2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar hastane parasından konu açılmış. ben izmirde özelde doğuracağım 1400-tl hastane+2500-tl benim doktor alıyor.. allah nasip ederse 4000-tl civarına çıkacağız iyi bir hastane tabi ama sizin rakamlara göre çok tabi..

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli baya sohbetler birikmiş okumaya yetişemedim :) hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum yeni ciciler alanlara hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla bir doğum haberide yok oh oh :)
biz bugün çok yorulduk havuzlu hana gidip son eksiklerimizi tamamladık bebek şekerlerimizi sepetimizi aldık odamızın kapısını süsledik hastane cantamıda hazırladım ohh artık içim rahat :)

Misafir konusuna gelince ben oyle cok misafir agirlamadim ama bana kocam yetiyor sagolsun. Hergun en az iki cesit yemek pisirdim, bazen uc cesit oldu bazen 4. Tatlisi salatasi. Isten geldim hemen yemek yaptim. Esim yemek konusunda pek tavizkar degil. Temizlige. utuye yardim etti ama yemek bana kaldi. Evin toplanmasi, kendi islerim vs. surekli ben yaptim bugune kadar. Otobusle, dolmusla surekli bir yerlere gittim. Merdiven indim ciktim. Pek hamileyim oturayim olmadi bende. Bir yandan iyi de oldu hareketli oldum ve hantallasmadim, fazla kilo almadim.

Selam iyi geceler kizlar benim telim bozuldu bu ara fazla giremicem kendinize cok iyi bakin Rabbim'e emanetsiniz hepinizi öpüyoruz kocaman

çok güzel annesi hayırlı olsun cicileriniz...

canım enerjin varsa yapabiliyorsan ne güzel tabi ki belki de en iyisi senin yaptığın aşırıya kaçmadam fazla da kendini kollamadan daha iyi olabilir... ben çok evhamlıyımdır zaten sanırım sakınan göze de çöp batıyor... allahtan tabi herşey rabbime emanetiz...

ahh canım kıyamam sana ya bende bayramdan sonra kaçıcam inşallh istanbulaa ...takma kafana bak en azından 1 ay kalabilcksin ben istanbulda anca 10 gün kalırım buna dua et boşver bebişnle olda sen ne farkeder dünya sana güzell ohhh

çok güzeller canımmm allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnn.....

amin canım şanslıyız şükürr.. sana kıyammam yaa ne zor olmuştur hamile haklinle yeni bir şehir.. allah kolaylık versin..

evet başlarda baya ağlama nöbetleri geçirdim ama zamanla atlattım alıştım yani alışmak zorunda kaldım daha doğrusu

bende yıkayınca çamaşırların üzerideydi hep deterjan kalıntıları ama ben 30 c de yıkadığıma bağlamıştım demek deterjanla alakalı:44:bunu öğrendiğim iyi oldu bende böyle yapim bundan sonra

bizim bi tanıdığın bebişi de böyleydi canım ama sıkıntı olmadı düzenli kontrole gidiyolar şimdi harici bi sıkıntı yok rahat ol sen

off canım yaa ne kadar uçuk bi fiyat o öyle çok fazla değil mi 4bin

Çok mutsuzum, çok yalnızım kızlar. Hamileliğin etkisi var illa ki ama artık dayanacak güç kalmadı bende. Anne yok baba yok, 2 yıl önce 2. evlilik Kanana derdi çek koca derdi çek. Allahım yardım et ne olur. Çıldıracağım. Çekip gitmek istiyorum uzaklaşmak kaçmak yüzlerini görmek istemiyorum. Ne haliniz varsa görün demek istiyorum. Şuraya yazacak detay anlatacak gücü bile kendimde bulamıyorum. Bbebeğim içimde kıpır kıpır. ama onu sevecek şımartacak tek ben varım. Ne onu seven bir babası var ne anneannesi ne dededi ne babaannesi. Üzülüyorum kuzuma. Çevremdeki hamilelere bakıyorum imreniyorum maşallah diyorum ne kadar da mutlular. Eşleri aileleri etraflarında pervane. Bnese tek başıma hamilelik yaşıyorum. Hazırlıkları ile tek başıma ilgileniyorum. Doktora tek başıma gidip geliyorum. Boğuluyorum canlarım bir kuyunun içinde gittikçe derine batıyorum

oyyy oyyy biletinide mi almış.yok anacım sen çok iyi niyetlisin valla.bence sen en iyisi şimdi bekle.doğumunu yap.duruma göre karar verirsin.bakalım bebeğin nasıl olacak.uslumu yaramaz mı.uzun yol zor iki kere gidip gelmek zor.dediğin gibi işin maddi yanıda var.bekle en iyisi o gün gelince karar ver.

canım merak etme burda hergün konuşuluyor ya bir çoğumuz hamileliğin getirdiği depresif günler yaşıyabiliyoruz.sen şimdi işide erken bıraktın kendini boşlukta hissetmişsindir.ama hatırladığım senin bir kızın vardı ilk eşinden.al sana hayattaki en büyük destekçi.yalnız falan değilsin bence.ayrıca biride yolda.bende ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.eşimden başka kimsem yok.bazen onla falanda tartıştığımız zaman kendimi öksüz gibi hissediyorum.ama allahın izniyle kızım olacak bana arkadaş olacak.o benim herşeyim olacak

canm içini ferah tutmaya çalışşş bazen bazı şeyler göründüğü gibi yada hissettiğimiz gbi olmayabilir bebeğine sarıll allaha sığın bol bol dua et o bizim hep yanımızda ilk hamilellğimde bende kötü şeyler yaşadımm kocamla büyük problemlerimiz oldu ama düzeliyoo sabrett dilerim düzelir canımm allah yardımcın olsun inşallh...

eVET cnm haklısın yine sana göre baya kalabilicem ailemin yanında en azından buna sevinebilirim saol cnm yaa biraz da olsa karar vermemde yardımcı oldun bebişim açısından düşünmemi sağladın

Cnm ben de evde yemek yapıyorum ama sen bayaa baya 3-4 çeşit yemek yapıyomuşsun maşallah, ben nerdeee 2 çeşit yapıyorum bazen onu da yapamıyorum kahvaltılık falan yada dışardan söyledik . Ama maaşallah sana dinç bir hamilelik geçiriyosun.

Oh Oh rahatlamışsındır, bende şuan senin gibi rahatım artık bebişimi bekliyorum sadece, cnm bebek şekerin de kapı süsünde güzelmiş bende seninkine benzer bi biblolu süs aldım havuzluhandan, çok da şirin güle güle dağıtırsın artıkım

Selam iyi geceler kizlar benim telim bozuldu bu ara fazla giremicem kendinize cok iyi bakin Rabbim'e emanetsiniz hepinizi öpüyoruz kocaman
Cnm üzüldüm yaa biranönce yaptırırsın inşallah cep telini, senin güzel sohbetinden mahrum bırakma bizi sende Allaha emanet ol cnm...

Kızlar ben yarın işe gidicem yatıyorum hepinizi de öpüyorum, yatınca şimdi meraktan cepten bakarım ama cevap yazmak çok zor yazamam , tekrardan iyigeceler

canım üzme kendini,bebeğini düşünüp sakinliğini koru,huzurunu koru...... onu daetkileyecek herşey unutma ki...

canım merak etme burda hergün konuşuluyor ya bir çoğumuz hamileliğin getirdiği depresif günler yaşıyabiliyoruz.sen şimdi işide erken bıraktın kendini boşlukta hissetmişsindir.ama hatırladığım senin bir kızın vardı ilk eşinden.al sana hayattaki en büyük destekçi.yalnız falan değilsin bence.ayrıca biride yolda.bende ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.eşimden başka kimsem yok.bazen onla falanda tartıştığımız zaman kendimi öksüz gibi hissediyorum.ama allahın izniyle kızım olacak bana arkadaş olacak.o benim herşeyim olacak[/QUOTE]

Evet haklısın tabiki bitanem bir kızım var bana büyük te destek ama bu hayatın içine onu da sürüklediğim için onun için ayrıca üzülüyorum. Anne farlı memlekette de olsa sesi varlığı yeter benimkiler hiç yok iyi ki siz varsınız...

Canım üzülme neolur, kendime olmuş gibi içim yandı inan ki umarım herşey yoluna girer, eşinle bütün sorunlarınızı aşarsınız cnm, eşin seviyodur bebişi , sana belli etmiyodur... Gerisini de çok kafana takma buradaki bir çok arkadasın kayınvalde kayın pederleri ile ve ailesi ile sorunları var önemli olan eşin... cnm inşallah düzelir her şey diyorum... iyigeceler çok üzme neolur kendini bebeişi düşün.

denizkızı öptüm canım seni kendine ii bak kafanıda takma halledrsinn..
bende yatıyorum bebişlerr ii gecelerr talıaa ile merveden ses yok bugece ne oldukiiiii
grşrz yarınnnn

Bbebişim için dik durmaya çalışıyorum çok ilginçtir belki ona çaktırmamaya çalışıyorum ağlarken en düzgün en mutlu sesimle onunla konuşmaya çalışıyorum hareketli müzikler dinliyorum ama yok maalisef yok işte hiçbişi teselli etmiyor. Tek sığınağım Rabbim ve dularım:))

Evet haklısın tabiki bitanem bir kızım var bana büyük te destek ama bu hayatın içine onu da sürüklediğim için onun için ayrıca üzülüyorum. Anne farlı memlekette de olsa sesi varlığı yeter benimkiler hiç yok iyi ki siz varsınız...[/QUOTE]

oyy sen iyice üzmüşsün kendini.öyle düşünme evliliğin nasıl bilemiyorum ama başından bilemezdinki.kızına haksızlık yaptığın falanda yok bence.yalnızlık allaha mahsus.sen hayatını biriyle paylaşmak istemişsin bundan doğal ne olabilirki.

Ağlamaktan yorgun düştü yüreğim. Gidip yatayım uyuyayım herşeyi unutayım istiyorum. Ama aynı yatağa girmek işkence eşimi çok seviyorum ama onun yatağın bir ucunda ilgisiz alakasız yatması horul horul uyuması sinirlerimi de moralimi de alt üst etmeye yetiyor. Neyse öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…