2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hanımlar
kac gundur dogru duzgun gıremedım arada bakıp cıktım
ama bugun üstüden kocaman bir yük kalktı
evi temizlettim halıları yıkamaya gönderdim şimdiden misler gibi oldu heryer
aslında daha geç yaptırmayı düşünüyodum doğuma yakın ama içimde hiç rahat değildi acil bi durumda berbatttı cam kapı
cok iyi oldu valla sermicem halılarıda doguma kadar
şimdi bebeğimin kıyafetleri yıkaması ve yerleşmesi kaldı haftaya annem gelcek onla halletcez inşşlh onlarıda
cooookkk yoruldummmm ama rahatladım valla udak tefek seyler dışında hallettik sayılırrr
birde doymak nedir bilmiyorummm deli gibi acıkıyorum

ağzım hiç boş kalmıyor yahu sürekli bir şeyler yeme halindeyim
şekerim var ama hiç dikkat edemiyorum canlar :26:
zaten ağzım kuruyup durduğunda anlıyorum ki şekerim yine çıktı
buna rağmen işim gücüm dondurma tatlı bilmemne

ben varım.yer kavgası yapıyoruz resmen kızımlaçok fazla itiyor kakıyor annesini şımarığım benim.bendede ne dar bir karın varmış anacım yakındır el ayak izini görmem.böyle topuğunu falan yakalıyorum karnımda sürte sürte gezdiriyor ayağını:)

yaaaaa ne güzel bende mayıs sonu olmak istiyorummmmm bir an önce bitsinnnn artıkkkk :)))) ilk doğuran sen mi olacaksın peki daha öncesi var mı ?
Ben normal dogumu bekliycem. Sezeryan olacaklar benden once bebeklerine kavusabilir

benim ki sezaryen olsa bile girmem diyor :)) bizim canımızdan can çıkıyor onlar yanımızda bile duramıyor ahhhh annelik ahhhh :))
Ben disarda beklerim demeye basladi esim de. Biz de ikinip duralim icerde, o hazir bebegi sevsin oh ne ala

kızlar alakasız olucak belki ama kararsız kaldım göğüs pedinizi hangi marka aldınız hastane çantamda bi o kaldı eksiğim:)
En iyisi jelli yapisindan dolayi lansinohmus.Ben stok yaptim

kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
Allah kavustursun

Benim esim normal dogumada olsa girmek istiyor o zaten benim basimda duracagi icin o tarafi gormeyecek elini tutucam diyor zamaninda beni cok uzdu simdi iyi seyler yapmaya calisiyor valla artik ayilir mi bayilir mi bilemem benim yasadigimida gorsun o da hissetsin.Ben girme dedim ama kendi istiyor cok hassas ve duygusal gobek kordonunu gormeye dayanamiyor nasil duracak anlamadim

İngilterede baba doğuma girmese bile göbek kordonunu kesmek için çağırıyorlar canım. Bebekle baba arasındaki bağı kuvvetlendiriyormuş. Ben de burada doğum yapmıcam ama diyorum Türkiyede de en azından doğumda yanımda ol önceleri olur diyordu şimdi o da doğumdan korkmaya başladı:)
diyor zaten bebeği birlikte taşıdık (ki gerçekten sağolsun hamilelik boyunca herşeyi yapmaya çalıştı hala da yapıyor) bir doğumu kendi başına yapacaksın ona da beni ortak etmek istiyorsun doğumdan bari beni muaf tut sen bir doğururken ben 9 doğururum orda diyor. Haklı aslında bu onun da istemesi gereken birşey sonuçta ama ben de isterim yanımda olsun son karar onun tabi

Son düzenleme:
isten kostur kostur gelip 36 haftalik hamile esini evde yanliz birakip hali saha macina yetisen dusuncesiz bir kocam var.simdide oturmus sampiyonlar ligi macini izliyor

isten kostur kostur gelip 36 haftalik hamile esini evde yanliz birakip hali saha macina yetisen dusuncesiz bir kocam var.simdide oturmus sampiyonlar ligi macini izliyor

vallaha inanması güç ama senin yazını okurken benim çok düşünceli kocamda basket maçına gitmek için son hazırlıklarını yapıyordu:)sen top peşinde koşarken bigün doğurucam diyorum.gece 12 de falan gelir artık.

benimki başından beri giremem deyip duruyo ben çok istiyorum ve ısrarediyorum.hatta onun gelmediği bi kontrol sonrası kandırdım drla konuştum sende girceksin doğuma diye çok kızdı bensiz niye konuşuyosun diye.sanırım sonrasında benim tepkimdem dolayı gircem fln demeye başladı ama şuan çok saçma gelmeye başladı bana.benim zorumla yanmda olcaksa hiç olmasın istemiyorum.artık bu konuyu hiç açmıycam ama çok kırgınım ona bu konuda(ben de onu yalnız bırakıcam bana ihtiyacı olduğunda çok kötü alcam intikamımı ama kararlıyım.

ne güzel yaa sizin hastanelerinizde eşlere de izin var niye benimkinde yok
ben de doğururken kocam yanımda olsun istiyorum

Ben de evde bir basimayim. Allahtan top pesinde degil mesaide. Yoksa kirmistim kafasini.

huylu huyundan vazgecmiyor canim.bugune kadar hic karismamistim mudahale etmemistim ama bugun gitme dedim,gitti ne diim artik azcik empati ilgi beklentimiz

Bikac dogum videosunda babaya kestirdiklerini gorduk benimki fena oldu bana yaptirlarsa cok kotu olurum diyor.O 9 u kapinin onundede dogurur hatta icerde kenarda dursa daha az bile stres olur.
Bu arada kizlqr aklinizda bulunsun ingiltere artik anne ve bebegin kalp atisi sakinlemeden kordonu kesmiyormus 2 yada 3 dakika bekliyorlarmis beyni etkileyen bir durummus cok zor birsey degil bunu doktorlardan rica edebilirsiniz.

zaten girmesin cnm bnce duymuştum erkek doğuma girdiğinde kadından soğuyomuş o görüntüde nedense bende anlamadım duydum sadece psikolojik olarak yani
Bu şekilde suyun azalacağını ilk defa duydum ve çok şaşırdım doğrusu.
ilk kez duydum al benden de o kdr bnm doktorum bol yürüyüş verdi 1 saat günde en az normal doğuramazsın dedi yoksa aynı şekilde aile hekimliğindeki ebede öyle dedi

maşallah cnm boşver desinler oh at göbüşü bi sağa bi sola :) aynı zamanlardayız bnm senden ufak mesela senin karnın dar demek bebiş fırlamış dışarı yavrucak bnm çok genişmiş doktor 5 ayda minicik karnım varda ayva kdrdı :)
kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:

anacım kocişin bi gelsede sende rahatlasan bizde stres oldum valla ya gözün aydın hadi tatlım allah ayırmasın bu kdr bi daha
QUOTE=Butunduamvesenam;30139545]vay be sonunda gecmisi okudum. gobus resimlerine bayildim soylemeden gecemiycem. masallah herkese. benimde cumartesi plajda cekimlerim yapildi cok eglendim resmen fotomodel gibi hissettim. gelen gecen bakip iltifat ediyodu cok guzeldi. heyecanla bekliyorum fotografcinin resimleri gondermesini. gelsinde insallah bende koycam bir kactane buraya
ben ramazanda kesin oruc tutmuycam zaten emziren anneye farz degil diye biliyorum emzirmem bitince kaza edicem. ozellikle burda gavur ulkesinde tek basina tutmak zaten zor birde ben florida gibi cehennnem sicaklarinin oldugu bir eyalette yasiyorum benim icin anormal zor olur bebegimi besleyemem.
bizimde herseyimiz hazir cok sukur hastane cantam falanda hazir sadece oglusu bekliyoruz artik. bu arada doktorum ispanyaya tatile gitti 2 hafta yok insallah bir sorun yasamam baska doktor istemiyorum cunku ona cok alistim. esimde tek nedeni bumu yoksa adamin asiri yakisikli olmasininda bir etkisi varmi diye sordu cok guldum hahahah.
burda sizlerin mesajlarini okuyup baya bi heyecanlaniyorum. zaman yaklastikca icim kipir kipir oluyo. oglumun odasina girip cikip bakiniyorum dua ediyorum hayirlisiyla kucagimiza alalimda insallah sonra turkiyeye tatile gidicez. cok ozledim memleketimi.
sizler kayinvalidenizden esinizin ailesinden sikayetcisiniz bende tam tersi kendi ailemden muzdaripim. plajda gobuslu resimler cektirdim diye bile sorun yaptilar. zaten bu yasta hamileyim diyede soylemediklerini birakmadilar. sevineceklerine hep negatif seyler soylediler. cok uzuldum ama aldirmiyorum. turkiyeye gidincede akdeniz sahillerinde bir yerde tatil yapicam ve onlari ziyarete gitmicem cok moralim bozuldu. bir yandan gelin diyolar ote yandan o tarihlerde planlari olduklarini soyluyolar. zaten yaptigim herseye karisirlar ve bi laf sokarlar. yani sizde tamamen farkli bir durumdayim. kayinvalideden bi sikayetim yok. hic karismaz hatta bebek icinde baya bir hevesli aldiklarimizin cogunu o odedi. neyse simdilik benden bu kadar. herkese sevgiler.[/QUOTE]
sabırsızca bekliorum o resimleri meraklandım gelir gelmez ekle canım :)hamileliğin yaşı yoktur deseydin sende laf edenlere bnm halam 48 yaşında dourmuştu oğlunu doğurabiliyorum ya deseydin sende sevinmeleri gerek anlamadım gtti kayıvalidenin kıymetini bil çoğu kişi dertli çnkü bnm annemde senin kaynanan gibi aynı 2 gelinimiz var annem ne tatlılarına ne tuzlularına karışır gelinler daha bi bez alıp sürmemişlerdir evine annemin ama annem kendini kötü etmez asla

oh btmiş seninde gözün aydın güneşi gördük attık aynen sokaklara kendimizi.Bende öbr hafta bebişin cicileri yıkamaya başlıycam annemdekilerinde gelmesini bekliyorum valizine kdr aldık hazırlığı tammalarım 15 güne kdr aniden doğursak ortadaki herşey mağaza ürünü ne ara yıkanır ne ara ütülenir iyi etmişsin bitirip rabbim kolay doğum versin

seninde mis evin hayırlı olsun cnm :) bnde senin gibi kaç gündür girmedim serme halılarını bencede sıcaklar başladı camları açıoruz toz olduğu gibi içerde doğuam serersin minnaka mis gibi koksunlar ben henüz kaldırmıorum halıları doğuma btn evin halılarını annem aldı yeni yıkattık onları sericem bunlarıda yıkamaya veririm die düşündüm 15 gün snra artık btn işleri bitirmeliyiz çoğumuz doğum çok yakın artık heyecan bastı valla bu arada iiştahn varken yemene bak ben silah zoruyla yemek yiorum zaten bünyem yazları yemeği kaldırmıo malesef sıcaktan yiyemiyorum pek salatalarla yoğurtla sütle atlatıcam artık inş
halılarımı ocak ayında yıkatmıştım acaba gene versemmi yıkamaya?

bence vermen gerekli cnm bebek gelicek bizle bir değil bünyesi alerji olur hemen ver bence şmdi yerlerede kilim fln at idareten doğuma serdirirsin eşine
bnm yırtık pırtıklardan püfsss zaten bi anda çıkıverio onlar cnm ya beldede çıkarmış babaannem diodu bebek yayıldıkça yanlara dahada çatlar dedi son 2 ayda daha çok çatlıomuş yengem doğumdan snra geçmio dedi ama kendi bişi kullanmamış bizler çoğumuz kullandık etkisi olur inş da doğumdan snra gider chucky gibi oldum resmen

maşallah yiğit beye :) büyümüş epeyce annesi 3200 3300 ile gidersin doğuma sende haftası ile uyumlu minnakın suyun iyiyse neden normal düşünmüosun tatlım ?Bebek dediğim kiloda da doğarsa rahat doğurursun bi ıkınmada dışarda allahn iznyle sezaryen bakımı çok önemli iyi bakabilirler mi acaba?Onuda blmiorum iyi bakılırsan sorun olmaz allah korusun açılır fln emzirirken sıkıntı oluyomuş raat edemiomuşsun die duydum pozisyonu nasıl bebişin kafa aşağıdamı yukarıda mı o da önemli tabi doğum anında dönen bile var((((BEN)))

bi tanede bende var mrk etme her pazartesi halı sahada 1.30da gelio gece 12 1 maç yapıo sinir oluorum lafta sokuorum bi bu eğlencem var dio bişey diyemiorum napim

ne güzel yaa sizin hastanelerinizde eşlere de izin var niye benimkinde yok
ben de doğururken kocam yanımda olsun istiyorum
önceden istemem diye düşünüyodum eşimi ama bu ara bahsi geçtiçe hevesleniyorum
ama malesef benm hastanemde de izin yok
neyse bakalım hayırlısı
halılarımı ocak ayında yıkatmıştım acaba gene versemmi yıkamaya?
bende hepsini vermicektim önce temiz halılarımda vardı arasında ama
adamlar halıları almaya gelince verdim hepsini bi sudan geçsin dedim
en azından aklımda kalmasın
bence sende ver gitsin tertemiz eve gelsin kuzucun sonrasında epey rahat ederiz inşşşlh

kociş geliomuş yemekleri ısıtim bende çıkim artık uyumuşuz 7den beri anca kk ya yetiştim ama doyamadım bgn buraya yarın devam öpüldünüz canlarım miniklere iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…