2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay canım aynılar ya bizimkiler yaaaa
bizimki de onu alma, görümcenden var, bunu alma ben de var deyip duruyor
Ben alıyorum ama onu dinlemeyip , cevap da vermiyorum

ben işte dışarı cıksam bende alcamda cıkamıyorum ondan gölge gibi peşimde

ne güzel yapmıssın canm ohh olsn

onu ben de yapıyorum bazen ama artık yapmamak gerek.

Ben memlekette doğum yapacağım için hiç sormadım fiyatları. Geçenlerde iki kişi konuşurken kulak misafiri oldum. kız isteğe bağlı sezaryen olmuş benim doktora 2900 ödemişler ama sanırım onlar sgk lı değillerdi. bi de doğum yapmış biri konuşmuştu. oda çok memnun olduğunu söylemişti benim doktordan
haftaya salı günü istersen öğrenirim fiyatlarını
ben beylikdüzü kolan a gidiyorum. doktorum iyi ben gün geçtikçe daha çok seviyorum. Ama doğum ile ilgili nasıl seni gereksiz sezaryene yönlendirir mi hiç fikrim yok.

bi arkadaşım da kolan da doğum yapmıştı sanırım. ama onun eşi de orda çalışıyordu. avantajı fazlaydı o açıdan

ayy canım yaa kıyamam hem duramıyoruz hemde bebişler için korkuyoruzz allahtan bişi yokkkmuşş sevindimm bununla geçmiş olsunnn
sağol canım.vicdan azabı yaşayacaktım bişey olsaydı. boşverin değmezmiş. bi de ben dün sıkıntıdan yapmıştım işleri.
aynen öyle dedi benim doktor da uykusuzluk da sebep olurmuş.

ay süpersin ya. ben hiç yapamıyorum misilleme.

Son düzenleme:
cnm çok iyiymiş valla bende esime diyorum kadin tutatlim sadece camlar tuvalet banyo ve yerleri silsin yeter diyorum çok para alirlar okadar işe diyo bende 100 den fazla değil dir diyorum inanmiyodu. Şimdi okudum onada şaşırdı çok iyiymiş diyo bide koltuk halida temizliyomus bende cagircam bi kadin son 3 hafta kala çünkü öyle sadece supurmeyle mobilya larin tozunu almayla olmuyo camlar camur banyonun fayanslari duşa kabin kireç tuttu oda kapılarım pislendi hep beyazdan krem rengine döndü ler benim halim yok anca mutfağı temizliyorum evi erkek kardeşi m Süpürür ama hiç beğenmiyorum benim yaptığım gibi dip köşe supuremiyo. Kadın tutmak şart yani

kız ev akşama kadar kapalı oluyor işdeyiz sonuçta yinede leş gibi oluyor nasıl oluyor anlamıyorum :26:
Aynen bizim evde öyle ama çok çabuk kirleniyo bide salak gibi mobilyalarim koyu kahve renkli çok toz tutuyo

bi camlar var zaten onları da takmamaya karar verdim artık yaşasın özgürlük

geçmiş olsun canım.aynen bende bugün kendimi baya yordum.normalde kaburgalarımı ağrıtan kızımdan şuan tık yokama kötüye yormuyorum.doktorunun söylediği detaylı ultrasonu ve diğer tahlilleri normal olan bir bebeğe genelde bişey olmaz sözü çok hoşuma gitti.allahın izniyle şu 2 ayımızıda atlatsaydık.çok sabırsızlanıyorum artık.

kızlar ev temizliğini ne zman yapmayı düşünüosunuz?
ben kadın alcam dolap içlerimi mutfağımı kendim temizlerim ben ben,m düzen,mi bendne başkası bilemez:)
cam kapı bide mutfak duvarları için....

siz ne zman yapmayı düşünüosunuz?

bide kişisel temizliğimi 36. haftada yapmak zorundayım (ağdayla) zaten çatı muayenesine gitcem
doğuma kadarda olusa gene giderim diye düşündüm siz bu ikisi hakkında ne düşünüosunuz?

ben hiç bilmiyorum hastanemin dogum fiyatlarını bi dahaki sefere sorarım artık:26::26:

minikus canım bittiii, yok artık dokunmak

sedak agzını hayra aç kız zaten bir mutfagı koskaca 1 günde yaptım, yormadım kendimii

denizkızı canım fiyatlar o kadar abuk degil yaa, bencede al birini yaptır çünkü gercekten yapabilecek durumda degiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…