hanımlar bebegım tekmelerı göbek deligime geldiginde coooook canm yanıyo oyle boyle degıl sankı kesılıyo gıbı
bırde gobek delıgımın etrafı karardı epey sızde vamı boyle bı durum:26:
Taşınacağım evin işi her an bitebilir, ufaktan toparlanıyorum ki taşınma işi de hemen olsun oyalanmayalım çünkü doğumdan önce olsun bitsin istiyorum.. Bir de kontrolcü bir tipim ufak tefeğimin hangi kolide nasıl toplandığını bilmem görmem lazım :)
Ben milkwayin saklama kabından aldığım için ayrıca biberon almadım çünkü kullanıp kullanmayacağım garanti değil..
Milkwaylerin saklama kabını ağzına civil den 4,5 TL ye chicco emzik aldım yenidoğan akışlı.. Bence alma derim biraz zaman geçsin işe başlamaya yakın ayına göre alırsın..
Ben de kaçıncı ay da işe döneceğimi bilmediğimden almadım, ilk zamanlar lazım olacak mı o bile belli değil, bir şekilde tedariğimi de yaptım.. Şimdilik böyle idare edip sonra lazım olursa iyisinden alırım bişiler..
ben sevmiyorum ama mecburen alışmak zorundayım.bugün okuldan geldim.ayaklarım bacaklarım nasıl şişmiş anlatamam.çorapların izi çıkıyor bastırdıkça içeri gömülüyor etim sanki.son 1 haftam kaldı izne çıkmak için.ayakkabılarım olmuyor ayağıma.haftaya terlikle gitmeyi düşünüyorum dermişim:)alışınca iyi oluyor aslında. ben katmam mesela. önceden de katmazdım. çok eskiden bol tuzlu olmayan birşeyi yemekten zevk almazdım. sonra babam sağolsun , o dönem tv de izlediklerinden etkilenmiş. zararlı zararlı diye bize tuz yedirmezdi. öle öle alıştım. şimdi çoğu şeyi tuzsuz yiyorum. yemeklere az katıyorum. benim yediklerim eşime tuzsuz gelior. salataya bile yeri gelir tuz atmadan yerim. tuzsuz sebzenin tadını alıyorsun daha güzel aslında. alışınca iyi.
bi soru daha sorayım size. benim mide bulantılarım olmaya başladı ya. sizde de var mı?
iyice saçmalamış..burada bi arkadaşım var 34 haftalık doğum yapmış..temizlik yapıyorum diye her gün arayıp kavga etti benle resmen.prematüre bebkle uğraşmak hiç kolay değil diyor ilk başlarda emme problemi sonrasındada bağışıklık sitemi tam olgunlaşmadan doğduğu için kızı şu an 2 yaşında olmasına rağmen bünyesi çok hassas sık sık hasta oluyor diyor..bak sonra vicdan azabı çekersin dikkat et kendine diye sıkı sıkı tembihliyor..
canım eşimi bulsam giydirirde..erken den çıkıyor..bendede enfeksiyon çıktı mecburen ayaklrımın altı yandığı halde giymek zorundayım....evet doğumlar yaklaştı neyseki şükür..mayıs 20 gibi alırız demişti ..bakalım pazartesi günü sezeryan günü verecekmi?
eVET GÜNDE 12 ADET BALIK HAPI İÇEN VARMIŞ ÇOOK SAĞLIKLILARMIŞ. sEN DE 32 HAFTAYA GİRMİŞSİN KESMEYECEK MİSİN ASPİRİNİ. DOKTORUNA SOR Bİ 32 DE KESİYORLAR ÇÜNKÜ.
oooooo çok güzelsiniz maşallahhhhhh
Dun esimin akrabasindan birine sinir oldum benim genel anlamda ilk tercihim normal dogum sartlar uygun olmazsa sezeryan bu hamileyken tutturmustum normal dogum ok. bu istegini tabi normal karsiliyorum sonra vucudu cok odem tutmaya baslamis falan tansiyonunu olcmusler kotu cikinca 33. Haftada bebegi aldilar.Beni gordu diyorki insallah sende boyle dogurursun cok rahat valla diyor bende panik oldum Allah korusun diyemiyorum ona ayip olucak ay yok ben istemiyorum insallah zamaninda olur dedim bu yine yok valla sen bir gor bizim kizi hemen toparladi rahat ohh diyor ay yok ben zamaninda olsun istiyorum gerek yok dedim girtlagina yapicaktim.Niye herkes kendi yaptiginin en iyisi oldugunu dusunuyor bu ne sacmalik ya objektif olamayan insani anlamiyorum.
Olmasi gereken bu degilki 33. Haftada 2 kilo bebekle yazik cocugada ay deli etti beni
İnşallah arkadasinin dedigi gibi kolay olur dogumum cnm hepimiz kolaycana bi avazda dogururuz inşallahcanım bence güzel haber ya
en güzeli işte o haftalarda doğum yapmak, benm bi arkadaşım da iki çocuğunu da o haftalarda yaptı, iki ıkındım, sıkındım, bacaklarımın arasından kayıverdi çocuk diye anlattı
kesnlkle o haftalarda daha kolaymış, bebeğin suyu fazla olduğu gelimi, çıkışı daha koolay oluyormuş , ay ben de sağlıklı bi şekilde, normal yolla o haftalarda doğuversem keşke
bişey sorcam , rahim ağzı uzunluğunu çatı muaynesinde mi anlıyolar, çatı muaynesi mi yapıldı yani?
Cnm ne manyak mis o kadın hiç 33. Haftada doğum yapmak iyi olurmuymusDun esimin akrabasindan birine sinir oldum benim genel anlamda ilk tercihim normal dogum sartlar uygun olmazsa sezeryan bu hamileyken tutturmustum normal dogum ok. bu istegini tabi normal karsiliyorum sonra vucudu cok odem tutmaya baslamis falan tansiyonunu olcmusler kotu cikinca 33. Haftada bebegi aldilar.Beni gordu diyorki insallah sende boyle dogurursun cok rahat valla diyor bende panik oldum Allah korusun diyemiyorum ona ayip olucak ay yok ben istemiyorum insallah zamaninda olur dedim bu yine yok valla sen bir gor bizim kizi hemen toparladi rahat ohh diyor ay yok ben zamaninda olsun istiyorum gerek yok dedim girtlagina yapicaktim.Niye herkes kendi yaptiginin en iyisi oldugunu dusunuyor bu ne sacmalik ya objektif olamayan insani anlamiyorum.
Olmasi gereken bu degilki 33. Haftada 2 kilo bebekle yazik cocugada ay deli etti beni
hakkatten gündüzleri ben işteyken yazdıkça yazıyorsunuz.sonra geçmiş okumaktan canım çıkıyor.akşamlarıda bir sessiz burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?