2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Yap bakalım nasıl olacak
Hee yapardım ikramda ederdim tabi komşum değil misin bütün kekler sana feda olsun
canim benimm cokkkkkkkk tsk ederim bende sana yapar verirdimm
ay maşallah 4 kiloya yakın doğar o zaman seninki pekmezden gına geldi ama bir ay daha dayancaz artık
saol canimm saglikli olsunlalrda kilosu cok önemli degil :))) dogduktan sonrada cok iyi aliyorlarr endiselenme :))
aaaaaa ben pekmez yemeye doyamiyorum bu hamileliktee daha önce hic svemezdim simdi surekli canim cekiyor ama diyabet olayi yuzunden yiyemiyorum bende cok fazla

Bende pdnk'nın tarifini bekliyorum yarın yapacağım kekin fotosunuda paylaşırım sizle inşallah
Ama yok olmaz canınız çeker memeniz şişer mazallah

olsun canim sen paylasss resminiiii cani cekene tarifi verirsinn

yapardim ya ne olacak elimemi yapisacak senin bi komsun vardi ona soyle rica et :26:

Hee yapışmaz eline
Anacım komşular varda işte var yani gerisi fıss
bir kere merci köftesi canım çekmişti 14. haftamdaydım
söyledim karşı komşuma tamam dedi
ben bekle babam bekle bir gün iki gün bekledim yok
3 Hafta sonra getirmişti 17. haftama geldiğimde yemiştim taa

adam öyle bir öksürüyorki kus yavrusu gibi ses cikiyo bende telefondan izlerim mutfakta is yaparken oyle sandim ay simdi yakindan dinleyince fark ettim adam öksürüyo
bende diyorum stüdyodami kus var yoksa buzdolabinin arkasinami kus girmis felan hatta havalndirmadada olabilir diye dusundum

Son düzenleme:
adam öyle bir öksürüyorki kus yavrusu gibi ses cikiyo bende telefondan izlerim mutfakta is yaparken oyle sandim ay simdi yakindan dinleyince fark ettim adam öksürüyo

Allah seni ne etmesin
Bari adama bir yudum su verselerdi kız:26:

he soylediydin bosuna dmemisler ev alma komsu al diye

Şu komşulardan biride çağırmaz ki ah şöyle ne var bir kek çırpsanızda bi çay demlesenizde şu gariban hamile kadını çağırsanız çok mu zordur
Ahh ahh insanlık ölmüş valla.

ahhhhh ahhhhh hic sorma ölmus komsulukk ta insanlikda . hamile kalmadan önce komsum ne yapsa getirirdi simdi hamileyim anlamadim asagi katta kokutuyor her tarafi getirmiyorr bu defaabende bekliyorum gelcek diye sonra avcumu yaliyorum:26: yada bildigim birseyse kendim yapmaya calsiyorum artik

he soylediydin bosuna dmemisler ev alma komsu al diye

Allahtan ev sahibi değiliz kiracıyız
Hele yukarıdaki karadenizli Laz uşakları bu sabah başladılar saat 9'da fındık kırmaya
10 buçuktu bitirdiler.hemde taşla kırıyorlar zaten geceleri uyuyamıyorum
bi o saatlerde uykumu iyi alıyorum oturup ağlayacaktım ama yok
bebek doğduktan sonra yukarı çıkar söylerim valla olmaz böyle enayimiyim ben

onlarda hic rahat durmuyo be
hala kirletiolarmi oyle balkonu filan :26:

Ayy canım kıyamam yaa.valla banada koku geliyor aradada pek hoşuma gitmiyor
yukarıdaki karadenizli yan taraftaki karadenizli pek damak tadımız uyuşmuyor
ben alışmışım doğunun yemeklerine tabi
kizim dakikada bir öksürüyo rahmi bey öksürüo galiba

Kız tamamda adamın boğazı gıcıklanıyordur belki su içse geçecek

2 gundur ne bogazmis

onlarda hic rahat durmuyo be
hala kirletiolarmi oyle balkonu filan :26:

Aynen ya annem bile illallah dedi kadın o kadar temizlk yaptı didindi uğraştı bu hala halı çırpıyor sofra çırpıyor
Hadi her şeyi anladımda bu nevresim çırpmada neyin nesi bide her odadan her balkondan ayrı çırpıyor
valla bir gün kriz geçireceğim biz enayimiyiz bizim evimizi bok mu götürüyor temiz değilmiyiz yani
En son vukuatlarıda tırnaktı zaten tırnaklarını kesmişler bizim balkondaydı hepsi
Midem ayağa kalktı zaten:120:

uyaracaktiniz en son uyarmadiniz mi ? nevresimleri bende cirparimda her birini ayri yerden niye cirpio heralde her odanin nevresimini o odanin camindan cirpio
seni pasakli mervik milletten ornek al iste

aaa ne dusuncesizlik yaa öyle tasla findikmi kirilirr sabah sabah birdee bilmiyormu senin hamile odlugunuu bence tekrarlarsa cik uyar hemenn sabah sabah rahatsiz etmeye haklari yok

canim öylke hosa gitmyiecek seyler kokmuyorki börekler cörekler pogacalarr normal yemek kokusu benimde hosuma gitmiyorr

uyaracaktiniz en son uyarmadiniz mi ? nevresimleri bende cirparimda her birini ayri yerden niye cirpio heralde her odanin nevresimini o odanin camindan cirpio
seni pasakli mervik milletten ornek al iste

Kız tamamda nevresim neden çırpılırki kirlenmişse atarım makinaya haftada bir yada 10 güne bir ne çırpmakla uğraşacağım
evet evet oturma odasından ayrı çırpar yatak odasından ayrı çırpar mutfaktan zaten sofra çırpıyor
salondanda halıları yollukları çırpıyor bıktım artık ya

kizim kil tuy oluyor aksam uyurken saclar neyim dokuluyor temiz temiz oturuyoruz uyuyoruz iste bazen cirpmiyorum 1 gun mesela rahat edemiyorum valla aliskanlik...

Canım işte benim yumuşak huyluluğum valla diyorum kötü olmayayım diye ama artık yavaş yavaş çileden çıkacağım yaz geldi bde heryeri açmaya başladık artık
hele hamileliğimin ilk ayları çok zor geçmişti benim.kaç kere ağlattılar beni bu gürültü ses yüzünden
Hakkıma girdiler valla

kizim kil tuy oluyor aksam uyurken saclar neyim dokuluyor temiz temiz oturuyoruz uyuyoruz iste bazen cirpmiyorum 1 gun mesela rahat edemiyorum valla aliskanlik...

Aaa hiç kıla tüye rastlamadım:26: demekki biz kılsız tüysüzüz
aman onunla mı uğraşacağım canım git allahını seversen başka işin mi yok

iyyyyyyyy ne kadar igrenccc seyler yaaaa (( ben hic birsey cirpmam zaten burda yasak öyle seyler yapamazsin bazi salak insanlar yapiyor genelde bizim milleten olanlar zatenn almanlar hemen sikayet ediyor.
bildigim kadariyla turkiyede öyle seyler yasaklandi balkondan camdan hali cirpmak pasmak cirpmak fln yasakk.
sizde sikayet edebilirsinizz . ayyy kime diyorum yaa benn esi poliss zatenn :26:

pkdn canim nnasilsin sesin cikmiyor esin geldimi ne oldu en son ki duurmlarr

Aaa hiç kıla tüye rastlamadım:26: demekki biz kılsız tüysüzüz
aman onunla mı uğraşacağım canım git allahını seversen başka işin mi yok

kizim hemen uyanip bakmadan ortersen yatagi goremezsin tabi kil tuyu,
hergun supurge calistiriyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…