2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bende çıkarım birazdan eşim hasta ona nane limon kaynatayım bide ballı süt yapayım
Nazlanıyor bide garibim ama nazını çekecek hal yok karısındada

Geçmiş olsun cnm eşine, sen ilgilen onla ama çok yakınında durma nefesinden sana da geçmesin grip ... İyigeceler cnm ben de kaçıcam şu beyaza bakakaldım ama kalkıp yatcam gözlerim yanıyo

Geçmiş olsun cnm eşine, sen ilgilen onla ama çok yakınında durma nefesinden sana da geçmesin grip ... İyigeceler cnm ben de kaçıcam şu beyaza bakakaldım ama kalkıp yatcam gözlerim yanıyo

Sağol canım aa iyiki hatırlattın canım valla uzak durayım ben
sanada hayırlı geceler hadi bende kaçıyorum öpüyoruz sizi kızçemle

Tuvalete diye kalktim yine uyuyamiyorum uykumda var .Asya da hareket ediyor uyandi sanirim, ya mucize halen inanamiyorum karnimin icinde olmasina

günaydın :) gene sabahın köründe uyandım gün içinde gene uyucam belliki ne düzensiz birşey oldu bu uykularım yaaa :)

Gunaydi n gecmisi oku oku yeni bitirdim biz daha hic uyuyamadik bugun cok agrilarim var .
Tlfdan girdigim icin alinti yapadim.
Geridonusu. Kutusu ck gecmis olsun allahtan tehlikeli bir durjm olmamis.
Denizkzi cankm senjn aceleci artjk o kesin birsey a.ma insallah 37. Haftaya kadar bekler.

Günaydın herkese. Ben de dün geceyi telefondan okudum dün bütün gün çok kasılmam oldu.
Sana noldu taliacım çok geçmiş olsun

geceleri o kadar zor uyuyorum ki artık... yani uykuya dalmak kolay ama uyanınca bir yandan bir yana dönmek, doğrulmak o kadar zor ki... o yüzden sabahın köründe dikiliyorum ayağa. 6 - 7 saat uyusam tamam yeter diyorum... neyse buna da çok şükür tek derdim bu olsun.
umarım herkes iyidir. zaman yaklaşıyor. ama ben hiç nisan mayıs annelerini okumuyorum. hayatımda ilk defa cahil cesaretine sahip olmak istiyorum. bilsem de bilmesem de bişey değişmicek. doğumla ilgili bildiğim şeyler şu kadar; sancım gelicek, hastaneye koşucaz, ıkınıcam, ıkınıcam veeeeeeee bebek doğacak :))))))) başıma ne gelirse yaşıcam napıyım ki... doktoruma da güveniyorum. herkesin de hikayesi farklı derler ya korkmak istemiyorum. hepimize hayırlı doğumlar :)))

aynı dert bende de var akşam 1 de yattım kaç kere uynıyorum en sonunda fal taşı gibi birden açılıveriyor gözler anlamadım akşam 1 de yattım sabah 5 te ayaktaydım bakalım bugün ne kadar idare edicek beni ):

benimde mevlüt takımı yokk baktım birkaç yere ama beğenmedim nettende bakayım barii

hanımlar bebegım tekmelerı göbek deligime geldiginde coooook canm yanıyo oyle boyle degıl sankı kesılıyo gıbı
bırde gobek delıgımın etrafı karardı epey sızde vamı boyle bı durum:26:

benimde göbeğimin etrafı karardı canımm

ya bi de benim uyumam gerek çünkü hastalığımı tetikleyen şey uykusuzluk allah korusun nöbet geçirme ihtimalim artıyor uykusuz kalınca. o yüzden ağrı sızı çok önemsemeden uyumaya çalışıyorum.

benimde mevlüt takımı yokk baktım birkaç yere ama beğenmedim nettende bakayım barii

kızım mevlüt takımını annem aldı havuzluhandan. mini damlanın... bi gördü bayıldı, diğer ürünlere göre 15 tl daha pahalıydı ama illa onu istiyorum dedi hediye etti bize sağolsun :))

bende göğüs küçülme düşünüyorum devasaaa oldular emzirme sütyeni falan nasıl bulacağım ben yaaa

bizdede durumlar tam tersine işliyor, eşim karamsar nasıl yetiştireceğiz doğruyu yanlışı nasıl öğreteceğiz diye, bense tüm konularda uzmanmışım gibi hissediyorum herşeyi hallederim ben diyorum ama gerçektende öyle hissediyorum neden acaba? herşeyin üstesinden gelebilirmişim geliyor nerden geliyorsa bu özgüven, birde ilk çocuğum tecrübe falan yok yaani

benim annemde alayım dedi ama zaten herrşeyini annem aldı bırak ben alırım anne dedim onuda, şu kv de bende şunu alayım dese dişimi kıracağım valla

hayırlısı olsun canım artık doktorlara güvenmek gerekio bi yerden sonra . geçenlerde bi sitede doğum hikayeleri okudum hemen hemen hepsi 35+ da doğurmuş ve bebekleri sağlıklıydı

kuvöze girmemişler mi? benim korkum bu sadece şu anda. aslında ben normal düşündüğüm için küçüğü çıkarmak daha kolay olur gibi geliyor :))

Ay inşallah bekler vaktini ama bir taraftan okuyunca da heyecan yaptım ilk bebiş geliyor mu diye :)) Olsa da sevsek şimdi :)

ay evet canım bende heyecan yaptım ama belli olmaz bunlara bakarsın 40a bile gelebiliriz :) ya da bu gece doğruca doğuma

Ben nst ye girmediğim için sancı çıktı durumlarını tam kavrayamıyorum. Sende hiçbir belirti yokken nstde sancı mı çıkıyor :44:
Kendini yorma, dinlen bol bol.

yani ufak ufak bişeyler hissediyorum ama orada çıkan kadar çok değil. gerçi kullandığımız magnezyum falan da hissetmemizi önlüyormuş. dr bana bu hafta hepsini bıraktıracak artık. sadece kan hapı ve elevit doğuma kadar dedi. kendimi korumak da sadece bu hafta için sonra hareketlenmem lazım ki normal doğuma kolaylık olsun. ağır hareketler yine de hariç tabi...

valla ben 5-36 yı göreyim bende kasmıycam.. ahhh valla çok özeniyorum.rtık hayırlısı olsun canım dinlen tabi ama takma kilosu nasıl bebişin.. birde nidilat mı kullanıyosun sende

kilosu perşembe günü 2350 ydi. güzel yani haftasına göre. evet canım nidilat kullanıyorum günde 3 tane. hiç sevmedim bu hapı, tüm yan etkilerini gösterdi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…