o yaradan dan cık emrını beklıyor kafana bu skeılde sınyal gonder tatlımınsl cık emrını alınca kendılıgınden gelecektır ınsll normalındenn kolaycaaa no stress tmmOyyy telaslar baslamis. Masaj yapabilirsin karnina ve bacaklarina
Ben byagi bir zamandir zindeyim. Ilk basta doguma az kaldi diye cok seviniyordum ama artik alistim. Oglum hareket etmese, bir de egilirken kemikleri batmasa unutucam hamile oldugumu. Asistaninin dogumu da cok guzel olmus. COk imreniyorum boyle dogumlara. Darisi bizim basimiza
Allah anali babali buyutsun, gozun aydin
Mutfakta ugrasiyordum gec kaldim bugun. Hala beklemedeyim. Bugun doguracagimi hic sanmiyorum. Yarin kontrolum var. Icimden bir his bebegim gobegimde tekrar eve gelecegimi soyluyor. Aksamina belki bir atraksiyon olur ki gonlumden gecen de kandil gunu ya da gecesi bebegime kavusmakYarin da gecerse artik en son cuma gunu dogacak bir sekilde. 41 haftam bitiyor cunku. Nette okuduklarim gozumu korkutuyor. 41 den sonra miadini doldurmus gebelik oluyormus ve riskler artiyormus. Anne karninda ani bebek olumleri, dogum sonrasi bebek olumu en cok bu donemden sonra artis gosteriyormus :18: Bir de malum kaka yutma olayi var. Bunlari aklima getirmeyeyim desem de etkileniyorum elimde olmadan. Zaten esim benden daha cok sikildi, zorla dogurtacak beni
canım bende gunluk 1 st bılemedın en az 30 dk yuruyorum tempolu yorulunca yavass ıyı yapıyorum dımı ınsl sımdılık normal gosukuyor dogumumdaa:44::44:1 aydır boleyız kocısle aksamalrıı ve her ısım kendım yapıyorum surkelı aktıfım yaniiherkese cok tessekur ederim.Allah siznde evladinizi size bagislasin dogum yapacak olan arkdslarada Rabbim kolay dogum nasip edsin.. acemeriperi = bence cik disari soyle bi saat tempolu sekilde gezzz ben oyle yaptim bi saat gezdim ama yavas degil biraz daha aktif ve sabahina kasilmalarim basladi cok ddegil aksamina zaten kasilmalarimla birlikte bel agrilarimda cogaldi duzenli duzensiz sancilarm vardi ama acilmam vardi benm dusuncem hergun en az yarim saat yorudugum icin rahmim cabuk acildi ebe bile dedii ilk bebegin ve kolay bi dogum gecirdin sanslisin dedi yuryus faydali ve bunu deneyebilirsin bende oyle oldu denemekde fayda var.. Benm tatli oglum gogsuumu emiyor ama tam iyi emmemiyor ...emiyor hemen uyuyor uyandirmaya alisiyorum tik yok goguslerim sut dolu ama oglusum tembelik yapiyo ..
merhabalar doğum yapmış anneler ben kızım ıcın rezene ıcırıyordum gazı ıcın su sıralar cok fayda etmıyor gıbı doktor metsıl dıye gaz ılacı yazdı o da yavrumu cok kıvrandırıyor.tavsıyelerınız varmı.gece ozellıkle cok uyanık kalıyor bu yüzden uykusuzluğuma yanmıyorumda kızım cok kıvranıyor.
benimki de çok kıvranıyor ama gazını çıkartamıyor ne yapsak yeterli olmuyor ben de kimyon duymuştum sıcak suya koyup içiyorum bakalım faydası olacak mı
% 70 mi ozmn cok agır sancılarn olması lazım bnde öledi .ki senin sancn % 70 olsa duramazsn çoktan doğurmuştun.
ben halaaa bekleyenlerdenimmm sat göre bugün doğması gerekiyo ama tık yok bendeee ne ağrı ne sancıı bugün bi kontrole gidiim diyomm erkek çocuğu 10 gn geçer diyolar ama ben onada inanmıyomm baksana tarihinden önce gelenler varrr
Nurgu dogum hikayen korkuttu beni :18: Cok aci cekmissin canim ya. O pamuk gibi melek bu kadar acidan sonra mi geldi.
Suni sanci istemiyorum ben yaKendiliginden acilmam olsun, sancim gelsin artik
kızlar doğum sancısı ara ara giren bir ağrı diye biliyorum.ama bende yaklaşık 3 saattir bel be kasıklarımda baya şiddetli bir ağrı var doktorumu aradım doğum sancısı gelip geçer dedi o da.1 saat falan daha bekle geçmezse gel dedi.aranızda böyle bir ağrı yaşayan var mı?safra kesesi falan yapar mı acaba kasık ağrısı?
ayni haftada banada olmustu hatta buraya yazmistim ama gecti. hala ara ara oluyor 1-2 saat surup geciyor. gecmesin devam etsin istiyorum artik ama geciyor(((((
[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]
PİŞMİŞ TAVUĞUN BİLE BAŞINA GELMEYEN DOOĞUM HİKAYEM
RABBİM KİMSELERİ EWLATSIZLIKLA SINAMASIN,CÜMLEMİZE HAYIRLI EWLTLAR VERSİN..
ANNELERİMİZİN HAKKINI NASIL ÖDERİZ HİÇ BİLMİYORUM,KURBAN OLURUUUMM ANAAAM,RABBİM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH..
İŞTE BUDA BİZİM HİKAYEMİZ BEBEĞİM KUCAĞIMDA HERŞEYİ UNUTTURDU BİLE
[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]
Selam kızlar bız geldik hastandan simdi bı özet gecelim pazar gunü gece sancıdan bel ağrısından acile gittim ebeler cati muayenesi yaptı bebek ters donmemiş dedi sancıları bosuna çekme acil hit doktorun seni sezeryana alsın bu cocuk daha dönmez dedi o geceki halimi gören bu doğuruyor derdi anlayacağınız neyse eve geldik sancılarım iki gündür devam ediyordu bugun 16:30 da rendevumuz vardı saat 2'de yola çıktık neyse doktor ameliyattaymis 16:30 da geldi bı kalabalık sıra var neyse nts ye girdim once sonra beklemeye devam ettim 5'i gece beni aldı nasilsiniz Mesude Hanim dedi doktor valla iyi olmak istiyorum cok kötüyüm dedim belli dedi nts sonuclarına baktı sancilar ve agrilarim cikti ve cok kötüysen acil sezeryana alalım seni dedi birde ultrasyonda bakalım dedi neyse bide baktı ki bizim yaramaz kiz yine donmuş bize bı supriz daha yaşattı anlayacağınız sen normal dogum istiyor musun dedi evet dedim o zamanmış hafta daha bekleyelim bebek dogum pozisyonuna donmuş kanala girmesini bekleyelim haftaya kadar girmezse sezeryana alırız seni dedi bu arada bol bol yürüyüş yap bebek kanala girdim senin ve bebegin hareketlerine dikkat et bacak ağrılarım icinde mahvediyor devam et acil bı durum olursa ( kanama, şutum veya sancım) hic bekleme hemen gel dedi
İste bizden durumlar bu kadar kizlar
kızlar doğum sancısı ara ara giren bir ağrı diye biliyorum.ama bende yaklaşık 3 saattir bel be kasıklarımda baya şiddetli bir ağrı var doktorumu aradım doğum sancısı gelip geçer dedi o da.1 saat falan daha bekle geçmezse gel dedi.aranızda böyle bir ağrı yaşayan var mı?safra kesesi falan yapar mı acaba kasık ağrısı?
O haftalarda 36 ve 37. Haftalarda benimde oluyordu bende ayni senin gibi dusunuyordum ama gecti suanda cok nadir agrilar yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?