inş cuma güzel haberlerle gelirsin, hakkınızda hayırlısı :26:
havuç faydalı diye biliyorum ben ya :44: çok da yiyorum, rendelenmiş havuca limon ve nar ekşisi sıkarak
​Şöyle oldu :) ben doktora 10 haftalıgıım dedıgımde,, daha 8 haftalıksın dedı... yani geç döllenme oluşmuş...:)aaaaa o nasıl olmuş bide 2 hafta
Ooo havuç da mı yasak((
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Yarın randevum var ama öğlen saat 1 de ve ilk kan testim yarın yapılacak aç karınlamı gitmem gerekiyor :26:
aman boşver sen benimde 1 hafta eksik söyledi ama önemi yok dedi..10 haziran dedi d.t. bebek yetişiyomuş zaten diğerlerine​Şöyle oldu :) ben doktora 10 haftalıgıım dedıgımde,, daha 8 haftalıksın dedı... yani geç döllenme oluşmuş...:)
büyük ihtimalle beta hcg değerine bakmak için test istemiştir onun içinde aç gitmen gerekmiyor canım. daha önce yaptırmamıştın dimi bu testi ?
Başın sağ olsun canım,Allah size uzun ömür versinKızlar cevaplar için teşekkür ederim.6 Haftalıktan beri progestan kullanıyorum.7Haftalıkken pembe lekelenme olduğunda gittim problem yok ilacı içmeye devam et dedi.O yüzden böle rahatım.Hala içiyorum progestanı 100 mg. günde 3 kez.babaannem vefat etti.Yarın mevlütü var işten izin aldım tüm gün orda olucam.O yüzden mecbur cumaya kaldım.İnş. hayırlı haberle dönücem.
ikili test 11-12.haftalarda ama bebeğin gelişimine göre daha geçe de kayabiliyor. Gel İzmir'e canım, kolay olur buradaamin inşallah canımm..ben ikili taramaya izmire gitmeyi düşünüyorum ..burası sıkıntı ulturason cok eski ikili tarama nezaman oluyo
canım doktor bhcg takibi istemedi mi, ne demek yanında biri olsun, öyle şey olur mu...bir doktora daha gitseydin, alttan baktırsaydın, iki güne bir bhcg takibi yapılıp kontrol altında olman gerekmiyor mu senin?ben olsam dinlemez giderim bir doktora daha, o bekleyiş ne zor olur öyle, hakkınızda hayırlısı canım Allah seni ve bebeğini korusun inşallahkızlar doktora gittim bugün kese görünmedi, doktor dış gebelik olabilir dedi, gündüz yalnız kalma gecede eşin yanından hiç ayrılmasın dedi, tüplerin aniden patlayabilir ve acillik bir durum olabilir dedi. sıkıntılı bir dönemdesin dedi. cuma günü tekrar görüşelim dedi, geç geldim aranıza ama tez ayrılabilirim , hayırlısı olsun .
benim kan alınırken bir çocuk çok ağladı yazık, hepimiz ona laf yetiştirdik benimki ne ara alındı anlamadım bile o yüzdenben de bugün yaptırdım.. ama benim kolum hiiiç acımadı, hemşire çok şirindi.
Çok mu korkuyosun dedi, sohbete başladı bi baktım batırmış iğneyi ama hiiç hissetmedim :94:
eşim de kapıdan bakıyodu, çıktığımda "bakıyorum 2 dakkada kanka oldunuz" diyo
coraspine kan pıhtılaşmasını önlemek için canım, kan pıhtılaşması bebeğin düşmesine neden olabiliyor. Kistlerin bazıları sorunsuz oluyor,burada bir çok arkadaş kistle hamile kaldı, sağlıkla hamilelikleri sürüyorBende eylül 9 son adet tarihim beta hcg dün yaptırdım sonuc 4500 cıktı.. Bugun keseyi görmeye gittik ultrosonda gözükmedi vagina ultrosununda kese gözüktü şükürler olsunn.. prş günü tekrar cagırdı..Folik asit progestan ve coraspin verdi.. bir tane düşüğüm oldugu için progestan verdi ama coraspin niye verdi anlamadım :44: Birde bir tane yumurtalığımda az kist varmış ?? sorun olur mu acaba diye merak ediyorum acıkcası.. bilgisi olan var mı ??
canım erkekler yapıyor bazen öyle, sen söylersin söylersin dışarıdan biri söyleyince ampul yanarselam arkadaşlar,hamileliktenmi büyütüyorum bilmiyorum ama eşimin iş arkadaşıyla samimiyetine çok sinir olmaya başladım.benim dediğim hiçbirşeyi önemsemiyor,kadın ne dese doğru sanki hemen benimsiyor.ya çok gıcık oldumhormonlar dimi,hep bu hormanlardan
evet canım, aç gitmen gerek mutlaka..benim randevu da ilk 11'deydi, kahvaltıyı yapıp gitmiştim ertesi güne kaldım. Keşke öğlene almasaydın,neyse bir günlük katlanılır bebiş içinArkadaşlar bişey sormak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Yarın randevum var ama öğlen saat 1 de ve ilk kan testim yarın yapılacak aç karınlamı gitmem gerekiyor :26:
hoş geldinSelam haziran anneleri... ben sat tarihine bakaraktan şimdiye dek mayıs annelerinin yanında oldum.. . ultrason tarihine göre 2 hafta gerideymısım..:) yani anlayacağınız haziran ayında doğum yapma olasılıgım yüksek.. ara ara yanınızda bulunabılırım kabul ederseniz.. RABBİM herkese hayırlı dogumlar nasip etsin :)
içinde keroten var, ondan mı ki:44:benim bu hamilelik beslenmesinde anladığım bu bitki,sebze cinsini fazlasıyla yememek gerekiyor, bir denge tutturmak ve çeşit oluşturmak en iyisi. Bir de söktürücü ve rahatlatıcı etkisi olanlardan ilk aylarda uzak duruluyor...kızlar ben havucu çok yerim çok da severim neye zararlıymış onu anlamadım
angel lost, senin test bhcg değildir bence, bhcg hormon testi hamilelik varmı varsa nasıl ilerliyor diye gebeliğin ilk günlerinde veya bir sıkıntı olduğunda isteniyor. Seninkiler muhtemelen şu tüp tüp kan vermen gereken rutin gebelik testlerinden, kan değerine rubella, aids vs. gibi hastalıkların olup olmadığına bakacaklar ve aç olman gerekiyor canım
içinde keroten var, ondan mı ki:44:benim bu hamilelik beslenmesinde anladığım bu bitki,sebze cinsini fazlasıyla yememek gerekiyor, bir denge tutturmak ve çeşit oluşturmak en iyisi. Bir de söktürücü ve rahatlatıcı etkisi olanlardan ilk aylarda uzak duruluyor...
isteğe bağlı bildiğim kadarı ile,ben dr. ne verdiyse yaptırdım o da vardı içinde, toplam 13 tane mi neydi yanlış hatırlamıyorsamaids testini evlenirken yaptırmıştık zaten daha 4 ay oldu yine isterler mi ki?
arkadaşlar aranızda sigara içen varmı merak ediyorum lutfen yazın
angel lost, senin test bhcg değildir bence, bhcg hormon testi hamilelik varmı varsa nasıl ilerliyor diye gebeliğin ilk günlerinde veya bir sıkıntı olduğunda isteniyor. Seninkiler muhtemelen şu tüp tüp kan vermen gereken rutin gebelik testlerinden, kan değerine rubella, aids vs. gibi hastalıkların olup olmadığına bakacaklar ve aç olman gerekiyor canım
ben ilk defa senden duyuyorum havucu, belki arkadaşının özel bir durumu vardır:44:hani A vitamini ya da fosforla ilgili vs. bilemedim yanialla alla sinir oldum şimdi herşey zararlı biz ne yiycez ya bende havuç yararlı diye sürekli yordum hay allah inş bişe olmaz bebişime benm dr da bişey demide neyse haftaya gince sorarım
bırak canım hemenarkadaşlar aranızda sigara içen varmı merak ediyorum lutfen yazın
arkadaşlar aranızda sigara içen varmı merak ediyorum lutfen yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?