kızlarr benm göğüslerimin ucu yok , o yüzden şundan almıştım
şimdi azcık oynayım dedim, ucu çıksın diyee
acıyo ya, o iç kıısmın dışarı çıkması lazım komple bebeğin emebilmesi için
o da beni çok zorlucakk, böle her akşam yapsam etkili olur mu acaba
Herkeslere günaydın kızlar.Canım 2 doğumumuz oldu derken. Ben bir tek limonağacını biliyoru. Başka kim doğurdu, ne kaçırdım ben.
Güldürdün beni canımın içi Allah ta seni güldürsün:)) one pislik oooo... Sen bu evi çok benimsemişsin diyor bana... Gerisini sen düşünHerkese Günaydınnnnn,
dün çalışmadım diye bugün pazartesi gibi hissediyorum sonra perşembe olduğunu hatırlayınca mutlu oluyorum :)))
2 doğumumuz oldu bile... Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tüm bebeklerimizi
eşlerle kavgalar olmuş... pellori bak kendini de bebişini de üzdüğünle kaldın, bi daha sakın...
kralkaya sen k.validen ile ilgili bişeyler yazdığında ben kendisinin saçını başını yolmayı hayal ederken buluyorum kendimi gerisini sen düşün
Senin bebek de benimki gibi nazlı çıktı, oyun oynadı annesiyle desene. Doğunca bol bol göreceğiz inşallah. Biraz daha sabredelimslm kizlar biz geldik nasilsinizz bugun gecmsi okumayi gözum yemedi:26: ara ara bakmaya calisacam ama yinede ne olmus ne bitmis merak ederim sonrabizim bugun kontrolumuz vardii sabahin 7 de kalkip 9 da dustuk yollaraa bir kac isim vardi onlari halletim sonra da doktorumuza gittik nts fln girdik sancim fln cikmadi muayne olduk onlarda gayet iydii hersey normal dedi 3 d icin tekrar ve son kez bakildii ama yine herzamanki gibi eli yuzundeydii bakmadii ekrara
acemiperiydi sanirimonun bebiside ayni sekilde ypamisti gecen gun aleti tutunca yuzunu kapatiyor cekince aciyor yuzunuubunlarin anlasmismi ne dedim icimdenn bir resim bari ver dedim olmaz dedii ayrintilida ancak onu veriyoruz parali yoksa dedii
Allah kabul etsin. Ben de bir hatim yaptım. Dua listesini de hazırlayayım dediğin gibikızlar, ben normal doğum düşünüyorum malum, gerçi sezaryen de olsa her doğumun acısı sızısı oluyor azıyla çoğuyla. netten bulduklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. bu arada bugün hatmimi de yaptım çok şükür. dua ederken de çok duygulandım ağladım... öyle büyük bir sorumluluk ki bu kızlar, insan dua ederken, içinden geçenler cümle haline döküldüğünden sanırım daha çok farkına varıyor bir şeylerin. maddi manevi bir gelecek hazırlamak boynumuzun borcu...
inşallah hepimizin yavruları hayırlı, sağlıklı, ömrü uzun, huyu güzel kendi güzel olur...
Rabbim hakkıyla yetiştirmek nasip etsin hepimize kolaylıklar versin inşallah...
Herkeslere günaydın kızlar.Canım 2 doğumumuz oldu derken. Ben bir tek limonağacını biliyoru. Başka kim doğurdu, ne kaçırdım ben.
Güldürdün beni canımın içi Allah ta seni güldürsün:)) one pislik oooo... Sen bu evi çok benimsemişsin diyor bana... Gerisini sen düşün)
Günaydın herkese, uzun zamandır sadece okuyabiliyordum sadece..
Göbek deliğimin üzerinde acı vardı, sanki içeriden çimdik atıyorlar, bıçak saplıyorlar gibi..
Başlarda sorun yaratacak kadar değildir fakat bel ağrısı ile beraber şiddetini arttırınca dayanamadım dün doktora gittim.
Baktı biraz iç organlarımı bir arada tutan periton adlı zar yok dedi..Boşluk orası bebekte hareket edip ayağını oraya sokunca
şiddetli acı yaşanıyor dedi..
Beni doğum öncesi iznine ayırdı,nasib kısmet işte 37.haftaya kadar gidecektim olmadı..
Fakat artık yürüyemiyordum bile,iyi oldu belkide..
Oğluşumsa gayet iyiymiş,48cm 2500kilo dedi:)
Günaydın canım ben de bilmiyorum nasıl geçer ama sanki birisi ılık duş alınca rahatlarsın demişti gibi hatırlıyorum nedense?? Bi de dik durmaya çalış hatta omuzlarını iyice geri yasla, göbeği de ileri it ki yük belinden kalksın
Günaydın herkese, uzun zamandır sadece okuyabiliyordum sadece..
Göbek deliğimin üzerinde acı vardı, sanki içeriden çimdik atıyorlar, bıçak saplıyorlar gibi..
Başlarda sorun yaratacak kadar değildir fakat bel ağrısı ile beraber şiddetini arttırınca dayanamadım dün doktora gittim.
Baktı biraz iç organlarımı bir arada tutan periton adlı zar yok dedi..Boşluk orası bebekte hareket edip ayağını oraya sokunca
şiddetli acı yaşanıyor dedi..
Beni doğum öncesi iznine ayırdı,nasib kısmet işte 37.haftaya kadar gidecektim olmadı..
Fakat artık yürüyemiyordum bile,iyi oldu belkide..
Oğluşumsa gayet iyiymiş,48cm 2500kilo dedi:)
Günaydın kızlar,
Bugünü de saymazsak 6 günüm kaldı izne ayrılmama:119::119::119::119::118:
Kızlar bu sabah bebeğimin biraz aşağıya indiğini düşünüyorum.Küçüldü sanki biraz sanki karnım.Özellikle deneyimli annelerden cevap bekliyorum.Bu durum normal mi?Yürümemde hareketlerimde hiçbir sıkıntım yok çok şükür.Hiç üzmedi minik oğlum beni sadece şu ayaklarımın şşişmesi dışında
Deneyımlı bı anne degılım canım ama dedıgını yaklasık bı hafta oncesınde bende yasadım ptesı kontrolde doktora sordum bebek dogum pozısyonunu aldıgı ıcın olmus artık rahat nefes alırsın gecelerı rahat uyursun dedı.ıyı bıseymıs yanı :) ve dedıgı gıbı de oldu gobıs bıraz duscek gıbı duruyo ama rahatım ben cok sukur
Arkadaşlar 2 bebeğimiz olduğunu duyunca gene bir tırsma halibeni bi rahatlatın kızlar ya dün gece isal oldum sabah da kalktım boğaZım şişmiş kontrolüm pazartesi ve 32.gün raporumu almaya gidicem işten şimdi izin almak istemedim ve salgın sanırım nane limonla geçiştirdim sizce napim ya. Önemli bişey bi doğum belirtisi falan değildir heralde.
Korkma canım 3-4 gün süren ishal bende de oldu geçen hafta.Ve doğurmadım hala.Yediklerine içtiklerine dikkat et.Şu yeşil meyveler çıktığından beri 2 güne 1 kilo yediğim için benimkinin kaynağı o çıktı.Azalttım geçti.Ve dediğin gibi salgın var.Bir gece ateşim 39 lara kadar çıktı düşün.Ateşini kontrol et muhakkak.Doktoruma sorduk parol iç dedi sonra indi 37 lere.Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım rahatlattın içimi ama düşünüyorum kaynağını bulamıyorum o yeşili hiç sevmem yemedimde ama geceleri okadar terliyorumki sanırım üstümüde açınca üşüttüm ozaman nette fazla sıvı tüketimi de yapar diyor 3 lt su içiyorum ama. Şimdi kasemen en azından bu durum geçene kadar.tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?