sanki birazdan sol tarafımdan bir bacak çıkacak gibi
delecek gibi geriniyo mu, kalk ne işin var bilgisaayar başında mı diyo tortillam
son 3 gündür inanılmaz hareketli, sanki bi yerimden delik açacak ya kızlar
normal mi acaba, benmle aynı haftada olanlarda var mı böle bi durum?
ağzım hiç boş kalmıyor yahu sürekli bir şeyler yeme halindeyim
şekerim var ama hiç dikkat edemiyorum canlar :26:
zaten ağzım kuruyup durduğunda anlıyorum ki şekerim yine çıktı
buna rağmen işim gücüm dondurma tatlı bilmemne
Ben normal dogumu bekliycem. Sezeryan olacaklar benden once bebeklerine kavusabiliryaaaaa ne güzel bende mayıs sonu olmak istiyorummmmm bir an önce bitsinnnn artıkkkk :)))) ilk doğuran sen mi olacaksın peki daha öncesi var mı ?
Ben disarda beklerim demeye basladi esim de. Biz de ikinip duralim icerde, o hazir bebegi sevsin oh ne alabenim ki sezaryen olsa bile girmem diyor :)) bizim canımızdan can çıkıyor onlar yanımızda bile duramıyor ahhhh annelik ahhhh :))
En iyisi jelli yapisindan dolayi lansinohmus.Ben stok yaptimkızlar alakasız olucak belki ama kararsız kaldım göğüs pedinizi hangi marka aldınız hastane çantamda bi o kaldı eksiğim:)
Allah kavustursunkızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
Bu arada benim eşim normal doğuma bile girmek istiyordu. Şimdi tırsmaya başlamış. Doğuma girmem sanırım deyip duruyor
Ben de normal doğumda istemem zaten yanımda.
Ciddi ciddi doğum hazırlığında gördüm kendimi
Benim esim normal dogumada olsa girmek istiyor o zaten benim basimda duracagi icin o tarafi gormeyecek elini tutucam diyor zamaninda beni cok uzdu simdi iyi seyler yapmaya calisiyor valla artik ayilir mi bayilir mi bilemem benim yasadigimida gorsun o da hissetsin.Ben girme dedim ama kendi istiyor cok hassas ve duygusal gobek kordonunu gormeye dayanamiyor nasil duracak anlamadim
isten kostur kostur gelip 36 haftalik hamile esini evde yanliz birakip hali saha macina yetisen dusuncesiz bir kocam var.simdide oturmus sampiyonlar ligi macini izliyor
Benim esim normal dogumada olsa girmek istiyor o zaten benim basimda duracagi icin o tarafi gormeyecek elini tutucam diyor zamaninda beni cok uzdu simdi iyi seyler yapmaya calisiyor valla artik ayilir mi bayilir mi bilemem benim yasadigimida gorsun o da hissetsin.Ben girme dedim ama kendi istiyor cok hassas ve duygusal gobek kordonunu gormeye dayanamiyor nasil duracak anlamadim
benimki başından beri giremem deyip duruyo ben çok istiyorum ve ısrarediyorum.hatta onun gelmediği bi kontrol sonrası kandırdım drla konuştum sende girceksin doğuma diye çok kızdı bensiz niye konuşuyosun diye.sanırım sonrasında benim tepkimdem dolayı gircem fln demeye başladı ama şuan çok saçma gelmeye başladı bana.benim zorumla yanmda olcaksa hiç olmasın istemiyorum.artık bu konuyu hiç açmıycam ama çok kırgınım ona bu konuda(ben de onu yalnız bırakıcam bana ihtiyacı olduğunda çok kötü alcam intikamımı ama kararlıyım.
vallaha inanması güç ama senin yazını okurken benim çok düşünceli kocamda basket maçına gitmek için son hazırlıklarını yapıyordu:)sen top peşinde koşarken bigün doğurucam diyorum.gece 12 de falan gelir artık.
İngilterede baba doğuma girmese bile göbek kordonunu kesmek için çağırıyorlar canım. Bebekle baba arasındaki bağı kuvvetlendiriyormuş. Ben de burada doğum yapmıcam ama diyorum Türkiyede de en azından doğumda yanımda ol önceleri olur diyordu şimdi o da doğumdan korkmaya başladı:)
diyor zaten bebeği birlikte taşıdık (ki gerçekten sağolsun hamilelik boyunca herşeyi yapmaya çalıştı hala da yapıyor) bir doğumu kendi başına yapacaksın ona da beni ortak etmek istiyorsun doğumdan bari beni muaf tut sen bir doğururken ben 9 doğururum orda diyor. Haklı aslında bu onun da istemesi gereken birşey sonuçta ama ben de isterim yanımda olsun son karar onun tabi
Bu arada benim eşim normal doğuma bile girmek istiyordu. Şimdi tırsmaya başlamış. Doğuma girmem sanırım deyip duruyor
Ben de normal doğumda istemem zaten yanımda.
Ciddi ciddi doğum hazırlığında gördüm kendimi
ilk kez duydum al benden de o kdr bnm doktorum bol yürüyüş verdi 1 saat günde en az normal doğuramazsın dedi yoksa aynı şekilde aile hekimliğindeki ebede öyle dediBu şekilde suyun azalacağını ilk defa duydum ve çok şaşırdım doğrusu.
beni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus
Eki Görüntüle 699638 Eki Görüntüle 699639
kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
Kızlar selamlar, ben de bebeğin odasını, hastane çantasını, benım hastane cantamı vs hazırladım..
Tüm kıyafetlerini, ıvır zıvırlarını vs yıkadım-ütüledim yerleştirdim.
Öldüm bittim bacaklarım ayaklarım şişti amaaa değdi..
Su an cantamı alıp cıkacak durumdayım çok şükür..
35. haftanın içindeyim ve her an herşey olabilir.
Havalar ısınsın, diye dört gözle bekliyordum zaten..
Kıyafetlerını nasıl yerleştiricem, diye düşünürken gruplandırarak yerleştirmeyi seçtim.
Karışık olarak saklanınca bazen bazı kıyafetler kullanılamadan kalıyor,
küçülmüş oluyor dedim kendi kendime..
Kısa kollu bodyler, uzun kollu bodyler, takımlar, çoraplar, eldivenler, ağız bezleri,
havlular, nevresım takımları vs vs dıye ayrı ayrı koydum cekmecelerıne.
Her bir çekmecede kıyafetlerın üzerlerıne de bırer büyük oyalı tulbent orttum, tozlanmamaları ıcın.
Hep de o sekılde kulllanmayı dusunuyorum..
İlerisi için de tozlanma riski var çünkü, nasılsa herseyın yerı bellı.
Ona göre aradıgımı sıp dıye bulabılıcem.
Karyolasındakı cekmecelerıne de birine bebek bezleri ve ıslak havluları koydum, diğerine banyo malzemelerini, kremlerini vs..
İçim rahatladı, ne-nerde biliyorum artık..
Oh be, bu ara güneşi gören hazırlıklara baslamış ya da bitiriyor anladıgım kadarı ile..
Hepinize kolay gelsin, inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur; özenle aldık, hazırladık;
paşalar-prensesler gelsin de görsünler artık, vakitleri tamam oldugunda..
Aminnn...................
hanımlar
kac gundur dogru duzgun gıremedım arada bakıp cıktım
ama bugun üstüden kocaman bir yük kalktı
evi temizlettim halıları yıkamaya gönderdim şimdiden misler gibi oldu heryer
aslında daha geç yaptırmayı düşünüyodum doğuma yakın ama içimde hiç rahat değildi acil bi durumda berbatttı cam kapı
cok iyi oldu valla sermicem halılarıda doguma kadar
şimdi bebeğimin kıyafetleri yıkaması ve yerleşmesi kaldı haftaya annem gelcek onla halletcez inşşlh onlarıda
cooookkk yoruldummmm ama rahatladım valla udak tefek seyler dışında hallettik sayılırrr
birde doymak nedir bilmiyorummm deli gibi acıkıyorum
halılarımı ocak ayında yıkatmıştım acaba gene versemmi yıkamaya?
bnm yırtık pırtıklardan püfsss zaten bi anda çıkıverio onlar cnm ya beldede çıkarmış babaannem diodu bebek yayıldıkça yanlara dahada çatlar dedi son 2 ayda daha çok çatlıomuş yengem doğumdan snra geçmio dedi ama kendi bişi kullanmamış bizler çoğumuz kullandık etkisi olur inş da doğumdan snra gider chucky gibi oldum resmenyaa bu arada karnımda yırtık pırtıklar başlamış şimdiye kadar bişi yoktu
korkunç görünüyo resmen yırtık derim incelmiş kırmızı kımızı çizgiler...
doğumdan sonra geçecekmi acaba:26::26:
Kontrolümüze gittik geldik teteler.
Minnoşum 2 kilo 400 gram 48,3 cm olmuş.
Sezeryan tarihi için 24-27 mayıs arasında birgün dedi doktorumuz. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Suyumuz falan iyi çıktı çok şükür.
isten kostur kostur gelip 36 haftalik hamile esini evde yanliz birakip hali saha macina yetisen dusuncesiz bir kocam var.simdide oturmus sampiyonlar ligi macini izliyor
Ben de evde bir basimayim. Allahtan top pesinde degil mesaide. Yoksa kirmistim kafasini.
önceden istemem diye düşünüyodum eşimi ama bu ara bahsi geçtiçe hevesleniyorumne güzel yaa sizin hastanelerinizde eşlere de izin var niye benimkinde yok
ben de doğururken kocam yanımda olsun istiyorum
bende hepsini vermicektim önce temiz halılarımda vardı arasında amahalılarımı ocak ayında yıkatmıştım acaba gene versemmi yıkamaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?