğum haberide yok oh oh :)
Cnm üzüldüm yaa biranönce yaptırırsın inşallah cep telini, senin güzel sohbetinden mahrum bırakma bizi sende Allaha emanet ol cnm...Selam iyi geceler kizlar benim telim bozuldu bu ara fazla giremicem kendinize cok iyi bakin Rabbim'e emanetsiniz hepinizi öpüyoruz kocaman
canım merak etme burda hergün konuşuluyor ya bir çoğumuz hamileliğin getirdiği depresif günler yaşıyabiliyoruz.sen şimdi işide erken bıraktın kendini boşlukta hissetmişsindir.ama hatırladığım senin bir kızın vardı ilk eşinden.al sana hayattaki en büyük destekçi.yalnız falan değilsin bence.ayrıca biride yolda.bende ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.eşimden başka kimsem yok.bazen onla falanda tartıştığımız zaman kendimi öksüz gibi hissediyorum.ama allahın izniyle kızım olacak bana arkadaş olacak.o benim herşeyim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?