2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yardımcı olacak kimse yok mu arkadaslar...normal mi bu kese boyu..hiç bilen yok mu?

geç döllenme olmuştur büyük olasılıkla.. böyle şeylere çok takılmaman lazım.. kesen görünmüş bu şimdilik iyi haber dış gebelik değil bundan emin olmuş oldun.. şimdi önemli olan ikinci aşama bebeğinin kalp atışlarını duyman gereksiz yere kendini yormaa Allahım sen büyüksün de Rabbine sığıın ve sabret :) benim kesemin kaç mm olduğunu bile söyleme gereği duymadı drum.. önemli olan doğru yere yerleşmiş olmasıydı çünki ilk aşamada... kesenin şeklinin ve nereye tutunduğunun önemi var bu safhadayken drun aksi bişi sölemediğine göre içini rahat tut :)

akıntı bende de çok var ama korkulacak bir durum değilmiş canım hamilelikte çok oluyormuş

evet zordu o türkçe hele sizin neydi öyle :) ama hocalr öyle diyorsa bebeişlerimiz kısmetiyle geldi desene bende önlisans 86 aldım ama bakalım atanacakmıyım atanırım heralde:)

evet aynen öyle canım inş bebişlerimiz şans getirir.ya düşün o kadar zordu ki ben 80 aldım ve bu puanla türkiye genelinde % 10 luk dilimdeyim.sen de atanırsın büyük ihtimalle.

canım geç döllenmiş belliki 10 mm olması sorun teşkil etmiyor büyümesi önemli bendede 11 mm ken gözükmedi sıkıntı etme dktor kötü birşey demediyse sorun yok

Bende bayramda 2 günlüğüne 6-7 saatlik yola gitmek istedim ama doktorum izin vermedi. Gerçi benim gidiş ve dönüş 2 gün içinde olacağı için 12-13 saat çok fazla dedi.

hayırsız arkadaşım ne yapıyon nasılsın?hamişsin diye unuttun bizi,attın cemreyle bizi diğer topiklere leyla leyla dolanıyoruz:))insan bi hal hatır sorar ne yaptınız der((

hayırsız arkadaşım ne yapıyon nasılsın?hamişsin diye unuttun bizi,attın cemreyle bizi diğer topiklere leyla leyla dolanıyoruz:))insan bi hal hatır sorar ne yaptınız der((

yok canım ya atarmıyım aklımdasın hem sen hem cemrecik nasılsın nasıl gidiyor varmı bir gelişme sizdende en kısa zamanda haberleri bekliyorum canım nasılsınız nasıl gidiyor hayat anlat bi:) :) :)

""hoşgeldin canım aramıza,benimde şuan yakın bir arkadaşım amerikada.ama o 35 haftalık hamile.orda doğum yapmak için gitti amerikan vatandaşlığı için.biraz önce skype de konuştuk.havalar çok kötüymüş.birde hep gözü yaşlı...."""

Canım ben Florida eyaletindeyim güneyde. Havalar şu anda oradaki Mayıs ayı gibi çok güzel. Ama tabii memleket hasreti çok zor. Memleketimde ilgili en küçük birşey aklıma gelse benimde gözlerimden boşalıyor. Eşim Amerikalı olduğu için daha çok hasret çekiyorum. Türkçe duymaya ve konuşmaya bile hasretim çoğu zaman. Burada insanlar çok farklı bir türlü alışamadım. Gerçi hiçbirşeylerine alışamadım. Kokuları bile bir garip geliyor. Yemekleri berbat. Memleketimin mis kokan ekmeğini bile çooook özlüyorum.
Ayrıca burada doktorlar çok vurdumduymaz hiç umurlarında değil bizim ne hissettiğimiz bazan çok yıpratıcı olabiliyor ve kuralları çok fazla. Özellikle asla değişmeyen kurallarından nefret ediyorum. Herşey para için. dostluk arkadaşlık hep paraya bağlı. Bazı durumlarda gerçekten elastikiyet gerekiyor samimiyet gerekiyor ama hiç yok. İnsan kendini yapayalnız hissediyor. 5 kez düşük yaptım sanki normal birşemiş gibi davrandılar teselli bile eden olmadı kimsenin umurunda olmadı dalga bile geçtiler yinemi hamilesin diye her seferinde utandım hamile olmaktan çok üzüldüm. Nasılsa düşürürüm gözüyle bakıyolar hep. Canım doktora gitmek istemiyor ama mecburum. Çok dua ettim inşallah bu defa Allah dualarımı kabul eder. Onlara inat alırım yavrumu kucağıma.

tamam canım içimi rahatlattın arkadasımın yolculuktan düşük tehlikesi olustu oyüzden beni korku sardı ucakla gitcez zaten.GATA iyi bi hastane ordada bebişe babasıyla bakarız ..eşim giderse tek halletcem malesef burdada eylem var 10 gun kapalı olcakmıs heryer.

canım ilk haftalarda 3-4, 7 ve 8.haftalarda 5 saate kadar en fazla izin veriliyor. Eğer uzak bir yerde oturuyorsanız risk alma derim, kaç saat sürecek Ankara yolculuğu?

şuan görev nedeniyle hakkaride oturuyorum.hakkari van arası 3 saat ordan ucakta 1 saat sürüyor..

gunaydin kizlar.....
bugun bebisime bakacagim insaallah gorurum
ultrasona gireceklere iyi sanslar

Merhaba arkadaşım, umarım sağlıklı bir gebelik geçirir bebişini kucağına alırsın. Benim ablamda Amerikada yaşıyor. Güya bir türkle evli ama orda doğmuş büyümüş bir türk. Ablam da senin yaşadıklarının benzerini yaşadı. Hatta hamileliğinin başından beri sanki hiç büyütülecek birsey yokmus gibi davranmışlar eniştem ve ailesi. Sanırım o kültürde bu böyle. O yüzden moralini sakın bozma. Sende onlarla gül. Hatta şaka yap, size inat doğurucam ve başınıza bırakcam çocuğu falan de:) Biraz da hormonlardan ve tabiiki yaşadıklarımızdan duygusal oluyoruz. Bunu bilerek yaşarsan durumu idare etmek daha kolaylaşabilir.

gunaydin kizlar.....
bugun bebisime bakacagim insaallah gorurum
ultrasona gireceklere iyi sanslar

Günaydııın hadi hayırlısı canım sanada bol şans ben yarın gideceğim doktora Döndüğünde hayırlı haberlerini bekliyoruz. Görürsün güzel bebişini güzel anne hadi Allaha emanet ol

günaydınlarrrrrrrr...
bugün bebişini görmeye gideceklere rabbimden hayırlısı inşallhhhhh...
ayyy pıt pıtlarımızı dün duydum ya nasıl bir rahatlık nasıl bir keyif geldi rabbim bozmasın.
Ama şu bel ağrısı olmasa...

günaydın kızlar :)
şimdi ben en son 22sinde gittim doktora yani 1 hafta oldu, 7sine çağırdı ama ben o tarihte gidemiyorum, 12sinde gitsem 5 gün için sorun olur mu acaba? kafam karıştı, dr.a sordum, şikayetin yoksa sorun olmaz, dedi. bir de hafta itibariyle midir nedir sanki ilk zamanki belirti ve sıkıntılarım yok gibi. kasık ağrısı falan kalmadı. zaten bulantım pek olmadı. gereksiz sıkıntı mı yapıyorum yoksa o tarihten önce mi gitsem bilemedim ne yapmalıyım sizce? bu haftalara gelince dr.a gitme sıklığı nedir bilmiyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…