• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
boyum 175cm, 73 kg ile hamile kaldım, 8 haftalık hamileyim şuan. bu sabah kilom 72.1'di. kusmaktan bu haldeyim.

ooo canım sen almaktan çok zayıflamışsın ama bunu kafaya takmamak lazımmış ilk 3 ay kilo vermek çok normalmiş üzülmemek lazımmış zaten 3 aydan sonra bol bol kilo alınıyormuş. ben şu an 5+5 hamileyim boy 1.60 kilo 51 ile hamile kaldım şu an 52 kiloyum ama benim mide bulantılarım başlamadı sadece halsizlik ve baş dönmesi var.

selam kızlar :3:...
hoşgeldin :) ne şirin bir nick :))

merhaba ben de nasipse 23 ağustos'ta doğum yapacağım hepimize sağlıklı ve sıkıntısız bir hamilelik diliyorum.
ağustos muu :96: çizelgende farklı yazıyor ama :)
kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ve şu an kilonuz kaç söyleyebilir misiniz.
ben 58.2 ile hamile kaldım, şimdi 58.8 ..
ama dr tartısında 60 çıktı :19: hırka, ayakkabı felanla tartıldım ondan sanıyorum..

bende duydum o doktoru şuan mete beye mi gidiyorsun yoksa?
benimde 6 gün önce başladı bazı günler hafif
bazende çok oluyor
bide bayramda hafif kanla karışık bir damla akıntı geldi üzüldüm çok:14:
ama sorun değilmiş
annelik duygusu bambaşka bişi her ayrıntıya takılıyorsun :31:

Yok mete bey değil adını bilmiyorum eşim konuştu ama bayanmış :) of o bulantılar yokmu nasıl birşeymiş ya yataklara düşürdü beni sanki ağır iş yapıyormuş gibi yoruluyorum hemen dolabı açtığımda üzerinde organik yazan besinleri görünce bile midem kalkıyo :31: Kan için üzülme canım benide uyarmışlardı olursa korkma diye Allah daha büyük dert vermesin ama kesinlikle dedğin gibi annelik duygusu insan en ufak detaya bile dikkat ettiriyo ahhh ahhh ne güzel Allah sağlıkla yürütsün bizi bu yolda :16:

canım benim takma hiç bak 10 kilo vermişsin bravo bende 25 kilo vermiştim sonra 6 kilo geri aldım yani 19 kilo bilirim o duyguyu bizim metobolizmamız alışık bence çok almayacağız bak görürsün 12 kilo iyidir.. :)

bence sana bravo 25 kiloyu nasıl verdinya maşallah:) şu an kaç kilosun kaç kilo aldın? inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı:)

boyum 1.65 59.5 la hamile kaldım 9 haftalık hamileyim 2 kilo aldım 61.5'um şu an:((

kızlar benim arkadaşım 5 aylık hamile sağlıklı beslenme uzmanına gitti ve inanılmaz yiyorsun çok az kilo alıyorsun şu an 3.5 kilo falan aldı ve hamile olduğu hiç belli değil ben de gideceğim bakalım işe yarayacak mı ben bir de sigara da kullanıyordum sigarayı da bıraktım o yüzden kilo alırım diye de korkuyorum.

angel_lost arkadaşım medicalde doğum yaptı
ordaki drları biliyorum gayet iyiler
ben alsancakta bir dra gidiyorum
hatta bu topicten bir arkadaş daha ona gidiyormuş
vde olsam hep yatarım ama çalışıyorum ben
anca öğle tatilinde şirketin revirinde dinleniyorum
birde üretimden geçerken kokular beni hahvediyor :25:

kızlar benim arkadaşım 5 aylık hamile sağlıklı beslenme uzmanına gitti ve inanılmaz yiyorsun çok az kilo alıyorsun şu an 3.5 kilo falan aldı ve hamile olduğu hiç belli değil ben de gideceğim bakalım işe yarayacak mı ben bir de sigara da kullanıyordum sigarayı da bıraktım o yüzden kilo alırım diye de korkuyorum.

benmde boyum1.70 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 59um :17:
git bakalım belki benmde gitmem gerekebilir :9:

hoşgeldin :) ne şirin bir nick :))

ağustos muu :96: çizelgende farklı yazıyor ama :)

ben 58.2 ile hamile kaldım, şimdi 58.8 ..
ama dr tartısında 60 çıktı :19: hırka, ayakkabı felanla tartıldım ondan sanıyorum..

o yüzden fazla çıkmıştır asıl kilon sabah aç karnına tartıldığın kilon yoksa gün içinde çok değişiyor moral bozuyor :)

desene bereber gelcekler bebıslerr yengec burcu olcaklar yaaaa,off
ben ona cok uzuldum
bende yengecım ve hıc sevmem bazı huylarımı

evet aynen öyle bakalım belli olmaz belki de sürpriz yapıp 20 si gibi falan gelirler ben de ikizler burcuyum eğer öyle olursa da ikizler olacaklar 11 haziran benim doğum tarihimde inş iyi özelliklerini alırlar yengeç burcunun. hangi özelliklerin mesela :)

Bende yeniyim Eskişehir'de tavsiye edebileceğiniz iyi bir Dr var mı

valla şekerim tanıdıklarım hep sakarya hastanesine gidiyo oranın doktorları iyimiş kadın doğumcuları ben başka bi doktor tavsiyesi ile safiye hanıma gidiyorum bi de çok met ettikleri ramazan bey var.. eltim de rabia hanıma gitti memnun kaldı ööle yane :)

bence sana bravo 25 kiloyu nasıl verdinya maşallah:) şu an kaç kilosun kaç kilo aldın? inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı:)

ben 85 kilodan 60 kiloya düştüm sonra 66 kilo oldum işte 6 kilo aldım valla ben dansla verdim spor yapmayı pek sevmiyorum :) salsa yaptım kuzenim öğretmen dans öğretmeni o çalıştırdı hareket ve yemeği azaltarak verdim :) şimdi 68 oldum boyum 1,72 yani 80 le falan doğum yaparsam hiç fena olmaz :)

kızlarr doktordan geliyorum bebişimizi gördük pıt pıtları duyduk nasıl duygulandım anlatamam.eşimin de benimde gözlerimiz doldu..Allah'ım hepinize nasip etsin..herşey yolunda dedi doktor 6,5- 7 haftalıkmış..bebiş 7,5 mm:nazar:şükür Allah'ıma:49:

evet aynen öyle bakalım belli olmaz belki de sürpriz yapıp 20 si gibi falan gelirler ben de ikizler burcuyum eğer öyle olursa da ikizler olacaklar 11 haziran benim doğum tarihimde inş iyi özelliklerini alırlar yengeç burcunun. hangi özelliklerin mesela :)

alıngan kırılgan asabı karamsar

Yok mete bey değil adını bilmiyorum eşim konuştu ama bayanmış :) of o bulantılar yokmu nasıl birşeymiş ya yataklara düşürdü beni sanki ağır iş yapıyormuş gibi yoruluyorum hemen dolabı açtığımda üzerinde organik yazan besinleri görünce bile midem kalkıyo :31: Kan için üzülme canım benide uyarmışlardı olursa korkma diye Allah daha büyük dert vermesin ama kesinlikle dedğin gibi annelik duygusu insan en ufak detaya bile dikkat ettiriyo ahhh ahhh ne güzel Allah sağlıkla yürütsün bizi bu yolda :16:

mete bey derken mete tarcan dan mı bahsediyorsunuz yani kordon kadın doğum hastanesinde mi bahsediyorsunuz kızlar?

canım hamilelik takvimi yapsana :32: kaçıncı haftadasın? öğürme kusma falan olmadı ama bu yavaştan gelen bulantımsı durum can sıkıcı :50:

merak etme tatlım hepsi geliyo sırayla benim de bulantımsı bişedi yavaştan yavaştan öğürme de başladı kusma da kusarken kendimi kaybediyorum kızlar yaa.. halim kalmıyo genelde akşamları her kokuyu duyup öğürüyorum...bööö :p

Back
X