2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
PİŞMİŞ TAVUĞUN BİLE BAŞINA GELMEYEN DOOĞUM HİKAYEM

ayy canım yaa,ağlayarak okudum.nasılda zorlamış seni oğluşumun adaşı,yakışıklı...Allah sağ salim kurtarmış sizi çok şükür. analı babalı sağlıcakla büyür inşallah bebişko ve doğumunda zorlandığın kadar bi daha hiç zorlamaz üzmez inşallah seni

Kuzum neler yaşamışsın öyle dram gibi aynı okurken gözlerim doldu doldu kaldım öylece
sonunda yavrunu sağ salim kucağına almışsın ya bu herşeye bedeldir eminim..
Rabbim bu yaşadıklarının ecrini kat kat versin ve kimseye de yaşatmasın inş.

zaten psikolojim çok bozuk, nurgül hikayen iyice dağıttı beni.

iyi dayanmışsın. normalde bende normal doğumdan yanayım ama senn durumunda baştan sezeryan daha iyi gibiymiş. dr. dan iyi bilecek değiliz ama alçılı kol zaten, bebek kanala da inmemişse neden bu kadar zorlamışlar ki. devlet hastanesimiydi?

hepsii birbirinden güzel canım ya allah kullandırmayı nasip etsin.

inşallah herşey gönlünce olur canım benim bol bol dua et rabbim sağ sağlim ewladını sana bağışlasın
dünya çok garip son ana kadar ne olacağını bilmiyosun...

imdaaaaattttttttttttt gaz sorunuuuuuuu :)

selam kızlar 1 haziranda saat birde canım oğlumu kucagıma aldım .. normal dogumla girdim güzel bi doğumdu sırada bekleyen herkese Allah kolaylık versin ..

oyyy maşallah şöyle güzel ve kolay doğum yapanlara hayranıımm
allahım ewladınada sizede sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Nurgu dogum hikayen korkuttu beni :18: Cok aci cekmissin canim ya. O pamuk gibi melek bu kadar acidan sonra mi geldi.

Suni sanci istemiyorum ben ya Kendiliginden acilmam olsun, sancim gelsin artik

doğum yapmayanlar okumasın yazacaktım unuttum
sen bana bakma canım ya herşeyim vukaatli geçti iğneden dolayı suni yedim o da yeterli gelmedi
hiç ıkınma hissi vermiyodu bana, ablamda aynı şekilde doğum yaptı ama onunki 20 dk da doğdu hemde 8cm lik açılmayla
çok kolaydı,
kişiden kişiye değişiyor ,benim 12 cmlik açılma oldu ama ne fayda..
o pamuk paşada hiç zorluğa gelmek istemedi aşağı inmedi tabi
herşey nasip kısmet bol bol dua et

bende yazarken kendimden geçtim 3 günde yazdım ağlamaktan yazamıyordum
allahım kimseye yaşatmasın ama dediğim gibi
BEBEĞİMLE YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM

slm kızlar geçmişi fazla okuyamadım doğum yapan arkadaşlar varsa tebrik ediyorum.. bugün nst ye girdik hamdolsun oğluşumun taşikardisi geçmiş.. herşey normal dedi doktorumuz.. sezeryan tarihi vermiyor.. haftaya ptesi tekrar nst miz var gittiğimde konuşacağım 39 un içinde alsın diye ama doktorum 39 u bitirtmek taraftarı bakalım.. allah hakkımızda sağlıklısı hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah.. belki de kendiliğinden gelir sıpam...

benimki de çok kıvranıyor ama gazını çıkartamıyor ne yapsak yeterli olmuyor ben de kimyon duymuştum sıcak suya koyup içiyorum bakalım faydası olacak mı

amiiiin canım benim buna şükür çok dua ettim hatimler,namazlar vs...
belki daha kötü sonuç olacaktı rabbim yüzümüze baktı

yazsan roman olur hesabı
inşallah ama rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin
yaşayacağım varmış, bu sayedede iyice arınmışımdır inşallah deyip geçiyorum..

özel hastaneydi canım dr. un bi hatası yok hatalı olan bizim sıpacan:)sancı bebişimi etkilememiş o yüzden kedisii ittirmiyodu
koluma dr.da çok üzüldü strese girdim ben sen o kolla nasıl destek alacaksın elller çok önemli dedi
bende sanki 40 tane doğurmuş gibi güldüm geçtim bişi olmaz diye..
doğum günü gelince gördim kolların ne kadar önemli olduğunu
ıkınma ve nefes tekniklerini öğrenin tek tavsiyem bu

öncelikle geçmiş olsun canım ne zorlu süreç geçirmişsin öyle.HAYIRLI UĞURLU OLSUN oğluşunda Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etmiş.her ikinize de uzun ömürler inşlh

Doktora gidi geldim arkadaşlar su siralar ishal salgini varmış ozellikle hamilelerde siz de dikkat edin kendinize bir de benim oglusum iyice inmis asagilara once pzt hazirlikli gelin suni sanciyla deneyelim dedi sonra nst ye bakti bir de acilman iyi cuma gelin dedi
Bizde gelismeler boyle

selam kızlar 1 haziranda saat birde canım oğlumu kucagıma aldım .. normal dogumla girdim güzel bi doğumdu sırada bekleyen herkese Allah kolaylık versin ..

allah analı babalı büyütsün bebişinizi

benim de 3gündür ayağa kalktığımda bacak aramda sancılar var. bugun doktoruma söyledim, normaldr dedi, üzerinde durmadı pek.

Ya kizlar sizinde genital bolgeniz ve gogusleriniz karardi mi?

cnım genital bölgeyi göremiyorum ama göğüs uçları karardı. bu da normal tabiii. ahh ahh baktıkça göğüslerime kız gibiydiler, şimdi karardılar diyip iç geçiriyorum artık:)

PİŞMİŞ TAVUĞUN BİLE BAŞINA GELMEYEN DOOĞUM HİKAYEM

ayyy nurgüllllll çok geçmiş olsun.. hikayeyi okudukça nefesim kesildi. allahım kimseye yaşatmasın inşallahhh. sen de atlatmışsın şükür.artık bebişinle her anın keyfini çıkarırsın inşallahh

biraz kendi durumumu anlatayım kızlar size. sabahtan beri heyecandan reflüm arttı, devamlı mide asidi yakıyor boğazımı.

bu sabah doktor randevumuz vardı. önce nstye gidim. sancılar birkaç defa 60 ı vurdu.
sonra sıra doktorumuzun yanına gitmeye geldi. bugün 38+0 olduk.
önce çatı muayenesi yapalım dedi, odaya geçtik. yalnız muayeneye başlar başlamaz ben acıdan bağırmaya başladım. 2 kere zorladı ama yapamadı bi türlü. sen muayeneyi yaptıramıyorsan doğumu nasıl yapacaksın dedi :s
sonra bebişimizi kontrole geçti. bebişim 4200 küsür gr çıktı.
artık sezeryan için hangi tarihi istersin dedi, ben şok oldum. konuştuktan sonra 10 haziran pazartesi için karar kıldık. hala şoktayım, bi tuhaf oldum :) daha önce 13 haziran tahminen sezeryan olabilirsin demişti. o tarihi sordum. sancılar da başlamış, beklemeye gerek yok, zaten bebek yeterine gelişti ve pazartesiyle kadar daha da kilo alacak, erken değil dedi.
sezeryan günü için gereklı yerlerle kendı konuştu, tamam bitti dedi :)
bu kadar mı der gibi baktım önce. doğuma kadar tekrar gelecek miyim dedim, gerek kalmadı, pazartesi görüşürüz dedi.
neler getirmem gerektiğini konuştum, doğum sonrası nasıl olunuyor, sezeryanda sonrası nasıl dedim. estetik dikiş oluyo, dikiş alınma durumu olmuyor. benım hastalarım çabuk ayaklanıyor hiç merak etme dedi. en azından rahatlattı beni.
sancılarım başlamadığı için doğum fikri hala hayal gibi geliyordu ama artık gün gelip çatıyor, fikri benimsemeye başlayacağım inşallah :)
hayırlısıyla gelsin oğluşum artık :)

oyyy maşallahh sizeee hayırlı dogumlarımızz olsunn.:))ne yedinndeee yawrunu okadar büyyüttüün lütfen söyleee :))

Canım ben de geçen hafta sezaryenle dopum yaptığım için taze taze bildiğimi paylaşayım: anesteziden sonra birkaç gün şiddetli baş ağrısı olurmuş onu engellemek için sert nescafe için dediler bana da hastane sürekli ara öğünlerde nescafe verdi bana ağrı hissetmedim. Kafein ağrıyı alıyormuş

kızlar doğum sancısı ara ara giren bir ağrı diye biliyorum.ama bende yaklaşık 3 saattir bel be kasıklarımda baya şiddetli bir ağrı var doktorumu aradım doğum sancısı gelip geçer dedi o da.1 saat falan daha bekle geçmezse gel dedi.aranızda böyle bir ağrı yaşayan var mı?safra kesesi falan yapar mı acaba kasık ağrısı?

oyyy maşallahh sizeee hayırlı dogumlarımızz olsunn.:))ne yedinndeee yawrunu okadar büyyüttüün lütfen söyleee :))

amin canım inşallah hayırlısıyla doğar bebişimiz :) özel birşey yemedim hatta eşim et balık yemedim diye çok üzülüyordu, hiçbir şey yemiyorsun diyordu. şeker de yoktu çok şükür. demek vücut yapısından diyorum yediklerim daha çok oğluma yaradı.. bir de hamilelikten itibaren vitamin, demir hapı gibi ilaçlar da doktorumun isteğiylen kullandım. belkı de onlar yaradı bize.

Benimki hiç geçmeyen bi ağrıydı , ve fakat nst deki ağrı probunun konulduğu yerdeydi, yani karnımın üstünde hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı 37+1 de ki o gün doğurdum. Takip et umarım dr un dediği gibidir.

ben daha 36+2 deyim doğurmamalıyım:18:
sendekide devam eden bir ağrıymış ama son 2 saattir isalede çevirdi.doğum belirtisiymiş ishal.aynı zamanda salgında varmış bu ara:)ishal karın ağrısı yapar ama bel ağrısı yapmaz sanki.ayyy çok kafam karıştı.

Canım cok zorlu olmus doğum. .nefesim kesildi okurken:26:
Sancı zamanı insan bi yerden tutunup destek almak ister. Bi kolun alçılı, birisinde serum var; nasıl idare ettin cnm yaa
Cok şükür sağlıkla kavuştun yavrunaa..
Allah analı babalı büyütsünn canım. .fazla dillendirmeyelim ama maşallah oglusunaAllahım esirgesin

tebrik ederim canim gözun aydin allah anali babali buyutsun insallah :)))

% 70 mi ozmn cok agır sancılarn olması lazım bnde öledi .ki senin sancn % 70 olsa duramazsn çoktan doğurmuştun.
canim mervenin sancilari 90 buluyordu bir hafta sonra dogum yapti :))

aynen benim annemde öyle o yuzden annem varken giremiyorum pc ye o zararli odlugu icin demez sevmez gerkesiz bulur pc de tlf da fln ugrasani gerekisz görur canim yaa allah yardimcin olsun basin baya kalabalik olcak desene ( insallah firsat bulursun girmeye

canim stres yapmaa bukadar gerilmee sakin olmaya calis kizini kucagina alcagin zaamni dusun :)))
ogluna gelince sizin hediye almaniz cok guzel fikirr krese ogun gitse bilee sen dogum yaptiktan hemen sonra babasi alip yanina getirsin kardesini hemen görsun 2 gun seni ve kardesini görmzese onun icin hic iyi olmaz kardesini yaninda fazla sevmemeye calisin ama asla bu kaka bebek altina yapiyor pis bu aslinda biz bunu hic sevmyiorz seni seviyoruz diuye cumleleri kurmayin onun yaninda
ozaman annemlerde sevmyior bu bebegi bunun bizim evimizde yeri yok gitsin bu diye dusunmesine neden olabilir bebegi sevdiginizi onun artik ailenin bir parcasi oldugunu izah etmeye calisin. birde asla sen abisin abi oldun sen sahip cikacaksin kardesine onu koruyacaksin bundan sonra sen sorumlusun ondan diye agir gelen bir görev yuklemek sakincali olabilyiormuss :))) birde kucuk kucuk hediyler hazirla bir kac tanee oglun görmeden gelen misaifrle yada yakin akrabalara rica et bebege getirdiklir hediylerin yani sirasinda oglusunada o hediyelerden versinler bu arada mutlaka kiskanacaktir kismamasi diye birsey mumkun degil benim kizim kocaman oldugu halde hala kiskaniyorr yetmezmis gibi bsimdi kucuk kardesinide kiskanmaya basladi:))

canimya sen kaybolma bukadar uzun sure ben sana dun gece mesaj atcaktim ama baktim cok gec olmus rahatsiz etmeyim dedim bu saatee dun dilca seni ruyasinda dogurdugunu görmuss merak ettik bizde :))
masallah oglusun tosuncuk olma yolunda ilerliyorr neyseki esin yanindaymis cok sükür artik doguma rahat rahat gidebilirsinn :)))

herkese cok tessekur ederim.Allah siznde evladinizi size bagislasin dogum yapacak olan arkdslarada Rabbim kolay dogum nasip edsin.. acemeriperi = bence cik disari soyle bi saat tempolu sekilde gezzz ben oyle yaptim bi saat gezdim ama yavas degil biraz daha aktif ve sabahina kasilmalarim basladi cok ddegil aksamina zaten kasilmalarimla birlikte bel agrilarimda cogaldi duzenli duzensiz sancilarm vardi ama acilmam vardi benm dusuncem hergun en az yarim saat yorudugum icin rahmim cabuk acildi ebe bile dedii ilk bebegin ve kolay bi dogum gecirdin sanslisin dedi yuryus faydali ve bunu deneyebilirsin bende oyle oldu denemekde fayda var.. Benm tatli oglum gogsuumu emiyor ama tam iyi emmemiyor ...emiyor hemen uyuyor uyandirmaya alisiyorum tik yok goguslerim sut dolu ama oglusum tembelik yapiyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…