2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Anladım canım.rahim ağzı uzunluğun kısaldığı için öyle dedi değil mi
benimkide en son 3.7 idi dur bakalım kısalmışmıdır ki?
İnşallah vakti zamanında gelir bebelerimiz
Evet cnm rahim ağzı uzunluğum kısalmış 4 cm di önceden şimdi 2.5 cm olmuş:18: oyüzden 40.haftanı beklemeyebilir dedi. benim kız son 2 aydır hep baş aşağı ve kafayı rahım ağzına sıfıra sıfır dayamış oyüzden böyle oldu zaten, baskı yapıyo koca kafalı kızım.

cnm aynen merdiven inerken bıçak saplanır gibi oluyo benimde , benim kız baş aşağı olduğundan basınç yapıyomuş o yüzden ben artık kasık ağrılarıma alışmaya başladım , bazen sünnet çocukları gibi oluyorum ağrıdan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, özellikle merdiven inerken çok kötü ağrıyo, doktorun ölçüyodur bence cnm sen bi sor rahim ağzı uzunluğum normal mi acaba de ?

Kızlar göğüs kalkanı diye bir şey duydunuz mu?
doğum yapmış arkadaşlarım mutlaka alın diyorlar:26:
İçinizde alan oldu mu nasıl bir şey:44:
cnm benim bildiğim kadarıyla o göğüs ucu olmayanlar ve göğüsü yara olanlar için diye biliyorum, herkes almıyo sanırım.

Doğum yaptığında ne yapacaksın peki?ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyor musun?

O zaman şimdi almaya gerek yok bakalım belki o kdar sütümüz olacak mı inşallah olur
Süt işi şans işi derler ama
aY Ben yaradan çok korkuyorum:18:

demekki senin bebek kafasıyla baskı yapa yapa kısalmış aAllah'ım yarabbim ne değişik bir şey demi:26:
2 ve altı tehlikeli diye biliyorum.yarım cm daha hakkın var yani rahat ol
Şimdilik kalkan almaya gerek yok o an nasıl olursa duruma göre alırız inş

Doğum yaptığında ne yapacaksın peki?ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyor musun?

evet canım ya düşünyorum, en 6 aylık olana kadar düşünüyorum
evde duramazsam başlarım sonrasında ama bebişimden ayrılmak zor gelrse 1 sene ayrılırım seneye eylüle kadar inşallah

Beyaz Showu izliyorum can sıkıntısından şu Sinan Akçıl ne aptal ya
Allah'ım o nasıl bir ses ve o sesle nasıl şarkı söyler dinleyenlere yazık günah ya

Beyaz Showu izliyorum can sıkıntısından şu Sinan Akçıl ne aptal ya
Allah'ım o nasıl bir ses ve o sesle nasıl şarkı söyler dinleyenlere yazık günah ya

Ben de beyazı izliyorum. Sinan Akçıl Robot gibi bi adam , geçen sene polis afişlerinde fotosu çekildi üniformayla, mal adam sakalını kesmeden gelmiş sakallı bişekilde üniforma ile foto çekildi bide robot gibi yani hiç bi albenisi yok bitek söz yazsın o mümkünse, hareketleri falan çok itici geliyo bana da....

Hahaha Evet hatırladım canım o afişleri
Geçen senemiydi ondan evvelki senemiydi polis haftasında konser vardı
Ziynet Sali ile Serdar Ortaç konser vermişti eşimle gitmiştik sizde gitmişmiydiniz
Evet ya ergenler gibi davranıyor hal ve hareketleri bir tuhaf

Yani yarım cm daha kısalırsa diyosun....... peki ozaman ne olacak inşallah hemencik olmaz yani geçen haftadan buyana bir hafta 1.5cm kısalmış :18: ama inşallah 2nin altına hemen düşmez demi öyle basit değil demi :18: hiç bu açıdan düşünmemiştim yok anam bu kız erkenden gelmek için çeşitli hileler yapıyo ne hevesliymiş koca kafalım, bide parmak emişi vardıki görmeliydinizz. Doktor teyzemiz 10 gün sonraya çağardı demek ondan bakmak istedi

cnm 2 sene önceydi o ama geçen sene de 10 nisan haftası polis afişlerinde sinan akçıl poz verdi polis üniformasıyla sakallı amir oldu saftrik, bu afişdi konserdi etkinlikdi bizim şube ilgileniyo, baya sanatçı görmüş oldum

Yok canım şaka yaptım aman Allah korusun inşallah dahada kısalmaz tam tersi uzasınnnn
Aynen valla senin kız aceleci.ama elini karnına koyup çok mu seviyorsun çok mu konuşuyorsun onunla
O bile zarralıymış biliyor musun.Arkadaşıma doktoru söylemiş.bir an önce gelmek istiyorlarmış
doğrudur inanırım valla bu anne karnındaki bebek alemi bir tuhaf neler oluyor orada
Kamera taksamda 24 saat izlesem

Ohh ohh ne şanslısın
Kız yanlış mı hatırlıyorum bir senede Kıvanç Tatlıtuğ vardı afişlerde onuda gördün mü

Seviyorum cnm sevmezmiyim zilli her konuşmama tepki veriyo bazen poposunu ittiriyo bazen elini ayağını, yakalıyorum seviyorum konuşuyorum okşuyorum şimarıyo sıpa daha çok tepki veriyo yerim ben onu yaa annesini merak ediyo demekki ama konuşun diyolar şimdi ne yapmalıyım sevmeyeyim mi, o biyerlerini ittirince tutup seviyorum çk tatlı keşke çıkarıp öpsem koklasam yine koyabilsem yerine diyorum

Ohh ohh ne şanslısın
Kız yanlış mı hatırlıyorum bir senede Kıvanç Tatlıtuğ vardı afişlerde onuda gördün mü

Evet cnm o açıdan şanslıyım yok cnm yaa hiç hatırlamıyorum Kıvanç Tatlıtuğu, o bize gelmez ağır top ama ZiynetSaliyle beraber yine Sinan Akçılın fotoları vardı , polis klipleri var internette bulabilirssin her klipte bir sürü sanatçı oynadı sene sene yazarako klipleri bulabilirsin, benim en sevdiğim Işın Karacanın söylediği polis klipi

Kız benimde kanım çok kaynıyor kıyafetlerini felan kokladığımda özellikle hareket ettiğinde karnımda
arada bir ervoşum kuzum diye seviyorum ama korkuyorum erken gelir felan diye
Sende fazla nazlandırma valla belli olmaz

Doğru valla iyice burnu büyüdü zaten Kıvan tatlıtuğun havalandı
Ziynet Sali de şarkısını çevirmişti ya Bize yeter diye
Işın Karacanınkini hiiç dinlemedim youtubedan bakayım bi:26:

Aoooo kimseler yok bu gece , benim de uykum geldi ben de kaçarım birazdan Bu gece Talıaa da yok... Demek ben kızımı sevip şimarttıkça o da aceleci davranıyomuş ama ben severim ki dayanamam kiii

Bende çıkarım birazdan eşim hasta ona nane limon kaynatayım bide ballı süt yapayım
Nazlanıyor bide garibim ama nazını çekecek hal yok karısındada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…