2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mayıs anneleri doğurmuş dediniz. normalde okumamaya çalışıyorum etkilenmeyeyim diye. şimdi sıkıntıdan okudum. bi tanesinin hikayesi çok etkiledi. ağladım.

hakkatten gündüzleri ben işteyken yazdıkça yazıyorsunuz.sonra geçmiş okumaktan canım çıkıyor.akşamlarıda bir sessiz burası.

bende öle düşünüyorum :) ben olmadığımda muhabbet akıp gidio, heves ediyorum. ben varken gıdım gıdım ilerlio

bende son günlerde zaten doğum korkusu var.ordaki doğum hikayelerini okudukçça fenalaşıyorum

bende son günlerde zaten doğum korkusu var.ordaki doğum hikayelerini okudukçça fenalaşıyorum

glsn80 di sanırım, onun hikayesini okudum. hüngürr hüngür ağladım ya. en kısa zamanda çantamı hazırlıcam. çanta manta da sorun değil sağlıkla gelsinlerde. kız az daha kaybediormuş bebeğini. hastane ve dr. ne kadar önemli. ama bilinmiyor işte. biraz da kısmet sanırım. yaşanacak bişi olduğu zaman çok iyi hastanelerde de başına kötü şeyler gelebilior.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benim karnım çok büyük ya
her gören kaç günün kaldı diye soruyor
daha 2 ay var demeye utanıyorum
üstelik ilkinden kalma çatlaklarım var yenileri eklenmesin diye dua ediyorum
ama karnım o kadar geniş ki sarkmış bir karnı tutar gibi derimi tutabiliyorum

üstelik kızımın yaptığı her hareket canlı yayında dışardan izleniyo
en güzel yanıda bu zaten

daha da büyüyeceğini düşürsek toprlanması zor
artık karın gerdirma falan düşünüyorum şimdiden

yok valla okuma ben nisan annelerini hep takip ettim.normal doğumdanda kortum anestezi almaktanda korktum.kadının biri yazmış.epidural anestezide nefesi kesilmiş oksijen falan vermişler o anda.benim epidurale karşı bütün sempatim bitti burda bunu okuyunca.
benimde hemen doğurasım geliyo
ilk oğlumda 40+5 doğum yaptım
şimdi sanki bu da hiç doğmayacakmış gibi

ayyy en çokta o korkutuyor beni.hergün acaba bugün mü doğurucam der insan.kızım 39 da falan gel diyorum:)kızlara 1 hafta 10 gün erken doğuyor diyolar ya belki doğrudur:)

ılk bebek galıba cnm bende gecen sene hazıran 6 da dogum yaptım sureklı dogum korkusu vardı bende nasıl yapıcaktım nasıl normal dogum olucaktı hatta ıgneden bıle korkuyordum kı sana sunu soylıyım dogurmak 5 dk allah bı kolaylık verıor sana o masada ıkınıyosun hoopp cıkıor nasıl doguruyorsun anlamıosun bıle zaten altın uyusuk sen o sırada sancına konsantresın sezaryen de bılemem ben normal dogum yaotım fakat sezaryende de anlatılana gore uyanması bıraz zormus hepsı atlatılıo asıl sorun bebek gelınce baslıor uykusuz geceler sut olayları suan mesela benım kı 11 aylık dıs cıkarıo sureklı hasta grıp oldu enfeksıyon kapmış 5 gundur mememı almadı benı bıraktı sanırım ona uzul buna uzul evladın varmı derdın var anlıcagın suan yenı uyuttum mızır mızır sabahlara kadar dış agrısı bıde ıshalıde var cocugun canınızı sıktım sanırım ama anne olmak zor zanaatmıs dogurmak 5 dk...

bende gününün geçmesinden korkuyorum.

maşşallah yavruna.allah uzun ömür versin inşallah.evet herkes senin dediğini diyor.sen bir kucağına alda o zaman başlayacak dertler diye.uykunun tadını çıkar diyorlar ama ağrıdan sızıdan uyu uyuyabilirsen:)anladığım epidural aneztezi ile yapmışsın doğumunu.çünkü genelde 5 dakikalık ağrı diye anlatmıyorlar valla:)

canım avizeye bayıldım
nerden buldun onu
bende tam olarak böyle bi şey arıyorum
bu arada aldıklarını güle güle kullan tatlım

İstanbul libadiye den aldim cadde ustunde cok fazla avizeci var.Ve sirkeci bilumum bircok yerden daha ucuz fiyatlar bilginiz olsun

Az once esime dedim cok korkuyorum diye o da korkma askim niye korkuyorsun yaninda olucam dogumda dedi.Dogumdan degil sonrasindan sorumlulukdan korkuyorum yeni birisi gelicek dedim
Esim tabi guzel hayallerden bahsediyor rahatliyim diye
Yinede karamsar degilim ama zaman zaman endisede yasamiyor degilim.Ama en cok bana sarilmak istedigi herkesden cok beni istedigi anlari dusunup mutlu oluyorum

sağolsn tatlişkooo
ayyy bilmiyodum valla ben tarçını çok sewerim bütün sütlü tatlılardada bol bol tüketirim
artıkın dikkat ediyim barii:18::18:

3970. Sayfadayım unutmayayım diye yazıyorum buraya
bende doğum hediyesi istiyorummmm ama böyle bişeyden eşimin haberinin olduğunu sanmıyorum biri bunu eşime söylemeliii
Canım ya millet eşine hamile kaldı diye hediye almış hamilelik hediyesi yani banane bizimde hakkımız hediye
ben sentetikler özelde yıkıyorum 1 saat 20 dakika sürüyor ama makinanda hassas/ipek programı varsa onda 40'a atıver 40 dakikada bitiriyor yıkamayı
işte bizim gece göbişimiz 45 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 klioyum sadece top var karnımda ne yüüm şişti ne kalçam .nede gögüslerde büyüme
2.hamileligim
Anaaaa çok fitsin canım ya maşallah göbüşüne
Ay ne güldüm ya kız ne yapacaksınız dağ bisikletini ee kullandın mı bari
Canım ben sanki bebek arabasını mı sormuştum acep:26:
Anaaa senin bebek erkenci desene Kuzucuk sağlıcakla gelsin inşallah peki o haftalarda doğduğunda küvöze girme ihtimali varmıymış doktora sordun mu canım:26:

geridonusumkutusu
coook gecmış olsun Allah korumus oku kendıne bebegıne bol bol
mınıkkus
saglıkla huzurla oturun ınsallaah yenı evınızde
Rabbım tum isteyenlere nasıp etsin insallah

canım evin hayırlı olsun.allah eşinle çocuğunla mutlu ve huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin inşallah.

Teşekkürler kızlar, isteyen herkesin olsun inşallah, umarım nasip olur oğlumuzla sağlıkla oturmak..

yok canım ya aslında sadece günlük kullanmadıklarımızı koli yapıyorum.. kitaplığı falan koli yaptım mesela..
Bebeğin büyük parça eşyaları zaten geldiği gibi duruyor kolilerde, beşik, park yatak, bebek arabası, ana kucağı falan..
Kıyafetlerinin hepsini yıkayıp ütüledim hurçlara kaldırdım, hastane için olanlarda ayrı küçük hurçta hazır..

Valla taşınmadan erken gelirse de her şey yıkanmış hazır zaten, park yatağı açar kullanırım diye düşündüm.. Zaten yeni evin ilk bebek odası hazırlanacak, önce orası bitirilsin diye konuştuk mütahitle.. Bakalım zaten bu belirsizlik beni çok geriyor..

Amaanda aman şu beşiğin tatlılığına bak seninde cicilerin çok güzelmiş canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde anne kız
O da kraft evet canım, 600
travel, penta 6 modelin adı.

Teşekkür ederim canım bu bebek arabası benim rüyalarıma giriyor artık
dün gecede seninki girdi valla kırmızı kırmızı dur ben bunu dilcaya sorayım diyorum rüyamdada
allahım yarabbim

merve,

kullanmıyorum tabi. öğretti biraz ama benim bisiklet korkum var. aldığı da iri bi bisiklet. ev zaten ufak. bisiklette öle odanınn baş köşesinde duruyor. atsan atılmıyor, satsan satılmıyor

Ohh bee geçmişi bitirdim nasıl rahatladım
sanki geçmişi okumadığım gün kendimi suçlu hissediyorum omzumda bi yük gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…