2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben ben bennn...babamız evde yok aynı zamanda gribiz uykuda gelmiyooorrr gelsede rahat yatamıyorum kaburgalarım batıyor artık
geçmiş olsun canım durumuna üzüldüm ama tek sıkılan ben değilmişim bunada sevindim aynı dertten bendede yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum :))))
gerçekten miii
peki nasıl ucunu çıkarcam o zaman yaaaa

walla benimde hiç yok yeni doğum yapan teyzem var o doğumdan sonra bebeğin emerek ucunu çıkarttığını söylüyor bekleyip görücez hep birlikte:))))

bu topik açılalı aylar olsu ysmc
bugün de ilk dogumunu yapan lımonagaci ndan rıca ettım oraya detaylı eklemesı ıcın
topiğin ilk sayfasındna lınkı bulabılırsın

Arattim ancak bulamadim az kalsin aciyordum ilgilenip ilgilenemiyecegim konusunda emin olamadim vazgectim, iyikide yazmisim sen soyleyince gordum.Nisan annelerininki gibi sablon yaparsin bize dimi?Hepimize saglikli kolay dogumlar olsun insallah

Hepsi çok güzel güle güle giyin canım

çok sağol tatlım

ya işte o zaman çok yara olcak, yengemin öyle oldu, ucu yoktu, bebek ceke ceke, eme eme çıkarcak tabiki ama hem o sırada bi süre aç kalıyo hem de sen neler çekiyosuunn

Onu yapicam diye erken dogurma dilca, doktorlar dogumu gecikenlere meme ucunuzla oynayin diyor bilgin olsun.Yapacaksanda en azindan 34. Haftayi bitir ondan sonra yap

canim insallah sag saglim gidersin turkiyeye
neden endilsenlendinki simdi 35 sonuna kadfar kabul ediyorllarmis sende zaten 35 i bitirmemis oluyorsun daha :)))
simdiden hayirli yolculuklar insalalh sorunsuz inersin :)) turkiyeye varinca bize haber vermyide unutma :))

canim cok uzuldumm senin icin gercekten cok zor gunler gcirmisin allah yardimcin olsunn kv denide allah islah etsin anlamadimki ayridiginda ne yapacak bir cocuk kalmis digerinden simdi birde senden kalmasi cok hosuna gidecek galiba (
esinede allah aki fikir versin insallah dogruyu anlar en kisa zamanda, yasadiklarindan insan birazcik ders cikarir ayni hatayi ikinci kez yapmazz. inanirmisin dun nedense birden aklima sen geldin uzun suredirde görememistim seni merak etmistim :))
kayinpederinde gercekten cok igranc seyler yapmiss bilincli yapmadigindan eminim sana eziyet olsun diye yapmiyordur ama tahammul etmek cok zor bu durumdayken boyle seye allah sabir versin yardimcin olsun insallahh ((
yarin degil canim bu sabah dogurmus olmasi gerekiyor insallah hayirlisi ile kucagina almistir :))) sureyya diye bir arkadar sezryan olcakti sanirim o da:)) insallah ikiside cok iiyidr simdi :))

ayyy bendede var diyabett ama ben insulin kullancak boyututa gelmemistim yinede bende korkuyordum erken olcak diye :))
cok kötu olmus hazirliksiz yakalanman bebisin ne yaptii insallah ciplak felan kalmamistir hastanede ( dogum hikayeni paylasirsan bizle en kisa zamanda cok seviriizz . insallah sütünde bollasmistir. hurma yemeyi unutma sütü cogaltir ve umudunu kesmeden sagmaya devam et :))

canim uzme kendini sende esler ne kadar kavga ederseniz okadar cok kötu oluyorsunuzz kavga etmekle onlara hic birsey yaptiramazsinizz:)) tatli dille isve cilveyi deneyinn kizlar o zaman cok ise yariyorr,) valla bende bazen sinirlerime hakim olamayip laf sokuyorum esimee sonra o da bana ssöylyür tekrar ben ona derken kavga cikiyorr ve aramiz kötu oluyorr suratu bes karis asik evde dolasiyor daha sinirimi bozuyor en iyis tatli dille istedigini yaptirmakk

canim sende daha yeni evlisin evliligin baslarinda yemek yapamayan bri cok kadin var birilede bendim takvim yapraklarindan yemek tarifi bulup yemek yapmaya casliyordumm o zamanlar internett flnda yoktuu ahahhhhhhhhahhh. simdii istedigim herseyi yapabilir durumdayim ama malesef yemek yapma konusunda biraz tembelim hic sevmiyorum napim yemek yapmayi

ay canim öyle cok nazli ciktii baslardada cinsiyetini göstermiyordu ne cekmistik ögrene kadar simdien yuzunu saklyiorr ancak yarisini görebildik simdiye kadar yuzunun diger yarisini ya elyle ya kordonuyla sakladi . evet canim digerlerinede yapamamistimm cok uzluyorum simdi gerci ilk kizimda oyle birsey yoktu ama sanirim oglumdayken yeni cikmistii bilmedigim icin yapamamistim:26:bundada kendisi göstermedi kendisi kaybetti napalimesimde diyor ablasinin ve abisin yokya onlar uzulmesin diye o yuzden yaptirmak istemedi saklyior diyorbir dogsun hele ben yapcagimi biliyorum uzaten ona isir isir bitirecem elelrini. ay canim sorma ne kötu gun gecirdim dun ya annemin ciddi ciddi bana onu yaptiracagini tahmin etmemistim
oda biiyor evde butun isi esime yaptirdigimi bana yardimci olcagi yerde benden yardim istemesi bazen gercekten cok zoruma gidiyorr benimki de annemi kaynanami diye düsünmyor üzülmüyor degilim hani burdaki bazi arkadaslara bakiyorumda her ne kadar benim ilk olmasada yinede annemden bende ufrak tefek yardimlar beklerdim baslarda bulantidan mutfaga giremiyordum birgun bile gelimde yemek yapim demedi yada yapip getirmedi ben yapip onu cagirdim cogu kez ( yinede canisagolsun diyoruim artik napim iyiki esim var o yapiyor bari yoksa halim harapti benim de :))

canim senin oglun dönmus olmasinn döndügü icinde sagida duruyor olabilir :)) oturken nasil hissediyorsuin sen kendini altan baski yapiyor ve migde kismin da bir bosuk olusuyor cok rahat artik migde kaburgaya batma olayi ortadan kalktii :)))
insallah yarin guzel haberlerle gelirsin oglusun dönmustur o masaja fln gerek kalmadan.:)) hahaha benmi dogurmus olyuorum
ya bende dedim ilk doguan ben olcak galiba diyee ama sagolsun arkadaslarin bebisi erken davranmisslar kismet olmadi bana hayirlisi olsun artik kismette ne varsa o yasanirr ama dun baya doguracm sandim bende bugun cok sukur iyimm

canim senin bebiste dönmustur o yuzden agri yapiyodur artik normal bu agrilar hatta daha cok ilerliyecek suan ben mesela baya yuruyemez hale geldim birde son aylarda bol bol yuruyus yapiun diyorlar nasil yapcaksakk

canim sakin oynama göguslerinle erken doguma neden oluyorr daha senin haftanda cok var bir sorun yaratmasin oynayipta
merak etme bebis emerek cikartir onu sen bile sasirsin ozaman .:)) eger o emerken cikmazsa ozaman o aleti denrrsin cikar insallahh:)) BU ARADA GECELIKLERINDE COK GUZELL GULE GULE GIYMEK NASIL OLSUN INSALLAH .))))

TALIAA yine mi annenle konuşuyorsun telde:))

yok canim gecmisi oku oku bugun saatlerce bitirmedim kac saatir gecmis okuyordum kac kez kaaptiü actim gerii :)))

Kızlar bu ayak şişliğine bir çare:26:bilen varsa yazsın çok kötü ayaklarım fil ayağı gibi
bileğim ayağımla birleşti neredeyse
tuzluda yemiyorum çok dikkat ediyorum hamur işini tamamen çıkardım mutfaktan
arada bir beyaz ekmek kaçıyor ama olsun o kadarda
Ne yapabilirim?eşim akşam bebe yağıyla masaj yaptı ama hala tık yok
Çok acıyor bide sizinkide mi böyle? tarif ettiğim gibimi?

Talia arkadasimiz paylasinca gordum kralkaya nin yasadigini.Eyvahlar olsun, iste kizlar ufak tefek seyleri gormezden gelin neler var.
O kadinin akil hastanesine yatmasi lazim ugrasacak baska seyi kalmamis Allahtanda mi korkmuyor nasil bir vicdan cocugunun yuvasini bozup bundan haz duyup egosunu tatmin ediyor rahatsiz.El insani benim benim evliligimi yikmaya calisti hergun beddua ediyorum nasil insanlar bunlar diye aklim almiyordu, bir anne yaptiktan sonra baskalari neler yapar.
Kralkaya o kayinvalideni alip valla. . . . . . yazik hayattan nasibini alamamas kotu kalpli arsiz, milletin utanicagi seyle bu ovunuyor.ay cok sinirlendim kimsenin yaptigi kimsenin yanina kalmaz.

Halk ekmegin cavdarli ekmegi var o kuru degil bende beyaz ekmek seviyorum ama onu yiyebiliyorum dene istersen.Ayaklarini yukari kaldir birde kan dolasimi yavas oldugu icin olabilir sik sik soguk su ile yika ayaklarini dizden asagi.

canim benim bildigim cözüm tuzlu soguk suda bekletmek iyi geliyor. birde ayaklarini yukarda tutmaya calis yere uzatarak oturma asla daima yuksekte tutmaya caliss birde cok ayakta kalmamaya calis :))

Halk ekmegin cavdarli ekmegi var o kuru degil bende beyaz ekmek seviyorum ama onu yiyebiliyorum dene istersen.Ayaklarini yukari kaldir birde kan dolasimi yavas oldugu icin olabilir sik sik soguk su ile yika ayaklarini dizden asagi.

Eşim almıştı bir iki kere yedim üst üste tiksindim ondan canım ya şöyle yemeğede banamıyorsun ya onu yok tat alamadım ben ondan
Soğuk su mu.Ay bende duşa girdim akşam sıcak suyu tuttum ayaklarıma ovdum dakikalarca belki damarlar gevşer diye
Tam tersini yapacakmışım demekki teşekkür ederim

canim benim bildigim cözüm tuzlu soguk suda bekletmek iyi geliyor. birde ayaklarini yukarda tutmaya calis yere uzatarak oturma asla daima yuksekte tutmaya caliss birde cok ayakta kalmamaya calis :))

Tuzlı soğuk sumu mesela iki litre suya ne kadar su öyle ölçüsü var mı rastgele mi yoksa?
Yaırn hemen yapmam lazım çünkü yere basamıyorum moralim bozuluyor baktıkça ayağıma

Aynen valla bizimki bunların yanında devede kulak kalır
Ne kötü piskopat insanlar var Allah akıl fikir versin
Buda bir imtihan işte ne yaparsın.
Bunlarada anne deniyor ya ona şaşıyorum

Canim halk ekmekde 2 tane var birisi kare cok sert o tam bugday, bir tanede yuvarlak odun ekmeginin minyaturu seklinde saf cavdar degil cavdarli ekmegi var o yumusak onu banabiliyorsun valla ayni kafadayiz bende oyle seviyorum birtek onu yiyebiliyorum.
Sicak dolasimi yavaslatir daha beter sisersin.Rica ederim opuyorum
Ben uyur yarin is var hadi size iyi geceler

İyi geceler Allah rahatlık versin canım

gercekten cok zor bir durum rabbim boyle kötu vijdanli insalardan korusun bizleri insallah ( kralkaya arkadasimizinda rabbim yardimcisi olsunn öyle insanlarin ancak tedaviye ihtiyaclari var (

Tuzlı soğuk sumu mesela iki litre suya ne kadar su öyle ölçüsü var mı rastgele mi yoksa?
Yaırn hemen yapmam lazım çünkü yere basamıyorum moralim bozuluyor baktıkça ayağıma

himmmm bak bun u hic düsünmemistim canim sen suya ekler tuzu sonra tadina bak yemege ekledigimiz gibi tadi olsun yeterlidir galiba:26: saka saka sakin öyle yapma yarim kova suya bir avuc kadar tuz ekle yeterlidirr bence dolu dolu olmasin ama avucunda :)))

YSMC ici geceler canim allah rahatlik versin. öpüyoruz seni ve bebisinii :)))

Son düzenleme:

KIZ Bende saf gibi iNANDIM BAŞTA hehe
sONRASINI okudum allahtan:))
tamam ben ona bir ayar çekerim

TAlıaa canım bildiğin güzel bir kek tarifi var mı ya
yarın yapmam lazım çok canım çekiyor:)
Ben benim bildiklerimden sıkıldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…