KIZ Bende saf gibi iNANDIM BAŞTA hehe
sONRASINI okudum allahtan:))
tamam ben ona bir ayar çekerim
canim bende netten bakarim cok iyi kek tarifleri bilmiyorum bir tek islak keki iyi yapiyorumTAlıaa canım bildiğin güzel bir kek tarifi var mı ya
yarın yapmam lazım çok canım çekiyor:)
Ben benim bildiklerimden sıkıldım valla
hehehe iyikide okumusun bak benim yazdiklarimi sonuna kadar okumalisin ne cikacagi belli olmaz en sonda supriz yumurta gibiyimm
canim bende netten bakarim cok iyi kek tarifleri bilmiyorum bir tek islak keki iyi yapiyorum
Anladım canım kala kala benim yine eski tarifime kaldım
Bildiğimiz damla çikolatalı normal kek tarifi işte
asıl sen nereye kayboldun bekliyorumki Talıaa kek tarifni yazıyor
selamlar...
Vealeykümselam kendine gelebildin miselamlar...
hee bak o da guzelmiss yukarda yazdimya sureyyanin dogum hikayesini okuyordum ben sonr abir baktim asagida ismin yok senin ama acik gözukuyorsun dedim kim bilir suan nereyi kurtluyorr
Vealeykümselam kendine gelebildin mi
Bende okudum onu canım
Hee yok burdaydım kek tariflerine bakıyordum netten
aslm hosgedlinn canimmm
Vealeykümselam kendine gelebildin mi
Bende okudum onu canım
Hee yok burdaydım kek tariflerine bakıyordum netten
anladimm iyi bir tarif bulursun bizlede paylasskek kek dedin benimde canim cekti suann ama kalkip yapmayada hic keyfim yok bu saate
hosbuldukk kendimdeydimki zaten ne oldu ki ama komik bisey var muge anliyi izliom adam oksuruo galiba bende 2 gundur kus sesi saniyorum bugunde duyunca dedim heralde buzdolabinin arkasina filan kusmu yuva yapti diye bakiom bakiom bisey yok en son adamin oksurdugune kanaat getirdim
Kız Fatmagülün kıllarını gördün ya hani o yüzden sordum
Amaan bu saatte ne Müge anlısı internetten tekrarına mı bakıyorsun
Ben sevmiyorum ya o programı
bugün kontrolden geldik teyzelermisafirim vardı anca girebildim zayıf oğluşumun tombik tavşan yanaklarını iri gözlerini büzdüğü ağzını paylaşayım dedim ne derdi varsa artık somurtmuş oturuyodu yer annesi onun sarkık yanaklarını tavşanım benim bugüne kadar bir hafta önde giden minnoşum şimdi iki hafta geride çıktı ama dert etmiyorum sancım yok suyu normal sağlıkla gelsin de beslerim ben onu 2500 gramız 47 cm boyumuz var haftaya da nst ye gircez az kaldı artık
Eki Görüntüle 700361 Eki Görüntüle 700362
hee gordum sonunda
evet nabim izliom ben takip ediyorum mugeye yeni basladim,
serapi izliyordumsimdi ikisinide izliom
sen resim ekliyecektin buugn ekledinmi :26:
bugün kontrolden geldik teyzelermisafirim vardı anca girebildim zayıf oğluşumun tombik tavşan yanaklarını iri gözlerini büzdüğü ağzını paylaşayım dedim ne derdi varsa artık somurtmuş oturuyodu yer annesi onun sarkık yanaklarını tavşanım benim bugüne kadar bir hafta önde giden minnoşum şimdi iki hafta geride çıktı ama dert etmiyorum sancım yok suyu normal sağlıkla gelsin de beslerim ben onu 2500 gramız 47 cm boyumuz var haftaya da nst ye gircez az kaldı artık
masallahhh masallahhhhhhh cok tatli cikmis canim yanaklari tam isirmalim duruyor valla
aaa birde kilosu azmiymis simdi masallahh cok iyi gözukuyorr dolgun dolgun duruyor yanaklarii oyy yerim ben onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?