günaydın kızlar geçmişi okudum geldim kişisel temizlik konusunda ben hamilelikten önce lazere gidiyodum onun için fazla bi şey yok gibi ama bikini bölgesinde aşşagılarda var biraz onuda napsam bilemedim agdaya felan oldum olası dayanamam eldiven içinde fazla kalınlar jiletle alsamda 2 gün sonra cıkıyo cıkana kadarda kaşıntıdan ölüyorumyarın evimizi taşıyoruz eşim yeni evi temizletmeye gitti temizlik derdim yok çok şükür hayırlısıyla bi taşınsamda bi şeyler alsam daha bebek için hiç bi şey almadım bazılarınız bebegin elini kolunu felan hissediyomuşunuzya ya ben hiç bi şey hissetmiyorum karnım çokmu geniş ne zaten milim çatlagımda olmadı cok şükür kilo konusundada birinciyim sanırım 20 kilo almış bulunmaktayım gece cok tuvalete kalkma sorunum felanda yok benim tek derdim midem ve sırtım gece sırta vuran mide agrıları beni uyandırıyo ilaç atıyorum bekliyorum eşim sırtımı ovuşturuyo biraz ancak öyle uyuyabiliyorum biraz sonra tekrar uyandırıyo o agrılar napıcam bunu yaşayan var mı acep yemekte yemiyorum gece uyumadan hatta 4 5 saat öncesinden Allah başka dert vermesin tabi ama biraz sıkıntılıyım bu konuda öneriniz var mı:2:
Kızlar yatakta alez var, onu geçip de yatağa geçme ihtimali var mı acaba? Böyle durumlar için kullanmıyor muyuz bu alezleri?? Konusu geçtikçe su patlama olayı genel olarak korkutmaya başladı beni :)
benimkisi hiç oynamıyor ya gece yada beni uyandırmıyo nasıl bi degişik oglan bu ya ben yatıyorum o yatıyo huy kapmaya başladım güçsüzmü yoksa benim ogluşay ay vah vahlarr bendede var ama cocugun tekmelerinden degil adam uyanıyo ne mızmız kadın diyodur içinden
bence de öyle yap canım boşuna taşıma.
ben agavniye gidiyorum canım. hamile kalmadan önce de onda tedavi oldum aynen kaldım ama biraz pahalı bir h.hane maalesef. tahlilinden diğer ücretlerine kadar pahalı ama çok kaliteli bir h.hane. bütçe zorlanıyor ama napalım... sezaryen 1850 olan mecburi ama biliyorsun dimi, eğer isteğe bağlı ise 2500 e çıkıyor fiyat bilgin olsun. hayırlısı ile yapalım doğumlarımızı da hikayelerimizi yazarız inşallah
inşallah canım yazarız :) benim mecburi sezeryan olucak bu ikinci çocuğum çünkü ilki sezeryan olmuştu o sebepten mecburi. :) birde bu fiyatlar sigortalı fiyatımı acaba onu blmiyorum yksa sigorta geçmiyormu ??
Benim kızım da yönünü değiştirmeden önce yani kafası yukardayken aynen o şekilde mide ağrım oluyordu ki zaten ben de reflü var...tam sol göğsümün altında kaburgam derimi eziyor gibiydi hep...doktorum bana rennie duo yazdı...bayaa bir içtim ben onları hatta 10 şişe kadar yazmıştı şurupları....sonra aşağı doğum pozisyonuna geçince o sıkıntım oldukça azaldı...şimdi eğer yemeği fazla kaçırırsam midemde ağrı oluyor...büyük ihtimalle senin bebiş daha dönmemiştir...dönünde bayaa rahatlarsın hiççç merak etme....genelde 32 den sonra dönüyorlar....
Günaydın güzel annişler...
Size bir sorum olacaktı...şimdi ben 2 tane hastane çıkışı aldım...onun dışında aldıklarım hep çıtçıtlı body, yani 3 ay boyunca fazla fazla yetecek şekilde bodysi oldu....ama anladığım kadarıyla da ilk 1 ay boyunca bebeklerimiz uzun kollu giyecekler üşüdükleri için...siz kaç tane uzun kollu tulum veya zıbın takım aldınız 1 ay için???? 2 tane 10 lu takım yeterli mi acaba??? takviye yapmam gerekir mi????
Bu arada acemiperi çok güzel aldıkların ben de funnababy o takımlarına bayılıyorum:))) ama sen bayaa bi tulum aldın anladğım kadarıyla??? hepsi 1 ay için mi???
Zeyyno ve gölgen bulutlarınızı bize de gösterinnn:))))))
selam kızlar
işler okadar yoğunki bakamadım sabah berive izne çıkmama 20 gün var daha :111:
geçmişi okumaya yeltendim bi ama dayanamadım dondurmadan bahsedilmiş bayaaaa bimalum gebelik şekeri yiyemios oğlumla :84:
canım benimde öle yaaa bende baya takıldım bu konuya. gece ağrıdan felan uyanıyorum bekliorum oynasın diye yok oynamıyo sonra dürtüyorum biraz anca ona tepki verio
Arkadaş ekle butonun kapalı şrkerimkızlar facedende iletişimi koparmayalım bebeklerimizin resimlerinide takip ederiz hem benim adresim ekleyebilirsiniz
https://www.facebook.com/aysi4234
Arkadaş ekle butonun kapalı şrkerim
günaydın hanımlar
bambaşka bir gündem olacak ama ikea bebek beşiği alan arkadaşlara özellikle duyurmak istedim.
dün beşik içine aldığım yataş marka yatak geldi, üst kademede kurduğumuz beşiğe kurduk ve bence çok yüksek oldu
ikea bu beşiklere 10 cm. yataklar yapmış, onuda beğenmemiştim. Bu yatağında 17 cm. gibi yüksekliği.
Aynı durumda olanlar ne yapmayı düşünüyor acaba:18:
kimsecikler yok herkes gezmeyemi giitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?