2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bence mutfak temizligine hiç girme dolaplara uzancaksın flan bide deterjan kokuları.ben mesela merdivenlerimizi silen kadına temizletmiştim 80 tl ye.

Ben koydum canım, can pedin orta boy olanından aldım.. Özelde doğum yapmayacağım için aldım ama özel hastaneler kendileri veriyorlar genelde..

büyük oglumda ani oldugu için ebeler eşimi eczanete yollamışlardı aynı bebek bezi gibiydi kocamandı üzerine bide kilot giymiştim amma acemiymişim

Cıss onlar zeynom dokunma daha :)) İşini bitirdin sen de bittin galiba :)

tatliş ben de kadın alıcam ama 37.haftada izne ayrıldığımda başında durup tek tek yaptırayım temizliği diyorum..... ve de kişisel temizlik için zaten her ay ağdaya gidiyorum,ama bugün de o günlerden biriydi ve felaket ödemin var dedi ve aynen de gergin vücudum feci acıdı.... ağdaya da doğuma yakın zamanda gel dedi kadın bana,bir de 40 gün sonrası var bu işin....... kararsızım ben,acıya dayanamadım bugün.... o zaman nası ldayanacaksam....

temizlik konusunda bende kararsızım hemen bı kadın alıp cam kapı temizlemek istiyorum
ama daha erken gibi geliyo doguma tekrar yaptırmak lazım
evi temizletmeden bebegin eşyalarını yerleştiremek istemiyorum
birde oglum süpriz faln yaparda erken gelmeye kalkarsa canta fln hazır degil kalırz ortada:18:
olmadı sadece hastane çantamızı hazırlayım dursun kenarda nolur nolmaz diyorum bu seferde
geceliğimi fln annem aldı hep, oda sehir dısında mayısda gelcek oyyy oyyyy

en iyisi annemi bekleyip herşeyii o burdayken halletmek sanırım
bana bi akıl verin hanımlar en azından bebegimin hastane cıkısını fln yıkayıp hazır ediyim mi

canımm çok beğendim keselerinizi, bende bezerinin pembelerinden yaptım bu ağaç çok hoşuma gitti, nerden buldun ağacını? bende lavanta keseslerim dışında şeker dağıtsam mı kararsızım

Seyzen sekerler de agac da harika olmus. O agaci nerden aldin cok begendim

saolun kızlar daha güzelleri sizin olsun
ağacı unnado dan aldım butikbebe de de çıktı birkaç kere kampanyası çok oluyor. letizia diye bi markanın ürünü. metal olduğu için istenirse magnet süsler de yapıştırılabilir. tavsiye ederim.

canım bebişin eşyalarını ben yıkayıp ütüledim,tabi ona özel deterjanlarla...
çantasına koydum da.... bebişin işlerini bitirdim şükür,bi odamızın halısı ve perdesi kaldı....
bugün de çıkmışken çarşı pazardan doğum için yarım kol pijama takımı bir de gecelik aldım cici renklerden... baktıkça içim açılıyor.... bence aklına geldikçe al.... ilerleyen zamanda nefes alışımız bile zorlaşacak,ağırlaşacağız doğum yaklaştıkça... hem paniklemezsin de... bence yani....

canm cok sukur alışveriş işim tamam alıncak bişeyimiz kalmadı ama
temizlik ve bebegin eşyalarını yıkama işim duruyo sanki daha erkenmiş gibi geliyo
ama sizlerin böyle hazırlık haberlerini okuyunca çok geç kalmış ve tembel hissediyorum kendimi
acil bi durum olsa cam kapı berbat esyalar hala paketinde ......
anaaaammmm yazarken bile korktum ben başlayım en iyisi ufaktan yıkama işine

bide kişisel temizliğimi 36. haftada yapmak zorundayım (ağdayla) zaten çatı muayenesine gitcem
doğuma kadarda olusa gene giderim diye düşündüm siz bu ikisi hakkında ne düşünüosunuz?

kızlar ağdaya dayanılmıyor artık ödemden mi bilmiyorum ama çok hassaslaştık
bi ara yine konuşmuştuk, valla en rahatı permatik maalesef, çoğalcak ve sertleşcek belki ama şu aşamada en sağlıklısı o bence
bide ağdada alt kısım temzlenirken erken doğum riski yaratabiliyormuş
riske hiç gerek yok yaaa

agda gercekten zor oluyo artık ayna fln ugraşılmıyo en son denememde yarıda bıraktım dayanamadım
sonra eldivenle devam ettim veee cok kolay oldu eğilme derdin yok, görme derdin yok daha az acı ve uzun süreli temizlik bundan sonra da eldivene devam
ayrıca ben permatikle yapamıyorum sanırım tertemız olmuyo illaki kalıyo sagda solda
birde kescem etcem diye normalde de korkardım şimdi görmeden hayatta yapamam o yuzden eldivene devam

canım eldiven de sağlıklı evet dimi, ben hiç denemedim , nasıl oluyor?
belli bi uzunluğa ulaşması gerekmiyor mu eldivenle almak için ?? :44:

Gecelerin kadını merve sahnelerde
hoşgeldin canım, biz gitmeye hazrlanıyorz sen geliyoosuunn
neyseki az kaldı , cumadan sonra artık ben de izinli bi hatun olarak gecelrde sizinle birlikte olacağımmmmm

ben hiç permatik kullanmadım. dr eldiveni de iyi ama ben sakız kullanıyorum. ama görmeden zor oluyor. ayna ve el yordamıyla yapıorum bu ara ama olmuyor. yardım isticem mecbur kuaföre falan gidemem. benim burda gördüğüm yerler pek hijyenik değil. hem de hiç alışkın değilim.

ben de kullanmadım ve kesicem diye korkuyorum hep ama yavaş yavaş yapıcam mecbur
kimden yardım isticeksin ki canım, eşinden mi?
ben o konuda yardım isteyemem sanırım ya eşimden

canım eldiven de sağlıklı evet dimi, ben hiç denemedim , nasıl oluyor?
belli bi uzunluğa ulaşması gerekmiyor mu eldivenle almak için ?? :44:

eldivenle cok rahat oluyo canm ve daha az acıyo ama tutabilecegin kadar uzaması gerekiyo tabi
gerçi agda içinde hemen hemen aynı uzunlugu bekliyosun azck uzasada eldivenle tutuluyo lastik oldugu ıcın kaymıyo
ben kontrole ayda bir gittigim için ve ilişkide yasak oldugu için hiç sorun olmadı bu zamana kadar ama kontroller sıklaşınca nasıl olur bilmiyorum

ben de kullanmadım ve kesicem diye korkuyorum hep ama yavaş yavaş yapıcam mecbur

evt ondan. başkasından isteyemem. bende utanıyorum ama yapcak bişi yok. birde o tiksinirse falan diye endişeleniorum. bi kere söledim tmm dedi, tiksinmem dedi ama ben çekinmeyeyim diye öle dedi bence.

burda da bunları yazmak istemiorum ya. ekşiciler falan bu tarz şeyleri burdan okuyup dalga geçior ya :)

canım işte sorun o
kontroller sıklaşıcak 33 ten sonra artık dimi
ay nedir bu kadınların çektiği yaa

amaaann canıım rahat ol, geçsinler
baana çok uzak gibi geliyor şuan eşimden yardım istemekkkkk
napcağımı bilmiyorum, hayrlsı ya, şu izne bi ayrılaym da bulcam çaresini inşallah...

Bende korkuyla okudum ama çok şükür ki sorun yokmuş canım maşallah oğluşine
verdiğin bilgi iyi oldu ben hep düşünüyordum şimdi yavrum ya üşürse yada terleyip isilik felan olursa diye
Anacım seninde evin mübarek saray yavrusu gibiymiş o ne öyle 180 m'2 ev temizle temizle bitmez
Yorma kendini artık geçti o işler bizden valla
Doğumdan sonra inşallah
Canım sendede peygamber sabrı varmış
Nasıl dayandın o gün k.validene seni tebrik ediyorum

aslında en yakınlarımız eşlerimiz yardım etmeleri normal ama bende hayatta isteyemem
hala utanıyorum ben biçok seyden
hiç olmadı kuaföre giderim
birde benimki cok temiz titiz bi adamdır herseyden tiksinir
birde benden huylanır fln Allah muhafaza

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…