canim benimm cokkkkkkkk tsk ederim bende sana yapar verirdimmYap bakalım nasıl olacak
Hee yapardım ikramda ederdim tabi komşum değil misin bütün kekler sana feda olsun
saol canimm saglikli olsunlalrda kilosu cok önemli degil :))) dogduktan sonrada cok iyi aliyorlarr endiselenme :))ay maşallah 4 kiloya yakın doğar o zaman seninkipekmezden gına geldi ama bir ay daha dayancaz artık
Bende pdnk'nın tarifini bekliyorum yarın yapacağım kekin fotosunuda paylaşırım sizle inşallah
Ama yok olmaz canınız çeker memeniz şişer mazallah
yapardim ya ne olacak elimemi yapisacak senin bi komsun vardi ona soyle rica et :26:
hahaha cidden cok komikmisin yaa nasil kus sesi sandin hayret birsey
bende cok varr kabartma tozuu ben verim sana hemenn ama bende isterim kekten ona göre:26:
ayyy kesin yarin bende yaparim artikiyi bir tarif rica ediyorummmmmmmm bendeeeee
bende hic sevmiyorumm o prgramii kadinida hic sevmyiorummmnasil izliyorlar öyle prpgramlari valla hayret ediyorum yaa cok sinir bozucu seyler cikiyorr bir kera arkadaslar kahvaltiya gedliginde actirmislardi zorla öyle görmustumm ben yoksa habrim dahi olmazdi
adam öyle bir öksürüyorki kus yavrusu gibi ses cikiyo bende telefondan izlerim mutfakta is yaparken oyle sandim aysimdi yakindan dinleyince fark ettim adam öksürüyo
Hee yapışmaz eline
Anacım komşular varda işte var yani gerisi fıss
bir kere merci köftesi canım çekmişti 14. haftamdaydım
söyledim karşı komşuma tamam dedi
ben bekle babam bekle bir gün iki gün bekledim yok
3 Hafta sonra getirmişti 17. haftama geldiğimde yemiştim taa
Şu komşulardan biride çağırmaz ki ah şöyle ne var bir kek çırpsanızda bi çay demlesenizde şu gariban hamile kadını çağırsanız çok mu zordur
Ahh ahh insanlık ölmüş valla.
Allah seni ne etmesin
Bari adama bir yudum su verselerdi kız:26:
he soylediydin bosuna dmemisler ev alma komsu al diye
Allahtan ev sahibi değiliz kiracıyız
Hele yukarıdaki karadenizli Laz uşakları bu sabah başladılar saat 9'da fındık kırmaya
10 buçuktu bitirdiler.hemde taşla kırıyorlar zaten geceleri uyuyamıyorum
bi o saatlerde uykumu iyi alıyorum oturup ağlayacaktım ama yok
bebek doğduktan sonra yukarı çıkar söylerim valla olmaz böyle enayimiyim ben
Ayy canım kıyamam yaa.valla banada koku geliyor aradada pek hoşuma gitmiyorahhhhh ahhhhh hic sorma ölmus komsulukk ta insanlikda .hamile kalmadan önce komsum ne yapsa getirirdi simdi hamileyim anlamadim asagi katta kokutuyor her tarafi getirmiyorr bu defaa bende bekliyorum gelcek diye sonra avcumu yaliyorum:26: yada bildigim birseyse kendim yapmaya calsiyorum artik
kizim dakikada bir öksürüyo rahmi bey öksürüo galiba
Ayy canım kıyamam yaa.valla banada koku geliyor aradada pek hoşuma gitmiyor
yukarıdaki karadenizli yan taraftaki karadenizli pek damak tadımız uyuşmuyor
ben alışmışım doğunun yemeklerine tabi
Kız tamamda adamın boğazı gıcıklanıyordur belki su içse geçecek
onlarda hic rahat durmuyo be
hala kirletiolarmi oyle balkonu filan :26:
Aynen ya annem bile illallah dedi kadın o kadar temizlk yaptı didindi uğraştı bu hala halı çırpıyor sofra çırpıyor
Hadi her şeyi anladımda bu nevresim çırpmada neyin nesi bide her odadan her balkondan ayrı çırpıyor
valla bir gün kriz geçireceğim biz enayimiyiz bizim evimizi bok mu götürüyor temiz değilmiyiz yani
En son vukuatlarıda tırnaktı zaten tırnaklarını kesmişler bizim balkondaydı hepsi
Midem ayağa kalktı zaten:120:
Allahtan ev sahibi değiliz kiracıyız
Hele yukarıdaki karadenizli Laz uşakları bu sabah başladılar saat 9'da fındık kırmaya
10 buçuktu bitirdiler.hemde taşla kırıyorlar zaten geceleri uyuyamıyorum
bi o saatlerde uykumu iyi alıyorum oturup ağlayacaktım ama yok
bebek doğduktan sonra yukarı çıkar söylerim valla olmaz böyle enayimiyim ben
Ayy canım kıyamam yaa.valla banada koku geliyor aradada pek hoşuma gitmiyor
yukarıdaki karadenizli yan taraftaki karadenizli pek damak tadımız uyuşmuyor
ben alışmışım doğunun yemeklerine tabi
Kız tamamda adamın boğazı gıcıklanıyordur belki su içse geçecek
uyaracaktiniz en son uyarmadiniz mi ? nevresimleri bende cirparimda her birini ayri yerden niye cirpio heralde her odanin nevresimini o odanin camindan cirpio
seni pasakli mervik milletten ornek al iste
Kız tamamda nevresim neden çırpılırki kirlenmişse atarım makinaya haftada bir yada 10 güne bir ne çırpmakla uğraşacağım
evet evet oturma odasından ayrı çırpar yatak odasından ayrı çırpar mutfaktan zaten sofra çırpıyor
salondanda halıları yollukları çırpıyor bıktım artık ya
aaa ne dusuncesizlik yaa öyle tasla findikmi kirilirr sabah sabah birdeebilmiyormu senin hamile odlugunuu bence tekrarlarsa cik uyar hemenn sabah sabah rahatsiz etmeye haklari yok
canim öylke hosa gitmyiecek seyler kokmuyorki börekler cörekler pogacalarrnormal yemek kokusu benimde hosuma gitmiyorr
kizim kil tuy oluyor aksam uyurken saclar neyim dokuluyor temiz temiz oturuyoruz uyuyoruz iste bazen cirpmiyorum 1 gun mesela rahat edemiyorum valla aliskanlik...
Aynen ya annem bile illallah dedi kadın o kadar temizlk yaptı didindi uğraştı bu hala halı çırpıyor sofra çırpıyor
Hadi her şeyi anladımda bu nevresim çırpmada neyin nesi bide her odadan her balkondan ayrı çırpıyor
valla bir gün kriz geçireceğim biz enayimiyiz bizim evimizi bok mu götürüyor temiz değilmiyiz yani
En son vukuatlarıda tırnaktı zaten tırnaklarını kesmişler bizim balkondaydı hepsi
Midem ayağa kalktı zaten:120:
Aaa hiç kıla tüye rastlamadım:26: demekki biz kılsız tüysüzüz
aman onunla mı uğraşacağım canım git allahını seversen başka işin mi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?