en sonunda ben ekleyeceğim göbeğimi ve sende rahatlayacaksın canımcım :))))) bende tekiz çocuk taşıyorum ama daha iki ay önce doğuma kaç gün kaldı diyorlardı :))) rahat ollllllllllllllll
beni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus
Eki Görüntüle 699638 Eki Görüntüle 699639
kızlar alakasız olucak belki ama kararsız kaldım göğüs pedinizi hangi marka aldınız hastane çantamda bi o kaldı eksiğim:)
sende ekle canim yaa görmek isterim ne duruyorsunbana sürekli söylüyorlar böyle ya disari cikinca kim gecse yanimdan göbege bakip geciyor offf
kızlar alakasız olucak belki ama kararsız kaldım göğüs pedinizi hangi marka aldınız hastane çantamda bi o kaldı eksiğim:)
maşallah göbişinede içindekinede başkalarının ne dediğini hiç takma tatlım bence . bebişin sağlıklı sen sağlıklıysan geiesini boşver. benimde göbeğim aşağıda ama hiç yukarı çıkmadıydı zaten dik oturğumda bacaklarıma değidiğini hissediorum. bebişler büyüyo tabi artık normaldir heralde
ekleyeceğim ekleyeceğimde bir foto yok iki nasıl ekleyeceğim bilmiyorum. ben daha 6 aylıkkken arkadaşlar dalga geçiyorlardı göbeğin kocaman diye. önceleri taktım. zayıf hamilelerden nefret ettim :))) ama zamanla alıştım ve kabullendim bileee
sende ekle canim yaa görmek isterim ne duruyorsunbana sürekli söylüyorlar böyle ya disari cikinca kim gecse yanimdan göbege bakip geciyor offf
canim ben nuk marka aldim cok kaliteli diye tavsiye etmislerdi bana kullanan arkadaslar ama bu gögüs kalkanlarinin gögüs pedi olarak kullana bilecegin cesitleri de var ben keske ondan alsaydim diyorum simdi ona gögsüne taktigin da süt plastigin icine doluyor istersen bosalt istersen biberona koyup dolapta sakla ped gibi kullan at yok
sen de büyük diyorsun yani canimne bileyim canim ya gecen alisveristeki bayan ne kadar büyük göbeginiz ikizmi son haftalardami diye sordugun da hayir birtane dedim woww ozaman cok büyük bebek dedi annem diyor dogurana kadar cikma disari göbegine nazar degerler
hayatım kafana taktığın şeye bak
benim de karnım kocaman ne olmuş
iç karnın küçük demek ki bebek dışarı doğru büyüyor mecbur
hem sokakta millet her gördüğü hamilenin karnına bakıyor zaten canını sıkma bunun için
şu kasiyer bayanlar. daha doğrusu bayanlar hiç çenesini tutamıyor değilmi. iyi de herkesin bedeni ve çocuğu taşıma şekli farklı. hem onlara ne ki. bizde böyle kocaman bir boşlukta taşıyroruz işte. her yerde hamileliğmiz belli oluyor ne güzel. insan hayatta kaç kere hamile kalır ki ?
haklisin canim her hamileye dönüp illaki bakiyorlar sokaktakiler ama bu bazan göbegin nekadar büyük tosunmu var icinde kurtmu tasiyorsun yarin doguracak gibisin hem 2. hamilelikte göbek ilkinden daha büyük olur falan her kafadan bir ses cikiyor anlayacagin annemin dedigi gibi bilmem mümkünmü ama göbek degil de dogmamis cocuga nazar degecekler
beni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus
Eki Görüntüle 699638 Eki Görüntüle 699639
kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
haklisin canim her hamileye dönüp illaki bakiyorlar sokaktakiler ama bu bazan göbegin nekadar büyük tosunmu var icinde kurtmu tasiyorsun yarin doguracak gibisin hem 2. hamilelikte göbek ilkinden daha büyük olur falan her kafadan bir ses cikiyor anlayacagin annemin dedigi gibi bilmem mümkünmü ama göbek degil de dogmamis cocuga nazar degecekler
aynen canim tanidik tanimadik özellikle daha önce dogum yapmis olan bayanlar hemen kendi hamileligiyle kiyasliyorlar aslin da hic umursamiyordum ama son siralar kimi görsem böyle söylemeye baslayinca tuaf hissettim kendimi.. simdilik cok sükür sagligimiz sihatimiz yerinde en önemlisi artik ne yapalim
oyy oyy annişler bitmiyor bu ev işleriiki saattir ütü yapıyorum bir yandan bebişin çamaşırlarını yıkıyorum bir ton ütü çıkacak yine daha akşama yemek yok oynatıcam şimdi
offff offfff bu konuyla bende o kadar muhattabımki:)
çalıştıgım kurumda 8 bayanız vee bunlardan 6 tanesi ebe düşünebiliomusun:)
dogum konusunda uzman oldum nerrdeyse:)
ve herbiri bişey sölüo biri büyük karnın diyo diğeri daha büyüklerinide gördüm diyo bıdı bıdı bıdı bıdı.......
sallama sen bunları hiç tıka kulaklarını ben öle yapıorum:)
biz de biz de , yupppiiii, Allllaaaahhhh beeee , hooobaaa
uuyyy böle sarılın öncee
sonra beraber dondurma da yersiniz :131:
gözün aydın canııım yatcan kalkcan yatcan kalkcan hoooop kocişin gelmiiiiş :124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?