bızım ıcın dua edın doguma gırıyorum ve cok korkuyorum:18: hayırlısıyla bebegımı kucagıma alacam insallah.. rabbım herkesın evladına bagıslasın..
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.20 hazıran saat 13.20 de spinal sezaryenle kızım melisim 3100 gr 50 cm olarak dunyaya geldı
Manş.Çok tatlı Rabbim esirgesin.Kizlar iste benim minnak oglum umarim ekleyebilmisdir kisitli imkanlarla tlfdan yaziyorum herkesi,merak ediyorum hepinizi cok ozledim Deniz Sadi iyi bense daha yeni yeni duzeldim umarim herkes iyidir dogum yapan arkadaslari tebrik,ederim gecmisten hic haberim yok en kisa zamanda gorusmek uzere
kızlar göğsüm mastis olmuş.
dün ateşlenmiştim. bugün göğsümdeki kızarıklığı farkettim. bir kaç saat öncede iltihap geldiğinden emin oldum. nette iltihaplı göğüsten emzirebilirsiniz diyor ama gönlüm razı değil. bunu yaşayan var mı?
Ayni durum bende de var meme delisi benimki de hatta ben internet de olmayinca saglik ocagini arayip sormustum bu kadar emmek istemesi normal mi diye normal demislerdi her istediginde verecekmisiz istemedigi an yok ki mememi emzik yapti kendine
Bebegin adiyla yasasin Allah saglik versin
Sen toparlandin mi? Ben normal dogum yaptim 26 gun oldu dikislerim yeni dusuyor ve hala rahat degilim
kızarıklık nerde canım?
benm uçlarda yara ağlıyorum verirken o kadar yara yani
ama ağzına vernce meme iyice boşalsın diye zeytinyağı ile masaj yapıyorum bi yandan o emerken
memeyi boşaltmalısın canım
sık sık emzirmelisin
benmki de çok acıyo hatta kanadı ama yine de sık sık vermeye çalışıyorum ağlayarak
gecmis olsun canimm bir arkadas vardi burda kimdi hatirlayamadim yine malesefkızlar göğsüm mastis olmuş.
dün ateşlenmiştim. bugün göğsümdeki kızarıklığı farkettim. bir kaç saat öncede iltihap geldiğinden emin oldum. nette iltihaplı göğüsten emzirebilirsiniz diyor ama gönlüm razı değil. bunu yaşayan var mı?
Canim nasilsin? Bebisin nasil? Kayinvalideme geldim bugun bir sure burada kaliriz gibi Deniz im uyuyor yanimizda meme delisi oglum ilk gunler sutun gelmiyor dediler mama verdirdiler ama israrla emzirip her yolu denedim mamayi kestim simdi sadece anne sutu veriyorum. Tek sorun surekli memede kalmak istemesi, benim icin zor oluyor ay herkesi nasil merak ediyorum umarim bebekler ve anneler iyidir ciddi bir sorunu olan yok degil mi? Merve nasil? Bebegi operasyon gecirebilirmis diye duydum tlfnu yoktu bende arayamadim
kızlar 1 gıbı sancım basladı ve tam 5 dakkada bır gelıyor otekı oglumda oldugu gıbı sımdıde nısanım geldı doktora hemen gıtmelımıyım karar veremıyorum otekı dogumum gece 2de sancım basladı sabah 10da hastaneye gıttım nısanım oyle geldı akıl verın bana kızlar ya
OYYYYYYY MASALLAHHHHHHH cokkkkkkk tatli olmus buu ne guzel uyuyorrrr cnm benimmm cok yakisikli olmusTaliaa canim tekrardan cok gecmis olsun ins biran önce atlatirsiniz sen yazmadan ben pamukcuk diye bir hastalik oldugunu bile bilmiyorum daha dikkkatli olmaya calisirim artik bende
Herkese iyi geceler kizlar oglusum her banyosundan sonra misil misil uyuyor cok sükür.. Göbek kanama konusu bizde de var bugün 2 defa temizledim kuruladim yine gelmis cok azda olsa, sabah doktora götürecegim göbegi düstükten sonra getir temizleyelim demisti zaten
Eki Görüntüle 742948
Kizlar yaa benim oglusumun yanaklarinda sivilce gibi seyler cikti.bu nedir acaba sizde yasiyor musunuz
benim bebek ishal galiba. sarı cıvık kakası. doktora götürmeli miyim?
bende ağlayarak ve çığlık atarak emziriyorum. pompayla falan boşaltıyorum. boşaltmada sorun yok. zaten çok sütüm yok. memenin kahverengi kısmı dışındaki yerlerde kızarıklık var. beyaz bölümlerinde.
Kızlar çok stresli ve gerginim.Lütfen bana bi akıl verin. Bugün kontrolüm vardı bebek gayet iyi suyu iyi sancım hiç yok. Doktor pazartesi gününe kadar kendiliğinden sancın gelmezse bebeği bekletip risk almayalım dedi. Suni sancıyla doğumu başlatalım o gün açılma olmazsa sezeryana alalım dedi. Ama ben suni sancı istemiyorum bir de açılma olmazsa sezeryan ikisini birden yaşarsam ne psikolojim ne de vücudum bu kadarını kaldırmayacak. Pazartesi gününe kadar kendi sancılarım başlamazsa sezeryanla doğum yapıyım diyorum. Sizce suni sancıyı denemeli miyim? Gerçekten bütün cesaretimi kaybettim suni sancıdan çok korkuyorum
Bende doğurmadım canım daha :)slm kızlarrr doğuramayan kaç kişi kaldık acaba doğuran anneler bize dua edin bizde sağ salim doğuralım artık takvim bitti artık sayacak gün bile kalmadı napmalıyız bu son günlerde yürüyüş ve duşun haricinde tecrübeli olanlardan yardım istiyoruz
Canım bence normal doğurmayı dene olmazsa sezeryan doktoruna uymalısın bi sakıncası yoksa en iyi normal canım sakın unutmaKızlar çok stresli ve gerginim.Lütfen bana bi akıl verin. Bugün kontrolüm vardı bebek gayet iyi suyu iyi sancım hiç yok. Doktor pazartesi gününe kadar kendiliğinden sancın gelmezse bebeği bekletip risk almayalım dedi. Suni sancıyla doğumu başlatalım o gün açılma olmazsa sezeryana alalım dedi. Ama ben suni sancı istemiyorum bir de açılma olmazsa sezeryan ikisini birden yaşarsam ne psikolojim ne de vücudum bu kadarını kaldırmayacak. Pazartesi gününe kadar kendi sancılarım başlamazsa sezeryanla doğum yapıyım diyorum. Sizce suni sancıyı denemeli miyim? Gerçekten bütün cesaretimi kaybettim suni sancıdan çok korkuyorum
Canim cok sutum yok demissin bebek doyiyor mu peki.benim de cok yok ams bebek doyuyor sanirim.saat basi emiyor ve uyuyor.gogsumden sut fiskirmiyor ama asagiya dogru akiyor.hala bekliyorum gurlemesini.ben sexeryan oldum.bugun 12. Gun.senin nasil
benimde sezeryan 8. gün. ilk günler hiç gelmedi. bu ara biraz daha iyi. ama bazen gün içinde hiç gelmediği oluyor. beslenmeme dikkat edemiyorum ondan sanırım. sütüm hiç olmadığında mama veriyorum.
benimki emmeyi bilmior birde. sadece ucunu emiyor boş boş. önceden azimle bıkmadan emiordu boşda olsa. şşimdi biberonla kendi sütümden verdiğimden yada mama verdiğimden alıştı hazıra. bi kaç saniye geç gelse süt sinirleniyor , bırakıyor. bende elimle sıkıp az süt gelmesini sağlıyorum. öyle süt olduğunu anlayıp devam ediyor.
dr. sizin sadece emme probleminiz var dedi. ciddi bir gaz problemide yok dedi. yanlış emdiği için sıkıntınız var dedi. yanlış emdiğinin farkındayım ama doğru emmesini sağlayamıyorum.
cok gecmiş olsun canım ben yaşadım bu durumu 40 derece atesle acile kaldırıldım sol goğsüm mastit oldu. Ben antibiyotik tedavisiyle düZeldim. Gecmeseydi cerrahi yöntemle alınacaktı tıkanıklar. Kesinlikle doktora git ihmal etme ve sık sık emzir. Emzirmende bi sakınca yok. Tekrar gecmiş olsunkızlar göğsüm mastis olmuş.
cok gecmiş olsun canım ben yaşadım bu durumu 40 derece atesle acile kaldırıldım sol goğsüm mastit oldu. Ben antibiyotik tedavisiyle düZeldim. Gecmeseydi cerrahi yöntemle alınacaktı tıkanıklar. Kesinlikle doktora git ihmal etme ve sık sık emzir. Emzirmende bi sakınca yok. Tekrar gecmiş olsun
Kızlar çok stresli ve gerginim.Lütfen bana bi akıl verin. Bugün kontrolüm vardı bebek gayet iyi suyu iyi sancım hiç yok. Doktor pazartesi gününe kadar kendiliğinden sancın gelmezse bebeği bekletip risk almayalım dedi. Suni sancıyla doğumu başlatalım o gün açılma olmazsa sezeryana alalım dedi. Ama ben suni sancı istemiyorum bir de açılma olmazsa sezeryan ikisini birden yaşarsam ne psikolojim ne de vücudum bu kadarını kaldırmayacak. Pazartesi gününe kadar kendi sancılarım başlamazsa sezeryanla doğum yapıyım diyorum. Sizce suni sancıyı denemeli miyim? Gerçekten bütün cesaretimi kaybettim suni sancıdan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?