2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sağol hayatım valla geçti inş topluyoruz kendimizi.İyi aynen tabi dkkt edersem beslenmeme bunuda ekledi doktor.Alışveriş alışveriş ah btmez ya bizimde kıyafetten yana eksik yok oğlanın çorabı fln hiç yok kilotlu çorapta alıcam kışın bacakları sıcak olsun die giyim üzerine bide mevlüt takımı eksik ona bakıcaz geri kalan bebek arabası ana kucağı halı perde bunlar hep eksik halledicez inş rabbim bi sıkıntı vermezde gidersek bnmde pijamam falan yok cnım ya 3 takım ondan gerekli bikere anneciğim sağolsun onlar destek olucaklar epeyce onlar olmasa zor biterdi sende başla bian önce ağırlaşıyoruz artık zorlaştı yürümek bile kaplumbağa gibi oldum ben artık

lahinis;geçmiş olsun canım. bebeğin için endişelenme zaten haftasındaymış bu hafta güzelce beslenip öne geçersiniz yine. eksik bitmio bende ajandama yazmıştım alınacakları mağazada da işaretleye işaretleye yaptım alışverişi listeyi bitirdim. oh bitti demiştim ama hergün yeni bi eksik buluorum. ajandada 2 sayfa daha oluştu eksik listesi

sağol canımcım endişe yok asla sağlıklı olması yeter bnm için hiç önemli değil 4 kilo doğurma derdinde diilim zaten.Bizdede aynı durum olur herhalde eksik bitmez sanırım napalım sıpalar bi gelsinde snradanda olur brz eksikler :)
Çok geçmiş olsun canım. Hastalandığın için bebek az beslenmiştir merak etme hemen toparlar.

sağol cnm inş :)

aman aman geçmiş olsun tatlım ya görülmez kaza işte bnde çok sakarımdır beni bulur hep kazalar.Demin pazara çıktım annemle insanlar çarpmasın die kendimi nasıl koruyordum beni bulur bitane densiz şmdi die evham ettim neyseki sıkıntısız geldim eve dkkt et sende kendine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aman

Teşekkürederim kızlar evet doktor da öyle diyo 37-38. haftalar çok da erken değil normal doğum yaparsın daha iyi dedi, eğer doğumu geciktirici ilaç verirsem o ilaçlar 40. haftayı da geçmene sebep olur ve 41.haftada mecburen sezeryanla almak zorunda kalırız dedi hiç gerek yok dedi ben de tamam dedim. Bebişin fotosu var ama siyah beyaz olduğu için çok anlaşılır değil malesef, bizim doktorun herşeyi iyi hastane iyi ama ultrason çıktıları hiç net değil ....

Ay cnm geçmiş olsun , iyi yapıyosu takma kafana artık 35. haftandasın dediğin gibi tehlilekli zamanları geçtin artık herşeyin hayırlısı, ay çok heyecanlı yaa bugün bana da doktor doğumun 40. haftayı bulmayabilir 37-38 de gelebilir kızımız dedi beni de bi heyecan mutluluk karışımı sardı

36-37.doğum yaparsın dedi ha, heyecanlanmadın mı? Ödem de çok önemli ddeğilmiş bak sevin işte. Minik prensese maşallah
Ay heyecanlanmazmıyım hiç zaten sabırsızlanıyodum hoşuma bile gitti ama kesin de değil tabi belki de kızım bekler belli olmaz ama rahim ağzı uzunluğum 4 cm den 2.5cme düşmüş o yüzden doktor erken doğma ihtimali var dedi . tabi 37-38 normal haftalar çok da erken değil

canım bence güzel haber ya
en güzeli işte o haftalarda doğum yapmak, benm bi arkadaşım da iki çocuğunu da o haftalarda yaptı, iki ıkındım, sıkındım, bacaklarımın arasından kayıverdi çocuk diye anlattı
kesnlkle o haftalarda daha kolaymış, bebeğin suyu fazla olduğu gelimi, çıkışı daha koolay oluyormuş , ay ben de sağlıklı bi şekilde, normal yolla o haftalarda doğuversem keşke
bişey sorcam , rahim ağzı uzunluğunu çatı muaynesinde mi anlıyolar, çatı muaynesi mi yapıldı yani?

kızlar ben hiç iyi değilim ya. akşam olduğunda nefes almakta güçlük çekiorum. eşimde gelmedi hala. geç gelcek. kızkardeşim gelcekti o da daha gelmedi. çok uykum var. odamı toplayamadım hala. nasıl olsa toplucam mantığı ile iyice dağıtıorum. ne uyuyabiliorum şu an ne bişi yapabiliorum. canım sıkılıo. sağlık sorunları da zorluyor

Bugün çalışabilir raporumu almaya gittim bebiş 2 kilo 125 gram şuan 10 gün önde gidiyormuş, birazda alışveriş yaptık hemen serip size göstermek istedim bunların yanında pike takımı ve bir tane daha nevresim takımı aldım..Perdemizde yapılıyor, birde terliğimi aldım mı alışveriş olarak tamamladık diyebiliriz.Bir tek yıkama işi kaldı onuda 2 hafta sonra ablalarımı çağırıcam gelir hallederler.Artık yürümekte zorlanıyorum bu hafta bunu daha çok hissediyorum 35 yada 36. haftada olan arkadaşları düşünemiyorum allah yardımcımız olsun

bi konu açalım lütfen. bunalmaktayım. okunmadık gazete bırakmadım. izleyeceğim bişi de kalmadı.

yat dinlen canım ya, yatınca uyursun
dinleninde kendine gelirsin
ben de bugün baya bi direndim, uzanıyım azcık dedim hemen uyumuşum
hasta gibydm uyuyunca kendime geldm canım

canım sen biraz felak nas ihlas fatiha falan okusana kendine.. suya oku olmadı iç onu.. nazar mı değiyor sana bu aralar valla anlamdım ben.. geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun sanada neyseki iyisin

benim bir kırmızı sepetim var. evde yer yok zaten. bir daha sepet almak istemiyorum. bebek şekerleri için onu kullanayım diorum. nasıl yapayım da rengini değiştireyim. beyaz yapayım diyorum. ortasına da mavi kurdele falan yaparım. ilerde gene lazım olursa bi kurdelesini değiştiririm. fakat kırmızıdan beyaza çevirme işi gözümü korkutuo. ya beceremezsem. sepet tamamen bozulursa

kızlar benim oğlum sol tarafımı itiyor daha çok ama bu hafta sanki hareketleri her yerde gibi ki eskisi kadar da hareketli değil yani hareket edince aynı yerde olmuyor bir de dün akşamdan beri ara ara sanki idrar torbama baskı yapıyor afedersiniz tutamayıp yapacakmışım gibi geliyor o an.. dönmüş müdür ki böyle mi oluyor acaba?

canım sen biraz felak nas ihlas fatiha falan okusana kendine.. suya oku olmadı iç onu.. nazar mı değiyor sana bu aralar valla anlamdım ben.. geçmiş olsun...

valla değiyor da olabilir. annem bile ne kadar iyisin deyip şaşırıordu bana. enerjim mi düşük nedir ben kendi kendime bile nazar değdiririm zaten. aa şu çok iyi desem hemen birden kötü oluverior :) beni ordan bi okuyuverin ya :)

benimde hep sol tarafımı tepikliordu benimki. ayağını bile hissediyordum. ben doğum pozisyonunda sanıyordum ondan dolayı. ama benimki tersmiş. o tepik sandıklarım yumrukmuydu bilmiyorum

bi soru daha sorayım size. benim mide bulantılarım olmaya başladı ya. sizde de var mı?

benm de evde iki tane sepetim var, biri kına sepetim, böle krem rengi süslü bişey...
onu ulus a götürüp orda rengini pembeye çevirttiriym diyorum, en fazla 10 tl ye filan yaparlar diye planlıyorum
tabi sormadım henüz
kendim o kadar becerkli değilm yapılmıcak bişey değil aslında ama...

ysmc:çok zevkli şeyler canım güle güle kullanın inşallah.Ben 35. hafta oldum artık çok şükür yürümekte sıkıntım yok.Hala işe gidip geliyorum düşün,,20 dk. yürüyorum düzenli. masa başı ve hiç yoğun olmayan bir işim var.Evde uzanıyor olmayı tercih ederdim ama şartlar işte.Yinede bir sıkıntı var diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…