ama ben kayseride değilim ki :))))))) istanbuldayım tatlım :))
Bak ben yasadim bu durumu.suni sanci cektim dokuz saat olmsdi sezeryana alindim.evey cok aci ams bugun sorsalar yine alir yine normal doguma zorlardim
Canım bence normal doğurmayı dene olmazsa sezeryan doktoruna uymalısın bi sakıncası yoksa en iyi normal canım sakın unutma
genede senin kararın yaşayacak olsan sensin.
Doğumda bütün teknikleri denemiş biri olarak kesinlikle suni sancıyı denemeni öneriyorum. 4 cm açıklığa erişince epidural iste çok rahat. İnan bana sezeryanın ağrısı sızısı çok zor. 16 gün oldu hala ağrım war. Dİkişlerim ağrıyor. Ben suni sancı denedim. açıklık 3 cm olunca epidural taktırdım ve ağrıları hissetmedim. AÇıklık 6 cm oldu ben çok rahattım. Ama benim bebiş içerde baygınlık geçirince acil sezeryana girdim.
Ben de aynı durumdayım, p.tesi günü kontrolümde nst'de sancım çıktı, 1 cm kadar açılmam vardı. Doktor Perşembe ye kadar bekleyelim, gelmezse Perşembe sabah gelip direk yatışını yap dedi. Ben de dua ediyorum, inşallah kendi sancımla olur doğumum diye. Ben de suni sancıdan ve sezeryandan korkanlardanım. Hakkımızda hayırlısı artık..
hıc mı acılamn yok canım bnımm benımde dun kontroldu bebegım gayet ıyıdı vr dr mus gununu beklesın sunı vermem sana dedı 2 cm de cumadna berı aıklık var dedı kısmet artık kendı sancımı beklıcm kıı pazar aksamı 30-80 arasıı dusensız sancım cıktı nts de hayırlsıı ama cm acıklıgın varsa sunı denemeye degerrrrrrrrrrrrr bencee:26:
canım benim de 40 bitti dün kontrolüm vardı.suyu iyi bebek iyi beklemeye devam dedi doktor.bence bebeğinde sıkıntı yoksa bekle derim ben.açılma yokken verilen sancının sonucu genellikle sezeryan oluyor
hayırlı olsun hakıımızda canım benımm kolaylık versın rabb ımm
hayırlı ıleee gusel habelerle cnm benımm
Hayırlı sabahlar hanımlar sahra doğurmuş ben doğuramadım daha iyice sıkıntıya gimeye başladım
umarım cuma günü doktorum doğuma alır.Zaten evdeki sıkıntıda yetiyor doğsa meleğim unuturdum herşeyi kayınvalidem sağolsun
ben bu halde eşim gececi gündüz evde yatıyorken eve misafir çağırıyor .İnsan bi sorar veya bir haber verir biraz sıkıntıya girdim
koşuşturcam bugün stresliyim çok zaten hava sıcak evdeki koşuşturmam bana yetiyor zarzor yürüyüş yapıyorum bide misafir
üstelik kocam daha yeni işten gelmiş Allah'ım sabır ver.
Çok sevindim ya bi ben doğuramadım ya hayırlısı.Allahım kucaklarında koysun.
Manşallah canım allah analı babalı büyütsün.
Hadi hayırlısı allahım güç kuvvet versin.
arkadaşlar bende 15 gün önce dogum yaptım ama malesef sütüm yeterli gelmiyor gibi geliyo aranızda sütünü sagarak veren varmı mesela sağdıgınızda kaç cc çıkıyor cevaplarsanız çok sevinirim
arkadaşlar bende 15 gün önce dogum yaptım ama malesef sütüm yeterli gelmiyor gibi geliyo aranızda sütünü sagarak veren varmı mesela sağdıgınızda kaç cc çıkıyor cevaplarsanız çok sevinirim
evet talia internetten baktım sanırım benim oğlumda pamukçuk olmuş
bütün bebek hastalıklarını yaşıcaz galiba, oğlum boş geçmiyor hiçbirini
dilinin arka kısmı beyaz, mantar enfeksiyonu yazıyor nette, bugun geçti artık yarın doktora götürcem
bizimde dilimizde pamukcuk var hanımlar
hastanenin verdiği kitapçıkta karbonatlı suyla silin diyodu biz öyle yapıyoruz bikaç günde bir hemen geçiyo
eğer silinmezse çoğalıp emmesine bile engel oluyomuş
gözun aydin canim rabbim anali babali buyutsun insallah :))ben de 41.haftamda berat kandili gecesi suyum geldi ve ardından gece 2 gibi sancılarım başladı sabah 10 buçuk da normal doğum ile minik kızım dünyaya geldi Allah ıma şükür darısı diğer hamişlerin başına.
talia cevapların için teşekkür ederim.
birşeyden daha bahsetmek istiyorum. ben çocuğu hiç hissedemiyorum. evet seviyorum ama tatlı bişi zaten herkes seviyor. ekstra bi annelik duygum yok sanki. hiç doğurmuşum gibi hissetmiyorum zaten. hamilelik günlerimi bile unuttum. sanki onu karnımda da taşımamışım gibi. sezeryanla oldu ondan mı acaba? yoksa lohusalık psikolojisinden mi?
cnm bu pamukçuk nasıl anlaşılıyor, bizim emirin dilinde hafif beyazlık var, acaba pamukçuk mu oluyor:44:
evet talia internetten baktım sanırım benim oğlumda pamukçuk olmuş
bütün bebek hastalıklarını yaşıcaz galiba, oğlum boş geçmiyor hiçbirini
dilinin arka kısmı beyaz, mantar enfeksiyonu yazıyor nette, bugun geçti artık yarın doktora götürcem
insallah kolay bir dogumun olur rabbim yardimcin olsun bebeginin masalalhi varmiss allah nazarladan korusun :))nihayet ben de bebişime kavuşcam.yarın spinal anesteziyle sezaryen olcam.40 haftalığız, bebiş 4400g olmuş,ben de baya kilo aldım.dr normal doğum diyodu 41 haftaya kadar bekletcekti ama bugünkü kontrolden sonra fikri değişti.beklersek bebek daha da kilo alır dei.ben de kiloluyum bebğin çıkış alanını daraltıyomuş kilolarım,sn de kilo alırsın dedi.omuz takılması risknden,bazen doğumda köprücük kemiği kırılmasından,sinir hasarlarından bahsetti.sezaryenin beni zorlayacak yanlarını da sıraladı. ben her ikisine de % 50 şans veriyorum konuşalım eğer riskleri göze alıyosanız normali deneriz dedi.ben korktum sezaryen olsun dedim.bebeğin omuZ genişliğini ultrasonda belirleyemiyoruz genişse sorun yaşarız dedi.inş. kucağıma alcam oğluşumu yarın:)))dr sen çantasını koluna verir okula gönderirsin çocuğu doğumdan sonra fln die takıldı bana:))
kızlar 3 gün önce normal doğum yaptım bebeğim durmadan emiyor yarı saat bile zor uyuyor ozaman bile aranıyor hatta emzk verdim uyurken onu bile emiyor hastanede sütün yeterli dediler ama sanırım doymuyor mama versem hangisinden alıp nası hazırlayıp vermeliyim
canım dilinin ucu degil kiii arka kısımları oraları nasıl silicemagzını zorla açınca dilini iyice geri çekiyor :44:
sende bendensin tatlim cnn sagolsun iyi olda sen gelirsin elbet hepimiz aynı durumdayız misafirler gelen giden kendine ve kızına iyi bak öptükkızlar hiç giremıyorum topiğe ya kızımla uğraıyorum ya misafir geliyo ya kocam bilgisayarı kullanıyo ya annem oyun oynuyo bana hiç kalmıyoBugün doğum hikayeleri topiğimize doğum hikayemi yazdım buraya da ekliycem ama şuan amcamlar geldi bebek görmeye yine bilgisayara veda etmek zorundayım
MasallAh subhanallah kuzuna cnm Rabbim anali babali büyütsün Hayirli ömürler yazsın insallah
Hakkında hayırlısı olsun cnm Rabbim kolay sağlıklı bı dogum nasip etsindoğuramayanlar kervanı nasılsınız :) bende yavaştan heyecan başladı,cuma günü sabahtan hastaneye yatışımız yapılacak,öğlende nasipse sezeryana.allahım herkese kolay doğumlar versin.yarın bi nst ye giricez bakalım..
Cok sevindim adına cnm bende istemiyordum ama bizim elimizde degil zamane bebeleri iste inatlar kuzum bizimki tutturdu ayaklarımız gelicem diye bizde mecburen sezeryan olduk Rabbim kolay sorunsuz bı dogum nasip etsin kuzunu sağlicakla kucağına alırsın insallahsonunda bende perşembe günü bebeğime kavuşuyorum.hiç istemesemde sezeryan olmaya karar verdim.
ayy minikkus cok sınırlı inat bı oğlana benziyo bu saçmayacak ya masallAh Rabbim anali babali büyütsün insallahKizlar iste benim minnak oglum umarim ekleyebilmisdir kisitli imkanlarla tlfdan yaziyorum herkesi,merak ediyorum hepinizi cok ozledim Deniz Sadi iyi bense daha yeni yeni duzeldim umarim herkes iyidir dogum yapan arkadaslari tebrik,ederim gecmisten hic haberim yok en kisa zamanda gorusmek uzere
Cnm bana doktorum sık sık emzir en fazla 3 saat olsun dedi ama ilk basta benim kızsa uykudan kalkipta ememiyordu ilk iki gun böyle devam etti hemşire yanaklarını burnunu sık kafasını ovustur uyandir eğer cok uyursa açlıktan kan şekeri düşer ve uyku yapar dedi ve sarılık olur dedi korkudan sık dik uyandirip emzirmeye çalıştım simdi kendi uyanıp emıyor düzeldi cok şükür yarım saat 1 saat aralıklarla emzirkızlar selamlar...
emzirmeyle ilgili sorunum var yardımcı olabilir misiniz acaba?
bebeğim devamlı uyuyor,3-4 saat hatta uyandırmasam 6-7 saat uyuyor.emzirmeyi de sadece o isteyince yapıyorum,çünkü ne yapsam uyanmıyor.bu seferde aç kalıyor galiba,sütüm yağlı ama az geliyor memelerim dolup taşmıyor yani. günde kaç defa ve kaç dakika emzirmem lazım bilemiyorum.yardım eder misiniz bu konuda? uyanmadığında nasıl uyandırıyorsunuz bebeğinizi?
bi de göbeği az önce düştü bugün hemen banyo yaptırsak olur mu yoksa yarın mı yaptıralım?
işte bizim prensesimiz teyzeleri maşallah deyin kızıma daha fazlası profilimde
TALLİA cnm sizleri unutmadım olur mü oyle şey ama cok sıkıntılar çektim kv ler vursaydı hic yatmadım kv bana degil ben onlara hizmet ettim cok stresliydim gündüz is yapıyordum gece ise ağrılarımdan ağlıyordum ve nihayet gittiler kendime yeni yeni geliyorum ve benim göğüslerimde cok şişti yara oldu gece ateslendim acillik durumlara geldim 15 gündür göğüs ağrıları çekiyorum sağıyorum bu seferde göğüslerin yara oluyor aglayarak emziriyorum inan ama simdi daha iyiyim daha sık buralardayim insallah sana da cok gecmis olsun gecmise bı baktım sende göğüs yaralarından şikayet etmissin çoğumuzda aynı seyler var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızına iyi bak yerime öp kokla tatlim
Bu arada Merve'den haberin var mı Kizi nasil kendi nasıllar
kendi göğsünü sil vermden karbonatlı suyla canım...canım dilinin ucu degil kiii arka kısımları oraları nasıl silicemagzını zorla açınca dilini iyice geri çekiyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?