2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın güzel annişler...

Size bir sorum olacaktı...şimdi ben 2 tane hastane çıkışı aldım...onun dışında aldıklarım hep çıtçıtlı body, yani 3 ay boyunca fazla fazla yetecek şekilde bodysi oldu....ama anladığım kadarıyla da ilk 1 ay boyunca bebeklerimiz uzun kollu giyecekler üşüdükleri için...siz kaç tane uzun kollu tulum veya zıbın takım aldınız 1 ay için???? 2 tane 10 lu takım yeterli mi acaba??? takviye yapmam gerekir mi????

Bu arada acemiperi çok güzel aldıkların ben de funnababy o takımlarına bayılıyorum:))) ama sen bayaa bi tulum aldın anladğım kadarıyla??? hepsi 1 ay için mi???

Zeyyno ve gölgen bulutlarınızı bize de gösterinnn:))))))

Kızlar yatakta alez var, onu geçip de yatağa geçme ihtimali var mı acaba? Böyle durumlar için kullanmıyor muyuz bu alezleri?? Konusu geçtikçe su patlama olayı genel olarak korkutmaya başladı beni :)

Benim kızım da yönünü değiştirmeden önce yani kafası yukardayken aynen o şekilde mide ağrım oluyordu ki zaten ben de reflü var...tam sol göğsümün altında kaburgam derimi eziyor gibiydi hep...doktorum bana rennie duo yazdı...bayaa bir içtim ben onları hatta 10 şişe kadar yazmıştı şurupları....sonra aşağı doğum pozisyonuna geçince o sıkıntım oldukça azaldı...şimdi eğer yemeği fazla kaçırırsam midemde ağrı oluyor...büyük ihtimalle senin bebiş daha dönmemiştir...dönünde bayaa rahatlarsın hiççç merak etme....genelde 32 den sonra dönüyorlar....

Kızlar yatakta alez var, onu geçip de yatağa geçme ihtimali var mı acaba? Böyle durumlar için kullanmıyor muyuz bu alezleri?? Konusu geçtikçe su patlama olayı genel olarak korkutmaya başladı beni :)

Geçen hafta hastaneye yattığımda doğum sancısı çeken bir annenin yatağına alez sererlerken görmüştüm hemşireleri...sanırım sadece alez yeterli oluyor

selam kızlar
işler okadar yoğunki bakamadım sabah beri ve izne çıkmama 20 gün var daha :111:
geçmişi okumaya yeltendim bi ama dayanamadım dondurmadan bahsedilmiş bayaaaa bi malum gebelik şekeri yiyemios oğlumla :84:

canım benimde öle yaaa bende baya takıldım bu konuya. gece ağrıdan felan uyanıyorum bekliorum oynasın diye yok oynamıyo sonra dürtüyorum biraz anca ona tepki verio

tşk ederim canım cevabın için inşallah döner bir an önce bizimkiside çünkü sezeryan olmak istemiyorum:18:

Sağol canım daha iyisi senin olsun. Ben aslında tulum almadım 2 ya da 3 tane tulum var. Bir tane fenerbahçeli, biri bu, bir tanesi de patiksiz. AYaklı tulumu giydiremiycem gibi geliyor çünkü yaz bebeği ya. Bu funnababy tulum da 6-9 aylık zaten. Bugün eklediklerim hep 6-9 aylık. Sonbahar-kış döneminde anca giyer dedim ve uzun kollu aldım. Yazın kısa kollu ve kolsuz body giyecek inşallah. Bir de kardeşim bir iki tane ince penye şortlu takım alacak. Dışarı çıkartırken de onları giyer.

Ben 6'lı ve 10'lu iki tane hastane çıkışı aldım, 0-3 ay iki tane de uzun kollu patikli takım aldım, yedek olsun diye 2 tane de patikli tek alt. 0-3 aya çok yüklenmedim. 3-6, 6-9 ve 9-12 ay aldım kıyafetlerini. Çabucak büyüyorlarmış zaten.

Bir de benim yeğenimin küçülenleri var, lazım olursa onları kullanacağım. Eldiven hiç almadım mesela. İç zıbın almıştım ama almasam da olurmuş. Yeğenimden kalanlar yetermiş.

ya bizimkiler cok hantal yada bizim uykumuz cok agır anlamadım gitti :26: zaten dogru düzgün tekmeside yok balık gibi yüzüyo minnoşum

32. hafta raporumu aldım veeeeee iş eson gidiş tarihim 24 mayıs cuma günü :) şimdi gün sayyorum son 29 gün:) sonna gelsin tatil:)

işe gitmek bende işgence gibi diil seviorum ben çalışmayı ama bütün gün masa başında oturunca her yerim ağrıyo o biraz kasıyo onun dışında başka bi sorunum yok

ha bide hergün ne giycem derdi var yakında pijamalarımla gitcem işe

arkadaşlar umarım hepınız ıyısınızdır.elımden geldıgınce takıp etmeye çalışıyorum sızlerı.bı bakıyorum sayfalar bırıkmıs oflaya oflaya okuyorum yıne gececı arkadaşların yazdıklarını hep okuyorum hemde yatıp dınlenmedıklerı ıcın kızıyorum.lutfen uykunuz gelmesede yatıp dınlenın su an bebeklerımızın buna cok ıhtıyacı var.ben 30 artı 3 te mı ne gıtmıstım en son doktora o zman bebegıme 1 kılo 600 gr demıstı uzulmustum aslında normlamıs ama yınede dusuk gelmıstı kılosu dun doktora çıktım yıne bebegım 2 kılo 650 gr olmuş sok oldum masaalh kuzuma ama yedıklerımı soyleyeyım bol bol salata bol bol kısır yaptım yedım tahın helvası yedım ve yumurta sanıyorumkı ozellıkle bulgur cok kılo yaptı bebegıme.ntsye gırdım 40 lara varan sancım cıktı ıkı tane dıgerlerı 20 ve altıydı zatende o kadarda normalmıs.bır tanıdığın kız denılıpte oğlan çocuğunun dogup gelmesının etkısınde kalarak kızımın cınsıyetıne tekrar baktırdım degısıklık yok sukur yok olsada napalım pempıslerı gıydırırdım.sanırım mayıs 15 gıbı sezeryan olacağım heyecanlıyım o yüzden tabıkı kaygılarım da başladım umarım ıyı bır anne olurum kızıma.bundan sonra haftada bır cagırdı doktor her gıttıgımde ntseye gırecekmısım.hepınıze sağlık sıhat dılıyorum kendınıze ıyı bakın kanama vs yasayan arkadaslarımada gecmıs olsun dınlenmeye calısın hazıran sonundakıler bıle 32,haftaya geldınız ve doğsa bıle bebeklerımız yasama sansımız var sukur.ama ınsallah tum bebeklerımız gününde gelır ve kuvez stresını hıc bır annemız yasamaz.hepınızı opuyorum.

Canım çok sıkıldı ya
Malum ben başarabilirsem inşallah 35. haftamda Türkiyeye geleceğim ve doğum da orda olacak.
Burada bir sürü sistem problemi var ve doğru düzgün bakmıyorlar. Kanım düşük ona bile 36. Haftaya kadar izleyip sonra müdahale edecekler falan filan.
Ben de kendimi Türkiyedeki doktoruma adapte etmiştim çok güveniyordum bir de extrası evin önünde hastane mutlu mesut gidince o bni kendime getirir sonra da bir güzel doğurtuverir diye yaşayıp gidiyordum ki bugün acı gerçekle karşılaştım doktor hastanenin sitesinde yok muhtemelen ayrılmış yerine başkası gelmiş. Arayıp bi sorucam ama çok moralim bozuldu ya şaka gibi şuana kadar burada benimle ilgilenen doktorlar hemşireler falan hiçbiri bir öncekiyle aynı değildi şimdi de aynı şekilde değişik biri olacak ve ben o doktora çok güveniyordum..

canım bende dün aldım ikeadan beşiğimizi bugünde kurduk yatakları banada çok tipsiz geldi baştan ama orjinali olsun diye aldım bide ilk bir yaşa kadar yaylı yatak tavsiye edilmiyo diye duymuştum aldım o yüzden.aldığın yerle bi görüş istersen belki farklı kalınlıkta yatakları vardır onlarında

Kızlar herkese selam,

şimdi geldim doktordan baktım 3919 nolu sayfadayım daha şimdi geçmişe dalıyorum. sabah çok çalıştım biraz tembellik yapıp geçmişi okuyayım, kusura bakmasın burdakiler de :))

biz iyiyiz çok şükür. boyumuz 46,5 cm kilomuz da 2400
suya baktı, bebeğe giden kan akışına falan baktı herşey süper dedi.
kızım kafasını aşağıya gömdüğü için yine foto yok.
10 gün sonra tekrar gel. sonra da haftada 1 görmeye başlıcam dedi.

haberler bu kadar. umarım herkes iyidir. ben şimdi geçmişe dalıyorummmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…