yardımcı olacak kimse yok mu arkadaslar...normal mi bu kese boyu..hiç bilen yok mu?
merhaba kızlarrrr.umarım herkesin keyifler iyidir.dün öğrendim hamile olduğumu. henüz gitmedim doktora .biraz daha zaman geçsin istiyorum.akıntım çok var sarımsıı renkte korkuyorum adet olacam diyee sizdeki akıntılar nasılll
evet zordu o türkçe hele sizin neydi öyle :) ama hocalr öyle diyorsa bebeişlerimiz kısmetiyle geldi desene bende önlisans 86 aldım ama bakalım atanacakmıyım atanırım heralde:)
gebeliğimin 7. haftasındayım karından ultrasondan bebeğim gözükmedi bugün,alttan ultrason yapıldı.doktor sadece keseyigördü 10mm.küçük dedi.sizinkiler nasıldı..ölücem meraktan...bi anormallik mi var.
kızlar bende 5.5 6 haftalık hamileyim..eşim ankaraya gidiyo benıde götürmek istiyo.ama yolculuk konusunda bı kararsızım..sizce bi zararı olurmu eğer gidersem ankaraya gata da baktırabılırım..sizce napayım..lütfen düşüncelerinizi ve yolculuk hakkında bildiklerinizi anlatın banaa.
hayırsız arkadaşım ne yapıyon nasılsın?hamişsin diye unuttun bizi,attın cemreyle bizi diğer topiklere leyla leyla dolanıyoruz:))insan bi hal hatır sorar ne yaptınız der((
Ben de hamileyim 5+3 oldu bugün. Bayram tatilinde istanbuldan hataya arabayla gittik döndük çok şükür iyiyim:)) dönüş trafipine rağmen.. Ki ankara 2 adımlık yol kalır yanında:)) içini ferah tut önce aklına köyü şeyler getirme çünkü düşünecek kötü bişey yok:))) güle güle gidip gelin inşallah iyş yolculuklar:)) ( dr um da gidebilirsin memlekete demişti ayrıca)))y
canım ilk haftalarda 3-4, 7 ve 8.haftalarda 5 saate kadar en fazla izin veriliyor. Eğer uzak bir yerde oturuyorsanız risk alma derim, kaç saat sürecek Ankara yolculuğu?
Merhaba arkadaşım, umarım sağlıklı bir gebelik geçirir bebişini kucağına alırsın. Benim ablamda Amerikada yaşıyor. Güya bir türkle evli ama orda doğmuş büyümüş bir türk. Ablam da senin yaşadıklarının benzerini yaşadı. Hatta hamileliğinin başından beri sanki hiç büyütülecek birsey yokmus gibi davranmışlar eniştem ve ailesi. Sanırım o kültürde bu böyle. O yüzden moralini sakın bozma. Sende onlarla gül. Hatta şaka yap, size inat doğurucam ve başınıza bırakcam çocuğu falan de:) Biraz da hormonlardan ve tabiiki yaşadıklarımızdan duygusal oluyoruz. Bunu bilerek yaşarsan durumu idare etmek daha kolaylaşabilir.""hoşgeldin canım aramıza,benimde şuan yakın bir arkadaşım amerikada.ama o 35 haftalık hamile.orda doğum yapmak için gitti amerikan vatandaşlığı için.biraz önce skype de konuştuk.havalar çok kötüymüş.birde hep gözü yaşlı...."""
Canım ben Florida eyaletindeyim güneyde. Havalar şu anda oradaki Mayıs ayı gibi çok güzel. Ama tabii memleket hasreti çok zor. Memleketimde ilgili en küçük birşey aklıma gelse benimde gözlerimden boşalıyor. Eşim Amerikalı olduğu için daha çok hasret çekiyorum. Türkçe duymaya ve konuşmaya bile hasretim çoğu zaman. Burada insanlar çok farklı bir türlü alışamadım. Gerçi hiçbirşeylerine alışamadım. Kokuları bile bir garip geliyor. Yemekleri berbat. Memleketimin mis kokan ekmeğini bile çooook özlüyorum.
Ayrıca burada doktorlar çok vurdumduymaz hiç umurlarında değil bizim ne hissettiğimiz bazan çok yıpratıcı olabiliyor ve kuralları çok fazla. Özellikle asla değişmeyen kurallarından nefret ediyorum. Herşey para için. dostluk arkadaşlık hep paraya bağlı. Bazı durumlarda gerçekten elastikiyet gerekiyor samimiyet gerekiyor ama hiç yok. İnsan kendini yapayalnız hissediyor. 5 kez düşük yaptım sanki normal birşemiş gibi davrandılar teselli bile eden olmadı kimsenin umurunda olmadı dalga bile geçtiler yinemi hamilesin diye her seferinde utandım hamile olmaktan çok üzüldüm. Nasılsa düşürürüm gözüyle bakıyolar hep. Canım doktora gitmek istemiyor ama mecburum. Çok dua ettim inşallah bu defa Allah dualarımı kabul eder. Onlara inat alırım yavrumu kucağıma.
gunaydin kizlar.....
bugun bebisime bakacagim insaallah gorurum
ultrasona gireceklere iyi sanslar
günaydın kızlar
gunaydin kizlar.....
bugun bebisime bakacagim insaallah gorurum
ultrasona gireceklere iyi sanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?