2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
[/QUOTE]

ben yokum 26 yaşındayım ilk çocuk tahmini doğum tarihi 28.06.2013 kalp atışını 5 kasımda duyacağız ini

ayy cnm ya dur bi hemen ön yargılı olmayın alttan baktımı karından görünmeyebilir geç döllenme olmuşdur üzülmek için erken

belki erkendir canım hemen üzme kendini vajınal mi baktı cuma günü görür belki canım üzme sen kendini

ben limon sarısıda kusuyorum yeşilde kusuyorum neyim olcak:)))) mıdemın dolu oldugu nadır ama doluysada yedıklerımı kusuyorum..kusmayla alakalı bısey degıldır ya ama tabı eskıler mıden cok bulanıyosa kızın olcak dıyo..solede bısey var gercekten kıme sorsam kız annelerı hep kusmus erkek annelerı hıc kusma yasamamıs.

valla canım benim annemde sadece ögürmüş kusmamış:) ben anlamadım nolcak bu halimiz

valla cnm bak ben dün akşam yediğimi çıkardım sabah aç karnıma limon gibi kustum sapsarı annem direk ddi kızın olucak bulantılarım yeni başladı zaten eskiler bişi biliodur belki :) bekleyip görcez kısmet

benım 5 haftada basladı kusmalarım bukdar erken basladıysa kız olur dıyolar bende öle hıssedıyom.

benım 5 haftada basladı kusmalarım bukdar erken basladıysa kız olur dıyolar bende öle hıssedıyom.

bnm bulantım 1 haftadır vardı ama kusmuodum yeni yeni başladı bnde başından beri kız hssediorum kocam erkek istio en çok abi olsun 2. ne olursa başında dio :)

ayy cnm ya dur bi hemen ön yargılı olmayın alttan baktımı karından görünmeyebilir geç döllenme olmuşdur üzülmek için erken

belki erkendir canım hemen üzme kendini vajınal mi baktı cuma günü görür belki canım üzme sen kendini
sağolun kızlar, akışına bıraktım, üzülmüyorum zaten :), vajinal bakmadı, teklifte etmedi, ben baktırmak istiyordum aslında ama annem vajinal baktırma sakın diye yemin verdirmişti, adam da sormayınca iyice kaldı.
kanda betahcg de düşük çıktı, ilk öğrendiğim gün 89 du, dün 2000 lerde olması gerekirken 1071 çıktı, hayırlısı artık .

canım moralini bozma belkide geç döllenme olmuştur senin sat kaçtı ? dr. keseyi göremediği için ihtimalleri söylemiştir kesin öyle dememiştir .nasıl baktı keseye karından mı?

nasıl bi dr ya vajinal bakması gerekirdi ah anneler bnm annemde öle vajinal baktırma die sölüodu nolucaksa sanki eskilerle karştırıolar şmdiki zamanı.Sen gtttiğinde vajinalde baktır tatlım olmayan bebeğin değeri yükselirmi geç döllenme olmuşdur

Canım kafana takma bence geç döllenmedir.Benim bildiğim dış gebelikte değer saçma sapan artıyodu.Sen bi hafta bekle sonra tekrar git.hayırlısı hakkında.

canım moralini bozma belkide geç döllenme olmuştur senin sat kaçtı ? dr. keseyi göremediği için ihtimalleri söylemiştir kesin öyle dememiştir .nasıl baktı keseye karından mı?

evet kızlar ihtimalleri saydı zaten, doktor erkekti, belki de ondan sormadı, değerin hergün 2 katına çıkması beklenirmiş. 22 eklmde 89 du. dün kan vermiştim 2.784 olması gerekirken 1071 çıktı, bir yerde hormon salgılanması durmuş dedi. Herşeyi açıkladı her ihtimali söyledi , dün başka doktora gitmiştim çok baştan savmıştı, hiç bu tür riskleri söylememişti, belki korkutmamak için söylemedi ama bence tedbirli olmak için öğrenmek daha iyi .

Son düzenleme:
Canım kafana takma bence geç döllenmedir.Benim bildiğim dış gebelikte değer saçma sapan artıyodu.Sen bi hafta bekle sonra tekrar git.hayırlısı hakkında.
geç döllenme olduğu kesin zaten, biz yumurtlama günlerinde birlikte olamadık, 2 kere birliktelik oldu bir ayda, onlarda yum. gününde değildi, ama çok istemiştim, çok dua etmiştim, 2,5 yıllık evliyiz çünkü. hakkımızda hayırlısı artık .

Sende bendensin desene bende 2,5 senedir evliyim olmuyodu bisürü doktor hastane gezdim.Sonunda kendiliğinden oldu çok şükür.Tevekkülü elden bırakma allahn kudreti çok büyük.Eğer nasibinde varsa sen bile şaşırırsın nasıl olduna.

[/QUOTE]

yine mi liste? bu liste sorunu biter umarım, bu son olur.
Sat 31 ağustos, tahmini doğum tarihi 07-06-2013 , ilk çocuk, yaş 28

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…