- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Bende çıkarım birazdan eşim hasta ona nane limon kaynatayım bide ballı süt yapayım
Nazlanıyor bide garibim ama nazını çekecek hal yok karısındada
Geçmiş olsun cnm eşine, sen ilgilen onla ama çok yakınında durma nefesinden sana da geçmesin grip ... İyigeceler cnm ben de kaçıcam şu beyaza bakakaldım ama kalkıp yatcam gözlerim yanıyo
Gunaydi n gecmisi oku oku yeni bitirdim biz daha hic uyuyamadik bugun cok agrilarim var .
Tlfdan girdigim icin alinti yapadim.
Geridonusu. Kutusu ck gecmis olsun allahtan tehlikeli bir durjm olmamis.
Denizkzi cankm senjn aceleci artjk o kesin birsey a.ma insallah 37. Haftaya kadar bekler.
aynı dert bende de var akşam 1 de yattım kaç kere uynıyorum en sonunda fal taşı gibi birden açılıveriyor gözler anlamadım akşam 1 de yattım sabah 5 te ayaktaydım bakalım bugün ne kadar idare edicek beni ):geceleri o kadar zor uyuyorum ki artık... yani uykuya dalmak kolay ama uyanınca bir yandan bir yana dönmek, doğrulmak o kadar zor ki... o yüzden sabahın köründe dikiliyorum ayağa. 6 - 7 saat uyusam tamam yeter diyorum... neyse buna da çok şükür tek derdim bu olsun.
umarım herkes iyidir. zaman yaklaşıyor. ama ben hiç nisan mayıs annelerini okumuyorum. hayatımda ilk defa cahil cesaretine sahip olmak istiyorum. bilsem de bilmesem de bişey değişmicek. doğumla ilgili bildiğim şeyler şu kadar; sancım gelicek, hastaneye koşucaz, ıkınıcam, ıkınıcam veeeeeeee bebek doğacak :))))))) başıma ne gelirse yaşıcam napıyım ki... doktoruma da güveniyorum. herkesin de hikayesi farklı derler ya korkmak istemiyorum. hepimize hayırlı doğumlar :)))
sağol hayatım valla geçti inş topluyoruz kendimizi.İyi aynen tabi dkkt edersem beslenmeme bunuda ekledi doktor.Alışveriş alışveriş ah btmez ya bizimde kıyafetten yana eksik yok oğlanın çorabı fln hiç yok kilotlu çorapta alıcam kışın bacakları sıcak olsun die giyim üzerine bide mevlüt takımı eksik ona bakıcaz geri kalan bebek arabası ana kucağı halı perde bunlar hep eksik halledicez inş rabbim bi sıkıntı vermezde gidersek bnmde pijamam falan yok cnım ya 3 takım ondan gerekli bikere anneciğim sağolsun onlar destek olucaklar epeyce onlar olmasa zor biterdi sende başla bian önce ağırlaşıyoruz artık zorlaştı yürümek bile kaplumbağa gibi oldum ben artık
hanımlar bebegım tekmelerı göbek deligime geldiginde coooook canm yanıyo oyle boyle degıl sankı kesılıyo gıbı
bırde gobek delıgımın etrafı karardı epey sızde vamı boyle bı durum:26:
aynı dert bende de var akşam 1 de yattım kaç kere uynıyorum en sonunda fal taşı gibi birden açılıveriyor gözler anlamadım akşam 1 de yattım sabah 5 te ayaktaydım bakalım bugün ne kadar idare edicek beni ):
benimde mevlüt takımı yokk baktım birkaç yere ama beğenmedim nettende bakayım barii
kızlar benim karnım çok büyük ya
her gören kaç günün kaldı diye soruyor
daha 2 ay var demeye utanıyorum
üstelik ilkinden kalma çatlaklarım var yenileri eklenmesin diye dua ediyorum
ama karnım o kadar geniş ki sarkmış bir karnı tutar gibi derimi tutabiliyorum
üstelik kızımın yaptığı her hareket canlı yayında dışardan izleniyo
en güzel yanıda bu zaten
daha da büyüyeceğini düşürsek toprlanması zor
artık karın gerdirma falan düşünüyorum şimdiden
Az once esime dedim cok korkuyorum diye o da korkma askim niye korkuyorsun yaninda olucam dogumda dedi.Dogumdan degil sonrasindan sorumlulukdan korkuyorum yeni birisi gelicek dedim
Esim tabi guzel hayallerden bahsediyor rahatliyim diye
Yinede karamsar degilim ama zaman zaman endisede yasamiyor degilim.Ama en cok bana sarilmak istedigi herkesden cok beni istedigi anlari dusunup mutlu oluyorum
benim annemde alayım dedi ama zaten herrşeyini annem aldı bırak ben alırım anne dedim onuda, şu kv de bende şunu alayım dese dişimi kıracağım vallaya bi de benim uyumam gerek çünkü hastalığımı tetikleyen şey uykusuzluk allah korusun nöbet geçirme ihtimalim artıyor uykusuz kalınca. o yüzden ağrı sızı çok önemsemeden uyumaya çalışıyorum.
kızım mevlüt takımını annem aldı havuzluhandan. mini damlanın... bi gördü bayıldı, diğer ürünlere göre 15 tl daha pahalıydı ama illa onu istiyorum dedi hediye etti bize sağolsun :))
hayırlısı olsun canım artık doktorlara güvenmek gerekio bi yerden sonra . geçenlerde bi sitede doğum hikayeleri okudum hemen hemen hepsi 35+ da doğurmuşve bebekleri sağlıklıydı
Ay inşallah bekler vaktini ama bir taraftan okuyunca da heyecan yaptım ilk bebiş geliyor mu diye :)) Olsa da sevsek şimdi :)
Ben nst ye girmediğim için sancı çıktı durumlarını tam kavrayamıyorum. Sende hiçbir belirti yokken nstde sancı mı çıkıyor :44:
Kendini yorma, dinlen bol bol.
valla ben 5-36 yı göreyim bende kasmıycam.. ahhh valla çok özeniyorum.rtık hayırlısı olsun canım dinlen tabi ama takma kilosu nasıl bebişin.. birde nidilat mı kullanıyosun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?