2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Göğüs uçlarıyla oynamak doğumu tetikliyor . Erken doğum riski oluyor.

Güldürdün beni canımın içi Allah ta seni güldürsün:)) one pislik oooo... Sen bu evi çok benimsemişsin diyor bana... Gerisini sen düşün)

Senin bebek de benimki gibi nazlı çıktı, oyun oynadı annesiyle desene. Doğunca bol bol göreceğiz inşallah. Biraz daha sabredelim

limonagac ve süreyya Allah sağlıkla ve mutlulukla büyütmek nasip etsin

kralkayaBu dönemde böylesine sıkıntılı günler geçirdiğin için üzülüyorum sana. İnşallah bu sıkıntıların hafifler.

Allah kabul etsin. Ben de bir hatim yaptım. Dua listesini de hazırlayayım dediğin gibi

Herkeslere günaydın kızlar. Canım 2 doğumumuz oldu derken. Ben bir tek limonağacını biliyoru. Başka kim doğurdu, ne kaçırdım ben.

limonagac ve süreyya canım. dün sabaha karşı 6 gibi doğmuş yanlış hatırlamıyorum. hikayesini 2013 haziran anneleri doğum hikayelerinde okuyabilirsin

Güldürdün beni canımın içi Allah ta seni güldürsün:)) one pislik oooo... Sen bu evi çok benimsemişsin diyor bana... Gerisini sen düşün)

Allah ıslah etsin. seni daha çok sinirlendirmek için söylemiyorum yanlış anlama ama valla tam yolunası, bir bardak su vermicen böylelerine... tövbe allahım günaha sokuyor beni. taktik yap arkadaşım, kocanı tanıyorsun sonuçta onun huyuna suyuna git, onun ilgisini kazan, kadını da yavaş yavaş kurnazlıkla kimse farketmeden saf dışı bırakmaya çalış ama sorsalar sen hep saf temiz maduru oyna. bunlara böylesi gerekir. hey allahım verdiğim akıllara bak. normal normal yaşamak varken oyun yap diye akıl vermek zorunda bırakıyorlar insanı... hiç mi akılları basmıyor bunların. kimbilir kaç yaşında, yarın öbür gün elden ayaktan düşebilir. sana muhtac kalabilir ki ben bi hamileyi bu denli üzen birinin cezasını öbür dünyaya gitmeden bu dünyada çekeceğine inanırım. Allahım bildiği gibi yapsın onu...

Günaydın herkese, uzun zamandır sadece okuyabiliyordum sadece..
Göbek deliğimin üzerinde acı vardı, sanki içeriden çimdik atıyorlar, bıçak saplıyorlar gibi..
Başlarda sorun yaratacak kadar değildir fakat bel ağrısı ile beraber şiddetini arttırınca dayanamadım dün doktora gittim.
Baktı biraz iç organlarımı bir arada tutan periton adlı zar yok dedi..Boşluk orası bebekte hareket edip ayağını oraya sokunca
şiddetli acı yaşanıyor dedi..
Beni doğum öncesi iznine ayırdı,nasib kısmet işte 37.haftaya kadar gidecektim olmadı..
Fakat artık yürüyemiyordum bile,iyi oldu belkide..

Oğluşumsa gayet iyiymiş,48cm 2500kilo dedi:)

Geçmiş olsun çok... Valla kimbilir daha neler öğreneceğiz ne değişik şeyler yapacak bu bebişler bize :) benim de ağırlığından karın liflerim ayrılmış, hep aşağıda taşıyordum zaten başından beri, belki de ondan oldu

Günaydın kızlar,

Bugünü de saymazsak 6 günüm kaldı izne ayrılmama:119::119::119::119::118:

Kızlar bu sabah bebeğimin biraz aşağıya indiğini düşünüyorum.Küçüldü sanki biraz sanki karnım.Özellikle deneyimli annelerden cevap bekliyorum.Bu durum normal mi?Yürümemde hareketlerimde hiçbir sıkıntım yok çok şükür.Hiç üzmedi minik oğlum beni sadece şu ayaklarımın şşişmesi dışında

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heyecanlı yaaa...ilk bebeklerimiz gelmiş demekkkkkkk

Limonağaç ve Süreyya maşallah bebişlerinize, Allahım sağlıkla kucağınıza da almayı nasip eder ve bir çırpıda kocaman olurlar inşallah....

Pellori sakinleşmene sevindim canım, arada hepimiz yaşıyoruz böyle sıkıntılar ama kendimizi sakin tutmak önemli...
ama seni de çok iyi anlıyorum hormonlar böyle tavandayken sakin de olamıyor insan maalesef(((

Kralkaya sana Allah bol bol sabır versin((( umarım en azından eşin seni anlar...

Hully haberlerini bekliyoruz....umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız...

O zaman da omuzlarımın ve sırtımın agrısı ortaya cıkıyor canım ama sanırım dedıgın gıbı dık durursam her ıkısıne de cozum olcak.ben ıcıme gomuluyorum cunku top gıbı :)

Gecmıs olsun canım bı cozumu ve acı harıcı bı zararı varmıymıs bunun? Ne enteresan seyler varmıs ya bunu da ılk duydum

Deneyımlı bı anne degılım canım ama dedıgını yaklasık bı hafta oncesınde bende yasadım ptesı kontrolde doktora sordum bebek dogum pozısyonunu aldıgı ıcın olmus artık rahat nefes alırsın gecelerı rahat uyursun dedı.ıyı bıseymıs yanı :) ve dedıgı gıbı de oldu gobıs bıraz duscek gıbı duruyo ama rahatım ben cok sukur

Evet canım daha rahat oldugu bir gerçek.32. haftamda dönmüştü bebeğim benim ama.36. haftamdayım ya acaba diyorum bebeğim geliyorum mu diyor?Öbür taraftan doktorum da erken doğum gibi bir durumun gözükmüyor dedi.Yaşayarak görücez artık

Arkadaşlar 2 bebeğimiz olduğunu duyunca gene bir tırsma hali😳beni bi rahatlatın kızlar ya dün gece isal oldum sabah da kalktım boğaZım şişmiş kontrolüm pazartesi ve 32.gün raporumu almaya gidicem işten şimdi izin almak istemedim ve salgın sanırım nane limonla geçiştirdim sizce napim ya. Önemli bişey bi doğum belirtisi falan değildir heralde.

selam arkadaşlar salı gunu doktoruma gıdıcem dogum zamanını kararlastırıcaz benımkı mecburi sezeryan olacak bu aralar zaten agrılarım baya cogaldı hıc bır tarafıma yatamaz oldum d vitamınım dusuk trombosıt 100 olmus bakalım hayırlısı ıle su dogum olsa bebegımızı kucagımıza alsak artık gunler yaklastıkca dahada heyecanlanıyorum herseyın hayırlısı sevgıler

günaydın güzel annişler.....bebişler iyiydir inşallah.ikinci bebegimizde dogdumu bu arada.?
bebeklerin resimlerini en kısa zamanda beklioruz

Korkma canım 3-4 gün süren ishal bende de oldu geçen hafta.Ve doğurmadım hala.Yediklerine içtiklerine dikkat et.Şu yeşil meyveler çıktığından beri 2 güne 1 kilo yediğim için benimkinin kaynağı o çıktı.Azalttım geçti.Ve dediğin gibi salgın var.Bir gece ateşim 39 lara kadar çıktı düşün.Ateşini kontrol et muhakkak.Doktoruma sorduk parol iç dedi sonra indi 37 lere.Geçmiş olsun

doğumların olması bizi daha da heyecanlandırıyor galiba.. bende de dahil herkes en ufak bi değişikliği doğuma yormaya başlamış.. bir an evvel doğsun istiyordum ama küvez olayına karşı çok tedirginim Allah sağlıklı vaktinde nasip eder inşallah. Geçen yıl kardeşimde böyle olmuştu, bende kalıyordu ve her bir değişiklikle hastaneye taşınıyorduk, en son bizim dilimizden bıkmış olacak ki tek başına gitti hastaneye ve doğuma girdi zaten bize de bişey kalmadı inşallah..

Çok teşekkür ederim canım rahatlattın içimi ama düşünüyorum kaynağını bulamıyorum o yeşili hiç sevmem yemedimde ama geceleri okadar terliyorumki sanırım üstümüde açınca üşüttüm ozaman nette fazla sıvı tüketimi de yapar diyor 3 lt su içiyorum ama. Şimdi kasemen en azından bu durum geçene kadar.tekrar teşekkür ederim

mrb annisler bugun herkes icin cok gzl bir gun olsun ins teldan griyorm mlsf gecmise cok donemedm iyisiniz ins . yeni dogum yapms annisleri yurekten tebrik ediyorum cok sevndm ilk bebislerimiz hosgeldi en yakin zamanda fotolarini bekliyoruz.kizlar bir sorum olucak catlaklar icin kantaron yagi aldm kullanan var mi faydalari neler bn mlsf ck catladim dhada var durdurmam lazmmm

Rica ederim canım.Suyu kesme sakın zaten ishalde sıvı kaybı yaşıyoruz ya kaybın yerine koymak gerekiyor.3 litre süper ben 2 lerde kalıyorum.Ateşine dikkat et bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…