- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
canım seninle aynı durumdayız.benim de son gün 13 haziran ama sancı falan yok.bebek de yukarda benim de yarın kontrolüm var.bakalım ne diyecek.açılma da yoktu en son.bende sezeryan istemiyorum umarım suni sancı ile açılma olur.doktor önce suniyi deneyeceğiz diyor.hayırlısı bakalım.bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı diliyorum Allah'tan tek.
1 saat önce pembe çok az bir kan vardı tuvalet kağıdında şimdide sancılarım başladı. Belimden belimden vuruyor ve hareket edemiyorum baya baya canım yanıyor. Çarşambaya kalmıcak sanırım. Hastanede anlattıklarına göre bu doğumun ilk aşaması imiş. Sancılar sıklaşana kadar evde kalıcam 3 dk da bir olursa hastaneye gidicez. Zaten çok yakın bize. Birden heyecanlandım. Aslında çarşambadan önce olsun istemiyorum doktorum yarın akşama kadar şehir dışında. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah doktorumu bekler yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bi 24 saat daha beklesin.
sabah beşte kalkanlardan biride benim:)
canım sıkıldı elmalı kurabiye yaptım sonna baktım ıspanakta var bide ıspanaklı börek yaptım uyyamıorum hiç rahat diilim
4-5 saat uyudum ondada 4 kere tuvalete kalktım zaten:))
BİŞE SORCAM
HURMA YEMEYE BAŞLICAM BENDE GÜNDE KAÇ TANE YİYOSUNUZ NASIL YAPIOSUNUZ?
ayy cnaım benımm ınsl bundna sonrakı agrıların hafıf olur sutune gelınce ben burda yazdım okumadınmıı sancı anında kuru sognann hem gosusun ucu yarasını engellıyor hemde ustu artırıyor dıye keske yapsaydınn yaaacanlar ben cumartesi akşam 10 da doğurdum
müsait olamadığım için yazamıyorum pek annem yanımda
gündüzleri kv de geliyor gelen giden ve kızım
doğum hikayemi hemen yazmak istemiyorum gözünüz korkmasın
kızımı gördüğüm an dışında hayatımın en zor en felaket günüydü diyebilirim
doğumumu hiç güzel hatırlamayacağım malesef
ama kızım çok tatlı görseniz
müsait olduğumda resim de koyucam mutlaka
şu an sütüm gelmiyor en büyük derdim o
cumartesi doğurdum ama hala ağız sütü denilen koyu sarı yoğun kıvamlı süt geliyor
o da çok az
ben de mama takviyesi yapıyorum napiyim kızımın aç kalmasından iyidir
ama içim hiç rahat değil
göğüs uçlarım felaket acıyor her emzirişimde ağlıyorum
ona rağmen vazgeçmicem sütüm gelene kadar emziricem
zaten sağıyorum sürekli ama dedim ya çok az geliyor
napıcam bilmiyorum ya üf
dua edin canlar sütüm gelsin aksın bol bol
süt kanallarım tıkanacak diye de ödüm kopuyor
bizde gelişmeler kısaca böyle
maaslah subhanallah cnm yaa foro yu gorunce gozlerım doldu hemen paşmla konustumm o ka tatlıkı maasallhcnm ya ınsl hayılrı evlat olurrrgeçen hafta pazar gecesi sancılandım .. önce mide ağrısı zannettim doğum sancısı olacağı aklıma bile gelmedi çünkü daha 3 hafta vardı.. ama sabaha karşı dayanamayınca hastaneye gittik ve ebe açılmam olduğunu söyledi.. doktorum geldi oda muayene ettikten sonra açılmam olduğunu ama çatımın dar olduğunu söyledi.. bebişimde daha dönmemişti zaten .. sezeryan zorunlu oldu ve pazartesi öğlen 14:30 da sezeryana girdim.. ameliyat gayet başarılı herşey yolundaydı taa ki gece olup uyuşmam geçene kadar .. ameliyat sonrası gaz çıkarmam gerekiyodu ve çarşamba öğlene kadar bi türlü yapamadım.. okadar iğne ilaç serum fayda etmedi .. ameliyatlı halimle 3 gün yatak yüzü görmedim.. sürekli yürüyüş yaptırdılar..tekrar lavman yaptılar yine fayda etmedi..iki kez genital tüp taktılar makattan..iğrençti.. kaç saat içimde bi hortumla bekledm.. neyseki 3. gün öğlene doğru rahatladım.. ancak ozaman oğluma bakabildim.. gaz sancısı ne zormuş.. düşmanıma dilemem.. bu arada sütüm gelmedi ve oğlum aç kaldı sarılık oldu 4. gün ışık tedavisi gördü.. şükür şimdi iyiyiz ama .. emmekte zorlanıyo.. doktor tembellik ediyor diyor .. alıştırmaya çalışıyorum.. bakalım inş alışır.. tüm ağrısına sancısına zahmetine rağmen ne müthiş bi duyguymuş bu annelik.. tarifsiz.. phptoterapy deyken gözlerine bant taktılar etkilenmesin diye.. 24 saat gözümü kırpmadan onu seyrettim.. bandını açmasın diye.. Rabbim olmayan herkese versin inş..
buda oğluşum Yusuf Efe...
Eki Görüntüle 732290 Eki Görüntüle 732291 Eki Görüntüle 732292
cnm son dedıgını yap bencede hast.dahı o ka ozen yokk o kadr kasma kendını tmmben çok pimpirikli bi anne olacağım galiba ya offfffffffffffffffffffffff
kendimden korkuyorum.
bugün annem kuzenime hastane için hazırladığımız ve bebeğin ilk giyeceği kıyafet ve eşyaları gösterdi. ben onları temiz ütülü olarak bir bohçaya sardım. sanki başka eller değdikçe kirlenecek gibi oldu. afakanlar bastı bana. ben deli deli şeyler düşünüyorum. bir yandan da amaaaaaaaan diyorum. biz nasıl büyüdük biraz da el değsin diyorum ne olacak.
ayy cnm benım allah kolaylık versın nısanın geldı sancılar devamm ınsl su st lerde bebegın kollarındadırrrrrrrrrrrrrrrrrr1 saat önce pembe çok az bir kan vardı tuvalet kağıdında şimdide sancılarım başladı. Belimden belimden vuruyor ve hareket edemiyorum baya baya canım yanıyor. Çarşambaya kalmıcak sanırım. Hastanede anlattıklarına göre bu doğumun ilk aşaması imiş. Sancılar sıklaşana kadar evde kalıcam 3 dk da bir olursa hastaneye gidicez. Zaten çok yakın bize. Birden heyecanlandım. Aslında çarşambadan önce olsun istemiyorum doktorum yarın akşama kadar şehir dışında. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah doktorumu bekler yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bi 24 saat daha beklesin.
su st lerde ınsl dogumun olmus bebeıgnı kokluyorsundur cnm benımİyi geceler kizlar beni yine uyku tutmadı zaten itidalde bir iki saatte tekrar kaplıcam iki gündür iki saat uyku ile duruyorum uff
dalma kıss kocısı ac gonderme bebıs dogunca zatı arada ac ac gıdecekkgünaydın hanımlar
hiçte alışkın değilim bu satte ayakta olmaya
heran uykuya geçebilirim
kırk yılın başı eşimden önce kalktım güzel bi kahvaltı hazırlayım adamcağıza şok olcak
tabi uykuya dalmazsam
ohh benımde var az gondereyım mııııgünaydın annişlerütü yapıyorum bende sabah serinliğinde iyi oluyor
ınsl kolayca atlatırısn cnmgünaydın kızlar ben de erken kalkanlardanım her sabah erken kalkarım da şimdi daha başka ..yarın doğumm var Allah nasip ederse dua edin
ayy ne kotu bu durumda ust katta oturmak gecen dr donusu zaten yorgunluk var vucud da bende 7.kata kdr cıktım ama bıttım cunku hamıslıkde en cok merdıven cıkmak zorladı benıı asansor bakımdamı 7 kat cık cık bıtmedi pöfffffffffffffffffffffgünaydın herkese.uykuya hasretim hergün 2-3 saat ancak uyuyabiliyorumsinirlerim bozulmaya başladı artık dışarı çıkıp hava alıyım biraz yürürüm diyodum elektrikler yok kaç saattir.9. katta oturuyorum inmesi bişi değilde ya eve döndüğümde hala elektrikler gelmemiş olursa (tıkıldım kaldım eve!
ben sımıden gunde bır yıyorum cnm son zamnlarda 10-15 tane yemek gerekıyor öle duydum ben rahım kaslarını acsın dıye bırde sık sık ılık duşşşşşşşşşşşşsabah beşte kalkanlardan biride benim:)
canım sıkıldı elmalı kurabiye yaptım sonna baktım ıspanakta var bide ıspanaklı börek yaptım uyyamıorum hiç rahat diilim
4-5 saat uyudum ondada 4 kere tuvalete kalktım zaten:))
BİŞE SORCAM
HURMA YEMEYE BAŞLICAM BENDE GÜNDE KAÇ TANE YİYOSUNUZ NASIL YAPIOSUNUZ?
uyyy erkencı bebe maaslah olsun ınsl ortam sıcaklıgna gore arttır yoksa kıslar sıcak erkekler serındne hoslasırmısssssssssssssuzan6638
wuu ne vakıt dogurdundaa buyuttun kıssserkek bebegı ıse ınce gıydır sıcaga alırtısma kıs ıse zıbın ve ustune badı yeterlı sonrada penye attanıye cnm kıslar sıcagı sever oglanlarsa sevmes ler cok da sarma hava sartlarına gore ıkıncı battanyesını ost benceeeeeeeeee
28 inde doğurdum canım bizim bıcırık 35 haftalık geldi sıkılmış içerde napsın yavrum :) off ya bir düzene giremedik şu giyim konusunda üşür daha kırkı çıkmadı onun diyorlar bizde soğan misali giydiriyoruz ama ilkinde de öyle yaptıydım çok çektim hastalıkta rüzgar esse akşama hasta oluyor bu da öyle olmasın diyorum açıyım ben artık yavaş yavaş saolasın canımm :)
yaa bende 11 kg aldım amaaa bır haftadır gobegımın her yerı harıta gıbım olduu yırtıldı hepppppppppp cok da acıyorlarrrrrrrrrrrrrrrkızlar yaa
benım belım agrıyo
dun gecede sabaha kadar ugraştım wc gıttım sankı gazım vardı ama gaz yapayım dıye ugrasırkende bu sefer bebegın oldugu yerlerım sızlıyordu
annamadım valla dogummu baska bısey mıı
sankı hıc dogurmayacak gıbıyım
bel kemıgımın ordada catlak oldu göbegım de bırsey yok
15 kg aldım
hooooooooooooooofffffffffffffffffffff
daraldım bunaldım
sezeryan mı olsam normal mı dogursam
normal dogumu herkes kabus gıbı anlatmıs burda korkuyorum ıkısındende
sana esımın tesellısını dıcemm az kaldı annesiiiiiiiikızlar ya kızım pozisyon mu değiştirdi
iki günde irileşti mi anlamadım ama
oturamıyorum,uyuyamıyorum,dönemiyorum
böle yamuldum bi batıyo tepeye
özellkle sağ göğsümün altına
doğmalılar artık yaaaa
cnm bnm gözün aydın sütün gelir inş gürül gürül yavruşunu öp yerimecanlar ben cumartesi akşam 10 da doğurdum
müsait olamadığım için yazamıyorum pek annem yanımda
gündüzleri kv de geliyor gelen giden ve kızım
doğum hikayemi hemen yazmak istemiyorum gözünüz korkmasın
kızımı gördüğüm an dışında hayatımın en zor en felaket günüydü diyebilirim
doğumumu hiç güzel hatırlamayacağım malesef
ama kızım çok tatlı görseniz
müsait olduğumda resim de koyucam mutlaka
şu an sütüm gelmiyor en büyük derdim o
cumartesi doğurdum ama hala ağız sütü denilen koyu sarı yoğun kıvamlı süt geliyor
o da çok az
ben de mama takviyesi yapıyorum napiyim kızımın aç kalmasından iyidir
ama içim hiç rahat değil
göğüs uçlarım felaket acıyor her emzirişimde ağlıyorum
ona rağmen vazgeçmicem sütüm gelene kadar emziricem
zaten sağıyorum sürekli ama dedim ya çok az geliyor
napıcam bilmiyorum ya üf
dua edin canlar sütüm gelsin aksın bol bol
süt kanallarım tıkanacak diye de ödüm kopuyor
bizde gelişmeler kısaca böyle
tütütütü kara yağız delikanlı :) maşallah kız ısır bi yerime minnoşu çok tatlı oğluşun valla haziran annelerinde çirkin bebe yok :)geçen hafta pazar gecesi sancılandım .. önce mide ağrısı zannettim doğum sancısı olacağı aklıma bile gelmedi çünkü daha 3 hafta vardı.. ama sabaha karşı dayanamayınca hastaneye gittik ve ebe açılmam olduğunu söyledi.. doktorum geldi oda muayene ettikten sonra açılmam olduğunu ama çatımın dar olduğunu söyledi.. bebişimde daha dönmemişti zaten .. sezeryan zorunlu oldu ve pazartesi öğlen 14:30 da sezeryana girdim.. ameliyat gayet başarılı herşey yolundaydı taa ki gece olup uyuşmam geçene kadar .. ameliyat sonrası gaz çıkarmam gerekiyodu ve çarşamba öğlene kadar bi türlü yapamadım.. okadar iğne ilaç serum fayda etmedi .. ameliyatlı halimle 3 gün yatak yüzü görmedim.. sürekli yürüyüş yaptırdılar..tekrar lavman yaptılar yine fayda etmedi..iki kez genital tüp taktılar makattan..iğrençti.. kaç saat içimde bi hortumla bekledm.. neyseki 3. gün öğlene doğru rahatladım.. ancak ozaman oğluma bakabildim.. gaz sancısı ne zormuş.. düşmanıma dilemem.. bu arada sütüm gelmedi ve oğlum aç kaldı sarılık oldu 4. gün ışık tedavisi gördü.. şükür şimdi iyiyiz ama .. emmekte zorlanıyo.. doktor tembellik ediyor diyor .. alıştırmaya çalışıyorum.. bakalım inş alışır.. tüm ağrısına sancısına zahmetine rağmen ne müthiş bi duyguymuş bu annelik.. tarifsiz.. phptoterapy deyken gözlerine bant taktılar etkilenmesin diye.. 24 saat gözümü kırpmadan onu seyrettim.. bandını açmasın diye.. Rabbim olmayan herkese versin inş..
buda oğluşum Yusuf Efe...
Eki Görüntüle 732290 Eki Görüntüle 732291 Eki Görüntüle 732292
ayy öle dmee beee rabbım cık dıcekkı cıkıcakk zamnını beklıyorr dusuncenı ole seyler kaplatma lutfennnnnnnnnnn40+3 oldum hala bir tık yok, etrafımdakiler hadi hadi niye doğurmuyorsun diye sorup duruyorlar, artık iyice gerdile beni mahsustan içimde tutuyorum sankidr hergün nstye çağırdı.. allahım inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin artık çok üzülüyorum sanki benden ötürüymüş gibi hissetmeye başladım.
ohh haydı darısı bısler e ınsllllllllllllllllldoğum gerçekleşmiş kızlar
darısı biz bekleyenlerin başına
detayları kendisi paylaşıcak sonra
tekden e cnm sen????????
kızlar hangi markanınkini aldınız
kullanışlı mı
ben daha almadım da
hmm huma yı ben hıc sevemedım ılk evlendıgım zmnda arzu ya gıtmıstım sonra daha gıtmedımm ercıyes-acıbadem ve en sonunda tekdene kara verdık kısmet ıste dogum ne ka ordaaa tekdende ıkısıde 300 tl ersad beyı ıı duydum ınsl kı oledırde bende aytul hnm dayımm normal dogum degılmı ınslllben de hümaya gidiyorum canım erşad beye
sana esımın tesellısını dıcemm az kaldı annesiiiiiiiibak bır tekme atsın benı bıle unutuyorsunn az kaldı dayannnnnnnn
bakalım benimde çarşamba günü ne diyecek.işin ilginç tarafı benim akşam gece sancım oluyo bacak aralarım çok ağrıyo.böyle arkam çıkcak gibi oluyor.hastanede tık yok ama.hakkımızda hayırlısı bakalım.
hmm huma yı ben hıc sevemedım ılk evlendıgım zmnda arzu ya gıtmıstım sonra daha gıtmedımm ercıyes-acıbadem ve en sonunda tekdene kara verdık kısmet ıste dogum ne ka ordaaa tekdende ıkısıde 300 tl ersad beyı ıı duydum ınsl kı oledırde bende aytul hnm dayımm normal dogum degılmı ınslll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?