2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kaynanam geldi kızlar :) hasret giderioss herkes kendine iyi baksın dalamıom geçmişe ayıp olmasın öptüm sizleride minikleride :)

ayy masallah ne guzell seyleri yapmis annesi oglusunaa bayildim hepsinee güle güle kullanmak ksimet olur insallah canim . birsey merak ettim son eklediign resimlerde bohcalar var onlar ne ise yariyor ne var onlarda yani merak ettim de:26::26:

cnm onlar annemlerin hazırlığı :) annem yengelerim fln bebeğe yapmışlar hep onların getirdiği şeyler vardı içinde :)
çok güzeller, güzel günlerde kullanın
son üç fotoğraftaki bohçalar ne ola ki?
açıkladım tatlım talia ya :) bizde bebek bohçası gelir anne fln yapar böyle hırkalar yelekler ciciler fln :)

aaa hadi dönmüş senin balık kızın.bu koca totosuyla nasıl becermiş bu haftada:)
kanama hakkında ne dedi doktor.nişan belirtisimiymiş?

Evet dönmüş teyzesi bilmem nasil dondü ise cok hareketli doktor da şaşırdı valla yoksa bugun sezeryana alıyordu beni donmeseydi neyse herseyin hayırlısı bakalım bizim kızın gönlü ne zaman olacak
Cnm sordum ebe cati muayenesi yapmistiya o yüzden olabilir dedi gercekten de cok canımı yaktı kadın bugun kendi doktorum da yaptı ama hic acitmadi sagolsun

Ahsenbenden once doğurma bak:))))

canım bebişin gaz dan dolayı sancı çekiyor anladıgım kadarıyla,
ben sancı çektigi anda belinden aşagısını pamuklu battaniye ile iyice sarıyorum sıcacık tutmak için,,
bir süre hiç açmadan bekle o şekilde susturmaya çalış.
sonra hafif sıcak suya biraz şeker koyup biberonla içir.. sırtını sıvazlayınca alttan atıyor kakasıyla beraber..

her bebegin yapısı farklıdır ama sen birde böyle dene bakalım seninkindede işe yarayabilir

Son düzenleme:
[sıze=3]kızlar evimize geldik muhammed eren dogdu.[/sıze]
Ana Sibel doğurdun mü kiz ay ne guzel ya kuzunu kucağına aldın darısı basımıza güle güle büyür yavrunu sağlicakla Rabbim anali babali büyütsün sanada saglık afiyet versin

Ayy kiz doğururum sende ha hafi gözün Aydın Rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim yardimcin olsun

Ayy bende neremle okuyorsam sandim kanamam geldi diyon simdi bı daha okuyunca kaynanam geldi yazmissin gözün Aydın olsun o vakit tatlım

Canim buaralar arayan soran misafir cok oldugu icin fazla giremiyorum nete aksamlari aslin da gece saat 2-3 e kadar saga dön sola dön uyumuyorum da ama nete falan bakmak gelmiyor hic aklima tuaf bir sekilde.. Ayy bir kisi dahami rüyasin da görmüs beni toplam da seninle birlikte 4 kisinin rüyasina girdim burdan hepside olumluydu hayirdir insallah canim :))
Oglusum da 1 haftamiz kaldi ozamana kadar 4 kiloya ulasir heralde dedigin gibi tosun olucak sanirim..

Sen ne yapiyorsun canim zaman nasil geciyor hersey yolundadir insallah

Arkadaşlar kolay doğum yapan anneler son 2 hafta sini nasil geçirdiler?ne yediler.kaç saat yürüdüler bir de extra birşey yaptılar mi çok merak ediyorum.günlerini nazil geçirdiler.çok teşekkürler simdiden

Kizlaar Nasilsiniz? Biz cok yiyiz sukurler olsun, kizcem 4 gunluk oldu.

Dogum hikayemi de yazicam insallah biraz daha rahatlayinca zaman bakimindan.

Gunduzleri emiyor uyuyor, geceleri hep ayakta. Gogus uclarim yara oldu hep, dogum yorgunlugunun onune gecti desem yeridir goguslerimin acisi. Ama harika bir duygu, ikinci kez yasiyorum ama Allah im diyorum ben ne yaptim da sen bana boyle guzel iki tane kiz evlat verdin. Masallah yavrularima, bakip bakip agliyorum ikisine de. Biraz ruhsal dalgalanmalar icindeyim galiba. Ablamiz da uyumlu simdilik, insallah boyle devam eder.

Gecmisi okuyayim biraz, dogurmayanlarin bir an ince kavusmasini dilerim bebislerine saglikla. Doguranlara da masallah diyorum, allah hayirli evlat eylesin hepimizin yavrularini insallah..

Ayyy ne güzel haziran bebişleri pıtır pıtır geliyor. Bende bugün kontrole gittim. Bebişim gayet iyiymiş kilosu 3800 olmuş Doktor cuma gel bakalım dedi. Rahimde yumuşama varmış. Hiç sancım çıkmadı ama karnım çok sertleşiyor hissediyorum bu hafta doğuracağımm makatımda ve kasıklarımda baskı hissediyorum.

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun yaa okurken çok duygulandım , eşimde okudu o da çok üzüldü ne zorluklar çekmiş kızcağız dedik ikimizde
Allah bundan sonra hiç acı yaşatmasın inşallah, oğluşuna da sanadA Allah sağlık sıhhat versin uzun ömürler versin inşallah...

cnm benim aklına böyle şeyler getirme içini ferah tut cnm doktor en son hangi güne kadar bekleyecek?, sezeryanı konuşmadınızmı hiç cnm , herşeyin hayırlısı güzelim artık sezeryanı da düşün her işte vardır bir hayır.:26:

cnm beniiiiiiiiiim çok mutlu olduuum tebrik ederimm. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah , gözün aydın cnm Diğer doğum yapmış olan arkAdaşlar sizleri de çok tebrik ediyorum , alıntı yaptım sanıyodum yapmamışım kuusuruma bakmayın
ranana; cnm bebişin bu haftada dönmesi mucize gibi öyle sevindim ki hadi gözünaydın cnm inşallah sancıların gelir ve kolay bir normal doğumla bebişini kucağına alırsın...

merhabalr kıslar paşamm kas katı oluyor gobısımın altında ve snaırm catlıyorum artıkk sbhdan berı bıcak kesıgı gıbıı agrıyor karnımın her yeriiiiiii:18::18:
hayırlısı tabıda paşamm canımı yakıyorkı ne fenaa
saglıkıca oalıyımmm koynumada gerısı bos gersıı

bebgının gaz sancısı cektıgını soyleyen hanımlar yedıkleınıze dıkkat edın ve soguk su ıcmeyın beebge cok kotu gaz yapıyormus eltım dedıı tecrubelıdırr..ve soguk seyler yemeyınız pless sızın yedıgınız dırek ona gecıyro baklagıllerede kımyn aıp yıyınız gaz yapmasın bebecıklere ınsllll

hayırlsıı hakkınızda ınsl cnm nemım acımadıgına sevındım aklımn br kosesınde o cunkuu acırmıkıı acaba sorusuu sagolasınn

ooo maaslalah darısı sırası ıle bıse ınslll cnm haydı artık sıcacık yuvanısda musmutlu olun ınsll

cok sevındım cnm dondugune son dk kdr ne yapagı bellı olmuyor meleklerımzın cok sukur ınsl normal dogumla kucagımzıa almak naısp olur

sızınde ayaklarınız sıstımı (((( en cok ondan sıkayetcıyım butun herseyı kısıtlıo hareket edemıorm catlaklar cabası mıde yanmamda cok sıddetlı Allah hepımızın yardımcısı olsun

Kızlar bende bugün bi kalktım kaynanam temizlik yapıyo, dur yapma etme dedim yorulma dedim , yok dedi böyle oturacağımıza hergün biyeri temizlesek ev pırıl pırıl olur dedi ben de iyi dedim ne diyeyim aslında çok iyi oldu ama kadını yormak istemediğimden çünkü temizlikçi çağarcaktım zaten ama artık gerek kalmadı, bugün 2 oda bitti perdeleri yıkadık eşime takdırdık, sonra eşim eve gelince halıları yıkamaya verdirdik, yarın yerler ve oda kapıları silinecek tabi bana iş yaptırmıyo kayınvalidem sağolsun , ben kolay şeyler yapıyom , bugün gümüşlüğün vitrinin tozunu aldım incikle cincikle uğraştım ama o bile beni öyle yordu ki hem belim hem bacaklarım sızlıyo arada karnım taş kesiliyo bukadarcık işle bittim yani, sonraki gün de mutfak dolapları , banyo tuvalet silinecek işte hergün azar azar yapcaz , belki böyle yorulmak da iyi gelir de sancm tutuverir de doğrurum erkencikkten

Sevgili dünürüm nasılsın damadım nasıllar bakim bak elini çabuk tut bizim kiz geldi geliyor sonra ben büyük gelin istemem deme ha:)))
Hosgeldin kuzum nasılsın
He ya oyle valla doktor bile şaşırdı beklemiyordu bu saatten sonra hemde dün gece dondü gece beni uyutmadı valla ama ben süprizlere hala açığım heran yine dönebilir o yüzden herseyi alıştırıyorum kendini neyse hayırlısı neyse o olsun kuzum dönmesi iyi ama dogum kanalinada girmesi lazım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende durumlar nasil
Sagol cnm ya valla bende sevindim ama bugun doktor beni sezeryana alacaktı donmeseydi onun icinde ne yalan söylim biraz burukluk var biran once gelsin istiyorum cok sıkıldım ve cok kötu sancılar içindeyim neyse hayırlısı olsun ne yapalım bir haftada gecer elbet amin cümlemize olsun insallah
sızınde ayaklarınız sıstımı (((( en cok ondan sıkayetcıyım butun herseyı kısıtlıo hareket edemıorm catlaklar cabası mıde yanmamda cok sıddetlı Allah hepımızın yardımcısı olsun
O şişkinlik bende de var cnm ama normal artık son haftalar hatta günler içindeyiz benim ellerim bile şişiyor valla dediğin hersey var normal bunlar mide yanman cok oluyorsa iki yudum dut iç ben faydasını gördüm fazla degil ama iki yudum sadece cok gecmis olsun

walla ellerımdede war ama ayaklarımda olması cok buyuk engel yurumeme hareket etmeme oturdugum yerde bıle sısıo cok cnm acıo dutmu sutmu ?? :)

kesinlikle şuan bünyeyle alakalı oldugunu düşünüyorum canım. ben tam tersi balıgımı ,pekmezimi,eksik etmedim. yogurdumuda hep kendim yaptım.vitamin demir haplarınıda kullanıyorum.çok kilo almadım. hatta geçen doktorda sıra beklerken kadının biri gebelik varmı diye sorduu :)) ozaman 31 haftalıktım.ve ozaman ne ben kilo aldım nede bebegim almıştı.erken dogum riskim vardı.bebegim en son gecen hafta 33 haftalıktan 2.500 kiloydu 1 haftada .çok iyi toparladıgını söyledi doktorumuz.bakalım yarın ne olucak :)).sence normalmi kilosu.?

bnm 36 haftalıkken 2.600 du dr.um normal dedı doguma kdr 3.200 olur dedı sıkma canını oyusden bence cunku banada kucuk kucuk dıyıp duruolar karnıma bakıp o hıc bellı olmaz hem sag olan doguo dogduktan sora kılo aldırırsın bol bol emzırerek :)))

Ayy kuzum sana imrendim calla Allah razı olsun Rabbim herkese senin kv gibi anlayişli ve merhametli insanlarla karşılaştırdın benim kv de suyunu bile ayağına istiyor tatile gelmiş Hanim yiyip içip kenara çekiliyor sinirden acillik oldum gecen gün sancılarım arttı o geldi geleli gece uyku yok tam sabaha karsı uyuya kalıyorum sabah erken kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum 1'e 2'ye kadar yatsam kalkıp da No kahvaltı hazırlayıp yemez illa önüne gelecek su dogum olsa da Nuran once gitse artık dü halimle benden hizmet bekliyor valla cok bunaldım kizlar

Allah yardımcın olsun bende aynı durumdayım hıc otur dınlende demıo ewımı komple bana temızlettırdı cnm burnumda dogumum gerceklestıgınde hıcbıseyı umursamıcam kımseyı takmıcam kafama yettı canıma artık ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…