- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun sende bebeğine,3400 kilo bence gayet iyi rahat doğum olur inşallah doktorun dediği gibi,alışverişde tamamlanacak ohhh benim daha çook eksiğim var, kıyafetler tamam ama çocuğun biberonu emziği bakım malzemeleri,benim geceliğim pijamam falan henüz yok bir an önce başlamam lazımm
Çok geçmiş olsun canım. Hastalandığın için bebek az beslenmiştir merak etme hemen toparlar.
evt sanki beni beklemiş gibiydi ya. koca metal şey nasıl kırıldı anlamadım. bi ara sıcaklık oldu kolumda. yerde de o metal parçayı görünce kanama oldu sandım. çokk ucuz atlattım. az ötede karnım vardı. çok şükür bişi olmadı. bu kaza olayları bi anlık zaten. bi anda insanın başına neler gelebilior ya
doktorun çok iyi demiş canım geçen ay bi arkadaşıma erken doğum riskin var diye doğumu geciktirici ilaç verdi doktoru ve 40 haftayı geçti doğum olmadı bebek 4 kiloyu geçti kızın karnında ödem oluştu çekmediği kalmadı zavallınıno haftalarda zaten gelişmiş oluyolar yeterince.hem normal olur doğumun hemde rahat olursun inş.tabi herşeydden önce hakkında hayırlısı olsun
gecms olsn canm ınsallah tahlılın temz cıkar masallah size canım :)37 hafta çok erken sayılmaz uzulme sakın erken olucak dıye ozamana ıyıce buyur zaten kızın masallah suandada ıyıyms annesi nazar değmesin :)
Umarım iyi sonuçları alırsın canım, ayy fotosu yok mu zıpırın biz de sevsek :))
Çok geçmiş olsun canım, umarım iyice toparlayıp kendini havuzluhanın sıcak sularına atarsın :)) Bol bol alışveriş kendine getirir seni :) Benim anladığım durumunuz gayet iyi, sen iyice toparlanınca bebişinde önden önden gider zaten..
Ay cnm geçmiş olsun , iyi yapıyosu takma kafana artık 35. haftandasın dediğin gibi tehlilekli zamanları geçtin artık herşeyin hayırlısı, ay çok heyecanlı yaa bugün bana da doktor doğumun 40. haftayı bulmayabilir 37-38 de gelebilir kızımız dedi beni de bi heyecan mutluluk karışımı sardımerhaba kızlar :)
dün dr.daydık ve yine sancım çıktı ilaca rağmen. artık çok salamıyorum her geçen gün bize kar ama doğarsa da napalım geldik 35 e artık. dün nst de ki hemşireler baya bir korkuttu gözümüzü, yat dinlen yere düşeni alma, ayakta kalma vs vs yoksa erken doğurursun dedi. kendi dr.umda derya bir hafta daha dikkat sonra bıraktırcam hapları, gelirse de daha korkmayalım haftan güzel, dedi. suyum falan da çok zaten. haftaya çatı muayenesi var muayene sonrası da sancı durdurucu ilaçları kesicez sonrası Allah kerim... haftaya halıları vericem yıkatmaya, kadın gelir temizler kapıyı camı, tamam işte :)
çok da kasmayalım, 37 den sonra su azalıyor çocuk büyüyor çıkması daha zor, dedi dr. bana da bir rahatlık geldi hayırlısı bakalım :))
Ay heyecanlanmazmıyım hiç36-37.doğum yaparsın dedi ha, heyecanlanmadın mı? Ödem de çok önemli ddeğilmiş bak sevin işte. Minik prensese maşallah
Kızlar nasılsiniz ben hastanedeyim muayene oldum idrar tahlili sonucumu bekliyorum . Kizim iyi cok cok parmağını emiyodu çok tatliydi tombis yanaklarını opesim geldi. Kilosu ve boyu geçen haftaki ölçüm le ayni 1900 küsür boy 43cm . Bendeki ödeme normal dedi çok aşırı su içicem diye zorlama kendini o da ödem yapabilir dedi idrar tahlili istedi. Tansiyon umu ölçüldü 9 a 6 çıktı böyle düşük olması çok iyi dedi. Tek sıkıntı rahim ağzı uzunluğu 2.5 cme düşmüşkizim kafasiyla baski yapa yapa kisaltmis, muhtemelen 36 37.hafta da dogurursun sana bunun için ilaç vermiycem çünkü bu ilaçlar dogum haftasini 40haftadan fazlaya uzatiyo dedi ve 10 gün sonraya randevu verdi sık sık takip edicekmis beni. Bizden haberler böyle siz ne yapiyosunuz.
kızlar ben hiç iyi değilim ya. akşam olduğunda nefes almakta güçlük çekiorum. eşimde gelmedi hala. geç gelcek. kızkardeşim gelcekti o da daha gelmedi. çok uykum var. odamı toplayamadım hala. nasıl olsa toplucam mantığı ile iyice dağıtıorum. ne uyuyabiliorum şu an ne bişi yapabiliorum. canım sıkılıo. sağlık sorunları da zorluyor
yat dinlen canım ya, yatınca uyursun
dinleninde kendine gelirsin
ben de bugün baya bi direndim, uzanıyım azcık dedim hemen uyumuşum
hasta gibydm uyuyunca kendime geldm canım
ymc aldıklarını güle güle kullan.
kızlar demin bi tehlike atlattım. ustaların plastik kesmek için kullandığı aletin metal kısmı parçalandı. o ara ben onlara bakıordum. bana çarptı. neyseki koluma geldi. kolum acıdı hafif kanadı ama ucuz atlattım. daha kötüsü olabilirdi . karnıma falan gelmedi iyi ki
evt sanki beni beklemiş gibiydi ya. koca metal şey nasıl kırıldı anlamadım. bi ara sıcaklık oldu kolumda. yerde de o metal parçayı görünce kanama oldu sandım. çokk ucuz atlattım. az ötede karnım vardı. çok şükür bişi olmadı. bu kaza olayları bi anlık zaten. bi anda insanın başına neler gelebilior ya
canım sen biraz felak nas ihlas fatiha falan okusana kendine.. suya oku olmadı iç onu.. nazar mı değiyor sana bu aralar valla anlamdım ben.. geçmiş olsun...
kızlar benim oğlum sol tarafımı itiyor daha çok ama bu hafta sanki hareketleri her yerde gibi ki eskisi kadar da hareketli değil yani hareket edince aynı yerde olmuyor bir de dün akşamdan beri ara ara sanki idrar torbama baskı yapıyor afedersiniz tutamayıp yapacakmışım gibi geliyor o an.. dönmüş müdür ki böyle mi oluyor acaba?
benim bir kırmızı sepetim var. evde yer yok zaten. bir daha sepet almak istemiyorum. bebek şekerleri için onu kullanayım diorum. nasıl yapayım da rengini değiştireyim. beyaz yapayım diyorum. ortasına da mavi kurdele falan yaparım. ilerde gene lazım olursa bi kurdelesini değiştiririm. fakat kırmızıdan beyaza çevirme işi gözümü korkutuo. ya beceremezsem. sepet tamamen bozulursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?