2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hanımlar bebegım tekmelerı göbek deligime geldiginde coooook canm yanıyo oyle boyle degıl sankı kesılıyo gıbı
bırde gobek delıgımın etrafı karardı epey sızde vamı boyle bı durum:26:

Kızlar ben çıkıyorum..biraz yatıp dinleneyim..oturunca sancılanıyorum..normalmi bilmiyorum:26:Herkese iyi geceler..

geridonusumkutusu
coook gecmış olsun Allah korumus oku kendıne bebegıne bol bol
mınıkkus
saglıkla huzurla oturun ınsallaah yenı evınızde
Rabbım tum isteyenlere nasıp etsin insallah

evin bitmek üzere olduğunu biliyorum da hayalimde herşey kolili canlandı :) olur ya (inş olmaz) erken gelirse bebek sıkıntı çekme diye söyledim. bende kontrolcüyüm. her ihtimali düşünürüm. ondan dedim :) birde ben ustalara, müteahhitlere pek güvenmiyorum da :)

ben sevmiyorum ama mecburen alışmak zorundayım.bugün okuldan geldim.ayaklarım bacaklarım nasıl şişmiş anlatamam.çorapların izi çıkıyor bastırdıkça içeri gömülüyor etim sanki.son 1 haftam kaldı izne çıkmak için.ayakkabılarım olmuyor ayağıma.haftaya terlikle gitmeyi düşünüyorum dermişim:)
bi soru daha sorayım size. benim mide bulantılarım olmaya başladı ya. sizde de var mı?

burda daha önce konuşulmuştu bu konu ki bendede bikaç gün oldu.bebek dönerken 1-2 gün mide bulantısı yapabiliyormuş.ne kadar doğru bilemiyorum.

canım evin hayırlı olsun.allah eşinle çocuğunla mutlu ve huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin inşallah.

Arkadasin normal biriymis valla ne guzel, benim doktorumda 37. Haftaya kadar calisma dedi sonra erken dogarsa bakmak cok zor dunyanin en yardimci kocasinada sahip olsan 2 kiloluk bebege bakmak cok zor dedi.Dedigin gibi zor olmasini gectim bebegin bagisikligi cok dusuk olabilir yazik.Allah akil versin esimin akrabasina nediyim

Herkese iyi akşamlar...
-Minikuss; yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun, güle güle oturun, bebeğinizle yeni evinizde hep mutlu olun inş...
-Ysmc; cicileriniz çok güzel... çok şirin... güle güle kullanın...
-Geridönüşüm kutusu, bugünlerde kara bulutlar üzerinde sanki... Önce hastalık, sonra ufak bir kaza... Allah beterinden saklasın canım... Dikkat et kendine... 3-5 çocuğa çikolata falan dağıt.. İyi gelir bence...
-Yine hazırlıklarını yapanlara, temizliklerini yapanlara Allah kolaylık versin diyorum... Bende Mayıs 15'te bahar temizliğine başlayacağım inş.. Ama ben kendim yapamam...Bir kadın tutacağım...Malesef...

kızlar şimdi mayıs annelerini okudum erken doğumdan tırsmaya başladım yaaaa((((((
erken erken doğurmak zorunda kalmış hatunlar bari evimi mevimi temizlemeye başlim ufaktan ufaktan:)
ben daha salcaktım bi iki hafta sonna düşünüodum ama yok yaaaaa ne kadar erken o kadar iyi yapim bari ne yapılcaksa bu hafta sonu hazırlim çantamıda çıplak kalmasın bebişiim hastanede bi tanesinin bebeği kalmış hastanede yazık...

eVET GÜNDE 12 ADET BALIK HAPI İÇEN VARMIŞ ÇOOK SAĞLIKLILARMIŞ. sEN DE 32 HAFTAYA GİRMİŞSİN KESMEYECEK MİSİN ASPİRİNİ. DOKTORUNA SOR Bİ 32 DE KESİYORLAR ÇÜNKÜ.

günde 12 balık hapı mı
ben haftada 1 içiyorum zaten acayip iştah açan bişi
içtiğim gün açlık krizlerine giriyorum
onu da et tüketemediğin için verdi doktorum
12 taneyi vücut nasıl tolere ediyomuş
birde acaba doktor mu söylemiş bunu yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi içiyorlarmış
bence hiç sağlıklı değilll

amaann şinir şey iyi dayanmışsın bacım :)
bence diyecektin Allah korusun diye ne o öyle dua mı beddua mı
tabiki bi durum olursa ki inş kimsede olmaz bundan sonra bebeklerde Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz..
bende buna çok kızıyorum herkes kendini profesör sanıyor

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bir sorum olacaktı aranızda parka yatak alan varmı ? varsa içerisine uyku seti mi yoksa nevresim takımımı aldınız?

İnşallah arkadasinin dedigi gibi kolay olur dogumum cnm hepimiz kolaycana bi avazda dogururuz inşallah
ysmc

Cnm bebisinin cicileri çooook güzel, bebisinle gule gül e kullan cnm çok beğendim

Cnm ne manyak mis o kadın hiç 33. Haftada doğum yapmak iyi olurmuymus Allah Allah yaa. Cnm benimde bir iki arkadasim buna benzer bi patavatsizlik yaptilar. Arkadaslarim normal doğum yapacaklardi son anda sezeryan oldu bana sordular ikisi de farklı zamanlarda tabi , nasıl doğum yapacaksın diye -normal inşallah dedim sagligim el verirse dedim. Diyolarki sende bizim gibi sezeryan yapacaksın bak gör bizde öyle diuoduk ama olmadı sezeryan olduk hem normal doğum çok zor bak sezeryan la hemen ayaklandim hiç zor değil diyorlar dedim Allah korusun sagligim hersey yolunda olduktan sonra niye sezeryan olim dedim herşey in doğal i iyidir dedim ama zorunda kalırsam sezeryan olurum mecbur dedim hala beni ikna etmeye calisiyolar şaşırdım resmen millet kendi başına ne geldiysw herkes öyle yapsın istiyolar delilermi ne?

Son düzenleme:
hakkatten gündüzleri ben işteyken yazdıkça yazıyorsunuz.sonra geçmiş okumaktan canım çıkıyor.akşamlarıda bir sessiz burası.

canım avizeye bayıldım
nerden buldun onu
bende tam olarak böyle bi şey arıyorum
bu arada aldıklarını güle güle kullan tatlım

hakkatten gündüzleri ben işteyken yazdıkça yazıyorsunuz.sonra geçmiş okumaktan canım çıkıyor.akşamlarıda bir sessiz burası.

ben nisan annelerinin hikayelerini okudum
azıcıkta ağladım (

bizim hikayelerimiz ne zaman başlıcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…