2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Gecelerin kadını merve sahnelerde
hoşgeldin canım, biz gitmeye hazrlanıyorz sen geliyoosuunn
neyseki az kaldı , cumadan sonra artık ben de izinli bi hatun olarak gecelrde sizinle birlikte olacağımmmmm

Geçmişi okudum geldim
Hehe
Canım ne zaman izne ayrılıyorsun bu cuma son mu şimdi:26:

Canım en azından bebeğinin hastane çıkışını felan yıka ütüle bir çantaya yerleştir için ve kafan rahat olur

valla bi de bana sor
ellerimi sıkıyorum sürekli, eşim de gördükçe annesini uyarıyo
neyse ki geçti gitti bitti, bi daha çook zor...

İyi bari eşinde anlayışlıymış bizimkisi onuda diyemez annesine
Eee bir şeylerde aldı mı peki bebeğe bu kadar çeneye rağmen

:))en yüzsüzünüz benim herhalde:) bana eşim yardım ediyo son 2 seferdir.tiksinmeye,huylanmaya hakları yok bence sonuçta biz onların bebeklerini doğurabilmek için bu haldeyiz.bu tür durumlara birlikte katlanabilmeliyiz.

iyi geceler kizlar biraz baktim gecmise esinin ailesinden, görümcelerden falan sikayet eden arkadaslar olmus allah sabir versin cok sükür benim ne kendi ailem nede esimin ailesi acisindan nokta kadar bile böyle bir durum yasamisligim yok ki zaten esimin ailesiyle kontagimiz yok....

bende bugün sizler kadar dertliyim ama benimki ne aile ne baska birsey benim derdim bulasik makinam sabahtan buyana tam 5. kez ayni bulasik olan makinayi calistirdim durdum.. o kadar elektrik israfinami yanayim bulasik deterjaninami yanayim hani makinayi bosaltip tekrar doldurup calistirsam icim yanmaz ama her tekrardan bu kadar israf yaa Bu tablet deterjan koydugumuz yer acilmiyor hani kendi kendine normal de otamatik acar yikarken... yapmiyor... e haliyle bütün bulasiklar sadece su ile islanip cikiyor her defasin da sebebi nedir cözemedim de sabahtan beri eziyet ediyor bana okadar saat ayakta dur dur bulasikta yikanmazki bu göbekle hergün hergün...
mutfaktaki mikrodalga firindan tutun bütün tencere tabagi indirip makinaya dalasim var

belki dert degil ama nasil sinir oldum yaaa bir of ceksem kadinlar kulubü yikila bilir suan hee

kız olur mu öyle şey kocan o senin niye tiksinsin senden
bence rahat ol, herhangi başka birinden yardım istemenden daha iyidir
ben de ondan yardım isterim muhtemelen son zamanlarda
utanmam da valla ne utancam kocamdan ay
aynı şeyi ben ona yapmak zorunda kalsam zerre tiksinmem çünkü

Aslında eldivende iyi fikir ama benim canım o kadar narinleşmiş ki anlatamam
Hiçte canı kıymetli değilimdir normalde ama mesela eşim geliyor bana sarılıyor
Yanağımı sıktığında bile canım o kadar yanıyor ki bağırıyorum adama sonrada pişman oluyorum
Benden soğur felanda diyorum.Aşkım kusura bakma hassaslaştım iyice diye açıklama yapıyorum

bana zaman çabuk akmaya başladı. salı günü 32 hafta raporu için gideceğim.14 mayısa kadar bütün işleri halledip bi de memlekete gitmek için hazırlanacağım.14 mayıs ta ben yolcuyum artık.
hastane çantanı hazırla bence
sonrası bir şekilde halolur

Bende korkuyla okudum ama çok şükür ki sorun yokmuş canım maşallah oğluşine
verdiğin bilgi iyi oldu ben hep düşünüyordum şimdi yavrum ya üşürse yada terleyip isilik felan olursa diye
iyiyiz şükür. az önce, anlattığım misafir mevzusu yüzünden eşimle tartıştık. saat 11 e kadar yemek yiyemedim. yoğurt ekmek yedim şimdi. bense misafir sevmeyen kötü niyetli insan oldum çıktım.eşimin gözünde. ve bundan sonra zor durumda da olsa kimse bize gelmeyecekmiş.

Aaa üzüldüm bak şimdi e be canım sen neden aç kalıyorsun bebeğini ve kendini cezalandırmış oldun şimdi
Boşver.eşin sana direk öyle dedimi kötü niyetlisin sen misafir sevmiyorsun diye
Ağla sızla durumunu açık bir şekilde anlatsan eşine.aslında bunları yapmadan onun anlayışlı olup
Bu misafir sevdasından vazgeçmesi lazım halini görmüyor mu ama ERKEK İŞte anacım Erkek ANTİKA BUNLARIN HEPSİ AYNI

Beni konuşturma ekşiciler dönüp kendilerininkiyle dalga geçsinler..:)
Ben de takip ederim orayı eşimle beraber ama hamilelik başka bir dünya..
Kimse kimsenin halinden anlayamaz hele ki hamile müşkül durumda olan bir kadını..
Çok küçük ayrıntılar gibi geliyor ama bizim için sorun da olabiliyor..
Ben hamile değilken bile temizliğim olmadan huzursuz olurdum sokakta başıma bir şey gelse rezil olurum diye..
Kaldı ki hamileyiz, ben eşimi bir kere yokladım bu konuda kesinlikle yardımcı olabilecek gibi değil ama onu da anlıyorum..
Onun hayallerinde farklı bir yerde :)

ayy annişler güvendiğiniz bir yer varsa ağda yaptırın mis gibi..kendiniz uğraşmayın,önümüzü göremiyoruz zaten5 dk da cart curt çekip bitirirler jilet yaparsanız doğum yaklaştığında sakal gibi çıkar, sonrasında belki bir süre dokunamıcaz bile kaşınır felan ağda en güzeli..

ya bi konu vardı. bi kızda o taraf değil de başka bi tarafı için böle konu açmış. yazılanları okumuştum. neler neler yazmışlar. ondan tırstım sanırım :)

ay çok güldüm canım ya doğru kendilerininkiyle dalga geçsinler
ben bu konuda şanslıyım sanırım
başkasına ağda yaptırmamdan bile hoşlanmıyor benim koca
ben yaparım ne yapılcaksa açma millete her yerini diyor kızıyor
bana ağda yapacakmış haspam
onun için gönül rahatlığıyla yardım isteyebilirim kocamdan

aradım taradım buldum :) link atıyorum.

yok yanlış galiba. buna benzer bişiydi ama yazılanlar daha fazlaydı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İçim yanıyor içimmmmm kaç bardak su içtim genede geçmedi
Canım şu siyah içecekten istiyor kafama diksem lıkır lıkır içsem litrelerce
Bir bardak içsem ne olur ki:26:

yarın kontrolüm var canlar kızımı görücem
bakayım neler yapıyor içerde kaç kilo olmuş benim minik böceğim
kaç kilo oldum allah bilir kesin kızacak doktor efendi

Bence hiç ciddiye alma derim, ay nasıl yapsın adamcağız ağdayı ömründe görmüşlükleri yok:)
Bak benden söylemesi yapmaya kalksın hem ortalığı batırır hem de seni valla yandım anam şeklinde kaçarsın :))
Bence eşleri pek bulaştırmamak lazım bu konulara..
İnternette yazı okumuştum bununla ilgili eşiniz ilgili bile olsa kadın olarak özel işlerinizi ondan ayrı yapın diye..
Yani sizi bacaklarınızı alırken, kaşınızı alırken ya da wc de görmesin kapatın kapıları o farkında olmadan yapın diyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…