2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Sen tecrubelisin iste senin uyurken gelmemis, herkesin farkli kimisi tv izlerken kimisi yemek yaparken kimiside senin gibi doktor patlatarak geliyor.Su geldiginde sanci artiyor diyebiliyorum zaten uyanirsin

Bu haftalarda suyunuz azar azar sızsa bile masum bir şekilde olmaz dedi bana geçen hafta doktor. Muhakkak sancınız olur dedi.

Gece doğru dürüst uyuyamadım işe gelmek işkence gibiydi. Gün boyu da işkencem devam edecek sanırım Bugünkü magnezyumu içtiğimden beri de çocuğum hiç durmadı ittirip kaktırıyor boyuna

Artık bebişim tekmeleriyle gece uyandırıyor beni. Şu kaburgalarıma da vurması yok mu, ay ay ay derken eşim de bir şey oldu zannedip telaşlanıyor :) Maşallah oğlum kuvvetlendi diyip kalıyorum bu durumda :)

günaydın kızlar geçmişi okudum geldim kişisel temizlik konusunda ben hamilelikten önce lazere gidiyodum onun için fazla bi şey yok gibi ama bikini bölgesinde aşşagılarda var biraz onuda napsam bilemedim agdaya felan oldum olası dayanamam eldiven içinde fazla kalınlar jiletle alsamda 2 gün sonra cıkıyo cıkana kadarda kaşıntıdan ölüyorum yarın evimizi taşıyoruz eşim yeni evi temizletmeye gitti temizlik derdim yok çok şükür hayırlısıyla bi taşınsamda bi şeyler alsam daha bebek için hiç bi şey almadım bazılarınız bebegin elini kolunu felan hissediyomuşunuzya ya ben hiç bi şey hissetmiyorum karnım çokmu geniş ne zaten milim çatlagımda olmadı cok şükür kilo konusundada birinciyim sanırım 20 kilo almış bulunmaktayım gece cok tuvalete kalkma sorunum felanda yok benim tek derdim midem ve sırtım gece sırta vuran mide agrıları beni uyandırıyo ilaç atıyorum bekliyorum eşim sırtımı ovuşturuyo biraz ancak öyle uyuyabiliyorum biraz sonra tekrar uyandırıyo o agrılar napıcam bunu yaşayan var mı acep yemekte yemiyorum gece uyumadan hatta 4 5 saat öncesinden Allah başka dert vermesin tabi ama biraz sıkıntılıyım bu konuda öneriniz var mı:2:

Artık bebişim tekmeleriyle gece uyandırıyor beni. Şu kaburgalarıma da vurması yok mu, ay ay ay derken eşim de bir şey oldu zannedip telaşlanıyor :) Maşallah oğlum kuvvetlendi diyip kalıyorum bu durumda :)

benimkisi hiç oynamıyor ya gece yada beni uyandırmıyo nasıl bi degişik oglan bu ya ben yatıyorum o yatıyo huy kapmaya başladım güçsüzmü yoksa benim ogluş ay ay vah vahlarr bendede var ama cocugun tekmelerinden degil adam uyanıyo ne mızmız kadın diyodur içinden

Günaydın kızlar ben de geçmişi okuyup geldim ve dondurma almaya çıkıyorum az sonra neden acabaa :) ben de hazırdan bıkanlara bi öneride bulunayım: mado illa ki vardır he yerde, ben madonun kesme antrp fıstıklısının hayranıyım. Ama antep fıstığı sevmeyenler kesme dondurmanın diğer çeşitleri de çok güzel deneyin hala denemediyseniz ahhh canım çekti yine :)

Yalnız değilsin ben de bu zamana kadar hiç tekmeden uyanmadım, ya wcye kalktım,2 kere de kramp yüzünden uyanmıştım onun dışında bizim oğlan da benle uyuyup benle uyanıyor. Ya da bende kış uykusu modu açık kalıyor çocuğu mu duymuyorum nedir

Sanmıyorum canım yaa herkesin farklıdır tabii ki, ben de bu su olayından korkuyorum dışardayken filan olacak diye de, napalım bi şekilde bi yerde patlayacak ya da doğumda artık bakalım bizim şansımıza

Slm kızlar;
dün bende hem oğlumu gördüm hemde çalışabilir raporumu aldım.
Selim emre 'm 2200 kg ve 42 cm olmuş.Benim bu gebelik şekeri bebişi de tombiş yapmış (

Bu arada çalışabilir raporu alanlara bir sorum var?

hastanedeki hemşire erapordan sizde raporunuzu kontrol edebilirsiniz dedi.Ama Ben nereden göreceğimi bir türlü bulamadım.Bilen varsa yardımcı olabilir mi??????????

Sanmıyorum canım yaa herkesin farklıdır tabii ki, ben de bu su olayından korkuyorum dışardayken filan olacak diye de, napalım bi şekilde bi yerde patlayacak ya da doğumda artık bakalım bizim şansımıza

evde yataga patlarsa kokmuyormuki acaba ya onun yıkanmasıda olmuyo silsen bile iç süngerine gecer çok tuhaf ya.inş yataga gelmezde dışarda gelsin

günaydın hanımlar
bambaşka bir gündem olacak ama ikea bebek beşiği alan arkadaşlara özellikle duyurmak istedim.
dün beşik içine aldığım yataş marka yatak geldi, üst kademede kurduğumuz beşiğe kurduk ve bence çok yüksek oldu
ikea bu beşiklere 10 cm. yataklar yapmış, onuda beğenmemiştim. Bu yatağında 17 cm. gibi yüksekliği.
Aynı durumda olanlar ne yapmayı düşünüyor acaba:18:

günaydın canım benim beşigim ikea degil ama içinin sünger yatagı bizimkiside büyyük gelmişti..annem yatagı kaldırıp içine yünden yatak yaptı hem yumuşacık oldu hemde saglıklı oldu.eger elinde yünün varsa yapabilirsin yoksa pazarlarda flan satılıyo artık alıp yıkayıp diktirebilirsin.

günaydın kızlarrr bugün güzel bir günn çünküü kardeşim geldii bebişimin eşyaları da geldii ayyy çok güzellerrrrr
bu arada geçmiş yine coşmuşş okuyamadımm kusura bakmayınn

evde yataga patlarsa kokmuyormuki acaba ya onun yıkanmasıda olmuyo silsen bile iç süngerine gecer çok tuhaf ya.inş yataga gelmezde dışarda gelsin

Alemsin yaa :) ben de şöyle düşünüyorum: markette patlayıp utancımdan semt değiştireceğime, yatakta patlasın kokudan yatağı değiştirim

keşke öncesinde biraz daha araştırsaydım o kadarda para verdik

Alemsin yaa :) ben de şöyle düşünüyorum: markette patlayıp utancımdan semt değiştireceğime, yatakta patlasın kokudan yatağı değiştirim

hiç gülecegim yoktu semt mi degiştirirsin seninki daha iyiymiş.
bak yatagı degiştirmek hiç aklıma gelmemişti

keşke öncesinde biraz daha araştırsaydım o kadarda para verdik

canım şonuçta kullanmadın onun 30 gün iade hakkı flan yokmu yada ne bileyim degiştirme şansın flan.bence gec degildir bi çaresi elbet bulursunuz.ama dedigim gibi yün bulma sansın varsa yaptır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…