doğumların olması bizi daha da heyecanlandırıyor galiba.. bende de dahil herkes en ufak bi değişikliği doğuma yormaya başlamış.. bir an evvel doğsun istiyordum ama küvez olayına karşı çok tedirginim Allah sağlıklı vaktinde nasip eder inşallah. Geçen yıl kardeşimde böyle olmuştu, bende kalıyordu ve her bir değişiklikle hastaneye taşınıyorduk, en son bizim dilimizden bıkmış olacak ki tek başına gitti hastaneye ve doğuma girdizaten bize de bişey kalmadı inşallah..
canım küvez olayından bende çok korkuyordum ciger geliştirici igne vurundum bebegin cigerleri gelişssin erken dogarsa küveze girmesin diye
Evet canım daha rahat oldugu bir gerçek.32. haftamda dönmüştü bebeğim benim ama.36. haftamdayım ya acaba diyorum bebeğim geliyorum mu diyor?Öbür taraftan doktorum da erken doğum gibi bir durumun gözükmüyor dedi.Yaşayarak görücez artık
neden vurudun ki erken doğum tehlikesi mi vardı? bu arada yeni farkettim senle günlerimiz aynı, bakalım önce kimin ki gelcek :)
Allah yardımcın olsun.selam arkadaşlar salı gunu doktoruma gıdıcem dogum zamanını kararlastırıcaz benımkı mecburi sezeryan olacak bu aralar zaten agrılarım baya cogaldı hıc bır tarafıma yatamaz oldum d vitamınım dusuk trombosıt 100 olmus bakalım hayırlısı ıle su dogum olsa bebegımızı kucagımıza alsak artık gunler yaklastıkca dahada heyecanlanıyorum herseyın hayırlısı sevgıler
ya benımde göbegım aşagıya ınmış gıbı ben bıde 33 haftadayım benım kızım daha cook kucuk ama göbegımı sankı aşagıda hıssedıyorum
hareketlerı falan normal sancım bıseyımde yok bu hafta bıkac gundur hıssedıyorum
kontrolumde gelecek hafta cuma gunu bıse yoktur ınsallah yaaa :S:S
Geçmiş olsun çok... Valla kimbilir daha neler öğreneceğiz ne değişik şeyler yapacak bu bebişler bize :) benim de ağırlığından karın liflerim ayrılmış, hep aşağıda taşıyordum zaten başından beri, belki de ondan oldu
ya benımde göbegım aşagıya ınmış gıbı ben bıde 33 haftadayım benım kızım daha cook kucuk ama göbegımı sankı aşagıda hıssedıyorum
hareketlerı falan normal sancım bıseyımde yok bu hafta bıkac gundur hıssedıyorum
kontrolumde gelecek hafta cuma gunu bıse yoktur ınsallah yaaa :S:S
kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama deseha sabah 9'da ikizlerini doğurmuşş
Maşallah mayıs girdi pıtır pıtır doğumlar başladıkızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama deseha sabah 9'da ikizlerini doğurmuşş
Rica ederim canım.Suyu kesme sakın zaten ishalde sıvı kaybı yaşıyoruz ya kaybın yerine koymak gerekiyor.3 litre süper ben 2 lerde kalıyorum.Ateşine dikkat et bide.
kızlar kayınvalıdem kızıma bu anakucagını almış
yakından gören yada kullanan varmı acepppEki Görüntüle 700523
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?