ay canım aynılar ya bizimkiler yaaaa
bizimki de onu alma, görümcenden var, bunu alma ben de var deyip duruyor
Ben alıyorum ama onu dinlemeyip , cevap da vermiyorum
Aynı olayı görümcemde bana yaptı bebegin beşigini alalım dedi baktık almıyor aldık. Bebek arabasını biz alalaım dedi baktık onuda almadı arabayıda aldık.yürütecini ben alayım dedi e baktık yürütecide almadı
dedik bu bizle dalga geciyor.cocuk 1 yaşına geldi hediyesini hala almadı.dogum günü yaptık pazarda satılan 5 milyonluk pjemalar varya onlardan alıp gelmişti.
Bir kaç ay sonra oda ev aldı bende o gibi yaptım halını ben alayım dedim almadım.ev kuranı yaptı bende 5 milyonluk bi fincan takımı götürdüm...kötüye karşı kötü oldum
Kızlar bu arada kendinize çoooooooooooooooooooooook dikkat edin ben hamilelikteki 9 kusurlu hareketten birini yaptım galibatek ayakla gayri ihtiyari zıpladım kaç gündür düzgün yürüyemiyorum belim iflas ama dikkat edin
deniz kızı haklısın. garanti olsun diye bi dr ve hastane gezmekte fayda var gibi.
ahaha ve rezene bana yakındı hatırladığım. kızlar sizin dr. lar ve hastane fiyatları nasıl?
benim hastane pahalı ama ekstrası yok sanırım. o açıdan aynıya gelior gibi. mesela bi arkadaşım beylikdüzü medlife da doğum yapacaktı. doğum 400 falandı. ama dr. mesai saati dışında gelirse 400 mü 350 mi ne ek ücret istiyorlardı. benim hastanede n. doğum 750 ama dr. bu şekilde bi ek ücret yok.
onu ben de yapıyorum bazen ama artık yapmamak gerek.
Ben memlekette doğum yapacağım için hiç sormadım fiyatları. Geçenlerde iki kişi konuşurken kulak misafiri oldum. kız isteğe bağlı sezaryen olmuş benim doktora 2900 ödemişler ama sanırım onlar sgk lı değillerdi. bi de doğum yapmış biri konuşmuştu. oda çok memnun olduğunu söylemişti benim doktordan
haftaya salı günü istersen öğrenirim fiyatlarını
ben beylikdüzü kolan a gidiyorum. doktorum iyi ben gün geçtikçe daha çok seviyorum. Ama doğum ile ilgili nasıl seni gereksiz sezaryene yönlendirir mi hiç fikrim yok.
sağol canım.vicdan azabı yaşayacaktım bişey olsaydı. boşverin değmezmiş. bi de ben dün sıkıntıdan yapmıştım işleri.ayy canım yaa kıyamam hem duramıyoruz hemde bebişler için korkuyoruzz allahtan bişi yokkkmuşş sevindimm bununla geçmiş olsunnn
aynen öyle dedi benim doktor da uykusuzluk da sebep olurmuş.aynısı 2 gün önce de benim başıma geldi.2gece uykusuz kalmıştım.hiç hareket etmedi bebiş ne yaptıysam.dru aradık ve gelin nstye bağlayalım dedi.hemşire aleti bağlar bağlamaz hareket etmeye başladı sıpa ve hiç durmadı 40 dk boyunca.hemşire ilk dakikada çok yaramaz bi bebek dedi zaten:) çok korktuk neyse ki geçti.yorgunluk,stres,uykusuzluk haeketlerde azalmaa neden olabiir dediler.artık daha temkinliyim aynı tedirginliği tekrar yaşamak istemiyorum.
Aynı olayı görümcemde bana yaptı bebegin beşigini alalım dedi baktık almıyor aldık. Bebek arabasını biz alalaım dedi baktık onuda almadı arabayıda aldık.yürütecini ben alayım dedi e baktık yürütecide almadı
dedik bu bizle dalga geciyor.cocuk 1 yaşına geldi hediyesini hala almadı.dogum günü yaptık pazarda satılan 5 milyonluk pjemalar varya onlardan alıp gelmişti.
Bir kaç ay sonra oda ev aldı bende o gibi yaptım halını ben alayım dedim almadım.ev kuranı yaptı bende 5 milyonluk bi fincan takımı götürdüm...kötüye karşı kötü oldum
cnm çok iyiymiş valla bende esime diyorum kadin tutatlim sadece camlar tuvalet banyo ve yerleri silsin yeter diyorum çok para alirlar okadar işe diyo bende 100 den fazla değil dir diyorum inanmiyodu. Şimdi okudum onada şaşırdı çok iyiymiş diyo bide koltuk halida temizliyomus bende cagircam bi kadin son 3 hafta kala çünkü öyle sadece supurmeyle mobilya larin tozunu almayla olmuyo camlar camur banyonun fayanslari duşa kabin kireç tuttu oda kapılarım pislendi hep beyazdan krem rengine döndü ler benim halim yok anca mutfağı temizliyorum evi erkek kardeşi m Süpürür ama hiç beğenmiyorumben anadolu yakasındayım çekmeköy,
bana gelen abla genellikle avrupa yakasına gidiyor, etiler, ulus falan, oralardan epey alıyormuş ama benden 80 alıyor..
çünkü bana yakın oturuyor ve işi sabah 9 da başlasa en geç 3-3,5 da bitiyor.
ben mutfaı temizletmiyorum mutfak da olsaydı 100 verirdim .. çünkü mutfagı istedigim gibi yapmıyor.. yani o içindeki bulaşıklara karışmıyor kaldırıp siliyor dolabın içini tekrar yerine koyuyor.. ama ben çok kullanılmayan şeylerin yıkanmasını öyle yerleştirilmesini istiyorum.bunun için sen mutfaga karışma dedim. oda 100 yerine 80 ver o zaman dedi.
heryeri temizliyor işte, koltukları siliyor, camları komple siliyor.. perdeleri söküp makinaya atıyor sadece ütü yok. toz alıp yerleri siliyor halıları çırpıyor. banyoyu komple temizliyor. en son heryeri yerleştirip gidiyor..
sen hastasın zaten 100 tlye çok kolay temizletecek birini bulursun. sakın kendin yapmaya kalkışma, al birini gitsin...
Aynen bizim evde öyle ama çok çabuk kirleniyo bide salak gibi mobilyalarim koyu kahve renkli çok toz tutuyokız ev akşama kadar kapalı oluyor işdeyiz sonuçta yinede leş gibi oluyor nasıl oluyor anlamıyorum :26:
ayy canım yaa kıyamam hem duramıyoruz hemde bebişler için korkuyoruzz allahtan bişi yokkkmuşş sevindimm bununla geçmiş olsunnn
at
valla benim evde han gibi 5 odalıı camdan balkondan geçilmiyoo balkonlar zaten hak getire ne zamandır yüzüne bakmıyommm....ama camlarımı siliyodum yakın zamana kadar artık onuda yapamıyomm aman umrumdada diil seninde olmasın arkadaşım boşverrrr
TIKLAYIN İZLEYİN SONUNA KADAR COOOK GÜZELLLL
https://www.....................php?v=4329951461806&set=vb.114762304254&type=3
BUARAYA TIIKLAYIN KIZLAR SONUNA KADAR İZLEYİN AMA SÜPERRRR
https://www.....................php?v=4329951461806
geçmiş olsun canım.aynen bende bugün kendimi baya yordum.normalde kaburgalarımı ağrıtan kızımdan şuan tık yokmerhaba kızlar
bugün ani bir kararla doktora gittim.
Dün biliyorsunuz gerekli gereksiz bir çok iş yapmıştım. cam sildim perde yıkadım astım, çamaşır yıkadım astım, 2 oda süpürdüm,ortalığı topladım,indirdim kaldırdım. yani bir ayda yapmadığım işi bir günde yaptım.dün gece normalde saat 11 gibi bebek durmaz bir yana bir buyana dönerdi. dün gece hiç hareket olmadı. sabah kahvaltıda yine tık yok. daha önce gündüzleri de 1-2 arası çok hareket ederdi
yine olmadı hareket. bekledim, süt içtim, sağa döndüm yattım kalktım yine yok. hareket etmiyor.
ben de yürüyüş yapayım da belki hareket eder dedim.sonra hastane yoluna düştüm, dünkü yaptığım işleri düşündükçe içimi bir korku kapladı. doktorun kapısında buldum kendimi. doktora dedim benim bebek kıpırdamadı, birkaç hareket hissettim ama kendi damar atımım gibi zayıftı dedim. bakalım dedi. bebek iyi dedi, suyunda iyi, ayaklar aşağıda baş yukarıda dedi. cuma günü nasıldı dedi, ben de baş aşağıdaydı dedim. (dönmüş benim sıpa idrar torbamı tepikliyormuş demek ki)baksana o kadar büyük bir hareketi yapmış dedi. sanırım hareketli olduğunu söylemek istedi
sen yorulduysan bebek enerji bulamadığı için fazla hareket etmez dedi. bebeğin yağ dokusu şu an ve doğduktan sonra da 40 güne kadar enerji üretemez dedi.
o yüzden 40 gün bebek üşür diye sıkı giydirirler dedi.
detaylı ultrasonu ve diğer tahlilleri normal olan bir bebeğe genelde bişey olmaz korkma dedi.
nst ye gönderdi (normalde 36. haftaya kadar nst ye göndermezlermiş)ve nst ile tanışmış oldum. nst den önce açtım ve bişeyler yedim. gittim yattım . ilk önce az hareket etti sonra bir çoştu.oradaki hemşireler oooo maşallah dediler
sonucu götürdüm.doktor demek ki senin hastaneye gelmen gerekiyormuş dedi. bizim oğlan bizi bugün korkuttu anlayacağınız. şakacı
ahaha ve rezene bana yakındı hatırladığım. kızlar sizin dr. lar ve hastane fiyatları nasıl?
benim hastane pahalı ama ekstrası yok sanırım. o açıdan aynıya gelior gibi. mesela bi arkadaşım beylikdüzü medlife da doğum yapacaktı. doğum 400 falandı. ama dr. mesai saati dışında gelirse 400 mü 350 mi ne ek ücret istiyorlardı. benim hastanede n. doğum 750 ama dr. bu şekilde bi ek ücret yok.
Kızlar hasta bezi koydunuzmu cantanıza hasta bezlerinde numara oluyormuydu
Kızlar hasta bezi koydunuzmu cantanıza hasta bezlerinde numara oluyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?