2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

oh ne güzel canım alışverişi bitirmişsiniz..rahatlamışsındır sende...geriye sadece yıkanıp yerleştirmesi kalıyor..o da bir günlük iş zaten..güle güle kullansıun bebişin aldıklarınız canım..

Benim kayınvalidem hayatta değil. Ama hamile kalana kadar çocuk yapın diyen bidr kayınpederim vardı..Hamile kaldım adam ne bir ihtiyacınızmı varmı diye sordu nede bebek nasıl diye..Çok sinir olmuştum ama geçen gün eşime boşverin bilek ölçüsünü söyleyinde ona bilezik alacam demiş..Ogün bugün kayınpederim pek bir sempatik geliyor gözüme

ahahaha alemsin ya altında hazır düştü değerlendirim dio demek ki

aynen tatlım valla btirdik allaha şkür minimum şeyler kaldı onlarıda bikaç güne halledicem zaten yıkama işlemleri başlıo artık valizide hazırlıycaz zamanı geldi sanırım aceleci bu sıpalar.Tşkr ederiz teyzesi iyi dileklerin için

bazen eşimle konuşurken belki doğumda hediye alırlar bebişime diyorum, kısmet artık inşallah diyor. kocişim de fazla bişey ummuyor sanırım :)

tabiki de ssiiiizzzzz
yanlış alıntı yapmışımmm

anladık tetesi zaten çaktırmıos byüdü evet valla 3 gün yoktum dün eşimde söyledi karnın nasıl büyümüş die son 2 ayda büyürleşmiş zaten bebişler yutakları genişlio yavruların ne yesek alıolar anında kıpraşım

çatlaklar ne durumda canım, ne yapmalı ya olmasın diye, şmdi işimiz daha zor
birden zortlıycaklar

kızlar converse ten canta alanları geldi mi çantalar?
içleri geniş mi, ya benm aklımdaydı da alışveriş merkeznde incelycektm unuttm yahu

birden zortlıycaklar

kızlar benim göbişteki çatlaklar aldı başını gidiyor. vücut kremi ya da çatlak olmasın diye aldığım losyonu yakın zamanda sürmeyi unuttum, bir baktım çok çatlamış ve kırmızı kırmızı duruyorlar. çok üzüldüm görünce

hiiçç ihmaall etme canım ya, hiç ihmal etmedikleri halde çatlayanlar var, orayı hep nemli tutmak gereeekkk

gvncım hosgeldn canm :) cicilerin hayırlı olsun valla gitseydiler çok üzülürdüm güle güle kullanın ınsallah :)
masallah göbüşte kocaman olmus nazar değmesin size

enesibel takma canm brak sen nye dınlıyosun kı onu konussun dursun kur besığını okadarda yuz vermemek gerek hıc bseye karıstırmıyorum valla kbakmasınlar cok ıstıyolarsa yapsınlar bı cocuk daha ıstedklerı gıbı buyutsunler

birden zortlıycaklar

çatlaklar biliosundur belki bnm karnımın altında kasıkta oluştu hep onların o mor rengi pembeleşti brz daha arttılar ama başka yerimde yok şuanda belime yayılabilir ama bebek büyüo iyice yanlarıma çok vuruo vücudu yayıldıkça bnm karın içimde genişti aslında ama yinede yırttı valla kötü bi görüntü oluştu bayağı ben eczaneden krem aldık onu kullanıorum ama fayda yok kimisi badem yağı iyi dio onu dene sende bakalım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…