2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benimde burnum 1 hafta gece gündüz kanadı ben doktora gittim kan basıncından olumuş yani kanın fazla gelince basınç yaparmış oda damarı çatlatırmış.sonra kendiliginden geçti.sancıların varsa nts ye girmeni tavsiye ederim cünkü benim hep minik minik sancılarım cıkıordu çizelgede.bebek catına yerleşiyor oda sana agrı veriyor.kendi doktorun yoksa bile devlet hastanesinin acil bölümünden girinede hemen seni nts alıyor bakıyorlar.
[/QUOTE]

canim benim tesekkur ederim. ben Turkiyede degilim keske orda olsaydim. burda cok fazla kurallar var. ama az once aradilar vitaminlerimi iki misline cikardilar ve gece yatmadan once burnumun icine vazelin surmemi onerdiler. bu gece deniycem insallah ise yarar cunku dun gece uyuyamadim kanama yuzunden.

Kek tarifi arıyorum şöyle güzel ve lezzetli
Bilenler varsa tariflere açığım valla

kizlar beni soran arkadaslarim yarin yazicam.evet izne ciktim
ama zor gunler geciriorm annle ilgili biyopsi sonucu beklenio
tadim yok
detaylari yarin yazicam cok yorgunum
dogum yapan arkadaslarimizi tebrik ediorm ama faha bakamadm kimler

Kek krizine girmiştim ama şu Fatmagülün kıllarını gördükten sonra iştahım kesildi

kızlarr benm göğüslerimin ucu yok , o yüzden şundan almıştım
şimdi azcık oynayım dedim, ucu çıksın diyee
acıyo ya, o iç kıısmın dışarı çıkması lazım komple bebeğin emebilmesi için
o da beni çok zorlucakk, böle her akşam yapsam etkili olur mu acaba

Eklentiler

• $mLSI-90279_1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 34
iyi geceler kızlar benim gibi evde sıkılan varmı zaman geçmiyor sanki buaralar sizede öyle geliyormu yoksa tekmiyim:)))))

İyi geceler canım valla sıkılınca kendimizi buraya atıyoruz işte iki muhabbet edip gülüp eğleniyoruz bazen iyi geliyor

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.. Bebikler küçükmüş henüz inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşur iyi haberlerle dönerler.. Rabbim güle güle büyütmek nasip etsin..

Ama canım şimdi oynamasan daha iyi değil mi?
Sütün gelir felan:26:

bunlar da biizim gecelklerimiz
bugün limanagacı okuyunca hemen yıkayım diye çıkarmıştım, sonra temzlk yapayım diye erteledim diye
ama fotoğraflarını bari çekeym dedim

Eklentiler

• $SAM_0721.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $SAM_0723.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $SAM_0725.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_0727.webp
    5 KB · Görüntüleme: 27
  • $SAM_0729.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 24
İyi geceler canım valla sıkılınca kendimizi buraya atıyoruz işte iki muhabbet edip gülüp eğleniyoruz bazen iyi geliyor

doğru sölüyosun canım bende takip ediyorum ama herzaman yazamıyorum iyi geldiği kesin zaten bide şu fatmagül olması geceleri zehir ediyo walla:))))

canım göğüslerle oynamanın erken doğuma neden olabileceğini duymuştum bence çok oynama istersen

iyi geceler kızlar benim gibi evde sıkılan varmı zaman geçmiyor sanki buaralar sizede öyle geliyormu yoksa tekmiyim:)))))

ben ben bennn...babamız evde yok aynı zamanda gribiz uykuda gelmiyooorrr gelsede rahat yatamıyorum kaburgalarım batıyor artık

gerçekten miii
peki nasıl ucunu çıkarcam o zaman yaaaa

bunlar da biizim gecelklerimiz
bugün limanagacı okuyunca hemen yıkayım diye çıkarmıştım, sonra temzlk yapayım diye erteledim diye
ama fotoğraflarını bari çekeym dedim

Hepsi çok güzel güle güle giyin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…