oyy oyy annişler bitmiyor bu ev işleriiki saattir ütü yapıyorum bir yandan bebişin çamaşırlarını yıkıyorum bir ton ütü çıkacak yine daha akşama yemek yok oynatıcam şimdi
Oh ohh maşallah bebeğine.haberlerde güzel
ya ben cesaret edemiyorum bu epidurala çok heyecanlanırım gibime geliyor:18:
En güzel ev işi bebeğin çamaşırlarını yıkamak. Bende dün yıkadım astım Bi yandan sarılıyorum öpüyorum kokluyorum.Bebeğimi içinde hayal ediyorum mutlu oluyorum. Hepsini katlayıp dolaba yerleştirdim. Ama ütüleri eksik
öldümmm bugün yorgunluktan öldüüümıkı takım koltuk sıl sıl yıka yıka cıfle cıfle bitmedi bacaklarımı saldım oturuyorm bi sürü ütü vary halım bilem kalmadı
Listeler, listeler... Hamileliğim yapılacaklar ve alınacaklar listesi yapıp bunları halletmekle geçti. Hala da listeler bitmiyor. Yapılacak işler çok hala.
Öğlen dışarı çıktım ama sıcakta dolaşmak yaramadı bana, bir daha tövbe
En güzel ev işi bebeğin çamaşırlarını yıkamak. Bende dün yıkadım astım Bi yandan sarılıyorum öpüyorum kokluyorum.Bebeğimi içinde hayal ediyorum mutlu oluyorum. Hepsini katlayıp dolaba yerleştirdim. Ama ütüleri eksik
Kızlar sizde yanıyormusunuz ellerimden ayaklarımdan alev fışkırıyor kaç kere yıkadım genede banamısın demedi
Allahtan hamileliğimiz yaza denk gelmedi düşünemiyorum o ağustos sıcağını
oyy oyy annişler bitmiyor bu ev işleriiki saattir ütü yapıyorum bir yandan bebişin çamaşırlarını yıkıyorum bir ton ütü çıkacak yine daha akşama yemek yok oynatıcam şimdi
Kızlar sizde yanıyormusunuz ellerimden ayaklarımdan alev fışkırıyor kaç kere yıkadım genede banamısın demedi
Allahtan hamileliğimiz yaza denk gelmedi düşünemiyorum o ağustos sıcağını
Ben de gece gündüz yanıyorum. Akşam kısa gecelikle yatayım dedim kocam kızdı hasta olucaksın diye. İyi ki yaz hamileliği geçirmedim yoksa mahvolurdum. Sıcaklara hiç gelemiyorum ben tansiyonum düşüyor, giyecek birşey de bulamıyorum, mecbur uzun kollu ve uzun boy giyiniyorum o zaman da dayanamıyorum. Ramazan da yine sıcaklara geliyor. Lohusa lohusa tutabilir miyim bilmiyorum
mervecim havalar burda cok nemli asiri sicak degil ama hani insani bunaltan ilik hava olurya son birkac gündür öyle artik havalardanmi yoksa hamilelikten bilmiyorum ama bende ates gibiyim birkac gündür hergün uyanir uyanmaz buz gibi dusch aliyorum
Ben de gece gündüz yanıyorum. Akşam kısa gecelikle yatayım dedim kocam kızdı hasta olucaksın diye. İyi ki yaz hamileliği geçirmedim yoksa mahvolurdum. Sıcaklara hiç gelemiyorum ben tansiyonum düşüyor, giyecek birşey de bulamıyorum, mecbur uzun kollu ve uzun boy giyiniyorum o zaman da dayanamıyorum. Ramazan da yine sıcaklara geliyor. Lohusa lohusa tutabilir miyim bilmiyorum
pdnk tatlım ben arada hallediyorum temizlik işini ucu kaçıncaaa evi afedersin b.k götürüyooogecen hafta salonu hallettim , perdeler falan... halılarda yıkandı geldi çok sükür , artık çok işim yok gibi , izine ayrılınca da bikaçgünde hallederim artık
ama hamileyken temizlik zor be kardeşimmmne cektik biz beee hamilelikti , yemekti ,temizlikti derkennnnnnnnn öldük bittik beeeeee
offffffff gerçekten yaza gelmediğine sükretmek lazım , çok iyi vakitte hamile kalmışız valaaaaksam kısa kollu gecelikle yattım tabi gecede hiç kalmadıysam 10 kere kalktım , biüşüyorum biateş basıyoo valaaa menopozlu gibi oldum vlaaaaa
ramazanda sanırım oruç tutumayız gibime geliyooo , hem emzirken zor olur diye düşünüyorum kısmet gerçiii....
mikailesracm vlaaaa ben hiç yürüyüşe cesaret edemiyorum , zaten 10 adım yürüyünceee sancım oluyooo sanki yolda doğuracam gibi hissediyorummbu sıcaklarda dışarı cıkma cıkacaksan aksam serinliğini bekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?