2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

İnan çok güldüm çünkü bende hep eşimin tşörtlerini giymeye başladım ilk giydiğimde bu sana çok yakıştı senin olsun dedi bende zaten hepsi benim dedim şimdi kızımla değişik değişik giyiyoruz

Ay Dilca alemsin canım ya Güldürdün beni

ayy canım ya, çookkk tatlı maşallah
böyle arada uzak kalmak aşkı herzaman taze tutarmış biliyosun dimi
şimdi yeniden aşık olcaksınız birbirinize, ohhh tadını çıkarın bebiş gelmeden son demler
o da nasıl özlemiştir sizi kimbilir, önce seni öper, sonra bebişiiii
ağlayasımm geldi
Rabbim huzurumuzu bozmasın inşallah ya, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, kocişlerimizi bize, bizi kocişlerimiize bağışlasın
tabi minik yavrularımızı da ( totolarına kurban olduklarım )
AMİN

amin canım benim ne güzel dedin valla rabbim bizi birbirimize bağışlasın yokluklarını göstermesin inşallah

Aynen valla benim tişörtleri giyindim göğsümden aşağı geçmedi inemedi aşağı bir türlü
En iyisi eşimin tişörtünü giyineyim dedim.oda tam oldu bana

biz de varız biz de, kocişin herşeyini giyiyoruz, pazar günü pikniğe giderken bile giydik
pijamaları, tişortleriii

Canım bunu bende düşündüm ama sütlü olacağız ya oruç konusunda muallaktayım
Tutamayız galiba:26:

Ben mayıs sonuyum ya 1,5 aylık olacak bebeğim. Ama susuzluk sütü çok etkileyecek. Ben de tutabileceğimi sanmıyorum malesef.

Bugünü de bitirdik çok şükür. Kaldı 7 iş günü. İyi akşamlar herkese

Talıaa doktora gidecekti ne yaptı acaba bir sıkıntı yoktur inşallah

Bu arada benim eşim normal doğuma bile girmek istiyordu. Şimdi tırsmaya başlamış. Doğuma girmem sanırım deyip duruyor

Ben de normal doğumda istemem zaten yanımda.

Ciddi ciddi doğum hazırlığında gördüm kendimi

sadece bende yoktur herhalde biraz fazla hareket etsem kasıklarım belim süper ağrıyor ? eee ne yapacağız doğuma kadar yatacakmıyız ? oda çok sıkıcı değilmi (((

resmen yapıştım kaldım burda
şimdi k..ımı kaldırıp doğru mutfağa gidicem, bisürü işim var, ütü yapıcam , alışveriş yaptım herşey ortada amaaan konuş konuş, ah kk ahhh

yaaaaa ne güzel bende mayıs sonu olmak istiyorummmmm bir an önce bitsinnnn artıkkkk :)))) ilk doğuran sen mi olacaksın peki daha öncesi var mı ?

gerçekten sıcaktan azalırmı su ki ? gerçi evt terleme ile kayıp coook olacaktır. tansiyon da yerlerde tabi

kızlaaar ayy ne bunaltıcı bi hava var burda anlatamam nefes alamıorum bugün. sizde yanmışsınız okuduğum kadarıyla allah kolaylık versin hepimize.
yazlık bişide almadım üstüme başıma. bulamadım daha doğrusu hafta sonu alışverişe çıkıcam ama göbeğime uygun hiiiç bişi bulamıorum ben

benim ki sezaryen olsa bile girmem diyor :)) bizim canımızdan can çıkıyor onlar yanımızda bile duramıyor ahhhh annelik ahhhh :))

bugün kendimi mutfağa fazla kaptırdım çoook yoruldum ütü dursun her şey leş olsun derya gitsin pasta yapsın, değişik salatalar çorbalar yapsın hey Allahım yaaa :))) bebek cayır cayır ağlarken de yapabilecek miyim acaba böyle şeyler merak ediyorum :)

beni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus

en sonunda ben ekleyeceğim göbeğimi ve sende rahatlayacaksın canımcım :))))) bende tekiz çocuk taşıyorum ama daha iki ay önce doğuma kaç gün kaldı diyorlardı :))) rahat ollllllllllllllll

Merhaba Haziran anneleri. Hamileliğimin başından beri forumu takip ediyorum ancak üyeliğim yoktu, yeni üye oldum siteye. Ben de 2. bebeğimi bekliyorum, 6 yaşında bir oğlum var, bir oğlum daha olacak inşallah :) Hazırlıklara yavaş yavaş başladım ben de, sanırım 2. olduğu için biraz daha ağırdan alıyorum! Bebeğim abisinin bebek odasını kullanacak( tabii birkaç değişiklik ve yenilik yapacağız), abisine yeni bir oda hazırlayacağız. Tabi çok da vakit kalmadı, sanırım elimi çabuk tutmam gerekiyor, sıcaklar iyice bunaltmadan halletmek gerek :)

Aaa çok iyi olmuş canım
valla sevindim senin adına yakınmış zaten korkma bişey olmaz allahın izniyle
abinin eşide mi hamileydi bu arada sanki öyle bir şey hatırlıyorum:26:
öyle umuyorum dinlene dinlene gideriz abim tek şoför olacağı için yavaş yavaş gideriz.
sendeki bu hafızaya hayranım ya
abimin eşi de hamile ama o çalışıyor gelemez.

otobüsle asla
bu seçeneğim olmasa uçakla bile gidemezdim. bir kere çok fazla eşya var götüreceğim.
doktorumdan izin almadım. ama uzana uzana giderim diyorum.

hayırlı olsun cicileriniz. o kadar yorgunluk üzerine bi de kaybetmek kötü gerçekten. bulmuşsunuz neyseki
benim atletler olmuyor bana göbeğim açıkta kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…