• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    31
Kızlar selam demir başlayıp tansiyonu düşen var mı ya, gebelik öncesinde de birkaç sene önce demir kullanmıştım tansiyonum yerle bir oldu şimdi 4-5 gün oldu başlayalı yine tansiyonum yerlerde
Demir hapı beni de fenalaştırıyor. Bir haftadır içiyorum her gün baş ağrısından duramıyordum tansiyonumu etkiliyordur belki ölçmediğim için bilemiyorum. bugün ilk defa içmedim ve hiç başım ağrımadı

Merhabalar, bende muhtemelen Aralık annesi olacağım 10+2 deyim. Öğrendiğimden beri burayı da takip ediyorum ama şifremi unuttuğum için giremiyordum :KK64:

Ben biraz istediğim kilonun üzerinde hamile kaldığım için kilo vermeye çalışıyorum 20. haftaya kadar 5 kilo verme hedefim var sizlerde kilo durumu nasıl :KK61:

Merhabalar, bende muhtemelen Aralık annesi olacağım 10+2 deyim. Öğrendiğimden beri burayı da takip ediyorum ama şifremi unuttuğum için giremiyordum :KK64:

Ben biraz istediğim kilonun üzerinde hamile kaldığım için kilo vermeye çalışıyorum 20. haftaya kadar 5 kilo verme hedefim var sizlerde kilo durumu nasıl :KK61:
Canım ben de bay kilolu hamile kaldım. 10+2 yim şuan. 6kilo verdim

Kızlar Ben normalde Devlet hastanesinr gidiyorum 1 aydan fazla oldu sıra bulmaya çalışıyorum perşembe gününe sıra buldum sonunda bu sıra sıkıntısı yüzünden özele gitmek istiyorum özele giden arkadaşlar muayene ve doğum ücretleri nasıl ?
Canim ben İstanbuldayım 1500 tl ye gidiyorum kontrole 1250 ye de var başka hastane 2000 e de daha fazlaya da

Benim bir arkadasım doğuma kadar lekelenme hatta bildiğin kanama yaşadı ve sağlıkla doğurdu korkma canım. Rahim agzı açıklıgı falan da yapıyormuş kanama lekelenme. Haklısın tedirgin edici ama kötü düşünmemeye çalış :(
Sagol canim dün lekelenme başladığından beri hep yatiyorum. Wc ve yemek disjnda kalkmadim. Hala da kesilmedi tam olarak. İnşallah yarina tamamen bitmis olur bende rahatlsrim. Bir daha kendimi yormayacagim ama hep dinlenecegim napayim.
Insallah bende bebegime saglikla kavuscam aminn🙏
Bu haftaya randevu aldik doktorumuza gidicez bayram öncesi bi kafamiz rahat etsin diye.

Kızlar Ben normalde Devlet hastanesinr gidiyorum 1 aydan fazla oldu sıra bulmaya çalışıyorum perşembe gününe sıra buldum sonunda bu sıra sıkıntısı yüzünden özele gitmek istiyorum özele giden arkadaşlar muayene ve doğum ücretleri nasıl ?
Canim ben özele gidiyorum, doktorum perinatolog normal muayene ücreti 5500 tl. Biz dogum paketi aldik. Diger hastanelerden pahali ama doktorumuz baya tecrübeli ona güvenerek aldik. Sadece doğum 35 gibi birsey demislerdi sanki net hatirlamiyorum ama.

Sagol canim dün lekelenme başladığından beri hep yatiyorum. Wc ve yemek disjnda kalkmadim. Hala da kesilmedi tam olarak. İnşallah yarina tamamen bitmis olur bende rahatlsrim. Bir daha kendimi yormayacagim ama hep dinlenecegim napayim.
Insallah bende bebegime saglikla kavuscam aminn🙏
Bu haftaya randevu aldik doktorumuza gidicez bayram öncesi bi kafamiz rahat etsin diye.
Ay iyi yapmışsın canım. Git tabi git için rahatlasın bi

Canım ben de bay kilolu hamile kaldım. 10+2 yim şuan. 6kilo verdim
Ayyy harika inşallah bende veririm. Genelde insanlar ilk aylar mide bulantısı tiksinme falan kilo veriyormuş ama bende hiçbir belirti olmadığı için dikkat etmezsem çok kilo almaya müsaitim :kızgın: Bir 5-6 bende verip sonra son aylar onları geri alıp öylece doğuma girsem harika olur.

Benim Özel sağlık sigortam var ödeme yapmıyorum ama gittiğim doktorun muayene ücreti 4500 imiş. Bence özel sağlık yoksa en mantıklısı bir doktor ve hastane seçip doğum paketi almak. 10 muayene + tarama testleri + kan tahlilleri + doğum gibi paketler oluyor her ay muayene ücreti ve doğum ücreti ödemekten daha uyguna geliyor. Benim sigortam doğumu karşılamasaydı paket alırdım mutlaka.

Back
X