2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sabah beşte kalkanlardan biride benim:)
canım sıkıldı elmalı kurabiye yaptım sonna baktım ıspanakta var bide ıspanaklı börek yaptım uyyamıorum hiç rahat diilim
4-5 saat uyudum ondada 4 kere tuvalete kalktım zaten:))

BİŞE SORCAM

HURMA YEMEYE BAŞLICAM BENDE GÜNDE KAÇ TANE YİYOSUNUZ NASIL YAPIOSUNUZ?

bakalım benimde çarşamba günü ne diyecek.işin ilginç tarafı benim akşam gece sancım oluyo bacak aralarım çok ağrıyo.böyle arkam çıkcak gibi oluyor.hastanede tık yok ama.hakkımızda hayırlısı bakalım.

hakkında hayırlısı olsun kolay bir doğum olur inşallah.bu arada suni sancıyla ilgili yazdıkların sayesinde biraz rahatladım tşkler.

suzan6638
wuu ne vakıt dogurdundaa buyuttun kısss erkek bebegı ıse ınce gıydır sıcaga alırtısma kıs ıse zıbın ve ustune badı yeterlı sonrada penye attanıye cnm kıslar sıcagı sever oglanlarsa sevmes ler cok da sarma hava sartlarına gore ıkıncı battanyesını ost benceeeeeeeeee

28 inde doğurdum canım bizim bıcırık 35 haftalık geldi sıkılmış içerde napsın yavrum :) off ya bir düzene giremedik şu giyim konusunda üşür daha kırkı çıkmadı onun diyorlar bizde soğan misali giydiriyoruz ama ilkinde de öyle yaptıydım çok çektim hastalıkta rüzgar esse akşama hasta oluyor bu da öyle olmasın diyorum açıyım ben artık yavaş yavaş saolasın canımm :)

Son düzenleme:

ben bugün yiyebildiğim kadar çok yemeyi planlıyorum günün gelmiş boş ver sayısını ye gitsin ya.zaten aççılmam yok suni sancı diyor dr.belki hurma işe yarar.çörekotu falan yiyeyim diyorum.başka neler yapsam bilmiyorum.

Çok şükür 38 i gördük. Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirmek nasip etsin vümlemize :)

kızlar yaa
benım belım agrıyo
dun gecede sabaha kadar ugraştım wc gıttım sankı gazım vardı ama gaz yapayım dıye ugrasırkende bu sefer bebegın oldugu yerlerım sızlıyordu
annamadım valla dogummu baska bısey mıı
sankı hıc dogurmayacak gıbıyım
bel kemıgımın ordada catlak oldu göbegım de bırsey yok
15 kg aldım
hooooooooooooooofffffffffffffffffffff
daraldım bunaldım
sezeryan mı olsam normal mı dogursam
normal dogumu herkes kabus gıbı anlatmıs burda korkuyorum ıkısındende

40+3 oldum hala bir tık yok, etrafımdakiler hadi hadi niye doğurmuyorsun diye sorup duruyorlar, artık iyice gerdile beni mahsustan içimde tutuyorum sanki dr hergün nstye çağırdı.. allahım inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin artık çok üzülüyorum sanki benden ötürüymüş gibi hissetmeye başladım.

kızlar ya kızım pozisyon mu değiştirdi
iki günde irileşti mi anlamadım ama
oturamıyorum,uyuyamıyorum,dönemiyorum
böle yamuldum bi batıyo tepeye
özellkle sağ göğsümün altına
doğmalılar artık yaaaa

naslsınız bakalım taze annelr bıs bekleyen anneler ve göbişdekı cucukleriii
dune gore gaz sancısı gıbı agrım olmadı bgn cok suu r dha ıı uyudumm gene 3-4 kes uyandım ama neyse hayırlısı gece
esımın nez le oması sebebı ıle yastgımıda alıp yan odaya kv yatagına gectım evlıklıden berı ıılk defa evımızde ayrı yattıkkkhıc sevmyrm bu durumu ama nesle olmamdan ıyıdır dımı ama
sonra guselce uyumusuz sonra kacısı ıse gonderdık hop gerı uykuya balkonumu fılan yıkadım evımı topladım hafıf kahvaltı yaptıkk uyumusuzz 10 da kalktık geriiidınc olarak uyandım uzun zamndan sonraa

kızlar kalca -kememıgı bolemu agrır yaa oturdugumda fılan acayıp batıyor suandada pc basındayım agrı full o yusdne ara ara dolanıp bakyrm sızleredee 1 aydır devm bu agrı yaffffffff

ayy cnaım benımm ınsl bundna sonrakı agrıların hafıf olur sutune gelınce ben burda yazdım okumadınmıı sancı anında kuru sognann hem gosusun ucu yarasını engellıyor hemde ustu artırıyor dıye keske yapsaydınn yaaa

maaslah subhanallah cnm yaa foro yu gorunce gozlerım doldu hemen paşmla konustumm o ka tatlıkı maasallhcnm ya ınsl hayılrı evlat olurrr

cnm son dedıgını yap bencede hast.dahı o ka ozen yokk o kadr kasma kendını tmm

ayy cnm benım allah kolaylık versın nısanın geldı sancılar devamm ınsl su st lerde bebegın kollarındadırrrrrrrrrrrrrrrrrr
İyi geceler kizlar beni yine uyku tutmadı zaten itidalde bir iki saatte tekrar kaplıcam iki gündür iki saat uyku ile duruyorum uff
su st lerde ınsl dogumun olmus bebeıgnı kokluyorsundur cnm benım

dalma kıss kocısı ac gonderme bebıs dogunca zatı arada ac ac gıdecekk
günaydın annişler ütü yapıyorum bende sabah serinliğinde iyi oluyor
ohh benımde var az gondereyım mıııı

günaydın kızlar ben de erken kalkanlardanım her sabah erken kalkarım da şimdi daha başka ..yarın doğumm var Allah nasip ederse dua edin
ınsl kolayca atlatırısn cnm
ayy ne kotu bu durumda ust katta oturmak gecen dr donusu zaten yorgunluk var vucud da bende 7.kata kdr cıktım ama bıttım cunku hamıslıkde en cok merdıven cıkmak zorladı benıı asansor bakımdamı 7 kat cık cık bıtmedi pöfffffffffffffffffffff
ben sımıden gunde bır yıyorum cnm son zamnlarda 10-15 tane yemek gerekıyor öle duydum ben rahım kaslarını acsın dıye bırde sık sık ılık duşşşşşşşşşşşş

uyyy erkencı bebe maaslah olsun ınsl ortam sıcaklıgna gore arttır yoksa kıslar sıcak erkekler serındne hoslasırmıssssssssssss

yaa bende 11 kg aldım amaaa bır haftadır gobegımın her yerı harıta gıbım olduu yırtıldı hepppppppppp cok da acıyorlarrrrrrrrrrrrrrr

sana esımın tesellısını dıcemm az kaldı annesiiiiiiiibak bır tekme atsın benı bıle unutuyorsunnaz kaldı dayannnnnnnn

cnm bnm gözün aydın sütün gelir inş gürül gürül yavruşunu öp yerime
tütütütü kara yağız delikanlı :) maşallah kız ısır bi yerime minnoşu çok tatlı oğluşun valla haziran annelerinde çirkin bebe yok :)

ayy öle dmee beee rabbım cık dıcekkı cıkıcakk zamnını beklıyorr dusuncenı ole seyler kaplatma lutfennnnnnnnnnn
doğum gerçekleşmiş kızlar
darısı biz bekleyenlerin başına
detayları kendisi paylaşıcak sonra
ohh haydı darısı bısler e ınslllllllllllllllll

ben de hümaya gidiyorum canım erşad beye
hmm huma yı ben hıc sevemedım ılk evlendıgım zmnda arzu ya gıtmıstım sonra daha gıtmedımm ercıyes-acıbadem ve en sonunda tekdene kara verdık kısmet ıste dogum ne ka ordaaa tekdende ıkısıde 300 tl ersad beyı ıı duydum ınsl kı oledırde bende aytul hnm dayımm normal dogum degılmı ınslll

canım bende bugün doktora gittim.tık yok yine.doktora doğumu başlatsanız suni sancı ile dedim.suni sancı için bazı şartları sağlaman lazım dedi.keşke her suni sancı verdiğimiz doğurabilse dedi.sanırım sezeryan olacağım.son gün 13 haziran.iyice stres sardı beni.

normal doğuma çok zorluyor şu an ama benim 2 günüm kaldı ne sancı ne bişey var.bugün suni sancıyı sordum onun için bazı şartların sağlanması lazım dedi.vermem demedi ama veririz de demedi.yarın muayene edecek.aslında hümayı bende pek beğenmiyorum.ssk gibi ama doktor güven veriyor bana.hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…