dolapta dondurma vardı ve siz yemeyi mi unuttunuz
benim için olanaksız bir şey tatlım unutmam mümkün değil
kusura bakmayın canım valla ya konuşup durduk böyle dondurma mondurma herkesin canı çekecek
yarın yiyelim mutlaka ben öyle yapıcam
ohh ohh afiyet olsun canim bebisine yarasin sanirim suan herkes dondurma kirizine girmis durumda bende dolabi bir talan edim cocuklardan ne kalmis acaba
kızlar ağdaya dayanılmıyor artık ödemden mi bilmiyorum ama çok hassaslaştık
bi ara yine konuşmuştuk, valla en rahatı permatik maalesef, çoğalcak ve sertleşcek belki ama şu aşamada en sağlıklısı o bence
bide ağdada alt kısım temzlenirken erken doğum riski yaratabiliyormuş
riske hiç gerek yok yaaa
Ben hamilelik oncesi epilasyona gidiyordum agda vurmadim cunku agda vurunca yine cogaliyor, ama simdide jiletle alamiyorum gobekten oturu siz alabiliyor musunuz hatta benim gobegimde cok cikmadi beceremedim o yuzden agdaya gitmeyi dusunuyorum.
Bravo merve sinirlari zorla arkadasim yaaa oldu mu simdi , of ya sushico da cok guzel yaparlar kizarmis dondurmayi.
Benim zilli dondurmayi yoyince costu bana artik hic uyku yok, yarinda kocamin dogum gunu hicbirsey yapmadim Agvada otel ayarlicaktim o da iptal oldu neyse artik bu yilda boyle olsun
Günaydın canlar dün gece rüyamda doğum yapmıştım normal doğumla bir erkek çocuk. Doğurmuştum açıp pipisinde bakıyorum benim kızım olacaktı diyorum pembe kıyafetleri ben nasıl giydireceğim diyorsun ama yine de çok güzel bir duygu kızlar inanılmazsınız hala etkisindeyim:)) moralim hala kötü;(
Günaydın canlar dün gece rüyamda doğum yapmıştım normal doğumla bir erkek çocuk. Doğurmuştum açıp pipisinde bakıyorum benim kızım olacaktı diyorum pembe kıyafetleri ben nasıl giydireceğim diyorsun ama yine de çok güzel bir duygu kızlar inanılmazsınız hala etkisindeyim:)) moralim hala kötü;(
Rüyan hayır olsun canım. Ben de böyle rüyalar gördüm. Annem doğum yaklaştıkça psikolojik olarak tuhaf, değişik rüyalar görebilirsin der. Sen gönlünü ferah tut
Kızlar Günaydın cepten giriyorum geçmiş i okuyamadim daha hepiniz iyisinizdir inşallah. Artık işe ayaklarım i sürüyerek gidiyorum işe işe gitmek ölüm gibi ve yarın 32+0 oluyorum çalışabilir raporumu almaya gidicem çok sinir bozucu artık evde yan gel yat yapmak istiyorum.
günaydın kızlar
yürüyüş yapan arkadaşlar size çok imreniyorum oysa bana yürüyüş yasak oysa yürüyüş gibi saglıklısı varmı.dogum kolaylaşır acılma olur vs....
Kızlar gece boyu aklıma ne takıldı biliyormusunuz.bu su gelme olayı varya acaba hep gece uyurkenmi geliyor.genelde cevremde suyu gelenler diyorki sabah bi kalktım yatak ıslaktı diyorlarya.cok merak ettim şimdi hep uyurkenmi gelio acaba
benim büyük oglmda dogumda patlatmışlardı daha önce gelmedigi için şuan tedirginim
Ben de evde olup geniş geniş kahvaltı yapmak istiyorum. Güzel güneşli istanbul sabahında yürüyüş yapmak istiyorum. Ama tıpış tıpış işe geldim çalışıyorum :) Allahım sen bütün hamişlerine yardım et. Doğum sonrası bebişimizle durabilmemiz için rahatla çalışabilmeyi nasip et.. Aminnn...
Kızlar gece boyu aklıma ne takıldı biliyormusunuz.bu su gelme olayı varya acaba hep gece uyurkenmi geliyor.genelde cevremde suyu gelenler diyorki sabah bi kalktım yatak ıslaktı diyorlarya.cok merak ettim şimdi hep uyurkenmi gelio acaba
benim büyük oglmda dogumda patlatmışlardı daha önce gelmedigi için şuan tedirginim
Sen tecrubelisin iste senin uyurken gelmemis, herkesin farkli kimisi tv izlerken kimisi yemek yaparken kimiside senin gibi doktor patlatarak geliyor.Su geldiginde sanci artiyor diyebiliyorum zaten uyanirsin