hakkatten gündüzleri ben işteyken yazdıkça yazıyorsunuz.sonra geçmiş okumaktan canım çıkıyor.akşamlarıda bir sessiz burası.
bende son günlerde zaten doğum korkusu var.ordaki doğum hikayelerini okudukçça fenalaşıyorum
bende son günlerde zaten doğum korkusu var.ordaki doğum hikayelerini okudukçça fenalaşıyorum
yok valla okuma ben nisan annelerini hep takip ettim.normal doğumdanda kortum anestezi almaktanda korktum.kadının biri yazmış.epidural anestezide nefesi kesilmiş oksijen falan vermişler o anda.benim epidurale karşı bütün sempatim bitti burda bunu okuyunca.glsn80 di sanırım, onun hikayesini okudum. hüngürr hüngür ağladım ya. en kısa zamanda çantamı hazırlıcam. çanta manta da sorun değil sağlıkla gelsinlerde. kız az daha kaybediormuş bebeğini. hastane ve dr. ne kadar önemli. ama bilinmiyor işte. biraz da kısmet sanırım. yaşanacak bişi olduğu zaman çok iyi hastanelerde de başına kötü şeyler gelebilior.
benimde hemen doğurasım geliyo
ilk oğlumda 40+5 doğum yaptım
şimdi sanki bu da hiç doğmayacakmış gibi
yok valla okuma ben nisan annelerini hep takip ettim.normal doğumdanda kortum anestezi almaktanda korktum.kadının biri yazmış.epidural anestezide nefesi kesilmiş oksijen falan vermişler o anda.benim epidurale karşı bütün sempatim bitti burda bunu okuyunca.
ayyy en çokta o korkutuyor beni.hergün acaba bugün mü doğurucam der insan.kızım 39 da falan gel diyorum:)kızlara 1 hafta 10 gün erken doğuyor diyolar ya belki doğrudur:)
ılk bebek galıba cnm bende gecen sene hazıran 6 da dogum yaptım sureklı dogum korkusu vardı bende nasıl yapıcaktım nasıl normal dogum olucaktı hatta ıgneden bıle korkuyordum kı sana sunu soylıyım dogurmak 5 dk allah bı kolaylık verıor sana o masada ıkınıyosun hoopp cıkıor nasıl doguruyorsun anlamıosun bıle zaten altın uyusuk sen o sırada sancına konsantresın sezaryen de bılemem ben normal dogum yaotım fakat sezaryende de anlatılana gore uyanması bıraz zormus hepsı atlatılıo asıl sorun bebek gelınce baslıor uykusuz geceler sut olayları suan mesela benım kı 11 aylık dıs cıkarıo sureklı hasta grıp oldu enfeksıyon kapmış 5 gundur mememı almadı benı bıraktı sanırım ona uzul buna uzul evladın varmı derdın var anlıcagın suan yenı uyuttum mızır mızır sabahlara kadar dış agrısı bıde ıshalıde var cocugun canınızı sıktım sanırım ama anne olmak zor zanaatmıs dogurmak 5 dk...
canım avizeye bayıldım
nerden buldun onu
bende tam olarak böyle bi şey arıyorum
bu arada aldıklarını güle güle kullan tatlım
ılk bebek galıba cnm bende gecen sene hazıran 6 da dogum yaptım sureklı dogum korkusu vardı bende nasıl yapıcaktım nasıl normal dogum olucaktı hatta ıgneden bıle korkuyordum kı sana sunu soylıyım dogurmak 5 dk allah bı kolaylık verıor sana o masada ıkınıyosun hoopp cıkıor nasıl doguruyorsun anlamıosun bıle zaten altın uyusuk sen o sırada sancına konsantresın sezaryen de bılemem ben normal dogum yaotım fakat sezaryende de anlatılana gore uyanması bıraz zormus hepsı atlatılıo asıl sorun bebek gelınce baslıor uykusuz geceler sut olayları suan mesela benım kı 11 aylık dıs cıkarıo sureklı hasta grıp oldu enfeksıyon kapmış 5 gundur mememı almadı benı bıraktı sanırım ona uzul buna uzul evladın varmı derdın var anlıcagın suan yenı uyuttum mızır mızır sabahlara kadar dış agrısı bıde ıshalıde var cocugun canınızı sıktım sanırım ama anne olmak zor zanaatmıs dogurmak 5 dk...
son aylarda tarcın, zencefıl ve bıtkı caylarının cogu, nane gıbı bazı baharatlar sakıncalı
en ıyısı bunlara dıkket etmek gerek
cunku rahım kasılmalarını tetıklıyor
ancak bu tetıklemenın olması ıcın cıddı boyutta tuketılmesı gerek nurgu
)
Canım ya millet eşine hamile kaldı diye hediye almış hamilelik hediyesi yani banane bizimde hakkımız hediyebende doğum hediyesi istiyorummmmama böyle bişeyden eşimin haberinin olduğunu sanmıyorum biri bunu eşime söylemeliii
ben sentetikler özelde yıkıyorum 1 saat 20 dakika sürüyor ama makinanda hassas/ipek programı varsa onda 40'a atıver 40 dakikada bitiriyor yıkamayıkızlar konuyla alakasız olucak ama bişi sorucam .şimdi ben bahar temizliğimi hep kendim yapardım 2 gün felan sürerdi en az. tüllerimi hep önyıkama programında yıkıodum. en az 1 saat 40 dakka felan sürüo. e şimdi abla gelicek temizliğe 1 günde bitirsin istiorum e bi tülü 2 saatte yıkarsam bide fonları var 50 dakkada onları yıkarsam bitmez bu temizlik bir günde. :44: siz tüllerini hangi programda ve kaç derecede yıkıosunuz acaba
Anaaaa çok fitsin canım ya maşallah göbüşüneişte bizim gece göbişimiz 45 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 klioyum sadece top var karnımda ne yüüm şişti ne kalçam .nede gögüslerde büyüme
2.hamileligim
Ay ne güldüm ya kız ne yapacaksınız dağ bisikletiniben eşimi hediye alma vakitlerinde özellikle uyarıyorum pahalı alma diye. hiç ayarı yok çünkü. ona göre en pahalı şey her zaman en iyisidir. bi kere gitmiş bisiklet almış. hemde baya pahalısından. dağ bisikleti falan gibi bişi almış. ben bisiklet kullanmayı bilmiorum bile. sanki profesyonel biskletçiyim.
bütçemiz bir olmasa pahalı hediye alsın ama bizim bütçemizi etkilediği için ben hep alacaklarına korkuyla bakıorum. kendim söylesem de hediyenin kıymeti kalmıor. ucuz al diye bastırdığım zamanlarda da gidior 2 milyonluk bişi alıor. hiç ayar yok hiç. eşimden hediye almak benim için zulümle eşdeğer
Canım ben sanki bebek arabasını mı sormuştum acep:26:evet canım kraft, henüz gelmedi, 60/110 olması tercih etme sebeplerimdendi
ben küçük istiyodum canım, yatak odamda olcağı için.
yatağyla birlkte 300 e aldık.
canım niye gelen olmasın ki, olmaz mı
ben o zamanı düşünemiyorum bile ya
Anaaa senin bebek erkenci deseneKızlar nasılsiniz ben hastanedeyim muayene oldum idrar tahlili sonucumu bekliyorum . Kizim iyi cok cok parmağını emiyodu çok tatliydi tombis yanaklarını opesim geldi. Kilosu ve boyu geçen haftaki ölçüm le ayni 1900 küsür boy 43cm . Bendeki ödeme normal dedi çok aşırı su içicem diye zorlama kendini o da ödem yapabilir dedi idrar tahlili istedi. Tansiyon umu ölçüldü 9 a 6 çıktı böyle düşük olması çok iyi dedi. Tek sıkıntı rahim ağzı uzunluğu 2.5 cme düşmüşkizim kafasiyla baski yapa yapa kisaltmis, muhtemelen 36 37.hafta da dogurursun sana bunun için ilaç vermiycem çünkü bu ilaçlar dogum haftasini 40haftadan fazlaya uzatiyo dedi ve 10 gün sonraya randevu verdi sık sık takip edicekmis beni. Bizden haberler böyle siz ne yapiyosunuz.
Canım ben sanki bebek arabasını mı sormuştum acep:26:
geridonusumkutusu
coook gecmış olsun Allah korumus oku kendıne bebegıne bol bol
mınıkkus
saglıkla huzurla oturun ınsallaah yenı evınızde
Rabbım tum isteyenlere nasıp etsin insallah
canım evin hayırlı olsun.allah eşinle çocuğunla mutlu ve huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin inşallah.
Herkese iyi akşamlar...
-Minikuss; yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun, güle güle oturun, bebeğinizle yeni evinizde hep mutlu olun inş...
-Ysmc; cicileriniz çok güzel... çok şirin... güle güle kullanın...
-Geridönüşüm kutusu, bugünlerde kara bulutlar üzerinde sanki... Önce hastalık, sonra ufak bir kaza... Allah beterinden saklasın canım... Dikkat et kendine... 3-5 çocuğa çikolata falan dağıt.. İyi gelir bence...
-Yine hazırlıklarını yapanlara, temizliklerini yapanlara Allah kolaylık versin diyorum... Bende Mayıs 15'te bahar temizliğine başlayacağım inş.. Ama ben kendim yapamam...Bir kadın tutacağım...Malesef...
evin bitmek üzere olduğunu biliyorum da hayalimde herşey kolili canlandı :) olur ya (inş olmaz) erken gelirse bebek sıkıntı çekme diye söyledim. bende kontrolcüyüm. her ihtimali düşünürüm. ondan dedim :) birde ben ustalara, müteahhitlere pek güvenmiyorum da :)
Amaanda aman şu beşiğin tatlılığına bak seninde cicilerin çok güzelmiş canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde anne kızEki Görüntüle 696670 Eki Görüntüle 696679 Eki Görüntüle 696678 Eki Görüntüle 696677 Eki Görüntüle 696676 Eki Görüntüle 696675 Eki Görüntüle 696674 Eki Görüntüle 696673 Eki Görüntüle 696672 Eki Görüntüle 696671 Eki Görüntüle 696680
Bugün çalışabilir raporumu almaya gittim bebiş 2 kilo 125 gram şuan 10 gün önde gidiyormuş, birazda alışveriş yaptık hemen serip size göstermek istedim bunların yanında pike takımı ve bir tane daha nevresim takımı aldım..Perdemizde yapılıyor, birde terliğimi aldım mı alışveriş olarak tamamladık diyebiliriz.Bir tek yıkama işi kaldı onuda 2 hafta sonra ablalarımı çağırıcam gelir hallederler.Artık yürümekte zorlanıyorum bu hafta bunu daha çok hissediyorum 35 yada 36. haftada olan arkadaşları düşünemiyorum allah yardımcımız olsun
O da kraft evet canım, 600
travel, penta 6 modelin adı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?