2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet talia internetten baktım sanırım benim oğlumda pamukçuk olmuş
bütün bebek hastalıklarını yaşıcaz galiba, oğlum boş geçmiyor hiçbirini

dilinin arka kısmı beyaz, mantar enfeksiyonu yazıyor nette, bugun geçti artık yarın doktora götürcem

Bak ben yasadim bu durumu.suni sanci cektim dokuz saat olmsdi sezeryana alindim.evey cok aci ams bugun sorsalar yine alir yine normal doguma zorlardim

Canım bence normal doğurmayı dene olmazsa sezeryan doktoruna uymalısın bi sakıncası yoksa en iyi normal canım sakın unutma
genede senin kararın yaşayacak olsan sensin.

canım benim de 40 bitti dün kontrolüm vardı.suyu iyi bebek iyi beklemeye devam dedi doktor.bence bebeğinde sıkıntı yoksa bekle derim ben.açılma yokken verilen sancının sonucu genellikle sezeryan oluyor

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben gerçekten hamile kaldığım ilk günden beri normal doğum istedim hala da istiyorum ama maalesef ne açılma var ne sancı ne de bebek yeterince aşağıya inmiş. Suni sancıdan da sezeryandan da çok korkan biri olarak şuan ikisini birarada düşünemiyorum. Sanırım en iyisi bi arkadaşında dediği gibi pazartesi gününe kadar sancılanmazsam açıklık var mı baktırıp doktordan ek bikaç gün daha isteyim. Açıklık varsa suni sancıyada razıyım ama şuan ki durumla suni sancı bana boşa kürek çekmek gibi geliyor... Off bugün içim çok sıkıntılı yarın ola hayrola:) Oğlum yorma beni geliver yavrum yaaa

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 15 gün önce dogum yaptım ama malesef sütüm yeterli gelmiyor gibi geliyo aranızda sütünü sagarak veren varmı mesela sağdıgınızda kaç cc çıkıyor cevaplarsanız çok sevinirim

hayırlı olsun hakıımızda canım benımm kolaylık versın rabb ımm

hayırlı ıleee gusel habelerle cnm benımm

sağolun kızlar allah artık şu sıcaklarda yüzümüze baksında hepimizi evlatlarımıza kavuştursun.ölmek üzereyim.24 saatten az bir zaman kaldı kızıma kavuşmak için ama zaman sanki ilerlemiyor.

arkadaşlar bende 15 gün önce dogum yaptım ama malesef sütüm yeterli gelmiyor gibi geliyo aranızda sütünü sagarak veren varmı mesela sağdıgınızda kaç cc çıkıyor cevaplarsanız çok sevinirim

canım bende az önce aynı şeyleri nette araştırdım,annenin sağdığı sütle memesindeki esas süt miktarının aynı olmadığını öğrendim,o nedenle üzülme sütüm yetmio die,süt yetmemesi gibi bir durum yokmuş.bebeğin ne kadar emmek isterse ver.burdaki arkadaşlarda öle dedi

nihayet ben de bebişime kavuşcam.yarın spinal anesteziyle sezaryen olcam.40 haftalığız, bebiş 4400g olmuş,ben de baya kilo aldım.dr normal doğum diyodu 41 haftaya kadar bekletcekti ama bugünkü kontrolden sonra fikri değişti.beklersek bebek daha da kilo alır dei.ben de kiloluyum bebğin çıkış alanını daraltıyomuş kilolarım,sn de kilo alırsın dedi.omuz takılması risknden,bazen doğumda köprücük kemiği kırılmasından,sinir hasarlarından bahsetti.sezaryenin beni zorlayacak yanlarını da sıraladı. ben her ikisine de % 50 şans veriyorum konuşalım eğer riskleri göze alıyosanız normali deneriz dedi.ben korktum sezaryen olsun dedim.bebeğin omuZ genişliğini ultrasonda belirleyemiyoruz genişse sorun yaşarız dedi.inş. kucağıma alcam oğluşumu yarın:)))dr sen çantasını koluna verir okula gönderirsin çocuğu doğumdan sonra fln die takıldı bana:))

Kızlar oğlum dün geceden beri ıkınıp duruyordu. Çok zorlanıyor kıpkırmızı oluyor ama bi türlü gazını çıkaramıyordu. Yavrum benim kıvrım kıvrım kıvranmasına dayanaamdım. Öğleden sonra altını bi güzel ılık suyla yıkadık, zeytin yağı ile göbeğine masaj yaptık, 1 çay kaşığı kimyon kaynatıp sütümle karıştırıp içirdim. Uyudu uyandığında bi sürü kaka yapmıştı. Çokta kötü kokuyordu O yaptıkça ben rahatlıyorum walla. Rabbim çocuklarımıza gaz sancısı yaşatmasın

canım sanırım tek öğünde 30 ml olması gerekiyormuş.ben 8. gün sağdım 20 ml falan gelmışti.sonra hiç sağmadım.1 saat arayla emzirdiğim için gerekli görmedim.

kızlar 3 gün önce normal doğum yaptım bebeğim durmadan emiyor yarı saat bile zor uyuyor ozaman bile aranıyor hatta emzk verdim uyurken onu bile emiyor hastanede sütün yeterli dediler ama sanırım doymuyor mama versem hangisinden alıp nası hazırlayıp vermeliyim

bizimde dilimizde pamukcuk var hanımlar
hastanenin verdiği kitapçıkta karbonatlı suyla silin diyodu biz öyle yapıyoruz bikaç günde bir hemen geçiyo
eğer silinmezse çoğalıp emmesine bile engel oluyomuş

işte bizim prensesimiz teyzeleri maşallah deyin kızıma daha fazlası profilimde

Eklentiler

• $CANIM GIZIM (34).webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 41
bizimde dilimizde pamukcuk var hanımlar
hastanenin verdiği kitapçıkta karbonatlı suyla silin diyodu biz öyle yapıyoruz bikaç günde bir hemen geçiyo
eğer silinmezse çoğalıp emmesine bile engel oluyomuş

canım dilinin ucu degil kiii arka kısımları oraları nasıl silicem agzını zorla açınca dilini iyice geri çekiyor :44:

gözun aydin canim rabbim anali babali buyutsun insallah :))

canim lohusaliktan oluyoordur o atlatirsin merak etme tabiki hemen bebege alismak cok kolay olmayacak :)) ama seviyorsan sana sevimli geliyorsa bence bir sorun yok merak etme yakinda kimseye vermeye kiyamiyacaksin:)))

cnm bu pamukçuk nasıl anlaşılıyor, bizim emirin dilinde hafif beyazlık var, acaba pamukçuk mu oluyor:44:

gecmisss olsunn canim ben yazmadan sen arastirp ögrenmissin aman sakin ihmal etmee cigerlerine kadar sicrayabilyiormus bu mantar (( allah korusunn

bilmeyenler icin ben anlatim yinede dilini ustune sut kalintisi gibi beyazlik oluyor hatta yutagina dogru bakildiginda damaklarda bile kucuk kucuk beyaz noklatar oluyor . Ilk zaman bende anladim aslinda suphelendim ama ustune kondurmadim galiba gögsume sicrayinca emin oldumm baya ilerlemiss dilin ustu dun yogort surmus gibi bir beyaz tabaka vardii (((
krem ise yaradi bugun dilin uclerarinda dökülmeye basladi cok sükür yarin insallah daha iyi olurr dun hic emzirememistim bugunde aksama kadar emzirmedim simdi biraz emdi benim agrilaimda hafiflemis biraz :))

HAA BIRDE DAHA ÖNCE DUYMUSTUM BEN PAMUKCUGA DUT PEKMEZI IYI GELIYORMUSS EVDE YOKTU BITMISTI NE ZAMANDIR ALIM DIYORDUM UNUTUYORDUM DAHA ÖNCE ALIP SÜRMÜS OLSAYDIM BELKIDE HIC OLMAYACAKTI YADA BUKADAR ILERLEMIYECEKTI ( dün aldik sürdük belkide onun faydasi da oldu

insallah kolay bir dogumun olur rabbim yardimcin olsun bebeginin masalalhi varmiss allah nazarladan korusun :))

mam verme canim emzirmeye devam et o doyar bizde ayni seyleri yasadik hic mama vermedim ben suan sutum masallah cok yterli :)) önce bende yetmiyor diye agliyordumm emzirdikce ve sagdikca cogaliyorr emin olunn bunaa

canım dilinin ucu degil kiii arka kısımları oraları nasıl silicem agzını zorla açınca dilini iyice geri çekiyor :44:

hayir hayir sakin silmee o hucrelere zarar verirsen daha kötuymuss iyilesmesini geciktirirmis kazimakla zarar vermek ve tekrarlamasina sebeb oluyormuss doktora götur o ilac veriyor onu surunce dokuluyor

TALLİA cnm sizleri unutmadım olur mü oyle şey ama cok sıkıntılar çektim kv ler vursaydı hic yatmadım kv bana degil ben onlara hizmet ettim cok stresliydim gündüz is yapıyordum gece ise ağrılarımdan ağlıyordum ve nihayet gittiler kendime yeni yeni geliyorum ve benim göğüslerimde cok şişti yara oldu gece ateslendim acillik durumlara geldim 15 gündür göğüs ağrıları çekiyorum sağıyorum bu seferde göğüslerin yara oluyor aglayarak emziriyorum inan ama simdi daha iyiyim daha sık buralardayim insallah sana da cok gecmis olsun gecmise bı baktım sende göğüs yaralarından şikayet etmissin çoğumuzda aynı seyler var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızına iyi bak yerime öp kokla tatlim
Bu arada Merve'den haberin var mı Kizi nasil kendi nasıllar
sende bendensin tatlim cnn sagolsun iyi olda sen gelirsin elbet hepimiz aynı durumdayız misafirler gelen giden kendine ve kızına iyi bak öptük
Eki Görüntüle 742804

bu da oğluşum kızlar maaşallah deyin paşama....
MasallAh subhanallah kuzuna cnm Rabbim anali babali büyütsün Hayirli ömürler yazsın insallah

Hakkında hayırlısı olsun cnm Rabbim kolay sağlıklı bı dogum nasip etsin

sonunda bende perşembe günü bebeğime kavuşuyorum.hiç istemesemde sezeryan olmaya karar verdim.
Cok sevindim adına cnm bende istemiyordum ama bizim elimizde degil zamane bebeleri iste inatlar kuzum bizimki tutturdu ayaklarımız gelicem diye bizde mecburen sezeryan olduk Rabbim kolay sorunsuz bı dogum nasip etsin kuzunu sağlicakla kucağına alırsın insallah
ayy minikkus cok sınırlı inat bı oğlana benziyo bu saçmayacak ya masallAh Rabbim anali babali büyütsün insallah

Cnm bana doktorum sık sık emzir en fazla 3 saat olsun dedi ama ilk basta benim kızsa uykudan kalkipta ememiyordu ilk iki gun böyle devam etti hemşire yanaklarını burnunu sık kafasını ovustur uyandir eğer cok uyursa açlıktan kan şekeri düşer ve uyku yapar dedi ve sarılık olur dedi korkudan sık dik uyandirip emzirmeye çalıştım simdi kendi uyanıp emıyor düzeldi cok şükür yarım saat 1 saat aralıklarla emzir

ay anacim ya seni bu kv de cok anlayissiz cikti yeni dogum yapmis kadina hizmet etirilirmiss hamileyken yaptirdin dogumdan sonra bari yaptirmaa eski göruslu belli snein kv de neyse canim gitmiste kurtulmusun cok sükür simdi yat dinlen kizinla ilgilen isi gücü düsünme artik cok gecmis olsun bu arada senindemi gögusler iltihaplandi yoksa benim gögusler kizimdan dolayi oldu canim pamukcuk nedeniylee ( bir kac gudnru cekiyoruzz insallah gecerr en kisa zamanda :))
ay canim buaralara artik kimse ugramiyor herkes senin gibi ya gelen gideni cok oluyor yada bebegi rahat birakmiyorr

mervede annesinin yanina gitti canim ameliyati en son 3 ay sonraya ertelenmisti simdi iyilerdir insallahh geziyorlardir kiziyla annesyilee

Kizlar ya benim oglan belirli saatlerde uyuyamiyor.sizde de boyle bir sorun var mi.bir de bizim dilimizde beyaz doktor onemsiz oldugunu soylemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…