2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
inş cuma güzel haberlerle gelirsin, hakkınızda hayırlısı :26:

havuç faydalı diye biliyorum ben ya :44: çok da yiyorum, rendelenmiş havuca limon ve nar ekşisi sıkarak

ben de öyle biliyordum bebeğimin gözlerine iyi gelsin diye de her gün yiyordum arkadaşımda 5 aylık hamile onun dr öyle söylemiş bugün o yüzden yemedim.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Yarın randevum var ama öğlen saat 1 de ve ilk kan testim yarın yapılacak aç karınlamı gitmem gerekiyor :26:

büyük ihtimalle beta hcg değerine bakmak için test istemiştir onun içinde aç gitmen gerekmiyor canım. daha önce yaptırmamıştın dimi bu testi ?

​Şöyle oldu :) ben doktora 10 haftalıgıım dedıgımde,, daha 8 haftalıksın dedı... yani geç döllenme oluşmuş...:)
aman boşver sen benimde 1 hafta eksik söyledi ama önemi yok dedi..10 haziran dedi d.t. bebek yetişiyomuş zaten diğerlerine

büyük ihtimalle beta hcg değerine bakmak için test istemiştir onun içinde aç gitmen gerekmiyor canım. daha önce yaptırmamıştın dimi bu testi ?

Hayır canım hiç yaptırmadım size yapıldımı yani arkadaşım gitti kan testi yaptılar troitleri az çalışıyomuş işte bunlar hep kandan bakılıyomuş sanırım şeker falan kandan bakılmıyomu :26::26::26:

Başın sağ olsun canım,Allah size uzun ömür versin

amin inşallah canımm..ben ikili taramaya izmire gitmeyi düşünüyorum ..burası sıkıntı ulturason cok eski ikili tarama nezaman oluyo
ikili test 11-12.haftalarda ama bebeğin gelişimine göre daha geçe de kayabiliyor. Gel İzmir'e canım, kolay olur burada

canım doktor bhcg takibi istemedi mi, ne demek yanında biri olsun, öyle şey olur mu...bir doktora daha gitseydin, alttan baktırsaydın, iki güne bir bhcg takibi yapılıp kontrol altında olman gerekmiyor mu senin?ben olsam dinlemez giderim bir doktora daha, o bekleyiş ne zor olur öyle, hakkınızda hayırlısı canım Allah seni ve bebeğini korusun inşallah

benim kan alınırken bir çocuk çok ağladı yazık, hepimiz ona laf yetiştirdik benimki ne ara alındı anlamadım bile o yüzden

coraspine kan pıhtılaşmasını önlemek için canım, kan pıhtılaşması bebeğin düşmesine neden olabiliyor. Kistlerin bazıları sorunsuz oluyor,burada bir çok arkadaş kistle hamile kaldı, sağlıkla hamilelikleri sürüyor ama dr.unla konuş mutlaka

canım erkekler yapıyor bazen öyle, sen söylersin söylersin dışarıdan biri söyleyince ampul yanartakılma çok bence, ama samimiyetin dozunu da ayarlasın "ben sana güveniyorum da etrafa güvenmiyorum" diye şaka yollu belli et gitsin derim ben

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Yarın randevum var ama öğlen saat 1 de ve ilk kan testim yarın yapılacak aç karınlamı gitmem gerekiyor :26:
evet canım, aç gitmen gerek mutlaka..benim randevu da ilk 11'deydi, kahvaltıyı yapıp gitmiştim ertesi güne kaldım. Keşke öğlene almasaydın,neyse bir günlük katlanılır bebiş için

hoş geldin

angel lost, senin test bhcg değildir bence, bhcg hormon testi hamilelik varmı varsa nasıl ilerliyor diye gebeliğin ilk günlerinde veya bir sıkıntı olduğunda isteniyor. Seninkiler muhtemelen şu tüp tüp kan vermen gereken rutin gebelik testlerinden, kan değerine rubella, aids vs. gibi hastalıkların olup olmadığına bakacaklar ve aç olman gerekiyor canım

kızlar ben havucu çok yerim çok da severim neye zararlıymış onu anlamadım

ayy kızlar ya iş yeri çok karışık bizim, yöneticimiz değişti herkes ayrı bir dertte. Bugün 8 farklı kişi tarafından 9-10 kere arandım. Eve gelelim ziyarete diyorlar, iş yeri derdi dinleyesim yok hiç..Bi de zaten berbat haldeyim üst baş elde poşet iki dk.ya bir öğürür halde. İstemiyorum ya ziyaret fln, reddettim, ayıp oldu ama

kızlar ben havucu çok yerim çok da severim neye zararlıymış onu anlamadım
içinde keroten var, ondan mı ki:44:benim bu hamilelik beslenmesinde anladığım bu bitki,sebze cinsini fazlasıyla yememek gerekiyor, bir denge tutturmak ve çeşit oluşturmak en iyisi. Bir de söktürücü ve rahatlatıcı etkisi olanlardan ilk aylarda uzak duruluyor...

aids testini evlenirken yaptırmıştık zaten daha 4 ay oldu yine isterler mi ki?

alla alla sinir oldum şimdi herşey zararlı biz ne yiycez ya bende havuç yararlı diye sürekli yiyordum hay allah inş bişe olmaz bebişime benm dr da bişey demedi neyse haftaya gidince sorarım

Son düzenleme:

Evet canım aynen benim için yapılacağını söylemişti zaten doktor ama çok geç randevum aç kalcaz artık bigün ama bulantılarımda var sabah krakerle kalkıyorum yataktan nasıl olcak bilmiyorum sağolun yorumlarınız için güzel gebişlerrr

alla alla sinir oldum şimdi herşey zararlı biz ne yiycez ya bende havuç yararlı diye sürekli yordum hay allah inş bişe olmaz bebişime benm dr da bişey demide neyse haftaya gince sorarım
ben ilk defa senden duyuyorum havucu, belki arkadaşının özel bir durumu vardır:44:hani A vitamini ya da fosforla ilgili vs. bilemedim yani

arkadaşlar aranızda sigara içen varmı merak ediyorum lutfen yazın
bırak canım hemen aman diyeyim, nelere nelere dikkat ediyoruz yapılmaz öyle şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…