2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Yarın randevum var ama öğlen saat 1 de ve ilk kan testim yarın yapılacak aç karınlamı gitmem gerekiyor :26:

cnm kalp atışı eylülmü ekimmi?

Kızlar geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını görücem umudu ile doktorun kapısını çaldım. Sata göre 7+3 olmalıydım o gün. Doktor vajinal bakmak istedi, ben kabul etmedim. Üstten göremem dedi ama çekindim. 6. haftayı geçiren arkadaşlar hep karından ultrasonla gördüler benim doktor neden böyle birşey istedi benden anlamadım :26:
Sizce doktoru değiştirmelimiyim? Yorumlarınıza ihtiyacım var :106:

bana dokyor hiç kan testi vermedi...
herkes ne testi yaptırıyor anlamıyorum..

Erkek çocuk isteyenler et ağırlıklı beslenmesi gerekirmiş, belki erkektir senin bebiş :)))))))))).

Ayy ne güzel bende çok isterdim ikiz bebek , eşim bakamayız diyor, biri susar biri ağlar, olsun ben bakarım desemde... , neyse şu bir tanesini sağsalim dünyaya getireydik :13:.

bi kaç gün giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir mide bulantıları geçmiştir bebişleri de iyidir :) Ben de 2 gündür doktora gidiyorum dün erken ayrılmak zorunda kalmış bugün de doktoru acil çağırmışlar çıkmış herhalde doğuma gitti. Yarın yine gidicem inşallah bu sefer doktoru bulabiliriz ve bebişimizin kalp atışlarını duyabiliriz :)

bana dokyor hiç kan testi vermedi...
herkes ne testi yaptırıyor anlamıyorum..

Trioitlerine falan bakıyorlar kan testinde yani bebek için değil anne için yapılıyo çevremdeki hamile arkadaşlarım 7. haftalarından önce bile gittiklerinde kan testi yaptı doktorları tepecik araştırma hastaneside yapıyo hemen :26:

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Yarın randevum var ama öğlen saat 1 de ve ilk kan testim yarın yapılacak aç karınlamı gitmem gerekiyor bilgisi olan var mıııı ????

Son düzenleme:
Selam haziran anneleri... ben sat tarihine bakaraktan şimdiye dek mayıs annelerinin yanında oldum.. . ultrason tarihine göre 2 hafta gerideymısım..:) yani anlayacağınız haziran ayında doğum yapma olasılıgım yüksek.. ara ara yanınızda bulunabılırım kabul ederseniz.. RABBİM herkese hayırlı dogumlar nasip etsin :)

Son düzenleme:
ah çileklipuding ahhh,,,,

bugün nickini göre göre canım çilekli puding çekti durdu. inş eşim vaktinde gelebilirde bana getirir.

bu arada benim bebeğin doğum tarihi 18 haziran oldu. kalp atışınıda bugün gördük

aaaaa o nasıl olmuş bide 2 hafta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…