Kocasını bekleyenler
kocanız bence süpriz yapacak gelcek demedi demeyin
Aynen bende kendimi duşa atacağım şimdi.az önce balkona çıktım çamaşır serdim
terle terle öldüm.bide tişörtlerimin hiçbir olmuyor ya evin içinde giyileceklerden
bende eşimin tişörtünü giyindim şimdi cuk diye oturdu üstüme
Hamileliktendir canım ya nem en kötüsü zaten
Ay Dilca alemsin canım yaGüldürdün beni
ay sen böyle söyleyince bile içim kıpır kıpır oldu
napıcaz bilmem canım ama şöyle sıkı sıkı bir sarılsam
o da kafamdan gözümden bir öpse her zamanki gibi
bende ne dert kalır ne tasa canlar ya çok seviyorum ben bu adamı
yerim onu
tabi o da beni
ayy canım ya, çookkk tatlı maşallah
böyle arada uzak kalmak aşkı herzaman taze tutarmış biliyosun dimi
şimdi yeniden aşık olcaksınız birbirinize, ohhh tadını çıkarın bebiş gelmeden son demler
o da nasıl özlemiştir sizi kimbilir, önce seni öper, sonra bebişiiii
ağlayasımm geldi
Rabbim huzurumuzu bozmasın inşallah ya, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, kocişlerimizi bize, bizi kocişlerimiize bağışlasın
tabi minik yavrularımızı da ( totolarına kurban olduklarım)
AMİN
İnan çok güldüm çünkü bende hep eşimin tşörtlerini giymeye başladım ilk giydiğimde bu sana çok yakıştı senin olsun dedi bende zaten hepsi benim dedim şimdi kızımla değişik değişik giyiyoruz
İnan çok güldüm çünkü bende hep eşimin tşörtlerini giymeye başladım ilk giydiğimde bu sana çok yakıştı senin olsun dedi bende zaten hepsi benim dedim şimdi kızımla değişik değişik giyiyoruz
Canım bunu bende düşündüm ama sütlü olacağız ya oruç konusunda muallaktayım
Tutamayız galiba:26:
bana da öyle geliyor canım hem günler çok uzun hem de çok sıcak olacak
açlık bir şey değil de susuzluktan çekilmesin sonra memeler fıslamasın :26:
bu arada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :)
kızlar ramazanda daaha lahusa oluyoruz büyük ihtimalle ya ne orucu
kışın başlarız ama borçları tutmaya
9 temmuzda başlıyor
24 haziranda doğum yapsam, hani son gün,
henüz 15-20 günlk oluyorz, zaten tutamayız ki
Ben mayıs sonuyum ya 1,5 aylık olacak bebeğim. Ama susuzluk sütü çok etkileyecek. Ben de tutabileceğimi sanmıyorum malesef.
Bugünü de bitirdik çok şükür. Kaldı 7 iş günü. İyi akşamlar herkese
Doktorum bana havalarda ısındı dolşamaya cıkma suyun azalır demişti.evin içindeki yaptıgımız temizlikte hareket yürüyüş.bencede dışarı çıkıp hem yorulmayın hem tansiyonunuz düşmesin hemde suyunuz zalır sıcaktan yorgunluktan mazalllah anlamazsınız
Bu arada benim eşim normal doğuma bile girmek istiyordu. Şimdi tırsmaya başlamış. Doğuma girmem sanırım deyip duruyor
Ben de normal doğumda istemem zaten yanımda.
Ciddi ciddi doğum hazırlığında gördüm kendimi
beni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus
Eki Görüntüle 699638 Eki Görüntüle 699639
öyle umuyorum dinlene dinlene gideriz abim tek şoför olacağı için yavaş yavaş gideriz.Aaa çok iyi olmuş canım
valla sevindim senin adına yakınmış zaten korkma bişey olmaz allahın izniyle
abinin eşide mi hamileydi bu arada sanki öyle bir şey hatırlıyorum:26:
otobüsle aslayarın bir deneyeyim bakalım az az yerim belki sıkıntı olmaz
o kadar uzun yolculuk riskli olmazmı canım ben 22. haftada İstanbul a gittim o zaman bile doktorum karayoluna izin vermedi uçakla gidip geldim 26. haftada döndüm giderken de gelirken de uçakta rapor istediler sen doktorunla konuştunmu bunu izin verdi mi?
uzuuunnn bir 4 gün sonunda burdayım canlarım yuvama geldim gece alışveriş bitti sayılır :) öncelikle inşallah yavrular iyidir doğuran yoktur inş geçmişi detaylııı bir şekilde inceliycem ama anlatıcaklarım var önce.Dün 11de eminönündeydim sobacıların ordan girdik kapı süsümüzü beğendik ve havuzluhana çıktık.Bebek arabası ve anakucağımızı aldık.Snra biberonu su biberonu tırnak makası burun aspiratörü kulaktan ateş ölçeri aldık onları iç çamaşırları pijama takımları aldık brzda oradan çıktık mercan yokuşuna gittik ordan yengem kendine masa örtüsü aldı saat bu arada 3 olmuştu bile.Biz ala ala iniyoruz eminönünde yokuştan eve bi geldik annemin aldıkları ve bnm aldıklarım kayıp:18::18: 100 lirayı geçti sırf biberonu ıvırı zıvırı annemin aldıkları deseniz öyle.UNutmuşuz girdiğimiz biyerde.Ama sinirden oturdum ağlıorum bu halimle oraya gttm boşa gtmiş gibi oldum.Neyse annemle bizim gelin bu sabah gitti tekrar eminönüne girdiğimiz mağazalara bakmışlar ben en son kapı süsünü aldığımız mağazada unuttuğumuzu düşünmüştüm ki masa örtüsü alınan yerde unutmuşuzhemen mağazadaki kızlar demiş teyze çok üzüldük dün sizin kız o haliyle elinde liste siliodu duruodu bi baktık unutulmuş bebek ürünleri hep iyiki geldiniz demişler ordan çıkmış ürünler nasıl sevindim anlatamam.Bu arada eksiklerimiz bitti gibi abimin eşi küvetini alıcak bornozunu ve dönencesini bana sen alma dedi :) perdemiz şuan dikilmede cumartesi kargoluycaklar anneannesi oğlumun odasına çok güzel bir perde yaptırdı halısınıda aldık hastane çantamız kişisel bakım bnm loğusa pijamalarım alındı birini kırmızı birini mavili beyazlı aldım biri spor biri klasik oldu yani onların altına terlik ayarlamam gerek taclarımı yengem yapmış yani bizim sıpa eksik sadece anlıycağınız dün eminönünde 4 saat gezdim kürkçhana gittik orda bi kusarsın ben çocuğum aç kaldı 4saat boyunca su başka bişi yok alışverişe kaptırmışız kendimizi bebişimi unuttum neyseki hemen döner fln yedim doldurduk tıkırı yavrum hemen girişti bana tabi sevindirik oldu brzda ona ciciler aldık die arabamız anakucağımız herşeylerimiz çok güzel hazırlığımı bitirip herşeyimi paylaşıcam şuan annemde olanlarda var çnkü bizde durumlar böyle canlarım dün bol aksiyonlu bir gün yaşadık
benim atletler olmuyor bana göbeğim açıkta kalıyorİnan çok güldüm çünkü bende hep eşimin tşörtlerini giymeye başladım ilk giydiğimde bu sana çok yakıştı senin olsun dedi bende zaten hepsi benim dedim şimdi kızımla değişik değişik giyiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?