2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
KIZ Bende saf gibi iNANDIM BAŞTA hehe
sONRASINI okudum allahtan:))
tamam ben ona bir ayar çekerim

hehehe iyikide okumusun bak benim yazdiklarimi sonuna kadar okumalisin ne cikacagi belli olmaz en sonda supriz yumurta gibiyimm

TAlıaa canım bildiğin güzel bir kek tarifi var mı ya
yarın yapmam lazım çok canım çekiyor:)
Ben benim bildiklerimden sıkıldım valla
canim bende netten bakarim cok iyi kek tarifleri bilmiyorum bir tek islak keki iyi yapiyorum

hehehe iyikide okumusun bak benim yazdiklarimi sonuna kadar okumalisin ne cikacagi belli olmaz en sonda supriz yumurta gibiyimm

canim bende netten bakarim cok iyi kek tarifleri bilmiyorum bir tek islak keki iyi yapiyorum

Anladım canım kala kala benim yine eski tarifime kaldım

Bildiğimiz damla çikolatalı normal kek tarifi işte
asıl sen nereye kayboldun bekliyorumki Talıaa kek tarifni yazıyor

Bildiğimiz damla çikolatalı normal kek tarifi işte
asıl sen nereye kayboldun bekliyorumki Talıaa kek tarifni yazıyor

hee bak o da guzelmiss yukarda yazdimya sureyyanin dogum hikayesini okuyordum ben sonr abir baktim asagida ismin yok senin ama acik gözukuyorsun dedim kim bilir suan nereyi kurtluyorr

Vealeykümselam kendine gelebildin mi
hee bak o da guzelmiss yukarda yazdimya sureyyanin dogum hikayesini okuyordum ben sonr abir baktim asagida ismin yok senin ama acik gözukuyorsun dedim kim bilir suan nereyi kurtluyorr

Bende okudum onu canım
Hee yok burdaydım kek tariflerine bakıyordum netten

aslm hosgedlinn canimmm

Vealeykümselam kendine gelebildin mi

Bende okudum onu canım
Hee yok burdaydım kek tariflerine bakıyordum netten

hosbuldukk kendimdeydimki zaten ne oldu ki ama komik bisey var muge anliyi izliom adam oksuruo galiba bende 2 gundur kus sesi saniyorum bugunde duyunca dedim heralde buzdolabinin arkasina filan kusmu yuva yapti diye bakiom bakiom bisey yok en son adamin oksurdugune kanaat getirdim

bugün kontrolden geldik teyzeler misafirim vardı anca girebildim zayıf oğluşumun tombik tavşan yanaklarını iri gözlerini büzdüğü ağzını paylaşayım dedim ne derdi varsa artık somurtmuş oturuyodu yer annesi onun sarkık yanaklarını tavşanım benim bugüne kadar bir hafta önde giden minnoşum şimdi iki hafta geride çıktı ama dert etmiyorum sancım yok suyu normal sağlıkla gelsin de beslerim ben onu 2500 gramız 47 cm boyumuz var haftaya da nst ye gircez az kaldı artık

anladimm iyi bir tarif bulursun bizlede paylass kek kek dedin benimde canim cekti suann ama kalkip yapmayada hic keyfim yok bu saate

Yok anacım bu saatte kim yapacak zaten
bende akşamdan beri sayıklıyorum
çoktan yapardımda kabartma tozu bitmiş işte yarın eşime aldırayımda yapayım

Kız Fatmagülün kıllarını gördün ya hani o yüzden sordum
Amaan bu saatte ne Müge anlısı internetten tekrarına mı bakıyorsun
Ben sevmiyorum ya o programı

Kız Fatmagülün kıllarını gördün ya hani o yüzden sordum
Amaan bu saatte ne Müge anlısı internetten tekrarına mı bakıyorsun
Ben sevmiyorum ya o programı

hee gordum sonunda
evet nabim izliom ben takip ediyorum mugeye yeni basladim,
serapi izliyordum simdi ikisinide izliom
sen resim ekliyecektin buugn ekledinmi :26:

masallahhh masallahhhhhhh cok tatli cikmis canim yanaklari tam isirmalim duruyor valla
aaa birde kilosu azmiymis simdi masallahh cok iyi gözukuyorr dolgun dolgun duruyor yanaklarii oyy yerim ben onuu

hee gordum sonunda
evet nabim izliom ben takip ediyorum mugeye yeni basladim,
serapi izliyordum simdi ikisinide izliom
sen resim ekliyecektin buugn ekledinmi :26:

Serap nasıl peki oda aynı format demi o serap nasıl bir kadın ya estetik var mı onun yüzünde
her yeri kalemle çizilmiş gibi nohut gibi sanki burnu felan hoşuma gidiyor ama tabi kaç kilo makyaj yaptığıda ortada
Ne fotoğrafı canım:26:

MASALLAH cok guzel ALLAH BAGISLASIN saglikli dogum nasip etsin INSALLAH(AMIN)

canım havuçlu kek sever misin ben sık yaparım herkes de bayılır istersen yazarım tarifini

Ay çok tatlı maşallah kilosuda az değilki valla benim minnoşumla aynı kilodalarmış
Yanakları tombik tombik çok tatlı nazar değmesin maşallah diyeyimde

Son düzenleme:
masallahhh masallahhhhhhh cok tatli cikmis canim yanaklari tam isirmalim duruyor valla
aaa birde kilosu azmiymis simdi masallahh cok iyi gözukuyorr dolgun dolgun duruyor yanaklarii oyy yerim ben onuu

teşekkür ederiz teyzesi ben 36 haftadayım ama kilosu 34 haftalık çıktı yanaklarla idare etcez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…