2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

aaay son haftam yazdığını görünce ödüm koptuu biden doğum için son hafta sandım tatlım gözün aydın. sağlıkla geçsin şu son günlerde
gaz bende 4-5 hafta önce çoktu. şimdi her yemeğe kimyon koyuyorum. ayaklarımı da sıcak tutuyorum çok dikkat ediyorum. bi sorunum yok şimdilik.

Amann azıcık kalmış valla bakalım topiğimizin ilk bebeği senin bebek mi olacak ay çok heyecanlı

belli olmaz hiç canım :) sezaryende doğum tarihi belli ama normal doğumda çoookk belirsiz :) şimdi de olabilir 1 ay sonra da. hayırlısı Rabbimden...

günaydın kızlaR
NASILSINIZ BAKALIM.ÜŞENGEÇLİK YAPTIM GECMİŞİ OKUYAMADIM
DOGURAN FLAN VARMI
Doğuran yok canım. Bebisimolsundan haber yok ama sanırım o da henüz doğum yapmadı. Mayısa bir girelim ikinci üçüncü haftalarda bebişler gelir

Ben de az kaldı az kaldı diye geliyorum işe. Bugünü saymazsak 7 işgünü daha çalışacağım. Yarın tatil ama ben çalışma programımı yaptım şimdiden, durmak yok hiç

kızlar 34. haftamdayım yaklaşık 1 aydır göğüslerim eskisi kadar acımıyor sızlamıyor. dokununca çok az sızlıyor. sütle alakalı bi sorun mu oldu acaba?
Benim göğüslerim hala hassas. Hatta dün sütyensiz dokununca acıdılar :26:

Ne güzel 3 haftan kalmış. Benim de 3-4 haftam var. Hatta daha az olabilir Ben de hala alyansımı takıyorum. Ayaklarım da zaman zaman şişiyor ama şükürler olsun ki ayakkabılarımı hala giyebiliyorum. Son günlerde giydiğim ayakkabının azıcık topuğu var ve yoruyor sanki beni henüz çözemedim tam

Ben diyorum ya hep bir ittirme bir kaktırma var ki karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum bazen. Taklalar atamıyorlar ya şimdi de olduğu yerde geriniyor minikler

ben de öyle biliyodum tatlım annem de doğumdan sonra vurunmuş mesela enteresan yani.inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi...
hayrlısı nsl cnm ya

34. haftada bebekim 2900 kg geldi cok mu tombik kızlarrr ?
yok cnm bunye ıle alaklaı sen gusel beslemısısn cnm

talia cım hayırlı haberlerle gel ınslll

son zamanlar artık canım
duygusallığı doruklarda yaşa
sanırım senn de sezeryandı dimi, tarihi kesin
hadi hayrlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıııı

Evet canım sezeryan olucam. 24 mayıs olarak belirledi doktorum, paşam daha erken gelmeye kalkmaz ise.

Geçen gün eltimin 17 günlük bebeği gaz sancısından ağlıyordu. Oturdum bende onla ağladım. Bu son haftalar beni bozdu.

Ben bazen poposunu diktiği yeri şaplata şaplata seviyorum. Anca hırsımı alıyorum.

Son 3 hafta geçmek bilmez şimdi. Neyse ki bugün kontrolümüz var, hasret gideririz biraz. Bakalım artık haftada bir mi almaya başlayacak daktır tetemiz.

Selam herkese. Ay evde olmak daha zor ya. Hiç iş bitmiyor. Kızımın odası bitmek üzere. Çok şirin oldu.

kızlar 34. haftamdayım yaklaşık 1 aydır göğüslerim eskisi kadar acımıyor sızlamıyor. dokununca çok az sızlıyor. sütle alakalı bi sorun mu oldu acaba?

Benim de ilk 3-4 ay patlayacak gibi oldu hatta altları hep çatladı, sonrasında püfff söndü şimdi hala yok hassasiyet filan umarım sorun değildir

Son 3 hafta geçmek bilmez şimdi. Neyse ki bugün kontrolümüz var, hasret gideririz biraz. Bakalım artık haftada bir mi almaya başlayacak daktır tetemiz.
Ben iki hafta sonra gidip 37.hafta raporumu alıcam. Sonra her hafta çağırıp nst ye bağlayacakmış. Ondan sonra bebişim keyfini bekliycez bakalım

[sıze=3]kızlar ya kaynanasıyla kalanlara allah sabır versin valla
ben 1 aydır kalıyorum dogumdan sonra gitcek ama ömrümden ömür gitti
bebegimin beşigini bile kuramadım ya eski kafa oldugundan onlara göre böyle şeyler ayıp oluyor.
Bide babannesi olcak kadında hiç heves yok alayım yapayım diye.
Eşime akşam beşigi kuralım dursun köşede dedim.
Kaynanamın cevabı şu oldu
"dogmadık çocuga don biçilmez"
gülermisin aglarmısın
[/sıze]

merhaba annişler
geçmişi okumaya çalıştım parça parça ama kaçırdığım sayfalar olabilir
gamze11 , merve02 , nurcom, denizkızı, taliaa geçmiş olsun kızlar ( okuyamdaıklarım varsa kusura bakmayın kızlar bütün işler bana kaldı yine işyerinde foruma giremiorum devamlı) günler yaklaştıkça sanırım hassaslaşıyoruz ağrılar sancılar gelior bir bir. bebişlerimiz zamanında gelir inş.
bugünlerde bende acaip bi stres sinirlilik hali var hepte kocamdan çıkarıorum sinirimi yazık adama bi türlü kendimi sakinleştiremiorum. işyerindeki sorunlara dayanacak gücüm kalmadı sanırım artık 15 mayısa kadar çalışmaya devam edicektim ama dayanamıcam bu gidişle

uzuuunnn bir 4 gün sonunda burdayım canlarım yuvama geldim gece alışveriş bitti sayılır :) öncelikle inşallah yavrular iyidir doğuran yoktur inş geçmişi detaylııı bir şekilde inceliycem ama anlatıcaklarım var önce.Dün 11de eminönündeydim sobacıların ordan girdik kapı süsümüzü beğendik ve havuzluhana çıktık.Bebek arabası ve anakucağımızı aldık.Snra biberonu su biberonu tırnak makası burun aspiratörü kulaktan ateş ölçeri aldık onları iç çamaşırları pijama takımları aldık brzda oradan çıktık mercan yokuşuna gittik ordan yengem kendine masa örtüsü aldı saat bu arada 3 olmuştu bile.Biz ala ala iniyoruz eminönünde yokuştan eve bi geldik annemin aldıkları ve bnm aldıklarım kayıp:18::18: 100 lirayı geçti sırf biberonu ıvırı zıvırı annemin aldıkları deseniz öyle.UNutmuşuz girdiğimiz biyerde.Ama sinirden oturdum ağlıorum bu halimle oraya gttm boşa gtmiş gibi oldum.Neyse annemle bizim gelin bu sabah gitti tekrar eminönüne girdiğimiz mağazalara bakmışlar ben en son kapı süsünü aldığımız mağazada unuttuğumuzu düşünmüştüm ki masa örtüsü alınan yerde unutmuşuz hemen mağazadaki kızlar demiş teyze çok üzüldük dün sizin kız o haliyle elinde liste siliodu duruodu bi baktık unutulmuş bebek ürünleri hep iyiki geldiniz demişler ordan çıkmış ürünler nasıl sevindim anlatamam.Bu arada eksiklerimiz bitti gibi abimin eşi küvetini alıcak bornozunu ve dönencesini bana sen alma dedi :) perdemiz şuan dikilmede cumartesi kargoluycaklar anneannesi oğlumun odasına çok güzel bir perde yaptırdı halısınıda aldık hastane çantamız kişisel bakım bnm loğusa pijamalarım alındı birini kırmızı birini mavili beyazlı aldım biri spor biri klasik oldu yani onların altına terlik ayarlamam gerek taclarımı yengem yapmış yani bizim sıpa eksik sadece anlıycağınız dün eminönünde 4 saat gezdim kürkçhana gittik orda bi kusarsın ben çocuğum aç kaldı 4saat boyunca su başka bişi yok alışverişe kaptırmışız kendimizi bebişimi unuttum neyseki hemen döner fln yedim doldurduk tıkırı yavrum hemen girişti bana tabi sevindirik oldu brzda ona ciciler aldık die arabamız anakucağımız herşeylerimiz çok güzel hazırlığımı bitirip herşeyimi paylaşıcam şuan annemde olanlarda var çnkü bizde durumlar böyle canlarım dün bol aksiyonlu bir gün yaşadık

Benim de ilk 3-4 ay patlayacak gibi oldu hatta altları hep çatladı, sonrasında püfff söndü şimdi hala yok hassasiyet filan umarım sorun değildir

uzun zamandır girememiştim. mubarek eksik olmasın sabah ayrı misafir akşam ayrı misafir geliyo. valla cnm çıktı yaa.. bide oturup oturup ayy senide yorduk demeleri yokmu deli ediyorlar. :) herneyse gelelim sadede bende aynı konudan tırsıyorum. şuan hiç bi hassasiyet yok. normal zamanki gibi. demekki genel bişi sıkıntı yapıcak durum yok

amin cnm ben brlikte kalmıorum valla memlekette kaynanam kötü bi kadında değildir karışmaz kmsenin yaptığına aslında karışırdı belki ama bnm ailem dişlerini iyi gösterdi zamanında o yzden yanaşamıolar :) zaten karışacağı bi durumda olmadı bnm ailem yaptı herşeyi odasına kdr niye kurulmazmış beşik soraydın doğurunca mı kurucakmışsınız hey allahm ya ben 5 aylıktı odasını kurdurdum.Bizimkilerde hevessiz demin aradım naptınız dedi ddm herşeyini aldık iyi iyi dio kız anası yapar ilk bebekte herşeyi dio hevessizler biberon aldım diorum dioki zaten emzircen 6 ay almasaydın keşke dedi farzet ki emmedi memede süt yok napim çocuğum açmı kalsın ddm sustu bu sefer karıştırsam bizimkilrde karışır yani daha bnm çocuğuma iğne yapmamışlar doğuma glio bakalım görücem hırkalar fln yaptırdım dio ama blmem artık nedir ne değildir seninkide gider mrk etme şafak tablosu yap kendine ben yeni evlendiğimde kalmışlardı 15 gün gün saydım resmen

Ay bu kaynanaların vurdumduymazlığı beni çatlatacak. Benimki de o kadar rahat ki, elini hiçbir şeye sürmedi. Beşiğimizi şifonyeri, giyecekleri her şeyi annemler aldı. Bir de karşılaştıklarında ay ne kadar heveslisiniz siz maşallah, benim hiçbir şeyde hevesim yok diyor. sanki dalga geçiyor ailemle, çok da rahat söylüyor.
Torun istiyorum demek kolaydı ama bişeyler alayım yardım edeyim demek hiç yok.
sizin yazdıklarınızı görünce paylaşayım dedim, içimde kalıyor daha da sinirleniyorum :S
babanne olarak bişeyler yapmaları gerekmez mi, eşyaları yerleştirdikten çok sonra eve geldi gördü, çok beğenmiş her şeyi, bunu da mı aldınız, bunu da mı deyip duruyordu. ay ben keşke sizin çocuğunuz olsaydım diyor bi de. ayyyy :)

Son düzenleme:

kızlar benim göğüslerde de hiç hassasiyet, bir değişim yok. acaba süt gelmeyecek mi diye kendimi telaşlandırıyorum :)

yalnız en geç doğum sırasında hormonlar süt oluşumuna yardımcı oluyormuş. Allah kararlamıştır her şeyimizi :)

yengem son haftalarında şişer fln demişti bana onunda 7 aylık oğlu var tecrübeli yani şmdi bişey anlamazsın dedi ben bnm cicikler küçük sütüm olmıycakmı ne diyince güldü dedi olur olur kçk memeden daha çok süt gelirmiş süt bezeleri daha iyi çalışırmış yani bekliycez görcez şurda en geç 7 hafta snra çoğumuz için burda artık süt gaz problemi konuşucaz annesi kurban olsun totosuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…