2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
gvncım hosgeldn canm :) cicilerin hayırlı olsun valla gitseydiler çok üzülürdüm güle güle kullanın ınsallah :)
masallah göbüşte kocaman olmus nazar değmesin size

hb tatlışım tşkr ederiz teyzesi aynen helal paraymış kocam 11lere kdr çalışıo gtselerdi bende çok üzülücektm neyse ki bulundular göbüş aldı gidio sağol cnm bnm kmseciklere nazar değmesin

eczaneden ne aldın canım?
badem yağını duydum da bebeyağıyla idare ediyorum şmdilk
ama çok hareketli tortillam
her an bi yerimden zortlayabilr
o elini ayağını ittirdkçe, derimi geriyor resmen ya, ben de yukardan vuruyorum 'çek elini diyorum azcık uslu dur'

eşimin aldığının adı mune daha iyileri olduğunuda duydum kızlar kullanıodu ama eczacı bunu önermiş eşimde bunu almış işe yaramadı bnde çatlamadan önce kullanmaya başlamıştım bide ama oldu önüne geçemedik malesef.Al bnden de o kdr derim geriliyr bazen oturunca özellikle kızıorum çek diom o topuğu yirim yoksa sanki anlıo gibi artık herşeyi ya bazen konuşuorum tepkiler verio babasıyla iyi anlaşıo bnm ki özellikle :) babacı olucak belli ya ama en güzel ne biliomusun cnm hani bazen bi tarafı belli çıkıo ya karında ya toğuk ya dirsek oraya hafif dokununca nasılda çekio baylıorum o a'na :)

hmm bizim doğum tarhlermz de aynıymış bu arada
evet canım ya, hemen çekiyo kıyamam yavruma üzmüyo annesini, o da napsınn yerii dar, kımıldamak istiyoooo gerinmek, büyümek istiyo, benmkinin boyu zaten iki hafta önde naasıl sığsın yavrucak ancak işte.
bu arada senn yırtığı biliyorum canım, o yüzden sana sordum

aa bnde şmdi farkettim aynı zamanda doğuma gidicez kısmetse :) 2mizde normal doğurursak günler aynı olabilir sezaryende erken alıolar bebişi :) maşallah aile uzunsa çekmiş olabilir minnak kuzun :) aman uzun olsun kısa olsun şisman zayıf farketmez sağlıklı tam gelsinlerde yavrular başka bişeye gerek yok cnm ya :)

kesinlkle
sağlıkla kucağımızaa aldığımız günleri de görsek hayrlısıylaaa
en son ne zaman gttn canım doktora, kaç kiloydduu sennki?

kesinlkle
sağlıkla kucağımızaa aldığımız günleri de görsek hayrlısıylaaa
en son ne zaman gttn canım doktora, kaç kiloydduu sennki?

geçen hafta gittim cnm 32+2 idi 1820 dedi doktor ilerideydi 1 hafta ama bu hafta gittiğimde haftasıyla uyumlu çıktı griptik bide kaç gün boyunca beslenemedik halada öyle gibiyis atamıyoruz tam doktorum 3200 3300 ile doğuma girersin dedi daha fazlası olmasın normal doğum olacak sıkıntı çıkar dedi orantılı beslenmemi önerdi yani önde değilde gelişimi haftasıyla uyumlu çıkması iyi olurmuş bnm için

ayyyy gülmekten öldüüm yaaa Allah iyiliğinizi versin emiii
ay ben sizin çocuğunuz olsam keşke demiş yaaaa
tatlım kayganana selemımı söyleee ona kardeş geliyo haberi olsun
Allah sana sabır versin canım

hiiii kaşı çabuk bi yerlerini böyle güzel göbiş gösterilir mi herkese yaw MAAŞAALLLAAH

kızlar converse ten canta alanları geldi mi çantalar?
içleri geniş mi, ya benm aklımdaydı da alışveriş merkeznde incelycektm unuttm yahu

Ben aldım geçen hafta geldi çooook beğendim iki büyük iki küçük gözü var bebek çantası olarak gayet uygun herşeyi sığar içine

Ne kadar sinir bozucu bir görüntü. Bende de önce bir iki kırmızı çizgi vardı. Şimdi haritaya döndüm. Badem yağı, zeytin yağı, vucut losyonu ve bio oil kullanıyorum. hiç biri işe yaramıyor günden güne artıyor

kızlar merhabaaaaa;

henüz doğuran olmamış iyi haberrr

bizde de haberler fena değil uykusuzluk ve işe gelip gitme dışında bisorun yok sadece çok gerginim , artık herkese catar oldum işte ve evdee , zavallı kocam beni idare etmekten bıktı adamcağız , haftasonu annemler geldi merak etmişler beni , valaaaa onun bile burnundan getirdim birmemnuniyetsizlik bistres var sormayın kızlar sunun surası 2 hafta kaldı işten ayrılmama ama bakalım nasıl gececek sanırım doğum yaklastıkca stres yapar hale geldim , hafta sonu hastane çantasını hazırladım ama hala eksikler var neyse ki kocama gecelik ve havlu al gel demiyeceğim mazallah saten geceliklerle gelir melir

geçmişten gelebildiğim kadarıyla benzer sıkıntıları yaşıyoruz , o yüzden beni rahatlatıyosunuz valaaa

denizkızı ve talia aman kızlar dikkat edin vaktinden önce doğurmayın derim ama kısmet tabiii artık heran birimizden haber gelcek diye bekliyorum ben
minıkuş cnm yatak kenarına yaptırğın beşik çok güzel bende fuarda görmüştüm böyle bisey güle güle uyutursun inş yumurcağı

zeynooo bulutlar güzel olmuş valaaaa keske bende hazır almak yerine boyayla yapsaydım diyorum gercekten süper olmuş eline sağlık arkadaşim

kızlar bende çınarımın odasına minder yapmaya karar verdim renk renk olacak bitirnce son halini sizlerle paylaşırım söz

haaaa bu arada bebek sekeri yaptık eminönünden malzemeleri aldı eşim ; çok güzel oldularrr 100 tane falan oldu , mevlütte ve bebek görmeye gelenlere vereceğim kısmetseee

benden haberler bukadarrrrrrrrrrrrrr

Yazık ya eşlere kızmayın. Öyle heyecanlılar ki. Ben eşime kıyamıyorum hamileliğimde gecenin bi yarısı aşerip adamcağızı yormam inşallah diye dua ettim. Şükürler olsun olmadı öyle bişey

Kızlar an önce haberleri izliyordum..özel hastanelerin fark ücretleine zam geliyormuş..off biz doğum yapana kadar olmaz inş. (( fiyatlar 2 katı olacakmış..

Seninkini görünce benimkinin türünün tek örneği olmadığını anlamış bulundum bu babanneler genelde böyle oluyor kızlar valla istisnalar olabilir ama kız tarafı gibi olmuyor heralde kendi evlatları gibi görmediklerinden midir nedir acımıyolar heves etmiyorlar ne halleri varsa görsünler bize ne diye düşünüyolar. aynı şeyi kızlarının kaynanaları yaptığında demediklerini bırakmıyorlar. Ama yukarda Allah hepsini görüyor adına kurban olduğum sabret seyret demişler göreceğiz elbet bizde birşeyler .. :))
ben onları falan takmıyorum da en çok eşimin bunları görüpte yinede toz kondurmaması ve benim ailemi salak yerine koyması bir teşekkür bile etmemesi.. çok ta birşey beklemiyorum gerçi öyle ailenin böyle namkör oğlu olur ne diyim artıkın

slm güzel annişler..

doktordan geliyoruz oğluşumla keyfimiz yerinde çok şükür sağlıklı oğluşum plasentada iyi dedi doktorumuz.. benim oğlumda dönmüş ama bi tuhaf dönmüş kafası pelviste sırtı sol kasığımda ayakları da tepedeymiş.. o nasıl bir duruşsa artık.. 2 kg olmuşuz şükür. artık yorulmamak kaydıyla aşağıya falan inebilirsin dedi doktorumuz. arabayla gitmek kaydıyla dışarıya bi yemeğe ya da çay içmeye gidebilirsin dedi. 34.haftamızda hayırlısıyla bi dolsun ondan sonra içim rahat edecek ancak gerçi benim ama bunları duyduğuma çok sevindim.. darısı tüm riski olanların başına..

epidural sezeryan olacağım bir aksilik olmazsa kızlar korkarsam tansiyonum falan düşerse dedim önemli değil baygınlık dahi geçirsen serumla hallederiz dedi doktorum herşeye karşı ilacımız bi çözümümüz var sen de kendini telkin et sakin ol dedi..

hakkımızda hayırlısı kızlar sağlıklı bebekler güzel doğumlar olsun inşallah.. sağlıkla büyütelim yavrularımızı..

Anam bu ne sıcak yaa soyundum oturuyorum valla yanıyorummmmmm

Oh ohh maşallah bebeğine.haberlerde güzel
ya ben cesaret edemiyorum bu epidurala çok heyecanlanırım gibime geliyor:18:

Kizlar calisabilir raporumu aldim.doktor bir kagit hazirlamis benim siram gelmeden de asistanina imzalatmasi icin gerekli yerlere gondermis. Muayene siram gelince verdi. Sonra bebise baktik. Donmus basasgi.1945gr olmus boyunu bilmiyorum bakmam gerek. Haberler simdilik boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…