2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayy canim benim cok sevindim kac zamandir bekliyordun kocisini hadi gözün aydin senin ki geliyor 2 hafta sonra benimki gidiyor bir ayligina

inşallah kocacın gittiğinde zaman senin içi su gibi akar da kavuşursun kocacına canım
çok zor çok iyi anlıyorum artık seni

vay be sonunda gecmisi okudum. gobus resimlerine bayildim soylemeden gecemiycem. masallah herkese. benimde cumartesi plajda cekimlerim yapildi cok eglendim resmen fotomodel gibi hissettim. gelen gecen bakip iltifat ediyodu cok guzeldi. heyecanla bekliyorum fotografcinin resimleri gondermesini. gelsinde insallah bende koycam bir kactane buraya
ben ramazanda kesin oruc tutmuycam zaten emziren anneye farz degil diye biliyorum emzirmem bitince kaza edicem. ozellikle burda gavur ulkesinde tek basina tutmak zaten zor birde ben florida gibi cehennnem sicaklarinin oldugu bir eyalette yasiyorum benim icin anormal zor olur bebegimi besleyemem.
bizimde herseyimiz hazir cok sukur hastane cantam falanda hazir sadece oglusu bekliyoruz artik. bu arada doktorum ispanyaya tatile gitti 2 hafta yok insallah bir sorun yasamam baska doktor istemiyorum cunku ona cok alistim. esimde tek nedeni bumu yoksa adamin asiri yakisikli olmasininda bir etkisi varmi diye sordu cok guldum hahahah.
burda sizlerin mesajlarini okuyup baya bi heyecanlaniyorum. zaman yaklastikca icim kipir kipir oluyo. oglumun odasina girip cikip bakiniyorum dua ediyorum hayirlisiyla kucagimiza alalimda insallah sonra turkiyeye tatile gidicez. cok ozledim memleketimi.
sizler kayinvalidenizden esinizin ailesinden sikayetcisiniz bende tam tersi kendi ailemden muzdaripim. plajda gobuslu resimler cektirdim diye bile sorun yaptilar. zaten bu yasta hamileyim diyede soylemediklerini birakmadilar. sevineceklerine hep negatif seyler soylediler. cok uzuldum ama aldirmiyorum. turkiyeye gidincede akdeniz sahillerinde bir yerde tatil yapicam ve onlari ziyarete gitmicem cok moralim bozuldu. bir yandan gelin diyolar ote yandan o tarihlerde planlari olduklarini soyluyolar. zaten yaptigim herseye karisirlar ve bi laf sokarlar. yani sizde tamamen farkli bir durumdayim. kayinvalideden bi sikayetim yok. hic karismaz hatta bebek icinde baya bir hevesli aldiklarimizin cogunu o odedi. neyse simdilik benden bu kadar. herkese sevgiler.

canım sağlık kurumunda çalışıorum sağlık memuruyum:)
ya bide 5 tanesinin çocuğu var akıllara zarar:)
hani dersin çocugu olanın bi tecrübesi olur yok bacım bunların hepsinin anlatcak o kadar çok şeyi varki biri diyo normal doğum epiduralli en iyisi biri diyo ne normali ben sezeryan dışında asla yaptırmam biri diyo normalse normal olcak epiduralde neymiş
biri diyo balık ye diğeri diyo içinde kurşun var yeme
ulan öğlen yemek yiycem tuz atma ekmek yeme su iç o salçalı bu bulgurlu bunu ye onu yeme bunu ye
bi gün dedim ''yeter ya nolur bi susun''
eğilme kalkma otur oturma çok oturdun hadi kalk biraz.......
kafamın içine ettiler..........

Selam teteleeer
Bugün kocişle kocamaaan balkonumuzu yıkadık kapısını ve camlarını sildik.daha doğrusu kociş sildi ama oğlumla biz yorulduk hergüne bir oda camı silecekmiş söz aldık böyle giderseek 6 gün sonrasında bütün camlar bitmiş olcak mübarek ev daire değil sanki malikane aa burası boş demişler cam koymuşlar antikalar temizlik gibisi yok insan kendine geliyo valla.sabahtan beri orayı yap şurayı sil derken bi baktım akşam olmuş enerji bitmiş şaftımız kaymış yan geldik yattık şimdi tetelere bi bakalım dedik ne muhabbetler dönüyo

kızlar merhaba, ne var ne yok? bebek şekerlerini bir azimle bitirdik bugün bir de lohusa tacı yaptım, pek çalışkandım bugün

inşallah kocacın gittiğinde zaman senin içi su gibi akar da kavuşursun kocacına canım
çok zor çok iyi anlıyorum artık seni

amin canim benimki birde tam 37. haftalar da falan olmayacak insallah oglusum 38 den önce gelmez zor olmazmi hic benimkisi senede en az 6 ay olmadigi halde ben her gidisinde cocuk gibi yolunu gözlüyorum gelince de hic uyumayalim sabaha kadar yan yana oturalim istiyorum... artik kendi evine gecersin annenlerden tekrar gözün aydin insallah bu defa bir aksilik olmaz

ben bayginlik gecirirdim heral de sen yine iyi sabderiyormussun hadi 1-2 tane olsa tecrübe edinirsin iyi olur diyecegim ama 6 tane ve hepsi farkli görüste olunca düsünemiyorum sende hepsi tamam tamam de gec canim artik idare ediceksin mecbur allah kolaylik versin

Çok tatlı bi göbeğin var

cok tesekkür ederim tatli gören de varmis demekki

nstye girdim kızlar ayyy çok güzel ya karnıma 2 tane dinleme cihazı yapıştırdılar
yarım saat kadar sırt üstü yattım bebişimin kalp atışlarını dinledim hep düzenli atıyodu
hareket edince kalp atışları hızlanıyo çok heyecanlıydı ya
sabaha kadar dinleyebilirdim
dr. sonuçlar gayet ii dedi haftaya bi daha geliceksin dedi
sonra muayne etti kilomuzu falan sölemedi suyunuza bakıyım yeter dedi bişi diyemedim
neyse az kaldı şunun şurasında bunada sabır
böyle işte teteler...

boyunuz 46.2cm canım gayet iyi ewet uzun olacak baya önde maşallah...

yaa bu arada karnımda yırtık pırtıklar başlamış şimdiye kadar bişi yoktu
korkunç görünüyo resmen yırtık derim incelmiş kırmızı kımızı çizgiler...
doğumdan sonra geçecekmi acaba:26::26:

Hani izne ayrılanlar neredeler
Gece sohbetine bizde katılacağız diyorlardı güya
Bi dilca var valla Zeynoda hepten uykucu çıktı

tAlia cım aynen öle oldu, akşam sızıp kalmışım yorgunluktan

mervecim siz sohbete başlayın ben yetişirim size

zeynooo bulutlar güzel olmuş valaaaa keske bende hazır almak yerine boyayla yapsaydım diyorum gercekten süper olmuş eline sağlık arkadaşim

saol cnm benim
yok orjinal gibi olmadı ama olsun ya oldugu kadar artık yoruldum valla bu bebişin işleriyle uğraşmaktan

bu sabah uyandım kendimi çok bakımsız hissettim sözde bugun bütün gün uzanıp dinlenecektim

kahvaltı yaptıktan sonra duş alıp kuaföre attım kendimi
uzun zamandır kendimi ihmal ediyordum, çok mutlu oldumm yahuu bide kendime
2 tane bol gömlek aldım malumm şiştik iyice
sonra da totomda bulgur kaynıyor yaa, k.v demlere geldim birkaç gün burda kalmaya karar verdim saolsun iyi bakıyor bana sonra k.v dem bir sürü şey daha almış onları gösterdi tek tekk , hepside çok güzelll çok mutlu oldum yine.

benim günümün özeti böylee,

sadece yine hiç dinlenmedim onun için kızıyorum kendimeee

sadece bende yoktur herhalde biraz fazla hareket etsem kasıklarım belim süper ağrıyor ? eee ne yapacağız doğuma kadar yatacakmıyız ? oda çok sıkıcı değilmi (((

maalesef ben de fark ettim son 1 haftadır ağırlaşma geldi ister istemez, hatta oturmak bile tam kesmiyor artık, en uygunu sola yatış ama yürüyüş mürüyüş nasıl olacak böyle bilmiyorum

beni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus

hiç üzülme, takılma, geçenlerde ben de yükledim fotomu sırf bu yüzden bana da öyle diyorlar, benim göbek de aynen öyle duruyor, herkes bakıyor başka, bi de annem bile senin son zamanların hee söylim sana deyip sinirimi bozuyor.. görmicez duymicaz boşver

kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:

ayyy hadi gözün aydın, benimki işten gelmiş gibi sevindim şu ann

kızlar merhaba, ne var ne yok? bebek şekerlerini bir azimle bitirdik bugün bir de lohusa tacı yaptım, pek çalışkandım bugün

maşallah yaa ne çalışkan anneler var maşallah

Kontrolümüze gittik geldik teteler.
Minnoşum 2 kilo 400 gram 48,3 cm olmuş.

Sezeryan tarihi için 24-27 mayıs arasında birgün dedi doktorumuz. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Suyumuz falan iyi çıktı çok şükür.

biz de varız biz de, kocişin herşeyini giyiyoruz, pazar günü pikniğe giderken bile giydik
pijamaları, tişortleriii

Canım inşAllah ayakkabılarınada el koymak zorunda kalmadan miniklere kavuşuruz

Canım sende maaşAllah şu varki sen çok genişlememişsin yani kalça tarafın çok büyümemiş bu yüzden karnın büyük görünüyor yani genişlesen mecbur karnında genişleyecek ve bu kadar sivrilmeyecek. Ama bence bu güzel bi durum çünkü doğumdan sonra hemen formuna dönebilirsin bence

benim atletler olmuyor bana göbeğim açıkta kalıyor

Canım al kocişinin atletlerini nolcak şurda ne kaldı

kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:

Gözün aydın canım

Canım iyi yönü kırmızı kalmıyormuş beyaz-metalik renge dönüyormuş ama sonrası için tıbbi bir yenilik bekliyoruz

herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta.o zaman iyiki sen normal doğurmayacaksın diyelim:)arkadaş 80 çıktığında hiçbirşey hissetmiyormuş:)

şu an bebeğimin hastane çıkışı ve pijamalrım geceliğim bi kaç ufak tefek bebk eşyası yıkanıyo
hastane çantası için:)

ilk defa dalin sıvı deterjan kullandım bebek gibi kokuyo minnoşum evimizi daha doğmadan mis gibi kokuttu:)
yumuşatıcı kullanmadım 30 derecede elde yıkama programında yıkıorum şu an
bu gece ascam yarında ütüsünü yaparım

burda bi arkadaş sölemişti kokusu kaçmasın diye poşete koydum ağzını bağladım demişti bende öle yapıp çantazmızın içine koyarım:)
hiç diilse çantamızın demirbaşları içine girsinde diğerleri yavaş yavaş girer:)

Son düzenleme:
Kızlar ben havuzluhandan bi gecelik sabahlık takımı almıştım, ikinci kıyafet pijama mı olsun gecelik mi olsun derken daha hastane çantamı tamamlayamamıştm. Sonra dedim kî yaaa git kendine geniş önden düğmeli bi gecelik al. Bugün marks and spencer dan 50 tlye çok güzel hem de serin tutacak bîr gecelik aldım. Bu kadar zaman lohusa pijaması lohusa geceliği bakacam diye dön dolaş kafayı yemiştim bu çok iyi oldu.

Başlamak bitirmenin yarısıdır ben de umarım perşembe cuma yıkarım , izinden geliyorum, artık yapmam lazım çünkü. Hergün bişey çıktı, artık dünya yansa ben çamaşır makinesinin başında duracağım :)

Kızlar selamlar, ben de bebeğin odasını, hastane çantasını, benım hastane cantamı vs hazırladım..
Tüm kıyafetlerini, ıvır zıvırlarını vs yıkadım-ütüledim yerleştirdim.
Öldüm bittim bacaklarım ayaklarım şişti amaaa değdi..
Su an cantamı alıp cıkacak durumdayım çok şükür..
35. haftanın içindeyim ve her an herşey olabilir.
Havalar ısınsın, diye dört gözle bekliyordum zaten..
Kıyafetlerını nasıl yerleştiricem, diye düşünürken gruplandırarak yerleştirmeyi seçtim.
Karışık olarak saklanınca bazen bazı kıyafetler kullanılamadan kalıyor,
küçülmüş oluyor dedim kendi kendime..
Kısa kollu bodyler, uzun kollu bodyler, takımlar, çoraplar, eldivenler, ağız bezleri,
havlular, nevresım takımları vs vs dıye ayrı ayrı koydum cekmecelerıne.
Her bir çekmecede kıyafetlerın üzerlerıne de bırer büyük oyalı tulbent orttum, tozlanmamaları ıcın.
Hep de o sekılde kulllanmayı dusunuyorum..
İlerisi için de tozlanma riski var çünkü, nasılsa herseyın yerı bellı.
Ona göre aradıgımı sıp dıye bulabılıcem.
Karyolasındakı cekmecelerıne de birine bebek bezleri ve ıslak havluları koydum, diğerine banyo malzemelerini, kremlerini vs..

İçim rahatladı, ne-nerde biliyorum artık..
Oh be, bu ara güneşi gören hazırlıklara baslamış ya da bitiriyor anladıgım kadarı ile..
Hepinize kolay gelsin, inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur; özenle aldık, hazırladık;
paşalar-prensesler gelsin de görsünler artık, vakitleri tamam oldugunda..
Aminnn...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…