Günaydın kızlar bu hafta işyerımde son haftam cuma günü doğum iznime ayrılıyorum cuma günüaynı zamanda muayemız de var bakalım nedicek doktorumuz.36. haftanın içerisine girmiş bulunmaktayım onun vermiş olduğu bir mutluluk bır heyecan var
Bu arada sabah tan beri karnım çok acayip gerildi ve aşırı derece gaz çıkartıyorum benımle aynı seyi yaşayan varmı
Amann azıcık kalmış valla bakalım topiğimizin ilk bebeği senin bebek mi olacak ay çok heyecanlı
Doğuran yok canım. Bebisimolsundan haber yok ama sanırım o da henüz doğum yapmadı. Mayısa bir girelim ikinci üçüncü haftalarda bebişler gelirgünaydın kızlaR
NASILSINIZ BAKALIM.ÜŞENGEÇLİK YAPTIM GECMİŞİ OKUYAMADIM
DOGURAN FLAN VARMI
Ben de az kaldı az kaldı diye geliyorum işe. Bugünü saymazsak 7 işgünü daha çalışacağım. Yarın tatil ama ben çalışma programımı yaptım şimdiden, durmak yok hiçGünaydın kızlar,
Bugüne de sorunsuz başladık çok şükür ve oğlumla işimize geldik.Evde olan arkadaşlara da özeniyorum biyerde.Az kaldı deyip kendimi teskin ediyorum napim artık.Yarın 1 Mayıs ve tatilllBirgün birgündüür ondan sonra kaldı 7 gün
Benim göğüslerim hala hassas. Hatta dün sütyensiz dokununca acıdılar :26:kızlar 34. haftamdayım yaklaşık 1 aydır göğüslerim eskisi kadar acımıyor sızlamıyor. dokununca çok az sızlıyor. sütle alakalı bi sorun mu oldu acaba?
Ne güzel 3 haftan kalmış. Benim de 3-4 haftam var. Hatta daha az olabilir3 hafta sonra benim doğumum var Allah'ın izniyle.Zaman ne kadar çabuk geçti inanamıyorum. Keseyi görmek için gittiğim gün daha dün gibi. Şimdi 3 hafta sonra miniğimi koklayacağım inşallah.
Ben 13 kilo aldım. Yarın 36. haftama giriyorum. Ellerim hiç şişmedi, bende alyansımı hala takıyorum ama ayaklarım epey şiş. Daha doğrusu bileklerim.
Karnımsa 4 günde feci şekilde büyüdü. 4 gündür görüşmediğim eltim dün akşam beni görünce ''şimdi hamile olmuşsun işte, nasıl büyümüş karnın 4 günde''didi.
Eşimden de hayatımın en güzel iltifatını aldım akşam pijamalarımı giyerken.Karnımı havaalanına benzeterek takdirimi kazandı kendileri.
Ben diyorum ya hep bir ittirme bir kaktırma var ki karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum bazen. Taklalar atamıyorlar ya şimdi de olduğu yerde geriniyor miniklersanki birazdan sol tarafımdan bir bacak çıkacak gibi
delecek gibi geriniyo mu, kalk ne işin var bilgisaayar başında mı diyo tortillam
son 3 gündür inanılmaz hareketli, sanki bi yerimden delik açacak ya kızlar
normal mi acaba, benmle aynı haftada olanlarda var mı böle bi durum?
34. haftada bebekim 2900 kg geldi cok mu tombik kızlarrr ?
hayrlısı nsl cnm yaben de öyle biliyodum tatlım annem de doğumdan sonra vurunmuş mesela enteresan yani.inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi...
yok cnm bunye ıle alaklaı sen gusel beslemısısn cnm34. haftada bebekim 2900 kg geldi cok mu tombik kızlarrr ?
son zamanlar artık canım
duygusallığı doruklarda yaşa
sanırım senn de sezeryandı dimi, tarihi kesin
hadi hayrlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıııı
Duygusallığımız artık pik yapmış durumda canım.Şimdi bu kadar severken doğduktan sonra kim bilir Ne kadar çok sevicez evlatlarımızı bilemiyorum artık.Hepsi güzel bir anı olarak kalacak inşallah. Özelliklede son 3-4 ayımızı hiç unutamayacağız galiba.
bende duygusalım bu günlerde... şimdi sen üç hafta sonra oğlunla buluşuyorsun haaişte ağlamak için süper bi neden
yaaaa bende hep karnımda olsun istiyorum bazen ama kucağıma alıp koklamak, emzirmek falan da istiyorum. bi de benim eeen çok istediğim şey bebeğimi yıkamakyaz bebeği oluyorlar neyseki bol bol yıkarım artık
burda bi arkadaş yazmıştı kim hatırlamıyorum :44: arada bir çıkarıp sevip sevip sonra geri koysak karnımıza ne güzel olur diye. kesinlikle katılıyorum
Doğuran yok canım. Bebisimolsundan haber yok ama sanırım o da henüz doğum yapmadı. Mayısa bir girelim ikinci üçüncü haftalarda bebişler gelir
Ne güzel 3 haftan kalmış. Benim de 3-4 haftam var. Hatta daha az olabilirBen de hala alyansımı takıyorum. Ayaklarım da zaman zaman şişiyor ama şükürler olsun ki ayakkabılarımı hala giyebiliyorum. Son günlerde giydiğim ayakkabının azıcık topuğu var ve yoruyor sanki beni henüz çözemedim tam
kızlar 34. haftamdayım yaklaşık 1 aydır göğüslerim eskisi kadar acımıyor sızlamıyor. dokununca çok az sızlıyor. sütle alakalı bi sorun mu oldu acaba?
Ben iki hafta sonra gidip 37.hafta raporumu alıcam. Sonra her hafta çağırıp nst ye bağlayacakmış. Ondan sonra bebişim keyfini bekliycez bakalımSon 3 hafta geçmek bilmez şimdi.Neyse ki bugün kontrolümüz var, hasret gideririz biraz. Bakalım artık haftada bir mi almaya başlayacak daktır tetemiz.
Benim de ilk 3-4 ay patlayacak gibi oldu hatta altları hep çatladı, sonrasında püfff söndü şimdi hala yok hassasiyet filan umarım sorun değildir
[sıze=3]kızlar ya kaynanasıyla kalanlara allah sabır versin valla
ben 1 aydır kalıyorum dogumdan sonra gitcek ama ömrümden ömür gitti
bebegimin beşigini bile kuramadım ya eski kafa oldugundan onlara göre böyle şeyler ayıp oluyor.
Bide babannesi olcak kadında hiç heves yok alayım yapayım diye.
Eşime akşam beşigi kuralım dursun köşede dedim.
Kaynanamın cevabı şu oldu
"dogmadık çocuga don biçilmez"
gülermisin aglarmısın[/sıze]
Benim de ilk 3-4 ay patlayacak gibi oldu hatta altları hep çatladı, sonrasında püfff söndü şimdi hala yok hassasiyet filan umarım sorun değildir
kızlar benim göğüslerde de hiç hassasiyet, bir değişim yok. acaba süt gelmeyecek mi diye kendimi telaşlandırıyorum :)
yalnız en geç doğum sırasında hormonlar süt oluşumuna yardımcı oluyormuş. Allah kararlamıştır her şeyimizi :)
maşallah size :) göbiş ne kadar da güzel duruyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?