iyyyyyyyy ne kadar igrenccc seyler yaaaa(( ben hic birsey cirpmam zaten burda yasak öyle seyler yapamazsin bazi salak insanlar yapiyor genelde bizim milleten olanlar zatenn almanlar hemen sikayet ediyor.
bildigim kadariyla turkiyede öyle seyler yasaklandi balkondan camdan hali cirpmak pasmak cirpmak fln yasakk.
sizde sikayet edebilirsinizz . ayyy kime diyorum yaa benn esi poliss zatenn:26:
pkdn canim nnasilsin sesin cikmiyor esin geldimi ne oldu en son ki duurmlarr
iyyyyyyyy ne kadar igrenccc seyler yaaaa(( ben hic birsey cirpmam zaten burda yasak öyle seyler yapamazsin bazi salak insanlar yapiyor genelde bizim milleten olanlar zatenn almanlar hemen sikayet ediyor.
bildigim kadariyla turkiyede öyle seyler yasaklandi balkondan camdan hali cirpmak pasmak cirpmak fln yasakk.
sizde sikayet edebilirsinizz . ayyy kime diyorum yaa benn esi poliss zatenn:26:
pkdn canim nnasilsin sesin cikmiyor esin geldimi ne oldu en son ki duurmlarr
kizim hemen uyanip bakmadan ortersen yatagi goremezsin tabi kil tuyu,
hergun supurge calistiriyorum mesela
takintiliyim ben ne yapim anacim..Yarın kalktığımda elime büyüteç alıp öyle örteceğim yatak örtümü inceleyecğim iyice
Talıaa Tiwik kızlar benim ayaklar iyice fenalaştı ben çıkıyorum
uykumda geldi Hafi allah'a emaenr olun
neyazdığımıda bilmyiorum vlal baksanıza
Canım işte benim yumuşak huyluluğum valla diyorum kötü olmayayım diye ama artık yavaş yavaş çileden çıkacağım yaz geldi bde heryeri açmaya başladık artık
hele hamileliğimin ilk ayları çok zor geçmişti benim.kaç kere ağlattılar beni bu gürültü ses yüzünden
Hakkıma girdiler valla
ayy yok canim estafurullahh :26:sende yurt disinda kaliyordun canim dimi unuttum bir an:26:o salak insanlardan biride ben oluyorum galiba
aslinda burdada yasak ama ben dikkat ediyorum panjurlari kapali olan camdan cirpiyorum...
ay canim sende sessiz kalmaa biraz öncede dedim ya esin polis ne cesaret onlardaki sikayet fln eder diye korkmuyorlar hiccSorma valla bakma burdada yasakta ben sessizim diye yapıyor üsttekiler
Başka kadın olsa kaç kere bunlarla karakolluk olmuştu
pdnknın eşi yarın geliyor canım akşama bildiğim kadarıyla
Talıaa Tiwik kızlar benim ayaklar iyice fenalaştı ben çıkıyorum
uykumda geldi Hafi allah'a emaenr olun
neyazdığımıda bilmyiorum vlal baksanıza
ayy cok canim estafurullahh :26:sende yurt disinda kaliyordun canim dimi unuttum bir an:26:
canim ne olursa olsun cirpma cidden cok kötu birsey dusun ben yemegimi koymusum balkona sen ustten nevresim cirpiyorsunnyada bunun tersini dusun senin basina geldiginii:))) ben asla yapmam hic birsey cirpmadim cirpmamda en mecbur durumda kendi balkonumun icine hafif silkeliyorum sonra ordan aliyorum pisligii :))
ay canim sende sessiz kalmaa biraz öncede dedim ya esin polis ne cesaret onlardaki sikayet fln eder diye korkmuyorlar hicc
sende disini cikarmaya basla yarin bebek gelince uyku sorunu cekebilirr :)) TSK EDERIM PKND ADINA CEVAP YAZDIGIN ICIN :))
sorma canim benimde gözlerim kapaniyor artikkben yazcaktim tmm sen yazmisin biz alistikmi ne tamm bu saatlerde yatmaya iyi geceler canim allah rahatlik versin kizceni ve seni kocaman öpüyoruzz
bizde cikiyorzz tabiki bu arada twity iiy geceler canim sanada allah rahatlik versin hoscakalinnnnnn
Hayırlı sabahlaar kızlar :) henuz kımsecıkler ugramamıs acılısı bız yapmıs olduk.umarım herkes te hersey yolundadır.. Telden gırıyorum gecmıse bız goz attım gece kuslarının muhabbetlerını okudum ama keyfım yok pek belım cok agrıyo hatta agrısıyla uyandım dıyebılırım gobegımın artık agır geldıgını dusunuyorum ufak tefek olmanın verdıgı bısy mı bılmıyorum
Nasıl hafıfler bu agrılar bı fıkrınız olursa bır yorum kadar yakınım :)
Herkese Günaydınnnnn,
dün çalışmadım diye bugün pazartesi gibi hissediyorum sonra perşembe olduğunu hatırlayınca mutlu oluyorum :)))
2 doğumumuz oldu bile... Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tüm bebeklerimizi
eşlerle kavgalar olmuş... pellori bak kendini de bebişini de üzdüğünle kaldın, bi daha sakın...
kralkaya sen k.validen ile ilgili bişeyler yazdığında ben kendisinin saçını başını yolmayı hayal ederken buluyorum kendimi gerisini sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?