Canım sendede peygamber sabrı varmış
Nasıl dayandın o gün k.validene seni tebrik ediyorum
Gecelerin kadını merve sahnelerde
hoşgeldin canım, biz gitmeye hazrlanıyorz sen geliyoosuunn
neyseki az kaldı , cumadan sonra artık ben de izinli bi hatun olarak gecelrde sizinle birlikte olacağımmmmm
temizlik konusunda bende kararsızım hemen bı kadın alıp cam kapı temizlemek istiyorum
ama daha erken gibi geliyo doguma tekrar yaptırmak lazım
evi temizletmeden bebegin eşyalarını yerleştiremek istemiyorum
birde oglum süpriz faln yaparda erken gelmeye kalkarsa canta fln hazır degil kalırz ortada:18:
olmadı sadece hastane çantamızı hazırlayım dursun kenarda nolur nolmaz diyorum bu seferde
geceliğimi fln annem aldı hep, oda sehir dısında mayısda gelcek oyyy oyyyy
en iyisi annemi bekleyip herşeyii o burdayken halletmek sanırım
bana bi akıl verin hanımlar en azından bebegimin hastane cıkısını fln yıkayıp hazır ediyim mi
valla bi de bana sor
ellerimi sıkıyorum sürekli, eşim de gördükçe annesini uyarıyo
neyse ki geçti gitti bitti, bi daha çook zor...
aslında en yakınlarımız eşlerimiz yardım etmeleri normal ama bende hayatta isteyemem
hala utanıyorum ben biçok seyden
hiç olmadı kuaföre giderim
birde benimki cok temiz titiz bi adamdır herseyden tiksinir
birde benden huylanır fln Allah muhafaza
evt ondan. başkasından isteyemem. bende utanıyorum ama yapcak bişi yok. birde o tiksinirse falan diye endişeleniorum. bi kere söledim tmm dedi, tiksinmem dedi amaben çekinmeyeyim diye öle dedi bence.
burda da bunları yazmak istemiorum ya. ekşiciler falan bu tarz şeyleri burdan okuyup dalga geçior ya :)
bana zaman çabuk akmaya başladı. salı günü 32 hafta raporu için gideceğim.14 mayısa kadar bütün işleri halledip bi de memlekete gitmek için hazırlanacağım.14 mayıs ta ben yolcuyum artık.geçmiş olsun canım.aynen bende bugün kendimi baya yordum.normalde kaburgalarımı ağrıtan kızımdan şuan tık yokama kötüye yormuyorum.doktorunun söylediği detaylı ultrasonu ve diğer tahlilleri normal olan bir bebeğe genelde bişey olmaz sözü çok hoşuma gitti.allahın izniyle şu 2 ayımızıda atlatsaydık.çok sabırsızlanıyorum artık.
hastane çantanı hazırla bencetemizlik konusunda bende kararsızım hemen bı kadın alıp cam kapı temizlemek istiyorum
ama daha erken gibi geliyo doguma tekrar yaptırmak lazım
evi temizletmeden bebegin eşyalarını yerleştiremek istemiyorum
birde oglum süpriz faln yaparda erken gelmeye kalkarsa canta fln hazır degil kalırz ortada:18:
olmadı sadece hastane çantamızı hazırlayım dursun kenarda nolur nolmaz diyorum bu seferde
geceliğimi fln annem aldı hep, oda sehir dısında mayısda gelcek oyyy oyyyy
en iyisi annemi bekleyip herşeyii o burdayken halletmek sanırım
bana bi akıl verin hanımlar en azından bebegimin hastane cıkısını fln yıkayıp hazır ediyim mi
iyiyiz şükür. az önce, anlattığım misafir mevzusu yüzünden eşimle tartıştık. saat 11 e kadar yemek yiyemedim. yoğurt ekmek yedim şimdi. bense misafir sevmeyen kötü niyetli insan oldum çıktım.Bende korkuyla okudum ama çok şükür ki sorun yokmuş canım maşallah oğluşine
verdiğin bilgi iyi oldu ben hep düşünüyordum şimdi yavrum ya üşürse yada terleyip isilik felan olursa diye
bana zaman çabuk akmaya başladı. salı günü 32 hafta raporu için gideceğim.14 mayısa kadar bütün işleri halledip bi de memlekete gitmek için hazırlanacağım.14 mayıs ta ben yolcuyum artık.
hastane çantanı hazırla bence
sonrası bir şekilde halolur
iyiyiz şükür. az önce, anlattığım misafir mevzusu yüzünden eşimle tartıştık. saat 11 e kadar yemek yiyemedim. yoğurt ekmek yedim şimdi. bense misafir sevmeyen kötü niyetli insan oldum çıktım.eşimin gözünde. ve bundan sonra zor durumda da olsa kimse bize gelmeyecekmiş.
evt ondan. başkasından isteyemem. bende utanıyorum ama yapcak bişi yok. birde o tiksinirse falan diye endişeleniorum. bi kere söledim tmm dedi, tiksinmem dedi amaben çekinmeyeyim diye öle dedi bence.
burda da bunları yazmak istemiorum ya. ekşiciler falan bu tarz şeyleri burdan okuyup dalga geçior ya :)
Beni konuşturma ekşiciler dönüp kendilerininkiyle dalga geçsinler..:)
Ben de takip ederim orayı eşimle beraber ama hamilelik başka bir dünya..
Kimse kimsenin halinden anlayamaz hele ki hamile müşkül durumda olan bir kadını..
Çok küçük ayrıntılar gibi geliyor ama bizim için sorun da olabiliyor..
Ben hamile değilken bile temizliğim olmadan huzursuz olurdum sokakta başıma bir şey gelse rezil olurum diye..
Kaldı ki hamileyiz, ben eşimi bir kere yokladım bu konuda kesinlikle yardımcı olabilecek gibi değil ama onu da anlıyorum..
Onun hayallerinde farklı bir yerde :)
Beni konuşturma ekşiciler dönüp kendilerininkiyle dalga geçsinler..:)
Ben de takip ederim orayı eşimle beraber ama hamilelik başka bir dünya..
Kimse kimsenin halinden anlayamaz hele ki hamile müşkül durumda olan bir kadını..
Çok küçük ayrıntılar gibi geliyor ama bizim için sorun da olabiliyor..
Ben hamile değilken bile temizliğim olmadan huzursuz olurdum sokakta başıma bir şey gelse rezil olurum diye..
Kaldı ki hamileyiz, ben eşimi bir kere yokladım bu konuda kesinlikle yardımcı olabilecek gibi değil ama onu da anlıyorum..
Onun hayallerinde farklı bir yerde :)
Ekşiciler ne kim ben kaçırmışım:26::26:
ay çok güldüm canım ya doğru kendilerininkiyle dalga geçsinler
ben bu konuda şanslıyım sanırım
başkasına ağda yaptırmamdan bile hoşlanmıyor benim koca
ben yaparım ne yapılcaksa açma millete her yerini diyor kızıyor
bana ağda yapacakmış haspam
onun için gönül rahatlığıyla yardım isteyebilirim kocamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?