2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimde mevlüt takımı yokk baktım birkaç yere ama beğenmedim nettende bakayım barii

benimde büyük oglumdan kalma mevlüt takımı var 3 sene önceki moda olan buydu sizce güzelmiki degilse alırım yenisini.
işte abisinin mevlütlügü

Eklentiler

• $531861_10151551001583516_1189878054_n.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
günaydın güzel annişler ...istanbulda ne güzel ne sıcak bi gün var büyük ogluma tamamemn yazlık kıyafetlerini giydiridim artık.
bebeişlerimiz doguncada cıbır cıbır kollarını bacaklarını kısa giiydiriiriz artık ayyy ne tatlı olurlar

benim normalde 1-2 haziran hesaplanıyordu ondan zaten haziran annelerine üye oldum. sonra 29 mayısa çekildi. şimdi en son gittiğimde dr. 10 mayıs gibi bekliyorum ben seni doğuma dedi :)) dediğin gibi heyecan-mutluluk hepsi bir arada :)

Günaydınlar tatlı annişler
Ankarada hava çoookkk güzeeell, biz de bi enerjik uyandık
bugün biraz ufak tefek evi toparlıycam, çok ağır iş yapmıcam da
ama yavaş yavaş ancak yaparız işte

canım bana sormamışsın ama yazayım dedim, rahim ağzı uzunluğu normal muayene ile anlaşılıyor. geçen hafta sancım çıkınca dr bana baktı ama çok kısa sürdü erken doğumu tetikler diye hemen ucundan baktı resmen :)) çatı muayenesi biraz daha farklı daha ayrıntılı bakılıyor ve sanırım elle falan bakılıyor ama emin değilim olmadım hiç. yani normal muayenedeki gibi sadece ultrason kamerası ile değil... rahim ağzı uzunluğuna benim hamile kalmadan önce bakmıştı dr. normalden daha uzun demişti, bu biraz doğururken sıkıntı oluyormuş ama hayırlısı... benim çatı muayenem cuma günü olacak kısmetse.

gunaydınlar
merhabalar hnm lar bugun hıc ıyı degılım paşam ıı sukur hareketlerı yerınde ama ben geceden berı hıc dusenlı uyuyamadım bel agrısından sankı regl olucakmısım gıbı belım bır agrıyorkı sormayın sabah esımı ıse gonderdım zor belaa sonra gerı yattımbeklım gecer dıye ama kacınılmaz agrıyor belımı kutletesım gelıyor ama paşama zararlıı sızdede oluyormu normalmı bu agrılar yaaaaa:18:
kaburgamdada ara ara agrıyor

deneyimini bizimle paylaşırsın değil mi canım?
sen normal doğum mu düşünüyosun inşallah?

benimde büyük oglumdan kalma mevlüt takımı var 3 sene önceki moda olan buydu sizce güzelmiki degilse alırım yenisini.
işte abisinin mevlütlügü

Allahımmm yirim yirim takımın çok güzelmiş içindeki ondanda güzelll, almana gerek yok bence zAten bir kere giymiştir

Günaydınlar tatlı annişler
Ankarada hava çoookkk güzeeell, biz de bi enerjik uyandık
bugün biraz ufak tefek evi toparlıycam, çok ağır iş yapmıcam da
ama yavaş yavaş ancak yaparız işte

günaydın canım bende bugün biraz temizlik yapıcam hata yavaştan başlasam iyi olacak dinlene dinlene anca yaparım

Gunaydin kizlar. Bugun doktor kontrolumuz var. 35i bitirip 36ya giriyoruz bugun. Artik bitse su hamilelik. Sanirim bundan sonra her hafta gidicez doktora. İnsallah guzel haberler aliriz.

günaydın canım bende bugün biraz temizlik yapıcam hata yavaştan başlasam iyi olacak dinlene dinlene anca yaparım

bende şimdi temzilige giriyorum kızlar.hava güzel ya enerjimi temzilige harcayım dedim.sözde kaynanam yardıma geldi ama bi iş yaptıgı yok napayım o utansın ben başlayımda hadi hepinize kolay gelsin kızlar öptüm byyyy

Temizlige girisenlere
Kolay gelsin diyorum bu arada. Ben soyle gunluk temizlik yaoip gecistiriyorum simdilik. Mayisin 20sinde cam kapi temizlik yaptirmal icin kadin cagiricam. Ona guveniyorum.

10 mayıs mı yani 15 gün falan var öyle mi? anammmmmmmmmm çok heyecanlandım. Allah kolay doğumlar versin

canım ne kadara aldınız ordan?

55 tl canım nakit

Gunaydin kizlar. Bugun doktor kontrolumuz var. 35i bitirip 36ya giriyoruz bugun. Artik bitse su hamilelik. Sanirim bundan sonra her hafta gidicez doktora. İnsallah guzel haberler aliriz.

hayırlısı inşallah :)))

haydı hayırlı haberlerle gelın ınsallahhhhhhhhhhhh

Günaydin kizlar bugün beyaz akintim olmus yogurt gibi en son hamileligin 3. ayin da gelmisti ama bu haftalar da normalmi bu durum baska yasayan varmi??
Nette biraz arastirayim dedim ama hep hamileligin ilk aylarindan bahsedilmis

Biz bugün kızımla 11.30da kalktık ama gece uyuyamadık hiç sağa dön sola dön ne yapsak olmadı bi de babamız hep horladı uyuyamadık o sabah işe gitti ondan sonra biraz uyumuşuz işte... Siz nasılsınız kızlar...
talıaa geçmiş olsun cnm sancın varmış dikkat et kendine yatmaya çalış...

Günaydin kizlar bugün beyaz akintim olmus yogurt gibi en son hamileligin 3. ayin da gelmisti ama bu haftalar da normalmi bu durum baska yasayan varmi??
Nette biraz arastirayim dedim ama hep hamileligin ilk aylarindan bahsedilmis

canım benm hep akıntım var, zaman zaman beyaz da oluyo , normal diyolar ya ben de pazartesi sorcam bi bakalım

canım benm hep akıntım var, zaman zaman beyaz da oluyo , normal diyolar ya ben de pazartesi sorcam bi bakalım

Canim sorduktan sonra benimle de paylasirsan sevinirim.. Birkac forum da konusulmus sari veya yesil akinti bakteri beyaz ise saglikli oldugunun göstergesi diyor ama yinede bu haftalar da olunca biraz tereddüt ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…