2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimde büyük oglumdan kalma mevlüt takımı var 3 sene önceki moda olan buydu sizce güzelmiki degilse alırım yenisini.
işte abisinin mevlütlügü
cnm oğluşunun mevlütlüğü çok güzel, hiç yenisini alma zaten yeni gibidir o bikere anca giydirebilmişsindir.
Bide temizlik yapıp da kendini yorma sen bir sürü tehliket atlattın kanama falan, canım bırak yaa eve misafir gelirse dersin zaten kusuruma bakmayın yapamıyorum temizlik diye bırak kaynanan o şekilde utansın

Cnm benim doktorum hiç alttan çatı muayneyenesi yapmadı hep ultrasonla ölçüm yapıyo son haftalara doğru bakıcam alttan dedi.
Mikailesra cnm kokusuz beyaz akıntı normal benim sürekli var, tahlilde yaptırmıştım bişey çıkmadı doktor normal demişti...

Kokusuz canim benimkisi de.. Son iki gündür kendimi asiri yordum bugün de birden görünce biraz tereddüt ettim..

mrbalar bel agrımız hafıfledı bıraz dolanıncaa
sımdı ıse paşam benım mıdemın ustunde pıtıtr pıtır vuruor kafasına rahım ustunde sanırmkı o oynadıkca rahımn sızılıyorr ınce ınceeeeee wc ıhtıyacı doguyorr:18: ama ben gobısımı actım paşamı ıslıyorumm

ayyy bende valla doğumla ilgili hiç bişi duymak istemiyorum şuanda acayip deli cesaretim var sonuna kadarda böyle gitsin
kimseyi dinlemiyorum doğumları izlemiyorum allah yardımcımız olsun inşallah

günaydın annişleeerrr ben bu videoyu izlerken ağladımm yaaaa :2: Kim Böyle Bi Kızı Olsun İstemez Ki....flv - YouTube

allahım allahım çok tatlı yaa içim kaynadı minik fare ya nasıl sokuluyor öyle
ama o adam caaaz beşiğe nasıl sığdı ayol markası ne ki acaba bizde alsak:26::26:

Canim sorduktan sonra benimle de paylasirsan sevinirim.. Birkac forum da konusulmus sari veya yesil akinti bakteri beyaz ise saglikli oldugunun göstergesi diyor ama yinede bu haftalar da olunca biraz tereddüt ettim

benim en başından beri hep beyaz akıntım oluyor canım yediğin içtiğin yiyeceklerdende kaynaklanabilir..
en tehlikelisi yeşil ve kırmızı dedi dr. onun dışındakinden korkma dedi

Mevlut takimi almak icin biraz erken degil mi?Hava nasil olacak, bebek nasil olacak kilosu boyu bilmiyoruz ki.ablama 2 tane hediye mevlut takimi almislardi hediyede gelebilir.

canım benm hep akıntım var, zaman zaman beyaz da oluyo , normal diyolar ya ben de pazartesi sorcam bi bakalım

benim ilk aylarda oluyodu sonra azaldı ama şimdi tekrar başladı.Bazen beyaz oluyo bazende sarımsı bi renkte oluyo akıntım geçen hafta tahlil vermiştim idrarda enfeksiyon çıktı dr da tek içimlik toz bir ilaç verdi onu içtim ama pek etkisi olmadı yine akıntım devam ediyor.bencede normaldir bu akıntı normal olmasa şimdiye kadar bende bi sıkıntı çıkardı mutlaka çünkü tüm aylarda oldu.

Ben dogum videosuda izledim, bir suru hikayede duydum.Dogumlarin zoruda var kolayida, izledigim videolarda beni korkutmadi ama etkileniyorsaniz sunu soyliyim butun dogumlarin sonunda anne cok rahatlamis ve tek ilgilendigi sey bebek.
Ama doktorumda hic dogumu konusmayin dogum bireyseldir hic kimsenin dogumu digerine benzemez bosuna endiselenmeyin diyor.
Yiltirmasi olup kolay gecende var, gec iyilesende var oturamayanda var.Sezeryan olup aylarca hastanede yatanda var ertesi gun ayaga kalkip misafir agirlayanda var.İzlemeyip,konusmayip surece birakmak en sagliklisi sanirim.
Sartlar uygun oldugu surece olmasi gereken normal dogum, degilse sezeryan olmali.Doktoruma sezeryanin bebek icin, normal dogumunda anne icin saglikli oldugunu soyluyorlar dogru mu dedim.Guldu ve bunun bir sacmalik oldugunu soydi ne yazikki kendi rahatligini dusunen daha fazla para kazanmak isteyen hekim arkadaslarimiz var dedi.Bebek iri olursa bende sezeryan olucam, yoksa normal dogum yapabilir gibi gorunuyorsun 38. Haftada anlasilir dedi.

çok yorma canım kendini benim kv hiç yardım edeyim demez hatta geçen hafta misafir geleceği zaman sen temizliğini yap pastalarınıda yap dedi eee ne kaldıki geriye bende büyük temizlik yapmadım zaten sildim süpürdüm o kadar büuük temizliğe kadın gelir artık ilerleyen haftalarda

ben bi posta çamaşırımı astım, kahvaltımı yaptım birazdan mutfağa gircem
azcık dinleneym dedim şmdi

bende şimdi temizliği bitirdim sıra çamaşır asmaya geldi bende dinleniyorum, kocişde bugün geç gelecekmiş 12 ye kadar çalışabiliriz dedi evleneli tam bir sene oldu hergün saat 18:30 civarında gelirdi ilk defa böyle olacak nasıl olacak bilmiyorum

Günaydin kizlar bugün beyaz akintim olmus yogurt gibi en son hamileligin 3. ayin da gelmisti ama bu haftalar da normalmi bu durum baska yasayan varmi??
Nette biraz arastirayim dedim ama hep hamileligin ilk aylarindan bahsedilmis

canım ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu olduğum için hamileliğin başından beri ve mantar olduğu için hep böyle bir akıntım oluyor sendede ufak bir enfeksiyon olmuş olabilir

canım biz de evleneli 2 yıla yakın oldu hep 9-10 da geliyor kocam, hep şikayet ederim, hep kızarım
o da beni sizin için çalışıyorum diye kandırıyor hep
sen de işlerini halledersin işte , özel yapman gereken bişeyler varsa onları hallet
yarın Pazar birliktesiniz nasılsa

bu arada ne kadar hızlısınnn
ben yatak odasını, oturma odasını süpürdüm , sildim
henüz mutfaağa giremedm
antre kaldı bide
tuvalet , banyoyu haftaiçi yapmıştım
ama yoruldummm
biraz bisküvi yediriyorum tortillama yulaflısından

aaa haklısın kaç gündr kişisel temizlik yapmaya yelteniyorum hep başka bişey çıkıyordu iyiki hatırlattın canım yaa boş durmaktansa onu barii yapayımm çok sağol yaa hiç aklımda yoktu

canım ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu olduğum için hamileliğin başından beri ve mantar olduğu için hep böyle bir akıntım oluyor sendede ufak bir enfeksiyon olmuş olabilir

Sirkeli su denedin mi?Doktoruna danismadan yapma tabi, ben hamile degilken bolge hastanesinde mustafa ozbek bana onermisti.Belki bir defa icin gidip kendisine sorabilirsin cunku sirkeli su gercekten ise yariyor ama hamileyken yapilabilir mi bilmiyorum.Birde eski camasirlari giymemek gerekiyormus yada onlari kaynatacaksin bildigin eski usul dandik bir tencere alip kaynatabilirsin.

evet canım sirkeli suyu burdan arkadaşlarda söylemişti, yaptım en azından kaşıntım geçti burda yazan arkadaşlara çok çok dua ettim valla, kaşıntıdan duramıyordum sirkeli su çok iyi geldi,sürekli iç çamaşırı yeniliyorum zaten, önce kaynar suda bekletiyorum sonra yüksek derecede makinede yıkatıyorum kilot yıka as ütüle bıktım valla

biraz erken başlamıştım canım saat 11 gibi falan ama evet hızlıyım galiba, benim bebiş daha dönmediği için kasıklarımda baskı falan yok,gündüzleri sanki hiç hamile değilmişim gibi rahatım kuş gibi hafifim ama akşamları sanki 100 kilo gibi hissediyorum bebiş çıkıverecekmiş gibi geliyor, dün sağlık ocağındaki ebeye sordum gündüz hafifim diye çok hareket ediyosundur gecede çıkıyordur acısı dedi aynen öyle valla gündüz en az 1 saat uyumaya çalış dedi ama nerdee uyuyamamki dedim o zaman yat dinlen 1 saat kalkma dedi onu deneyeceğim atık bende, bu arada bende tuvalet banyoyu dün yapmıştım balkonlarıda yıkamadım onlarıda ya yarın yada akşamüstüne doğru yapabilirsem yapacağım

ben de bilmiyorum döndü mü dönmedi mi, ama merdiven inerken bi baskı oluyor.
umarım dönmüştür, pazartesi görcez bakalm
ben okula giderken hergün soluma yatarak uyuyodum çok erken kalktığm için yorulduğm için bide tabi ki uykum geliyodu, ama şimdi napcam bilmiyorum, hiç uykum gelmez
sabah da çok geç kalktım sandım, nasıl mutlu uykumu almış uyandım bi baktım saat henüz 8.bucuk
böyle nasıl vakit geçiricem hiç bilmiyorum
izne ayrıldım ama inşallah hayırlara vesile olur...

canım ya bu arada sirkeli suyu nasıl kullanıyosunn?
oranı nasıl ayarlıyosun yani?
ve sonrasında bidaha duruluyomusun sirkeli mi bırakıyosun?

canım ya bu arada sirkeli suyu nasıl kullanıyosunn?
oranı nasıl ayarlıyosun yani?
ve sonrasında bidaha duruluyomusun sirkeli mi bırakıyosun?

canım ped bardağa 5-6 damla sirke damlatıyorum üstüne az su koyuyorum parmağımla orayı yıkar gibi yapıyorum, tabi parmağımı ööyle derine sokmuyorum yüzeysel temizliyorum o şekilde çamaşırımı giyiyorum durulama yapmıyorum yani, eğer ççoookk kaşınıyorsa biraz kavuruyor ama kavurması iyi geliyor kaşıntıyı hemen kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…