ysmc:çok zevkli şeyler canım güle güle kullanın inşallah.Ben 35. hafta oldum artık çok şükür yürümekte sıkıntım yok.Hala işe gidip geliyorum düşün,,20 dk. yürüyorum düzenli. masa başı ve hiç yoğun olmayan bir işim var.Evde uzanıyor olmayı tercih ederdim ama şartlar işte.Yinede bir sıkıntı var diyemem.
Eki Görüntüle 696670 Eki Görüntüle 696679 Eki Görüntüle 696678 Eki Görüntüle 696677 Eki Görüntüle 696676 Eki Görüntüle 696675 Eki Görüntüle 696674 Eki Görüntüle 696673 Eki Görüntüle 696672 Eki Görüntüle 696671 Eki Görüntüle 696680
Bugün çalışabilir raporumu almaya gittim bebiş 2 kilo 125 gram şuan 10 gün önde gidiyormuş, birazda alışveriş yaptık hemen serip size göstermek istedim bunların yanında pike takımı ve bir tane daha nevresim takımı aldım..Perdemizde yapılıyor, birde terliğimi aldım mı alışveriş olarak tamamladık diyebiliriz.Bir tek yıkama işi kaldı onuda 2 hafta sonra ablalarımı çağırıcam gelir hallederler.Artık yürümekte zorlanıyorum bu hafta bunu daha çok hissediyorum 35 yada 36. haftada olan arkadaşları düşünemiyorum allah yardımcımız olsun
kızlar benim oğlum sol tarafımı itiyor daha çok ama bu hafta sanki hareketleri her yerde gibi ki eskisi kadar da hareketli değil yani hareket edince aynı yerde olmuyor bir de dün akşamdan beri ara ara sanki idrar torbama baskı yapıyor afedersiniz tutamayıp yapacakmışım gibi geliyor o an.. dönmüş müdür ki böyle mi oluyor acaba?
bi soru daha sorayım size. benim mide bulantılarım olmaya başladı ya. sizde de var mı?
Bugün çalışabilir raporumu almaya gittim bebiş 2 kilo 125 gram şuan 10 gün önde gidiyormuş, birazda alışveriş yaptık hemen serip size göstermek istedim bunların yanında pike takımı ve bir tane daha nevresim takımı aldım..Perdemizde yapılıyor, birde terliğimi aldım mı alışveriş olarak tamamladık diyebiliriz.Bir tek yıkama işi kaldı onuda 2 hafta sonra ablalarımı çağırıcam gelir hallederler.Artık yürümekte zorlanıyorum bu hafta bunu daha çok hissediyorum 35 yada 36. haftada olan arkadaşları düşünemiyorum allah yardımcımız olsun
benim bir kırmızı sepetim var. evde yer yok zaten. bir daha sepet almak istemiyorum. bebek şekerleri için onu kullanayım diorum. nasıl yapayım da rengini değiştireyim. beyaz yapayım diyorum. ortasına da mavi kurdele falan yaparım. ilerde gene lazım olursa bi kurdelesini değiştiririm. fakat kırmızıdan beyaza çevirme işi gözümü korkutuo. ya beceremezsem. sepet tamamen bozulursa
valla değiyor da olabilir. annem bile ne kadar iyisin deyip şaşırıordu bana. enerjim mi düşük nedir ben kendi kendime bile nazar değdiririm zaten. aa şu çok iyi desem hemen birden kötü oluverior :) beni ordan bi okuyuverin ya :)
Geridonusum geçmiş olsun canım..bi sadaka ver..ucuz atlatmışsın gerçekten..
Minikkuş eviniz hayırlı olsun canım..yeni eve yeni bebek:))) bebeğin kısmetiyle geliyor..güle güle oturun inşallah..
ysmc canım aldıkların çok hoş sen ve bebeğin güle güle giyin inş..
Kızlar nasılsınız bittimi temizlikler eksikler..ben temizliği bitirdim şükür..ama hala bebeğimin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek..kendimi yorunca başlıyor ağrılarım..artık korkmaya başladım kendimden..ani bişey olsa diyorum hiç bişeyi hazırlamadım daha..çokmu geç kaldımkii:18::26:
Minikkuş;cnm yeni evine geçmişsin okumadım geçmişi hayırlı olsun bebişinizle sağlıklı huzurlu bi yaşam dilerim
sezencim valla ne temizlik bitti ne eksik pzartesi eksikleri temizliğide mayıs ayında annem yengemler fln gelip yapıcak doğuma doğruda bi posta silinir ev tmm işte zaten totomu zor kaldırıorum ters dönmüş kaplumbağa gibi havada kalıo ayaklarım
Geridonusum geçmiş olsun canım..bi sadaka ver..ucuz atlatmışsın gerçekten..
Minikkuş eviniz hayırlı olsun canım..yeni eve yeni bebek:))) bebeğin kısmetiyle geliyor..güle güle oturun inşallah..
ysmc canım aldıkların çok hoş sen ve bebeğin güle güle giyin inş..
Kızlar nasılsınız bittimi temizlikler eksikler..ben temizliği bitirdim şükür..ama hala bebeğimin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek..kendimi yorunca başlıyor ağrılarım..artık korkmaya başladım kendimden..ani bişey olsa diyorum hiç bişeyi hazırlamadım daha..çokmu geç kaldımkii:18::26:
canım yapacak kimse varsa devir popoyu yat valla en güzeli...inan şimdi yap deseler yapamam insan gittikçe daha çok ağırlaşıyor..çorabımı bile yamuk yumuk zorla giyiyorum..afedersin tuvalete gidince silinmek ayrı işkence mesela..hayırlısıyla bi geçse şu günler diyorum artık..
Dun esimin akrabasindan birine sinir oldum benim genel anlamda ilk tercihim normal dogum sartlar uygun olmazsa sezeryan bu hamileyken tutturmustum normal dogum ok. bu istegini tabi normal karsiliyorum sonra vucudu cok odem tutmaya baslamis falan tansiyonunu olcmusler kotu cikinca 33. Haftada bebegi aldilar.Beni gordu diyorki insallah sende boyle dogurursun cok rahat valla diyor bende panik oldum Allah korusun diyemiyorum ona ayip olucak ay yok ben istemiyorum insallah zamaninda olur dedim bu yine yok valla sen bir gor bizim kizi hemen toparladi rahat ohh diyor ay yok ben zamaninda olsun istiyorum gerek yok dedim girtlagina yapicaktim.Niye herkes kendi yaptiginin en iyisi oldugunu dusunuyor bu ne sacmalik ya objektif olamayan insani anlamiyorum.
Olmasi gereken bu degilki 33. Haftada 2 kilo bebekle yazik cocugada ay deli etti beni
Sağol canım, inşallah nasip olur..
Ben yıkama ve ütüleme işinin büyük bir kısmını halletmiştim hatta hepsini.. Ama annem hafta sonu geldiğinde yeni takımlar aldı, mevresim takımı, pike takımı, bornoz takımı vs vs iki gündür onları yıkamakla meşgulum sonunda yıkama bitti çoğuda kurudu şimdi onları ütüleme işi var.. Yorgan ve yastık kullanmayacağım için şimdilik yıkamıyorum, kışa doğru hazırlarım zaten hepsi hazır şeyler makineye atılır.. İlk etapta kullanacaklarını hazırlasan yeter bence..
Sabahtan beri üç makine çamaşır yıka, as, topla, yemek yap, evi topla koli yap bittim valla..
Şimdi ayaklarıma baktım da inanılmaz durumdalar, incecik bileklerim 35,5 numara olan ayaklarım nerede ??
Ellerimde ya da başka bir yerimde sorun yok ama ayaklarım hep böyle çok fena bu kadar olması acaba normal mi diye düşünmeye başladım..
Minikkuş;cnm yeni evine geçmişsin okumadım geçmişi hayırlı olsun bebişinizle sağlıklı huzurlu bi yaşam dilerim
sezencim valla ne temizlik bitti ne eksik pzartesi eksikleri temizliğide mayıs ayında annem yengemler fln gelip yapıcak doğuma doğruda bi posta silinir ev tmm işte zaten totomu zor kaldırıorum ters dönmüş kaplumbağa gibi havada kalıo ayaklarım
manyak mı ne böyle dilek dilenir mi hamile bi kadına saf kendin doğurmuşsun bi sorun çıkmış karşısındakine hayırlısını diler insan 33 haftada bebek 2 kilo bişey en fazla küsüratları var ne kdr zor ufak bebeği büyütmek inan bi yakınım doğurdu bebek saf saf bakıodu kıpırdamıodu bile şmdi şmdi büyüo bide emmediğini düşünsen iyice zayıf düşer.Benim yengem bana buna benzer bişey yaptı ben yeni hamile kaldım 4 aylık oldum karnım yok 5 oldum karnım yok ay gör bak dedi ufak bişey doğurucn sende fln ddm sen ne konuşuosun ya iyi şeyler söyle insana dedim bozdum şmdi bebek iyi gidio maşallah maşallah fln dio geri vites yani.Hamilelikte psikoloji çok önemli gelişimine insan takıo kafayı ister istemez.Hayırlısı olsun cnm salla takma patavatsız insan çok fazla keşke bozsaydın bi dahada konuşamazdı bişey.
iyice saçmalamış..burada bi arkadaşım var 34 haftalık doğum yapmış..temizlik yapıyorum diye her gün arayıp kavga etti benle resmen.prematüre bebkle uğraşmak hiç kolay değil diyor ilk başlarda emme problemi sonrasındada bağışıklık sitemi tam olgunlaşmadan doğduğu için kızı şu an 2 yaşında olmasına rağmen bünyesi çok hassas sık sık hasta oluyor diyor..bak sonra vicdan azabı çekersin dikkat et kendine diye sıkı sıkı tembihliyor..Dun esimin akrabasindan birine sinir oldum benim genel anlamda ilk tercihim normal dogum sartlar uygun olmazsa sezeryan bu hamileyken tutturmustum normal dogum ok. bu istegini tabi normal karsiliyorum sonra vucudu cok odem tutmaya baslamis falan tansiyonunu olcmusler kotu cikinca 33. Haftada bebegi aldilar.Beni gordu diyorki insallah sende boyle dogurursun cok rahat valla diyor bende panik oldum Allah korusun diyemiyorum ona ayip olucak ay yok ben istemiyorum insallah zamaninda olur dedim bu yine yok valla sen bir gor bizim kizi hemen toparladi rahat ohh diyor ay yok ben zamaninda olsun istiyorum gerek yok dedim girtlagina yapicaktim.Niye herkes kendi yaptiginin en iyisi oldugunu dusunuyor bu ne sacmalik ya objektif olamayan insani anlamiyorum.
Olmasi gereken bu degilki 33. Haftada 2 kilo bebekle yazik cocugada ay deli etti beni
canım eşimi bulsam giydirirde..erken den çıkıyor..bendede enfeksiyon çıktı mecburen ayaklrımın altı yandığı halde giymek zorundayım....evet doğumlar yaklaştı neyseki şükür..mayıs 20 gibi alırız demişti ..bakalım pazartesi günü sezeryan günü verecekmi?ben çorabımı giyinemiyorum valla eşim giydirio o yoksada ev ayakkabılarını takıorum geçiştiriyorum bağcıklı ayakkabılar rafa kalktı neyse ki babet dönemi başladı allahtan eziyet zaten ayakkabılarımıda gariibm kociş bağlıodu geçicek bak devirdik valla artık 3 haftaya doğuranlar olur topiğimizde günlerinde doğsunlarda tek isteğim o :)
oh ne güzel bitirmişsin sen..aslında bir günlük işi var ama temizliğin bitmesini bekledim..bende öyle düşündüm ilk etapta lazım olacakları yıkasam yeter sanırım..birde peluş battaniyeleri filan yıkamak gerekirmi bilmemki..direkt cildine temas etmiyorya..eski gibide dursun istemiyorum tüyleri:26:
ne kadar küçükmüş ayakaların canm..kibar kadınçok ayakta kalınca aynısı oluyor canım..vücut napsın..dinlen diye sinyal veriyor ama dinleyen yokki
Bende calisiyorum insallah 37. Haftaya kadar dayanirim isteyken sikinti cekmedim masa basindayim ama bugun alisveris yapmak inanilmaz zor geldi surekli cisim geliyor agir agir yuruyorum penguen gibi bu arada beni goren 5 aylik falan saniyor karnim oyle cikmadida, masallah sana ben yoruluyorum bugun havada sicakti heralde onunda etkisi var cabuk yoruldum
Canım henüz taşınmadım, ama aldık işte bütçemize göre minik bir yer.. Oğlumuzun kısmeti dedik..
İyi dileklerin için sağol canım.. Yakında taşınıyorum kısmetse
minikuss ev bitmeden koli yapmasamıydın acaba. birde bişi sorcam sana. bu milkway in 4 lü saklama kaplarından bende almıştım. onu biberon olarak kullanabilir miyiz. yani kullanılır tabi de başka biberon almama gerek var mı. bir tane de nuk almıştım cam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?