uzuuunnn bir 4 gün sonunda burdayım canlarım yuvama geldim gece alışveriş bitti sayılır :) öncelikle inşallah yavrular iyidir doğuran yoktur inş geçmişi detaylııı bir şekilde inceliycem ama anlatıcaklarım var önce.Dün 11de eminönündeydim sobacıların ordan girdik kapı süsümüzü beğendik ve havuzluhana çıktık.Bebek arabası ve anakucağımızı aldık.Snra biberonu su biberonu tırnak makası burun aspiratörü kulaktan ateş ölçeri aldık onları iç çamaşırları pijama takımları aldık brzda oradan çıktık mercan yokuşuna gittik ordan yengem kendine masa örtüsü aldı saat bu arada 3 olmuştu bile.Biz ala ala iniyoruz eminönünde yokuştan eve bi geldik annemin aldıkları ve bnm aldıklarım kayıp:18::18: 100 lirayı geçti sırf biberonu ıvırı zıvırı annemin aldıkları deseniz öyle.UNutmuşuz girdiğimiz biyerde.Ama sinirden oturdum ağlıorum bu halimle oraya gttm boşa gtmiş gibi oldum.Neyse annemle bizim gelin bu sabah gitti tekrar eminönüne girdiğimiz mağazalara bakmışlar ben en son kapı süsünü aldığımız mağazada unuttuğumuzu düşünmüştüm ki masa örtüsü alınan yerde unutmuşuzhemen mağazadaki kızlar demiş teyze çok üzüldük dün sizin kız o haliyle elinde liste siliodu duruodu bi baktık unutulmuş bebek ürünleri hep iyiki geldiniz demişler ordan çıkmış ürünler nasıl sevindim anlatamam.Bu arada eksiklerimiz bitti gibi abimin eşi küvetini alıcak bornozunu ve dönencesini bana sen alma dedi :) perdemiz şuan dikilmede cumartesi kargoluycaklar anneannesi oğlumun odasına çok güzel bir perde yaptırdı halısınıda aldık hastane çantamız kişisel bakım bnm loğusa pijamalarım alındı birini kırmızı birini mavili beyazlı aldım biri spor biri klasik oldu yani onların altına terlik ayarlamam gerek taclarımı yengem yapmış yani bizim sıpa eksik sadece anlıycağınız dün eminönünde 4 saat gezdim kürkçhana gittik orda bi kusarsın ben çocuğum aç kaldı 4saat boyunca su başka bişi yok alışverişe kaptırmışız kendimizi bebişimi unuttum neyseki hemen döner fln yedim doldurduk tıkırı yavrum hemen girişti bana tabi sevindirik oldu brzda ona ciciler aldık die arabamız anakucağımız herşeylerimiz çok güzel hazırlığımı bitirip herşeyimi paylaşıcam şuan annemde olanlarda var çnkü bizde durumlar böyle canlarım dün bol aksiyonlu bir gün yaşadık
sağol canım göbüş göbüş değil füze :) önde sadece bnm yanlarda yok bişi
Ay bu kaynanaların vurdumduymazlığı beni çatlatacak. Benimki de o kadar rahat ki, elini hiçbir şeye sürmedi. Beşiğimizi şifonyeri, giyecekleri her şeyi annemler aldı. Bir de karşılaştıklarında ay ne kadar heveslisiniz siz maşallah, benim hiçbir şeyde hevesim yok diyor. sanki dalga geçiyor ailemle, çok da rahat söylüyor.
Torun istiyorum demek kolaydı ama bişeyler alayım yardım edeyim demek hiç yok.
sizin yazdıklarınızı görünce paylaşayım dedim, içimde kalıyor daha da sinirleniyorum :S
babanne olarak bişeyler yapmaları gerekmez mi, eşyaları yerleştirdikten çok sonra eve geldi gördü, çok beğenmiş her şeyi, bunu da mı aldınız, bunu da mı deyip duruyordu. ay ben keşke sizin çocuğunuz olsaydım diyor bi de. ayyyy :)
maşallah size :) göbiş ne kadar da güzel duruyor :)))
Benim kayınvalidem hayatta değil. Ama hamile kalana kadar çocuk yapın diyen bidr kayınpederim vardı..Hamile kaldım adam ne bir ihtiyacınızmı varmı diye sordu nede bebek nasıl diye..Çok sinir olmuştum ama geçen gün eşime boşverin bilek ölçüsünü söyleyinde ona bilezik alacam demiş..Ogün bugün kayınpederim pek bir sempatik geliyor gözüme
oh ne güzel canım alışverişi bitirmişsiniz..rahatlamışsındır sende...geriye sadece yıkanıp yerleştirmesi kalıyor..o da bir günlük iş zaten..güle güle kullansıun bebişin aldıklarınız canım..
çok tatlısınız canım maşallah son halinden buyana bayaa büyümüş
ben de eklym akşama kıskandık
Benim kayınvalidem hayatta değil. Ama hamile kalana kadar çocuk yapın diyen bidr kayınpederim vardı..Hamile kaldım adam ne bir ihtiyacınızmı varmı diye sordu nede bebek nasıl diye..Çok sinir olmuştum ama geçen gün eşime boşverin bilek ölçüsünü söyleyinde ona bilezik alacam demiş..Ogün bugün kayınpederim pek bir sempatik geliyor gözüme
hangimis tatlıyıs gülchin mi bis mi
hangimis tatlıyıs gülchin mi bis mi
hahahahah bak gördünmü arkadaş daha beni görmeden ne kadar tatlı olduğumu anlamış
tabiki de ssiiiizzzzz
yanlış alıntı yapmışımmm
hahahahah bak gördünmü arkadaş daha beni görmeden ne kadar tatlı olduğumu anlamış
anladık tetesi zaten çaktırmıosbyüdü evet valla 3 gün yoktum dün eşimde söyledi karnın nasıl büyümüş die son 2 ayda büyürleşmiş zaten bebişler yutakları genişlio yavruların ne yesek alıolar anında kıpraşım
bazen eşimle konuşurken belki doğumda hediye alırlar bebişime diyorum, kısmet artık inşallah diyor. kocişim de fazla bişey ummuyor sanırım :)
ufacık bi yanlış alıntı sadece canım
seni görmedik kii daha aaaa
görelim bakalım size de ne tatlısınızzzz diyelim
hadi göster, göster
çatlaklar ne durumda canım, ne yapmalı ya olmasın diye, şmdi işimiz daha zor
birden zortlıycaklar
kızlar benim göbişteki çatlaklar aldı başını gidiyor. vücut kremi ya da çatlak olmasın diye aldığım losyonu yakın zamanda sürmeyi unuttum, bir baktım çok çatlamış ve kırmızı kırmızı duruyorlar. çok üzüldüm görünce
çatlaklar ne durumda canım, ne yapmalı ya olmasın diye, şmdi işimiz daha zor
birden zortlıycaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?