2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

o salak insanlardan biride ben oluyorum galiba
aslinda burdada yasak ama ben dikkat ediyorum panjurlari kapali olan camdan cirpiyorum...

Sorma valla bakma burdada yasakta ben sessizim diye yapıyor üsttekiler
Başka kadın olsa kaç kere bunlarla karakolluk olmuştu
pdnknın eşi yarın geliyor canım akşama bildiğim kadarıyla

Talıaa Tiwik kızlar benim ayaklar iyice fenalaştı ben çıkıyorum
uykumda geldi Hafi allah'a emaenr olun
neyazdığımıda bilmyiorum vlal baksanıza

Karakedi burda snei her gece görüyorum anacım muhbette kayıl birkefecijte olsa

Yarın kalktığımda elime büyüteç alıp öyle örteceğim yatak örtümü inceleyecğim iyice
takintiliyim ben ne yapim anacim..

nereye bea oturuoduk ne guzel iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN

Kızım burada saat 3 buçuk tabi oarad daha 2 buçuk onua hesaba kat acı halime

hic yumusak yuzlu olma canim öylerine ne kadar igrencler ya insan dusunur biraz alta kalanda insann (
benim cocuklar gurultu yaptikca ben sinri kirizi geciyorum komsular rahatsiz oluyor diyee ama cocuk anlamiyor iste bir yyere kadar susuyorlar ( ama koca koca insanlar ne saygisizlik birde usten paspas nevresim cirp kil tuy tirnak fln ay ne igrencc ((
insan yeri geliyor balkona yiyeceklerini koyuyor sogsun dye yemek bile koyuyorum ben agzi kapali tabiki ama yinede oyle birsey olsa koyamam asla

o salak insanlardan biride ben oluyorum galiba
aslinda burdada yasak ama ben dikkat ediyorum panjurlari kapali olan camdan cirpiyorum...
ayy yok canim estafurullahh :26:sende yurt disinda kaliyordun canim dimi unuttum bir an:26:
canim ne olursa olsun cirpma cidden cok kötu birsey dusun ben yemegimi koymusum balkona sen ustten nevresim cirpiyorsunn yada bunun tersini dusun senin basina geldiginii:))) ben asla yapmam hic birsey cirpmadim cirpmamda en mecbur durumda kendi balkonumun icine hafif silkeliyorum sonra ordan aliyorum pisligii :))

Sorma valla bakma burdada yasakta ben sessizim diye yapıyor üsttekiler
Başka kadın olsa kaç kere bunlarla karakolluk olmuştu
pdnknın eşi yarın geliyor canım akşama bildiğim kadarıyla
ay canim sende sessiz kalmaa biraz öncede dedim ya esin polis ne cesaret onlardaki sikayet fln eder diye korkmuyorlar hicc
sende disini cikarmaya basla yarin bebek gelince uyku sorunu cekebilirr :)) TSK EDERIM PKND ADINA CEVAP YAZDIGIN ICIN :))

sorma canim benimde gözlerim kapaniyor artikkben yazcaktim tmm sen yazmisin biz alistikmi ne tamm bu saatlerde yatmaya iyi geceler canim allah rahatlik versin kizceni ve seni kocaman öpüyoruzz
bizde cikiyorzz tabiki bu arada twity iiy geceler canim sanada allah rahatlik versin hoscakalinnnnnn

Son düzenleme:

direk balkona cirpmiyorum canim ben zaten alttakinin balkon les bi pencere var panjurlari kapali alttakinin ordan cirpiyorum..bide balkonda tenteler var o yuzden cirpsanda balkona dusmez iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN hepinize..

Canım iyi geceler yorumunu okudum duaların için teşekkür ederim. Bugün çok kişi dua etti sanki faydası oldu eşim geldiğinde daha iyiydi sanki :)) iyi ki varsınız :))

Saat 2:00 de uyandım 4:00 oldu hala uyuyamadım uff yaaa sonbaftalarda ne yaparız bilmiyorum(

Hayırlı sabahlaar kızlar :) henuz kımsecıkler ugramamıs acılısı bız yapmıs olduk.umarım herkes te hersey yolundadır.. Telden gırıyorum gecmıse bız goz attım gece kuslarının muhabbetlerını okudum ama keyfım yok pek belım cok agrıyo hatta agrısıyla uyandım dıyebılırım gobegımın artık agır geldıgını dusunuyorum ufak tefek olmanın verdıgı bısy mı bılmıyorum
Nasıl hafıfler bu agrılar bı fıkrınız olursa bır yorum kadar yakınım :)

Günaydın kızlar günümüz güzel olsun... Telefondan okudum geçmişi dombik parmaklarımla alıntı yapmak zor oluyor, aklımda kaldığı kadarıyla..
kntsz bebişin çok tatlı valla siyah beyazda böyleyse sen bi de onu renkli hayal et o yanaklar tam sıkmalık olmuş
kralkaya sevindim eşinin biraz daha iyi olmasına, hepimiz nefret ettik çünkü kayınvalidenden, inşallah eşin yanında olur herşey düzelir canım
merveTALIAA komşu teröründen bahsetmişsiniz valla düşüncesiz ayı insanlardan gına geldi zaten, bnm üst katta bi kadın var 2 çocuklu, şu anda bile oğluna bağırıyor deli dana gibi. Ve o çocuklar gece gündüz demeden babalarıyla evde futbol oynayıp bi de gooool diye bağırıyolar ve kadın bnm hamile olduğumu bilio, arada karşılaşınca da yalandan ayyy biz çok ses yapıyoruz dimi kusura bakmayın dio ama evde hiç çocuklarını susturduğunu görmedim. Geçen akşam tv izliyorum, oğlu almış hakem düdüğünü öttürr öttürr apartmanı inletti en az yatım saat ve kimseden de sus oğlum diye bi ses duymadık. Camdan silkeledîkleri de cabası ayy ne iğrenç bi kadın o yaa. Kınayıp da oğlumun öyle olmasından korkuyorum ama en azından ben anası gibi davranmazdım üff gerzekler yaa :)

Günaydın canım ben de bilmiyorum nasıl geçer ama sanki birisi ılık duş alınca rahatlarsın demişti gibi hatırlıyorum nedense?? Bi de dik durmaya çalış hatta omuzlarını iyice geri yasla, göbeği de ileri it ki yük belinden kalksın

Bir de dünkü o bunalım halimle yazdığım mesajı gördükçe kendime sinir oluyorum, arkadaşlar sizlere çok teşekkür ediyorum ilgilenip teselli ettiğiniz için, eşim kendini affettirdi bana, ben de odada hiçbirşey haır deil diye çok stres yapmıştım, patlamak düne nasip oldu.. Ama öyle bir ağlama ki saatlerce, korktum ve duramıyorum, gözlerimin o sildiğim yerleri hep tahriş oldu bütün akşam çaylı pamukla yattım gözlerimde. Salaklığıma doymayayım. Neyse bu kriz beni doğuma kadar idare eder herhalde

Herkese Günaydınnnnn,

dün çalışmadım diye bugün pazartesi gibi hissediyorum sonra perşembe olduğunu hatırlayınca mutlu oluyorum :)))

2 doğumumuz oldu bile... Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tüm bebeklerimizi

eşlerle kavgalar olmuş... pellori bak kendini de bebişini de üzdüğünle kaldın, bi daha sakın...
kralkaya sen k.validen ile ilgili bişeyler yazdığında ben kendisinin saçını başını yolmayı hayal ederken buluyorum kendimi gerisini sen düşün

Herkeslere günaydın kızlar. Canım 2 doğumumuz oldu derken. Ben bir tek limonağacını biliyoru. Başka kim doğurdu, ne kaçırdım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…