2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bugün dayanamadım gittim karından baktı şükür vajınal daha net ama dedi olsun dedim haftaya yine gıdeceğim..
iki kese gözüktü biri 1cm diğeri 095mm kes eboyutları sizinkiler kactı 5 3 cok sevındım yanyana yatmıs kuzularım saglıkla byüsün insaallah ..biranda 3 cocugum olacak cok güzel bir duygu

canım ikizmi tebrik ederimmmm..çok güzel yaa

ben hiç meyve yemezdım elma ve muz cekıyor sürekli dogrusu gecen haftaya kadar aklıma her gelen canımı cektiriyor du ama sımdı hafif bulantılarım basladı ..insaalalh devam etmez

oo maşallahh üçüzmü Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin hepsi biranda zor sığıcak ama

istemez olur muuu az önce 1 kase zeytini bitirdimm ondan öncede bi kutu pastırmayı bitirmiştim :) böle birdeenn canım bi çekiyo onu yerken sanki aşk yaşıyoruzz :) artık kimse benle dışarı çıkmak istemiyor çünkü ne görsem canım çekiyorr

yok canım ikiz :) birtanede kızım var 3yasında abla olacak ınsaalah bıranda iki kardeşi olacak

hee ben 3ü görünce tabi üçüz sandım hemenn :) hayırlı olsun canım ama abla için zor olucak heralde millet bi kardeşini çekemezken onun iki kardeşi birden olucak hangisini kıskanıcağını şaşırıcak :) tabi inşallah öle olmaz ama dünyanın kanunu bu :)

Bence hiçte erken değil bende aşeriyorum ve hayatımda bir yiyeceğim hiç bu kadar iştahlı yememiştim değişik bi duygu

nisasum hayırlı olsun canım,hep istediğim şeydi ikiz.benimde 3,5 yaşında bir kızım var.3 tane olsalardı ne yapardım onu bilemiyorum tabi :)

Ne kadar güzel ben de ikiz istemiştim kısmet ama birini bulana kadar ne sıkıntılar çektik.. Buna da bin şükür) hayırlı olsun
canım benımde tedavıyle oldu..kımsede bilmiyor hayırlısı bakalım sneınd eikinci denemende ikiz olur cocuguna kardes ıstersın nasılsa benım gibi

ewett kızımada kıyamıyorum ama benım kardesım yok onun olacak ınsaalah baslarda kıskansada

nisasum hayırlı olsun canım,hep istediğim şeydi ikiz.benimde 3,5 yaşında bir kızım var.3 tane olsalardı ne yapardım onu bilemiyorum tabi :)

ebnd ebıleıyorum yasayıp görecegız ben cok hareketlıyı gezen bir tipim ne yapacagım bakalım

ya cnm ne bileyim kimse burda cnm şunu çekiyor filan yazmayınca acaba benim pis bogazımdan dolayı yoksa hamilelikten dolayımı anlamadım düşün cnm lahmacun çekiyor nasıl bir şeyse normal ay kokar derim ama dün yedimde biraz rahatladım birde boyum kısa birde hafif kiloluyum çok korkuyom ama çok kilo alcam neyse bebişler sağlıklı olsun gerisi önemli değil...

Aranizdaki en yasli anne adayi benim. yas 39 bebek ilk kalp atisini 30 ekimde gordum ve duydum Allah nasip ederse tahmini dogum tarihi 16 haziran ama yasimdan dolayi daha erken dogabilir. tesekkur ederim

tam ben yazacaktım kı arkadaşım arzu en yaşlınız benım diye ama once bı okuyayım dedimki ne göreyim benden buyuk varmış canım arkadaşım iyiki geldin tek kalmıştım haberleşiriz inş iki yaşlı olarak

kızlar merhaba ben sosyolog..bir kendi profilim bir arzunun profili başım döndü:)
kızlar en son bu şekilde güncelledim..gözümden kaça vardır mutlaka ..olmayanlar söylesin bakimmmm

[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…