ayy canim benim cok sevindim kac zamandir bekliyordun kocisini hadi gözün aydin senin ki geliyor 2 hafta sonra benimki gidiyor bir ayligina
ayy canim benim cok sevindim kac zamandir bekliyordun kocisini hadi gözün aydin senin ki geliyor 2 hafta sonra benimki gidiyor bir ayligina
canim sen nerede calisiyorsun 6 tane ebeyle birlikte6 ebeyle inaniyorum ki cok daha zordur hepsinin ayri bir tecrübesi var hangisini dinleyecegini sasirir insan
beni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus
Eki Görüntüle 699638 Eki Görüntüle 699639
inşallah kocacın gittiğinde zaman senin içi su gibi akar da kavuşursun kocacına canım
çok zor çok iyi anlıyorum artık seni
canım sağlık kurumunda çalışıorum sağlık memuruyum:)
ya bide 5 tanesinin çocuğu var akıllara zarar:)
hani dersin çocugu olanın bi tecrübesi olur yok bacım bunların hepsinin anlatcak o kadar çok şeyi varki biri diyo normal doğum epiduralli en iyisi biri diyo ne normali ben sezeryan dışında asla yaptırmam biri diyo normalse normal olcak epiduralde neymiş
biri diyo balık ye diğeri diyo içinde kurşun var yeme
ulan öğlen yemek yiycem tuz atma ekmek yeme su iç o salçalı bu bulgurlu bunu ye onu yeme bunu ye
bi gün dedim ''yeter ya nolur bi susun''
eğilme kalkma otur oturma çok oturdun hadi kalk biraz.......
kafamın içine ettiler..........
Çok tatlı bi göbeğin var
Selam annişler, minik prensler ve prenseslerine de selam
doktor teyzemizi gördük daha yeni geldik çok yorulduk ama
kan sayımım 12 çıktı, kan ilacına geerek yok dedi doktor ama ben ısrarla istedim
idrarımız temiz bi sıkıntı yok
akkıntı için gayet normal dedi
koyu kahve, kanlı olmadığı sürece ve bir çay bardağını geçmediği sürece normal dedi
bu arada tam 2 kilo olmuşuz
boyumuz da fl 66 , uzun mu olcak ne
raporumuzu da aldık artık resmi olarak da izindeyiz çok şükür
önemli gelişmeler var sanırım şimdi geçmişe dönüyorum hemen
Hani izne ayrılanlar neredeler
Gece sohbetine bizde katılacağız diyorlardı güya
Bi dilca var valla Zeynoda hepten uykucu çıktı
yok canim nerdee kimse dayanamiyor uykusuzlugaa zeyno bu sabah kahvaltiya gitmis is arkadaslariyla sanirim o yuzden cok yorulmusturdunde soylemistii ben uykucum sagol solum belli olmaz hemen yatr uyurum diye
hem daha onlarin bunyeleri uykusuz kalmaya alisamamistir bebisler bi gelsin görcem hallerinii o zamann insallahh
zeynooo bulutlar güzel olmuş valaaaa keske bende hazır almak yerine boyayla yapsaydım diyorum gercekten süper olmuşeline sağlık arkadaşim
yaa bu arada karnımda yırtık pırtıklar başlamış şimdiye kadar bişi yoktu
korkunç görünüyo resmen yırtık derim incelmiş kırmızı kımızı çizgiler...
doğumdan sonra geçecekmi acaba:26::26:
sadece bende yoktur herhalde biraz fazla hareket etsem kasıklarım belim süper ağrıyor ? eee ne yapacağız doğuma kadar yatacakmıyız ? oda çok sıkıcı değilmi(((
beni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus
kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
kızlar merhaba, ne var ne yok? bebek şekerlerini bir azimle bitirdik bugünbir de lohusa tacı yaptım, pek çalışkandım bugün
biz de varız biz de, kocişin herşeyini giyiyoruz, pazar günü pikniğe giderken bile giydik
pijamaları, tişortleriii
Eki Görüntüle 699638 Eki Görüntüle 699639
benim atletler olmuyor bana göbeğim açıkta kalıyor
kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
yaa bu arada karnımda yırtık pırtıklar başlamış şimdiye kadar bişi yoktu
korkunç görünüyo resmen yırtık derim incelmiş kırmızı kımızı çizgiler...
doğumdan sonra geçecekmi acaba:26::26:
Sağol canım sorma YA Normalmiş meğersem doktor yorumda yapmadı önemli değil ufak tefek dedi
O nasıl oluyorki ama ben hissediyorum bu 30'luk sancıyı inceden inceden kasıklarıma ve belime hafif ağrılar giriyor:26:
Yok canım benimki planlı sezeryan olacağı için günümüz belli ya o yüzden 3 hafta dedim
Suni sancıyada kötü diyorlar valla.Allah muhtaç etmesin ona
Sen niye ağladın korktun mu yoksa
şu an bebeğimin hastane çıkışı ve pijamalrım geceliğim bi kaç ufak tefek bebk eşyası yıkanıyo
hastane çantası için:)
ilk defa dalin sıvı deterjan kullandım bebek gibi kokuyo minnoşum evimizi daha doğmadan mis gibi kokuttu:)
yumuşatıcı kullanmadım 30 derecede elde yıkama programında yıkıorum şu an
bu gece ascam yarında ütüsünü yaparım
burda bi arkadaş sölemişti kokusu kaçmasın diye poşete koydum ağzını bağladım demişti bende öle yapıp çantazmızın içine koyarım:)
hiç diilse çantamızın demirbaşları içine girsinde diğerleri yavaş yavaş girer:)
Başlamak bitirmenin yarısıdır ben de umarım perşembe cuma yıkarım , izinden geliyorum, artık yapmam lazım çünkü. Hergün bişey çıktı, artık dünya yansa ben çamaşır makinesinin başında duracağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?