2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bızım ıcın dua edın doguma gırıyorum ve cok korkuyorum:18: hayırlısıyla bebegımı kucagıma alacam insallah.. rabbım herkesın evladına bagıslasın..

Allahım bir avazda kurtarsın inş.
20 hazıran saat 13.20 de spinal sezaryenle kızım melisim 3100 gr 50 cm olarak dunyaya geldı
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.

Manş.Çok tatlı Rabbim esirgesin.

kızarıklık nerde canım?
benm uçlarda yara ağlıyorum verirken o kadar yara yani
ama ağzına vernce meme iyice boşalsın diye zeytinyağı ile masaj yapıyorum bi yandan o emerken
memeyi boşaltmalısın canım
sık sık emzirmelisin
benmki de çok acıyo hatta kanadı ama yine de sık sık vermeye çalışıyorum ağlayarak

kızlar ya sıcaklardan olsa gerek
benm hiç iştahım yok
kendimi nasıl zorluyorum anlatamam
bebişi de besleyemicem diye korkuyorum
benm gibi olan var mı napsak ki

biraz daha iyiym. hala acıyor ama en azından artık uyuyabiliyorum. ilk dört- beş gün dikiş acısından uyuyamamıştım. sırt üstü bile rahatsızlık veriyordu. şimdi hala yan yatamıyorum ama sırt üstü falan uyuyabiliyorum.

bende ağlayarak ve çığlık atarak emziriyorum. pompayla falan boşaltıyorum. boşaltmada sorun yok. zaten çok sütüm yok. memenin kahverengi kısmı dışındaki yerlerde kızarıklık var. beyaz bölümlerinde.

benim bebek ishal galiba. sarı cıvık kakası. doktora götürmeli miyim?

gecmis olsun canimm bir arkadas vardi burda kimdi hatirlayamadim yine malesef ( onun gögusleride ayni olmustu hatta onun isminede acayip birsey demisti ilk defa duymustum bende emzirmeye devam ediyormuyud yalniz bilmiyorum insallah yazini okur sana cevap verir :)) benim göguslerde kizimin pamukcu nediyle yara oldu cok kötuu suann (

tsk ederim canim iyii olmaya calsiyoruzz kizimda iyi bir kac gudnru pamukcuk var agzinda doktora göturduk krem verdi gecmesini bekliyoruz (( ee tabi benim göguslerde bu durumdan cok feci etkilendi.
canim iyiki mamayi kesmisin hemen hmen herkes ayni seylerden sikayetciydik doymuyor surekli emmek istiyor diye simdi daha cok yoluna girdi duzelmeye basladi emmesi flnn ) MERVE annesinin yanina gitti kizina amewliyat dediler ama 3 ay sonraya ertelemislerdi:))

C anim insallah kolay bir dogumun olurr rabbim yardimcin olsun :)))

OYYYYYYY MASALLAHHHHHHH cokkkkkkk tatli olmus buu ne guzel uyuyorrrr cnm benimmm cok yakisikli olmus

canim cok tsk ederiz insallah sizler yasamazsinizz pamukcuk dikkat edilmezse önune gecilmezse eger cigerlerine kadar ilerliyormus almanca mund pilz deniliyor yani bildigin agiz mantari
Kizlar yaa benim oglusumun yanaklarinda sivilce gibi seyler cikti.bu nedir acaba sizde yasiyor musunuz

canim eger cok öpülüyorsa ondan oluyordur sutunle sil hemen geciyor

benim bebek ishal galiba. sarı cıvık kakası. doktora götürmeli miyim?

yok canim dun bende sordum bunu keep normal oldugunu hatta sari ve civiksa eger bebegin daha iyi beslendigin göstergesi oldugunu söyledi bunun icin doktora göturmene gerek yok emen bebeklerde bu normal benim kizimda öyle yapiyor hatta dun doktorun
gözu önunde yapti burdada yazmistim :))

slm kızlarrr doğuramayan kaç kişi kaldık acaba doğuran anneler bize dua edin bizde sağ salim doğuralım artık takvim bitti artık sayacak gün bile kalmadı napmalıyız bu son günlerde yürüyüş ve duşun haricinde tecrübeli olanlardan yardım istiyoruz

Kızlar çok stresli ve gerginim.Lütfen bana bi akıl verin. Bugün kontrolüm vardı bebek gayet iyi suyu iyi sancım hiç yok. Doktor pazartesi gününe kadar kendiliğinden sancın gelmezse bebeği bekletip risk almayalım dedi. Suni sancıyla doğumu başlatalım o gün açılma olmazsa sezeryana alalım dedi. Ama ben suni sancı istemiyorum bir de açılma olmazsa sezeryan ikisini birden yaşarsam ne psikolojim ne de vücudum bu kadarını kaldırmayacak. Pazartesi gününe kadar kendi sancılarım başlamazsa sezeryanla doğum yapıyım diyorum. Sizce suni sancıyı denemeli miyim? Gerçekten bütün cesaretimi kaybettim suni sancıdan çok korkuyorum

Canim cok sutum yok demissin bebek doyiyor mu peki.benim de cok yok ams bebek doyuyor sanirim.saat basi emiyor ve uyuyor.gogsumden sut fiskirmiyor ama asagiya dogru akiyor.hala bekliyorum gurlemesini.ben sexeryan oldum.bugun 12. Gun.senin nasil

Bak ben yasadim bu durumu.suni sanci cektim dokuz saat olmsdi sezeryana alindim.evey cok aci ams bugun sorsalar yine alir yine normal doguma zorlardim

Bende doğurmadım canım daha :)

Canım bence normal doğurmayı dene olmazsa sezeryan doktoruna uymalısın bi sakıncası yoksa en iyi normal canım sakın unutma
genede senin kararın yaşayacak olsan sensin.

ben de 41.haftamda berat kandili gecesi suyum geldi ve ardından gece 2 gibi sancılarım başladı sabah 10 buçuk da normal doğum ile minik kızım dünyaya geldi Allah ıma şükür darısı diğer hamişlerin başına.

Canim cok sutum yok demissin bebek doyiyor mu peki.benim de cok yok ams bebek doyuyor sanirim.saat basi emiyor ve uyuyor.gogsumden sut fiskirmiyor ama asagiya dogru akiyor.hala bekliyorum gurlemesini.ben sexeryan oldum.bugun 12. Gun.senin nasil

benimde sezeryan 8. gün. ilk günler hiç gelmedi. bu ara biraz daha iyi. ama bazen gün içinde hiç gelmediği oluyor. beslenmeme dikkat edemiyorum ondan sanırım. sütüm hiç olmadığında mama veriyorum.

benimki emmeyi bilmior birde. sadece ucunu emiyor boş boş. önceden azimle bıkmadan emiordu boşda olsa. şşimdi biberonla kendi sütümden verdiğimden yada mama verdiğimden alıştı hazıra. bi kaç saniye geç gelse süt sinirleniyor , bırakıyor. bende elimle sıkıp az süt gelmesini sağlıyorum. öyle süt olduğunu anlayıp devam ediyor.

dr. sizin sadece emme probleminiz var dedi. ciddi bir gaz problemide yok dedi. yanlış emdiği için sıkıntınız var dedi. yanlış emdiğinin farkındayım ama doğru emmesini sağlayamıyorum.

talia cevapların için teşekkür ederim.

birşeyden daha bahsetmek istiyorum. ben çocuğu hiç hissedemiyorum. evet seviyorum ama tatlı bişi zaten herkes seviyor. ekstra bi annelik duygum yok sanki. hiç doğurmuşum gibi hissetmiyorum zaten. hamilelik günlerimi bile unuttum. sanki onu karnımda da taşımamışım gibi. sezeryanla oldu ondan mı acaba? yoksa lohusalık psikolojisinden mi?

Ben gece sadece bir kez mama veriyorim.ya bu buyukler fiskiracak falan diyor bende oyle bi sey yok cok uzuluyorum

cok gecmiş olsun canım ben yaşadım bu durumu 40 derece atesle acile kaldırıldım sol goğsüm mastit oldu. Ben antibiyotik tedavisiyle düZeldim. Gecmeseydi cerrahi yöntemle alınacaktı tıkanıklar. Kesinlikle doktora git ihmal etme ve sık sık emzir. Emzirmende bi sakınca yok. Tekrar gecmiş olsun

bende 38.6 derece ateş ve tiitreme ile gece acile gittim. ama acildeki dr. idrar yolu iltihabından dedi. sanırım başlangıç aşamasıydı o zaman. şiimdi kızarıklık ve iltihapta var. mastit olduğundan emin oldum. bugün aile hekimine gideceğim. antibiyotik kullanmak istemezdim ya

ama geçmezzmiş kend kendine. mecbur kullancam.

ama iltihap akıyor. nasıl emzireyim. o iltihap bebeğe gidecek

Doğumda bütün teknikleri denemiş biri olarak kesinlikle suni sancıyı denemeni öneriyorum. 4 cm açıklığa erişince epidural iste çok rahat. İnan bana sezeryanın ağrısı sızısı çok zor. 16 gün oldu hala ağrım war. Dİkişlerim ağrıyor. Ben suni sancı denedim. açıklık 3 cm olunca epidural taktırdım ve ağrıları hissetmedim. AÇıklık 6 cm oldu ben çok rahattım. Ama benim bebiş içerde baygınlık geçirince acil sezeryana girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…