- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
cnm oğluşunun mevlütlüğü çok güzel, hiç yenisini alma zaten yeni gibidir o bikere anca giydirebilmişsindir.benimde büyük oglumdan kalma mevlüt takımı var 3 sene önceki moda olan buydu sizce güzelmiki degilse alırım yenisini.
işte abisinin mevlütlügü
canım bana sormamışsın ama yazayım dedim, rahim ağzı uzunluğu normal muayene ile anlaşılıyor. geçen hafta sancım çıkınca dr bana baktı ama çok kısa sürdü erken doğumu tetikler diye hemen ucundan baktı resmen :)) çatı muayenesi biraz daha farklı daha ayrıntılı bakılıyor ve sanırım elle falan bakılıyor ama emin değilim olmadım hiç. yani normal muayenedeki gibi sadece ultrason kamerası ile değil... rahim ağzı uzunluğuna benim hamile kalmadan önce bakmıştı dr. normalden daha uzun demişti, bu biraz doğururken sıkıntı oluyormuş ama hayırlısı... benim çatı muayenem cuma günü olacak kısmetse.
Canim sorduktan sonra benimle de paylasirsan sevinirim.. Birkac forum da konusulmus sari veya yesil akinti bakteri beyaz ise saglikli oldugunun göstergesi diyor ama yinede bu haftalar da olunca biraz tereddüt ettim
cnm oğluşunun mevlütlüğü çok güzel, hiç yenisini alma zaten yeni gibidir o bikere anca giydirebilmişsindir.
Bide temizlik yapıp da kendini yorma sen bir sürü tehliket atlattın kanama falan, canım bırak yaa eve misafir gelirse dersin zaten kusuruma bakmayın yapamıyorum temizlik diye bırak kaynanan o şekilde utansın
Cnm benim doktorum hiç alttan çatı muayneyenesi yapmadı hep ultrasonla ölçüm yapıyoson haftalara doğru bakıcam alttan dedi.
Mikailesra cnm kokusuz beyaz akıntı normal benim sürekli var, tahlilde yaptırmıştım bişey çıkmadı doktor normal demişti...
geceleri o kadar zor uyuyorum ki artık... yani uykuya dalmak kolay ama uyanınca bir yandan bir yana dönmek, doğrulmak o kadar zor ki... o yüzden sabahın köründe dikiliyorum ayağa. 6 - 7 saat uyusam tamam yeter diyorum... neyse buna da çok şükür tek derdim bu olsun.
umarım herkes iyidir. zaman yaklaşıyor. ama ben hiç nisan mayıs annelerini okumuyorum. hayatımda ilk defa cahil cesaretine sahip olmak istiyorum. bilsem de bilmesem de bişey değişmicek. doğumla ilgili bildiğim şeyler şu kadar; sancım gelicek, hastaneye koşucaz, ıkınıcam, ıkınıcam veeeeeeee bebek doğacak :))))))) başıma ne gelirse yaşıcam napıyım ki... doktoruma da güveniyorum. herkesin de hikayesi farklı derler ya korkmak istemiyorum. hepimize hayırlı doğumlar :)))
günaydın annişleeerrr ben bu videoyu izlerken ağladımm yaaaa :2: Kim Böyle Bi Kızı Olsun İstemez Ki....flv - YouTube
Canim sorduktan sonra benimle de paylasirsan sevinirim.. Birkac forum da konusulmus sari veya yesil akinti bakteri beyaz ise saglikli oldugunun göstergesi diyor ama yinede bu haftalar da olunca biraz tereddüt ettim
canım benm hep akıntım var, zaman zaman beyaz da oluyo , normal diyolar ya ben de pazartesi sorcam bi bakalım
bende şimdi temzilige giriyorum kızlar.hava güzel ya enerjimi temzilige harcayım dedim.sözde kaynanam yardıma geldi ama bi iş yaptıgı yok napayım o utansın ben başlayımda hadi hepinize kolay gelsin kızlar öptüm byyyy
ben bi posta çamaşırımı astım, kahvaltımı yaptım birazdan mutfağa gircem
azcık dinleneym dedim şmdi
Günaydin kizlar bugün beyaz akintim olmus yogurt gibi en son hamileligin 3. ayin da gelmisti ama bu haftalar da normalmi bu durum baska yasayan varmi??
Nette biraz arastirayim dedim ama hep hamileligin ilk aylarindan bahsedilmis
bende şimdi temizliği bitirdim sıra çamaşır asmaya geldibende dinleniyorum, kocişde bugün geç gelecekmiş 12 ye kadar çalışabiliriz dedi evleneli tam bir sene oldu hergün saat 18:30 civarında gelirdi ilk defa böyle olacak nasıl olacak bilmiyorum
canım biz de evleneli 2 yıla yakın oldu hep 9-10 da geliyor kocam, hep şikayet ederim, hep kızarım
o da beni sizin için çalışıyorum diye kandırıyor hep
sen de işlerini halledersin işte , özel yapman gereken bişeyler varsa onları hallet
yarın Pazar birliktesiniz nasılsa
canım ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu olduğum için hamileliğin başından beri ve mantar olduğu için hep böyle bir akıntım oluyor sendede ufak bir enfeksiyon olmuş olabilir
Sirkeli su denedin mi?Doktoruna danismadan yapma tabi, ben hamile degilken bolge hastanesinde mustafa ozbek bana onermisti.Belki bir defa icin gidip kendisine sorabilirsin cunku sirkeli su gercekten ise yariyor ama hamileyken yapilabilir mi bilmiyorum.Birde eski camasirlari giymemek gerekiyormus yada onlari kaynatacaksin bildigin eski usul dandik bir tencere alip kaynatabilirsin.
bu arada ne kadar hızlısınnn
ben yatak odasını, oturma odasını süpürdüm , sildim
henüz mutfaağa giremedm
antre kaldı bide
tuvalet , banyoyu haftaiçi yapmıştım
ama yoruldummm
biraz bisküvi yediriyorum tortillama yulaflısından
biraz erken başlamıştım canım saat 11 gibi falan ama evet hızlıyım galiba, benim bebiş daha dönmediği için kasıklarımda baskı falan yok,gündüzleri sanki hiç hamile değilmişim gibi rahatım kuş gibi hafifim ama akşamları sanki 100 kilo gibi hissediyorum bebiş çıkıverecekmiş gibi geliyor, dün sağlık ocağındaki ebeye sordum gündüz hafifim diye çok hareket ediyosundur gecede çıkıyordur acısı dedi aynen öyle valla gündüz en az 1 saat uyumaya çalış dedi ama nerdee uyuyamamki dedim o zaman yat dinlen 1 saat kalkma dedi onu deneyeceğim atık bende, bu arada bende tuvalet banyoyu dün yapmıştım balkonlarıda yıkamadım onlarıda ya yarın yada akşamüstüne doğru yapabilirsem yapacağım
evet canım sirkeli suyu burdan arkadaşlarda söylemişti, yaptım en azından kaşıntım geçti burda yazan arkadaşlara çok çok dua ettim valla, kaşıntıdan duramıyordum sirkeli su çok iyi geldi,sürekli iç çamaşırı yeniliyorum zaten, önce kaynar suda bekletiyorum sonra yüksek derecede makinede yıkatıyorum kilot yıka as ütüle bıktım valla
canım ya bu arada sirkeli suyu nasıl kullanıyosunn?
oranı nasıl ayarlıyosun yani?
ve sonrasında bidaha duruluyomusun sirkeli mi bırakıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?