benimde mevlüt takımı yokk baktım birkaç yere ama beğenmedim nettende bakayım barii
Ay cnm geçmiş olsun , iyi yapıyosu takma kafana artık 35. haftandasın dediğin gibi tehlilekli zamanları geçtin artık herşeyin hayırlısı, ay çok heyecanlı yaa bugün bana da doktor doğumun 40. haftayı bulmayabilir 37-38 de gelebilir kızımız dedi beni de bi heyecan mutluluk karışımı sardı
canım bence güzel haber ya
en güzeli işte o haftalarda doğum yapmak, benm bi arkadaşım da iki çocuğunu da o haftalarda yaptı, iki ıkındım, sıkındım, bacaklarımın arasından kayıverdi çocuk diye anlattı
kesnlkle o haftalarda daha kolaymış, bebeğin suyu fazla olduğu gelimi, çıkışı daha koolay oluyormuş , ay ben de sağlıklı bi şekilde, normal yolla o haftalarda doğuversem keşke
bişey sorcam , rahim ağzı uzunluğunu çatı muaynesinde mi anlıyolar, çatı muaynesi mi yapıldı yani?
kızım mevlüt takımını annem aldı havuzluhandan. mini damlanın... bi gördü bayıldı, diğer ürünlere göre 15 tl daha pahalıydı ama illa onu istiyorum dedi hediye etti bize sağolsun :))
canım bana sormamışsın ama yazayım dedim, rahim ağzı uzunluğu normal muayene ile anlaşılıyor. geçen hafta sancım çıkınca dr bana baktı ama çok kısa sürdü erken doğumu tetikler diye hemen ucundan baktı resmen :)) çatı muayenesi biraz daha farklı daha ayrıntılı bakılıyor ve sanırım elle falan bakılıyor ama emin değilim olmadım hiç. yani normal muayenedeki gibi sadece ultrason kamerası ile değil... rahim ağzı uzunluğuna benim hamile kalmadan önce bakmıştı dr. normalden daha uzun demişti, bu biraz doğururken sıkıntı oluyormuş ama hayırlısı... benim çatı muayenem cuma günü olacak kısmetse.
benimde büyük oglumdan kalma mevlüt takımı var 3 sene önceki moda olan buydu sizce güzelmiki degilse alırım yenisini.
işte abisinin mevlütlügü
Günaydınlar tatlı annişler
Ankarada hava çoookkk güzeeell, biz de bi enerjik uyandık
bugün biraz ufak tefek evi toparlıycam, çok ağır iş yapmıcam da
ama yavaş yavaş ancak yaparız işte
günaydın canım bende bugün biraz temizlik yapıcam hata yavaştan başlasam iyi olacak dinlene dinlene anca yaparım
benim normalde 1-2 haziran hesaplanıyordu ondan zaten haziran annelerine üye oldum. sonra 29 mayısa çekildi. şimdi en son gittiğimde dr. 10 mayıs gibi bekliyorum ben seni doğuma dedi :)) dediğin gibi heyecan-mutluluk hepsi bir arada :)
canım ne kadara aldınız ordan?
Gunaydin kizlar. Bugun doktor kontrolumuz var. 35i bitirip 36ya giriyoruz bugun. Artik bitse su hamilelik. Sanirim bundan sonra her hafta gidicez doktora. İnsallah guzel haberler aliriz.
günaydın canım bende bugün biraz temizlik yapıcam hata yavaştan başlasam iyi olacak dinlene dinlene anca yaparım
Gunaydin kizlar. Bugun doktor kontrolumuz var. 35i bitirip 36ya giriyoruz bugun. Artik bitse su hamilelik. Sanirim bundan sonra her hafta gidicez doktora. İnsallah guzel haberler aliriz.
Günaydin kizlar bugün beyaz akintim olmus yogurt gibi en son hamileligin 3. ayin da gelmisti ama bu haftalar da normalmi bu durum baska yasayan varmi??
Nette biraz arastirayim dedim ama hep hamileligin ilk aylarindan bahsedilmis
canım benm hep akıntım var, zaman zaman beyaz da oluyo , normal diyolar ya ben de pazartesi sorcam bi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?