2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar bir yandanda oglumu çişe alıştırıyorumya akşama kadar kapının öünündeyiz.eve işiyecegine dışarı işesin hemde oynasın diyorum.dogurana kadar bezden cıktı cıktı cıkamadı dogacak bebişimle alıştırmak zor olcak

oyy oyy annişler bitmiyor bu ev işleri iki saattir ütü yapıyorum bir yandan bebişin çamaşırlarını yıkıyorum bir ton ütü çıkacak yine daha akşama yemek yok oynatıcam şimdi

oyy oyy annişler bitmiyor bu ev işleri iki saattir ütü yapıyorum bir yandan bebişin çamaşırlarını yıkıyorum bir ton ütü çıkacak yine daha akşama yemek yok oynatıcam şimdi

En güzel ev işi bebeğin çamaşırlarını yıkamak. Bende dün yıkadım astım Bi yandan sarılıyorum öpüyorum kokluyorum. Bebeğimi içinde hayal ediyorum mutlu oluyorum. Hepsini katlayıp dolaba yerleştirdim. Ama ütüleri eksik

Listeler, listeler... Hamileliğim yapılacaklar ve alınacaklar listesi yapıp bunları halletmekle geçti. Hala da listeler bitmiyor. Yapılacak işler çok hala.

Öğlen dışarı çıktım ama sıcakta dolaşmak yaramadı bana, bir daha tövbe

öldümmm bugün yorgunluktan öldüüüm ıkı takım koltuk sıl sıl yıka yıka cıfle cıfle bitmedi bacaklarımı saldım oturuyorm bi sürü ütü vary halım bilem kalmadı

Oh ohh maşallah bebeğine.haberlerde güzel
ya ben cesaret edemiyorum bu epidurala çok heyecanlanırım gibime geliyor:18:

ben de öyle düşünüyorum ama genel anestezi hem bebeği etkiliyor hem de ben kusarak uyanıyorum çok zor oluyor ondan istemiyorum sıkıcam dişimi en çok yarım saat sürüyormuş zaten odaya çıkman..

en güzel kısmı o zaten kuzumun minicik çoraplarını seve seve bi hal oldum

selam kizlar nasilsiniz havalar isinsa da bol bol yürüyüse ciksam diyordum simdi havalar isindi yürüyüse cikmak ne mümkün 10 dk da yoruluo nefes nefese kaliyorum hadi biryer de otur dinlen devam yürü bu defa da wc sorunu oluyor havalar iyice bunaltti zaten simdiden ne giysem 1 saat sonra göbegime yapisiyor ya hic keyfim yok benim bugün aksama yemekte yapmadim hala

Kızlar sizde yanıyormusunuz ellerimden ayaklarımdan alev fışkırıyor kaç kere yıkadım genede banamısın demedi
Allahtan hamileliğimiz yaza denk gelmedi düşünemiyorum o ağustos sıcağını

öldümmm bugün yorgunluktan öldüüüm ıkı takım koltuk sıl sıl yıka yıka cıfle cıfle bitmedi bacaklarımı saldım oturuyorm bi sürü ütü vary halım bilem kalmadı

kızlar dikkat edin kendinize, havalar da iyice ısındı sıcaklarda tansiyonunuz düşmesin , alalh korusun

bende yarın çalısmayacağım yavaş yavaş biseyler yaparım artıkkk

Kızlar sizde yanıyormusunuz ellerimden ayaklarımdan alev fışkırıyor kaç kere yıkadım genede banamısın demedi

mervecim havalar burda cok nemli asiri sicak degil ama hani insani bunaltan ilik hava olurya son birkac gündür öyle artik havalardanmi yoksa hamilelikten bilmiyorum ama bende ates gibiyim birkac gündür hergün uyanir uyanmaz buz gibi dusch aliyorum

Ben de gece gündüz yanıyorum. Akşam kısa gecelikle yatayım dedim kocam kızdı hasta olucaksın diye. İyi ki yaz hamileliği geçirmedim yoksa mahvolurdum. Sıcaklara hiç gelemiyorum ben tansiyonum düşüyor, giyecek birşey de bulamıyorum, mecbur uzun kollu ve uzun boy giyiniyorum o zaman da dayanamıyorum. Ramazan da yine sıcaklara geliyor. Lohusa lohusa tutabilir miyim bilmiyorum

ben de dün evime geldi biraz toparlayayım diye
ay mutfak resmen savaş alanıydı ne pismişim ben kocam yokken
sabah bir çoğunuzun yaptığı gibi iki makine çamaşır attım
sonra mutfağa giriştim
resmen canım çıktı yahu ciflere yağ sökücülere bulandım
karnım da çok aç
baktım takatim yok ben de dışarıdan sipariş verdim onu bekliyorum
yemekten sonra da çıkar markete giderim
dondurma stoğumu yenilerim ooh :131:

veee en güzeli de kocacım bu hafta içi gelebilir canlar çok heycanlıyım :92::119:

offffffff gerçekten yaza gelmediğine sükretmek lazım , çok iyi vakitte hamile kalmışız valaaa aksam kısa kollu gecelikle yattım tabi gecede hiç kalmadıysam 10 kere kalktım , biüşüyorum biateş basıyoo valaaa menopozlu gibi oldum vlaaaaa
ramazanda sanırım oruç tutumayız gibime geliyooo , hem emzirken zor olur diye düşünüyorum kısmet gerçiii....

mikailesracm vlaaaa ben hiç yürüyüşe cesaret edemiyorum , zaten 10 adım yürüyünceee sancım oluyooo sanki yolda doğuracam gibi hissediyorumm bu sıcaklarda dışarı cıkma cıkacaksan aksam serinliğini bekle derim

Aynen bende kendimi duşa atacağım şimdi.az önce balkona çıktım çamaşır serdim
terle terle öldüm.bide tişörtlerimin hiçbir olmuyor ya evin içinde giyileceklerden
bende eşimin tişörtünü giyindim şimdi cuk diye oturdu üstüme
Hamileliktendir canım ya nem en kötüsü zaten

ramazanda oruç tutmayı düşünmeyin zaten annişler,normalde bile emzirince deli gibi susanıyormuş..bol bol su içicez ki bebişe de süt olsun yazık bebişlerimize..bize de tabii

pdnk tatlım ben arada hallediyorum temizlik işini ucu kaçıncaaa evi afedersin b.k götürüyooo gecen hafta salonu hallettim , perdeler falan... halılarda yıkandı geldi çok sükür , artık çok işim yok gibi , izine ayrılınca da bikaçgünde hallederim artık

ama hamileyken temizlik zor be kardeşimmm ne cektik biz beee hamilelikti , yemekti ,temizlikti derkennnnnnnnn öldük bittik beeeeee

Canım bunu bende düşündüm ama sütlü olacağız ya oruç konusunda muallaktayım
Tutamayız galiba:26:

ben de nasıl olsa annemlerdeyim diye hiç bir şeyi ellememiştim
şimdi aynen dediğin gibi canım evi bk götürüyor
dip köşe temizliğime annemler gelecekler çok yorulacağımı sanmam
ama annem evi bu halde görürse düşer bayılırdı
ben de üstünde bari alayım dedim
hem kocacım gelir melir nolmuş bizim hatuna demesin ev leş gibi

Aynen valla.Annemin yangınını şimdi anladım gerçektende
Kadıncağız yanıyorum diye inlerdi anlamazdım o zaman şimdi bende aynı durumdayım

Amaaan ne yürüyüşü ben yemek yerken bile yoruluyorum valla dinlenip öyle yiyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…