2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
en sonunda ben ekleyeceğim göbeğimi ve sende rahatlayacaksın canımcım :))))) bende tekiz çocuk taşıyorum ama daha iki ay önce doğuma kaç gün kaldı diyorlardı :))) rahat ollllllllllllllll

sende ekle canim yaa görmek isterim ne duruyorsun bana sürekli söylüyorlar böyle ya disari cikinca kim gecse yanimdan göbege bakip geciyor offf

maşallah göbişinede içindekinede başkalarının ne dediğini hiç takma tatlım bence . bebişin sağlıklı sen sağlıklıysan geiesini boşver. benimde göbeğim aşağıda ama hiç yukarı çıkmadıydı zaten dik oturğumda bacaklarıma değidiğini hissediorum. bebişler büyüyo tabi artık normaldir heralde

kızlar alakasız olucak belki ama kararsız kaldım göğüs pedinizi hangi marka aldınız hastane çantamda bi o kaldı eksiğim:)

ben lansinoh aldım. mağazada satış elemanı chicco nunkini anlatıp duruodu şöyle iyi böyle iyi diye sonra yanıma 10 aylık bebeği olan bi anniş geldi hiiç dinleme en iyisi lansinoh dedi saolsun bende onu aldım

sende ekle canim yaa görmek isterim ne duruyorsun bana sürekli söylüyorlar böyle ya disari cikinca kim gecse yanimdan göbege bakip geciyor offf

ekleyeceğim ekleyeceğimde bir foto yok iki nasıl ekleyeceğim bilmiyorum. ben daha 6 aylıkkken arkadaşlar dalga geçiyorlardı göbeğin kocaman diye. önceleri taktım. zayıf hamilelerden nefret ettim :))) ama zamanla alıştım ve kabullendim bileee

kızlar alakasız olucak belki ama kararsız kaldım göğüs pedinizi hangi marka aldınız hastane çantamda bi o kaldı eksiğim:)

canim ben nuk marka aldim cok kaliteli diye tavsiye etmislerdi bana kullanan arkadaslar ama bu gögüs kalkanlarinin gögüs pedi olarak kullana bilecegin cesitleri de var ben keske ondan alsaydim diyorum simdi ona gögsüne taktigin da süt plastigin icine doluyor istersen bosalt istersen biberona koyup dolapta sakla ped gibi kullan at yok

sen de büyük diyorsun yani canim ne bileyim canim ya gecen alisveristeki bayan ne kadar büyük göbeginiz ikizmi son haftalardami diye sordugun da hayir birtane dedim woww ozaman cok büyük bebek dedi annem diyor dogurana kadar cikma disari göbegine nazar degerler

canim sen cek fotografi eklemeyi anlatiriz cok zor birsey degil zaten buraya mesaj yazdigin bölüme girince yukarda basligin altin da seceneklerden 2. sira sondan 5. e basinca eklersin fotoyu

hayatım kafana taktığın şeye bak
benim de karnım kocaman ne olmuş
iç karnın küçük demek ki bebek dışarı doğru büyüyor mecbur
hem sokakta millet her gördüğü hamilenin karnına bakıyor zaten canını sıkma bunun için

şu kasiyer bayanlar. daha doğrusu bayanlar hiç çenesini tutamıyor değilmi. iyi de herkesin bedeni ve çocuğu taşıma şekli farklı. hem onlara ne ki. bizde böyle kocaman bir boşlukta taşıyroruz işte. her yerde hamileliğmiz belli oluyor ne güzel. insan hayatta kaç kere hamile kalır ki ?

haklisin canim her hamileye dönüp illaki bakiyorlar sokaktakiler ama bu bazan göbegin nekadar büyük tosunmu var icinde kurtmu tasiyorsun yarin doguracak gibisin hem 2. hamilelikte göbek ilkinden daha büyük olur falan her kafadan bir ses cikiyor anlayacagin annemin dedigi gibi bilmem mümkünmü ama göbek degil de dogmamis cocuga nazar degecekler

aynen canim tanidik tanimadik özellikle daha önce dogum yapmis olan bayanlar hemen kendi hamileligiyle kiyasliyorlar aslin da hic umursamiyordum ama son siralar kimi görsem böyle söylemeye baslayinca tuaf hissettim kendimi.. simdilik cok sükür sagligimiz sihatimiz yerinde en önemlisi artik ne yapalim

kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:

yengem de bir ay önce bana, ben seninki kadar karınla doğuma gitmiştim diyordu düşün
annem de senin karnın geniş dedi maşallah deyin nazar etmeyin dedi senin annen gibi

kızlar oruçtan bahsetmişsiniz

1. si ramazan 9 temmuzda başlıo e lohusalık 40 gün sürüyo ve biz 40 gün zaten istesekde oruç tutamıoruz:)
yani bi çoğumuzun kırkı ramazana denk gelcek kaçışı yok geri kalanıda tutulmaz günler çooooook uzun yani sütünüz azalaırsa yada giderse o sabinin hakkı nasıl ödenir....?ben kazaya bırakıcam mecburen

ayrıcada havalar güzelleşti işe yürüyerek gidip gelmeye başladım bugün arabada kullanamıorum artık göbeğim direksiyona değiyo kocaaman bi göbeğim var mesafe kısa ama korkuorum artık
ve yürüyüş gerçekten ççok faydalı aslında iş yeri evime yürüyerek 10 dakka
ama ben 20 dakikada gidip geliorum sallana sallana:)

inanılmaz bi baskı hissediorum ben böle 15 gün yürüyim bu çocuk iner aşağı:)

eneeemm çok tatlısınızzz canım ya maşallah
Allah kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin inşallah

ya ben de bakındım almadan , pek de bi fark yok canım ama benm jelliilerden aldım, kraftın, sonuçta neme ihtiyacımız olacak memişlerimizin...

biz de biz de , yupppiiii, Allllaaaahhhh beeee , hooobaaa
uuyyy böle sarılın öncee
sonra beraber dondurma da yersiniz :131:

offff offfff bu konuyla bende o kadar muhattabımki:)
çalıştıgım kurumda 8 bayanız vee bunlardan 6 tanesi ebe düşünebiliomusun:)
dogum konusunda uzman oldum nerrdeyse:)
ve herbiri bişey sölüo biri büyük karnın diyo diğeri daha büyüklerinide gördüm diyo bıdı bıdı bıdı bıdı.......

sallama sen bunları hiç tıka kulaklarını ben öle yapıorum:)

Son düzenleme:
oyy oyy annişler bitmiyor bu ev işleri iki saattir ütü yapıyorum bir yandan bebişin çamaşırlarını yıkıyorum bir ton ütü çıkacak yine daha akşama yemek yok oynatıcam şimdi

aynen canım yaa oynatmaya az kaldı yemeği bi şekilde hallediyorum da şu ütü bitmedi bi türlü yazlıkları çıkarmıştım hala onlarla uğraşıyorum 3 gündür :26: daha oğlumun kıyafetlerini yıkayamadım. yıkama torbasını bekliyorum o gelene kadar bitse şu ütü... daha temizliğe de başlamadım haftaya inşallah bi ucundan başlarım diyorum bakalım

gözün aydın canııım yatcan kalkcan yatcan kalkcan hoooop kocişin gelmiiiiş :124::124:

ayy canim benim cok sevindim kac zamandir bekliyordun kocisini hadi gözün aydin senin ki geliyor 2 hafta sonra benimki gidiyor bir ayligina

canim sen nerede calisiyorsun 6 tane ebeyle birlikte 6 ebeyle inaniyorum ki cok daha zordur hepsinin ayri bir tecrübesi var hangisini dinleyecegini sasirir insan

biz de biz de , yupppiiii, Allllaaaahhhh beeee , hooobaaa
uuyyy böle sarılın öncee
sonra beraber dondurma da yersiniz :131:

sarılmam mı hem de nasıl yapışıcam kene gibi
ay bir de ben bilet tarihini sorana kadar söylemiyor uyuz sürpriz yapacakmış
yeriz valla canım dondurma filan allah ne verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…